Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel ontvangt sollicitaties: 'Hij wordt gewoon volwaardig lid van de staf'

Laatste update:

Feyenoord maakte maandag bekend dat Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer zal worden in De Kuip. De voormalig linksback neemt het stokje over van Fred Rutten en zal worden geassisteerd door Jean-Paul van Gastel, die net als Van Bronckhorst nu ook al assistent-trainer is. Feyenoord zoekt nu nog een ervaren trainer, om de technische staf compleet te maken.

/

Wiljan Vloet, Wim Rijsbergen en Harm van Veldhoven gooiden al een visje uit bij technisch directeur Martin van Geel, zo claimt het Algemeen Dagblad. Van Geel zal in zijn zoektocht naar een ervaren assistent voor Van Bronckhorst in de aankomende dagen 'meer stappen gaan zetten'. Het is niet zo dat de ervaren coach voortdurend de training zal leiden: "Hij wordt gewoon volwaardig lid van de technische staf", benadrukt Van Geel.

Stanley Brard werd ook genoemd als kandidaat, maar de voormalig hoofd opleidingen van Feyenoord zit goed in Azerbeidzjan. Foeke Booy zou ook een optie kunnen zijn: hij staat na zijn ontslag bij Go Ahead Eagles zeker open voor een rol in De Kuip, maar heeft nog niets gehoord van Feyenoord.

Voor wie moet Feyenoord gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wim Rijsbergen de enige echte geschikte kandidaat na mijn mening.

Boskamp! Was een goede trainer, heeft er veel verstand van en is een echte Feyenoorder.

25 maart 2015 om 10:08

Maar Boskamp wil het zelf niet. Dus dan houd het op en is Rijsbergen van het bovenstaande lijstje de beste keus m.i.

25 maart 2015 om 10:14

Boskamp moet je nemen. Er is een assistent met ervaring nodig die zich volledig op randzaken kan richten. Dat houdt in dat die persoon minder met het spelletje bezig is en meer met het regelen van dingen; overzicht houden, planmatig(er) denken, regelen. Het moet iemand zijn die zo'n beetje alle randzaken voor zijn rekening kan nemen, waardoor Van Bronckhorst zich op het voetballende aspect kan focussen. Daarbij is het dus ook handig dat het iemand is die op de achtergrond kan werken. Mannen als Van Hanegem en Boskamp zijn teveel in de media te zien, willen (te) graag hun mening geven over voetballende aspecten en zijn volgens mij moeilijk in staat om dat regelende, planmatige gedeelte voor hun rekening te nemen. Zo'n Spijkerman is ideaal voor Ajax. Feyenoord zou heel erg veel hebben aan een vergelijkbare assistent. Probleem is alleen dat zulke mensen nauwelijks opvallen en ook niet de personen zijn die zichzelf via de media naar voren schuiven. Het zijn vaak de wat stillere mensen die zich goed op de achtergrond kunnen houden, die zo'n rol kunnen vervullen. Daarom is het ook lastig iemand voor zo'n rol te vinden. Waarschijnlijk moet het echt uit iemands netwerk komen, ze zijn er namelijk wel.

25 maart 2015 om 10:52

Een 67-jarige enthousiasteling met een gezondheid die te wensen overlaat en in Belgie woont (waar hij ook wil blijven wonen), moet niet elke dag op het veld staan in Rotterdam. Zeker gezien het feit dat vgeel een volwaardig lid van de staf toe wil voegen heb je dus iemand nodig die er elke dag is. Boskamp lijkt me daarvoor niet geschikt en daar zal hij zelf ook geen oren naar hebben voor langere tijd.

25 maart 2015 om 13:29

Wim Rijsbergen is dan de geschikte kandidaat denk ik.

Hoe kunnen mensen in godsnaam op Foeke Booy stemmen, daar begrijp ik nou helemaal niets van.

Harm van Veldhoven denk ik, voor van Geel een bekende, en heeft het bij de meeste clubs gewoon goed gedaan (beter als meeste andere kandidaten). Daarnaast is die denk ik redelijk makkelijk in de omgang en zat die vorig jaar nog bij een club waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft. Ook is het denk ik goed om iemand te hebben die iets minder verbonden is met de club en het iets meer van een afstand/anders kan bekijken.

Vloet is wel een persoon die voorop loopt met de nieuwe snufjes, dus wat dat betreft is het wel een trainer van deze tijd met ook nog eens ervaring. Zou hem nog niet eens zo gek vinden. Rijnsbergen staat uiteraard op 1. Heeft ontzettend veel ervaring als coach.

25 maart 2015 om 10:16

Vloet is ook iemand die graag in het nieuws komt, de show wil stelen en betrokken raakt bij (machts)spelletjes.. Ik zou zo'n man niet aannemen voor deze functie..

Nu Adriaanse weer vrij is zal vriendje Van Geel ook bij hem wel aankloppen. Hopelijk is Co nog steeds bevreest voor Kuipvrees en komt gewoon de logische keuze voor Rijsbergen.

25 maart 2015 om 10:36

Co heeft zojuist in een ander artikel gemeld dat hij zijn invloed als adviseur te minimaal vond. Betwijfel dus of hij zichzelf wel in de rol van assistent kan schikken.

25 maart 2015 om 11:21

Als assistent heb je wel wat meer te vertellen dan als adviseur. Bovendien, als je Co bij Studio Voetbal hoorde praten over de kwestie rondom Kali, had ik nou niet echt het idee dat hij er bovenop zat. Kwam heel reactief over wat hij daar vertelde.

25 maart 2015 om 12:03

Adriaanse was in het buitenland ten tijden van het Kali incident. Vandaar.

25 maart 2015 om 13:39

Oke, maar dan nog. Hij hoorde er pas 2 dagen later iets van, maar deed niets omdat hem niets werd gevraagd (correct me if I'm wrong)? Mijn idee van een adviseur is niet dat die maar lekker reactief op de bank zit te wachten tot hem iets wordt gevraagd.

25 maart 2015 om 14:33

Dat was de invulling vanuit Utrecht, dat is ook de reden waarom Adriaanse er nu niet langer mee door zal gaan.

Hij wil actiever betrokken worden of anders niet en Utrecht ziet dat blijkbaar niet zitten dus gaan ze na dit seizoen uit elkaar.

Adriaanse heeft wat van zijn scherpte verloren en al eerder aangegeven een baan als trainer niet meer te ambiëren dus zal dat ook wel betekenen dat hij ook niet als assistent meer op het veld wil gaan staan.

die coach van bayern 2 miss! is dat wel een
optie! ?

25 maart 2015 om 11:22

Ten Hag? Die is ook niet bepaald ervaren.

25 maart 2015 om 11:24

maar doet het erg goed in munchen! en heeft daar toch wel bepaalde ervaring opgedaan!

25 maart 2015 om 11:49

Doet het erg goed in Munchen?
Nu weet ik niet wat de doelstellingen zijn, maar hij staat 3e in de regional liga, dat is het 4e niveau van Duitsland, van de laatste 5 wedstrijden heeft Bayern er 1 gewonnen, tegen het 2e van Inglostadt

Als Rijsbergen wil moet je daar dan maar voor gaan. Andere trainers die willen zoals van Veldhoven of Vloet zullen niet snel gewaardeerd worden door de supporters.

Ben voor Boskamp geweldige persoonlijkheid , echt Feyenoord hart die ook verstand heeft en inzicht heeft, lijkt me een goede klik te hebben met van bronckhorst

Die Brard verdiend zoveel geld daar in Azerbeidjan, dat hij erin kan zwemmen. Logisch dat die het niet gaat doen, hoewel het natuurlijk wel jammer is. De man heeft echt ontzettend veel kennis van zake en heeft de Feyenoord Academy tot de beste van Nederland en wellicht tot één van de beste van Europa gemaakt. Razend knap natuurlijk.

Vloet, van Veldhoven, Booy, het is niet te hopen voor Feyenoord maar zo verstandig zal van Geel wel zijn. Met die mannen haal je de pure ellende in huis. Wat moeten zulke kerels nu tegen Gio zeggen? Lachwekkend...
Neem dan die Rijsbergen, man van de club, 28 interlands achter zijn naam en een ideale man om de verdedigers te trainen. Ik kan zo één twee drie geen betere kandidaat opnoemen.

25 maart 2015 om 11:32

Rijsbergen lijkt mij tot nu toe de beste, maar is nou ook niet echt een trainer met een indrukwekkend CV. Hij heeft getraind in allerlei tropische bestemmingen, dan krijg ik het idee van iemand die liever in de zon een berg geld verdient dan dat hij veel sportieve ambities had op het trainersvlak. Zijn Feyenoord verleden en interlandcarriere zijn inderdaad pluspunten, maar dan kan ik als ik even zoek nog wel een paar namen noemen.

Mij leek Van Marwijk een geweldige optie. Ervaring als trainer, ook bij grote clubs, een trainersicoon van de club en het vermogen om een geweldige teamgeest te creeren. Verder misschien toch wel Henk ten Cate. Bekend met de rol als assistent, gewerkt bij de allergrootste clubs en een mooi netwerk.

25 maart 2015 om 12:04

Van Marwijk is een vreselijke optie..zijn kwaliteiten staan buiten kijf, maar iemand die op zulk hoog niveau langdurig als hoofdcoach actief is geweest en dat in Engeland nog steeds zou willen doen, dreigt toch altijd meer op de voorgrond te willen treden dan wenselijk is.

Ten Cate zou kunnen, verder kan ik niet heel veel andere namen bedenken die bovendien haalbaar zijn en de wil hebben zich te schikken in een rol als assistent bij Feyenoord.

25 maart 2015 om 13:04

Van Marwijk heeft volgens mij juist aangegeven dat hoofdtrainer zijn niet zo nodig meer hoeft voor hem, al zal hij een kans in Engeland waarschijnlijk niet laten lopen. Hij zou qua trainerskwaliteiten geweldig zijn, ik weet alleen niet of hij zich goed kan schikken in een assistentenrol.

Ik vind de genoemde 'kandidaten' stuk voor stuk 3x niks. Moet echt iemand anders worden hoor, iemand met een beetje meer gewicht (figuurlijk gesproken). Dat mensen als Booy en Vloet alleen al in verband worden gebracht met Feyenoord vind ik te belachelijk (en onbegrijpelijk) voor woorden. Echt, serieus? Is Henk ten Cate niet iets?

25 maart 2015 om 12:35

Ik ben het volledig met je eens bovenstaande opties zijn eigenlijk geen opties. Toen Ten Cate ook zo lovend over van Bronckhorst sprak leek me dat ook wel een aardige samenwerking, gezien zijn Ajax achtergrond, helaas, denk ik niet dat dit zal gaan werken. Maar er is wat mij betreft nog geen 100% kandidaat voor die rol jammer genoeg, echter denk ik dat we in de verkeerde hoek zoeken. Waarom gooien we het niet op een Rene Meulensteen? als je dan toch europese aspiraties en allure wil hebben, waarom niet? Ik weet niet wat hij nu doet, maar bij een club als feyenoord kom je ook weer in de richting van het internationale publiek.

25 maart 2015 om 12:43

Rene meulensteen zou echt briljant zijn! maar mocht dit niet haalbaar zijn vind ik van veldhoven geen slechte optie, deed het net roda een paar jaar aardig en lijkt me een makkelijke man in de omgang

25 maart 2015 om 14:41

Ja Meulensteen zou ook een goeie zijn. Maar dat Ten Cate een Ajax-verleden heeft moet niet uitmaken. Ik bedoel, dat had Van Geel ook, Ronald Koeman ook. Ten Cate heeft ook bij Sparta gewerkt, ik zie hem niet als een ras-Ajacied of zo.

Co Adriaanse! Wil niet meer eindverantwoordelijk zijn, maar zoals ik zojuist lees wilt hij wel invloed op het veld hebben. Deze vacature klinkt op het lijf geschreven

Hans de Koning. Type Hennie Spijkerman, ervaren en rustig en niet iemand die voorop loopt voor aandacht ennnn het is een Rotterdammer.

Rijsbergen, heeft veel meegemaakt en is op een leeftijd dat hij de ambities niet meer heeft om uiteindelijk hoofdtrainer van Feyenoord te worden. Daarnaast een rustige en wijze man die ook graag zijn ervaring en kennis deelt met Gio en van Gastel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren