Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal weet in slotfase transfermarkt nog drie spelers te lozen

Laatste update:

Louis van Gaal hoopte volgens de Engelse media spelers als Tom Cleverley, Marouane Fellaini en Ashley Young te kunnen lozen, maar zij slaagden er niet in om een nieuwe club te vinden. In de slotfase van de transfermarkt heeft Manchester United nog wel drie jongelingen laten gaan: Nick Powell en Tom Lawrence zijn naar Leicester City gegaan en Michael Keane tekende bij Burnley.

/

Keane en Powell zijn verhuurd, terwijl Lawrence definitief is vertrokken bij United. De twintigjarige aanvaller uit Wales speelde maar een competitiewedstrijd voor de Engelse recordkampioen en werd vorig seizoen al uitgeleend aan Carlisle United en Yeovil Town. Lawrence zit in de nationale selectie van Wales voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra van volgende week.

De twintigjarige Powell gaat dus met Lawrence mee naar Leicester, al vertrekt de middenvelder (twee competitieduels in het eerste van United) op huurbasis. Keane, een 21-jarige verdediger die tegen Sunderland zijn competitiedebuut voor United maakte, gaat ten slotte naar Burnley. Deze ploeg hield United afgelopen weekend nog op een 0-0 gelijkspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lawrence? Ik vond hem juist een goede indruk maken, deed rond vorig jaar een paar wedstrijden mee!

2 september 2014 om 07:19

Verhuurd toch neem ik aan?

2 september 2014 om 07:25

Nee verkocht, is ook het beste voor die jongen hij moet aan spelen toekomen maar er is te veel concurrentie bij United.

2 september 2014 om 07:23

Haha staat duidelijk in de tekst maar 1 wedstrijd

VGaal de man die de jeugd altijd een kans gaf is een Mancini 2.0 geworden.

2 september 2014 om 07:44

Wilson, Blackett, James, Januzaj zijn gepromoveerd naar eerste team, dus waar heb je het over?

2 september 2014 om 07:55

Die Januzaj twijfeld over zn toekomst onder vGaal zei hij vrijdag.

2 september 2014 om 07:57

Alsof zij wedstrijden gaan pakken dit jaar. Alleen Januzaj misschien. De rest zal alleen spelen in de FA Cup, hooguit.

2 september 2014 om 08:00

Nope, zijn geruchten. Pure specaluties omdat hij na 4-0 verlies zijn shirt niet wou wisselen, goh.

2 september 2014 om 08:01

Blackett heeft tot nu toe alles gespeeld, Januzaj zal vast ook wel aan zijn wedstrijden komen en Wilson ook wel doordat hij de 4e spits is maar dat we in RVP en Rooney zeer blessure gevoelige spelers hebben.

2 september 2014 om 08:10

Wilson zat bij de eerste 3 wedstrijden niet eens bij de selectie ondanks dat bv Van Persie in de eerste wedstrijd er niet eens bij was. En nu is Falcao ook nog gehaald.

2 september 2014 om 08:21

Duuh toen waren Welbeck en Hernandes er nog, die zijn nubweg en Falcao is er. 2-1 is? Er is nu een plekje vrij gekomen en al helemaal als rvp inderdaad geblesseerd is aan zijn knie.

2 september 2014 om 08:28

Dan ben ik erg benieuwd naar zijn kunsten volgende week.

2 september 2014 om 10:52

Blackett bakt er geen hout van gast, een gedwongen keus. Adnan zit op de bank?

2 september 2014 om 11:03

Januzaj is toch ook gewoon overrated, kijk zijn statistieken er maar op na. Echt niet bijzonder. Van Persie, Rooney en Falcao zullen altijd de voorkeur moeten krijgen en Chicarito was ook beter.

2 september 2014 om 11:42

Van Gaal kan ook gewoon met Jones-Smalling-evans achterin spelen, maar hij kiest voor Blackett. Niet zo negatief steeds. Overigens had ik gehoopt dat United op de laatste dag nog Agger bij jullie weg zou kapen!

Drama beleid van van gaal dit abnornaal, di maria,herrera, shaw zijn de enige juiste transfers, geen 1 goede centraleverdediger gehaald echt bizar, ik hoop dat die faalt, ben al tijden fan van united maar dit bah kopen om het kopen en dan geeneens voor de juiste plaatsen...

De neergang van RVP is getekend met de komst van Falcao.
Wat ik mij afvraag is waarom het meester-brein LVG geen oplossingen voor de zwakke verdediging gevonden heeft.

2 september 2014 om 09:31

Omdat United een topverdediging heeft waarschijnlijk. Raffael-Jones-Rojo-Shaw is een belachelijk goede verdediging. Dan heb je Evans, Smalling nog achter de hand. vd verdediging hebben er 3 van de 4 nog niet kunnen spelen. Dus ik snap sowieso niet zo goed waarom men dan wel constateert dat de verdediging zwak is. Komt puur en alleen door het aantal geblesseerden. En ze zijn niet langdurig geblesseerd dus vervanging zou weg gegooid geld zijn.

Ik snap niet waarom Louis van Gaal Wellbeck heeft laten gaan. Goede, jonge speler met een grote toekomst.. Waarom geen beest van een verdediger gehaald zoals Hummels of Dante. Het geld wat hij uit gaf aan Blind en Falcao had hij beter voor de verdediging kunnen gebruiken. Want zijn formatie met drie verdedigers gaat echt niet werken in de Pl.

Maar gezien de spelers die ze nu hebben laten gaan maar ook die er bij zijn gekomen kan hij, Van Gaal, best een ziek team neer zetten als hij wil (mits iedereen fit is). Hoewel Van Persie een goede aanvaller is, zou volgens mij dit de sterkste opstelling zijn.

de Gea
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Herrera
Blind
Mata
Rooney
di Maria
Falcao
2 september 2014 om 08:57

Dat hij Welbeck laat gaan is toch niet meer dan logisch? Het is gewoon einde verhaal bij United voor hem na de komst van Falcao

2 september 2014 om 09:31

Ja hij zou idd weinig speelminuten krijgen idd. Maar zou hem dan eerder verhuren dan verkopen. Maar waarom Falcao halen, ook al is hij een buitenkansje, als je verdediging versterkt moet worden?

2 september 2014 om 09:53

@ Robertvld

Ik ben het absoluut met je eens. Falcao was niet per se nodig, een centrale verdediger des te meer

2 september 2014 om 10:13

Hummels en Dante ware niet beschikbaar voor transfers. Allebei deze spelers wilden hun clubs ook niet verlaten. Was overal te lezen.

2 september 2014 om 10:22

Ik geef ook aan dat het een speler zoals Hummels of Dante. Hoeft niet perse één van deze spelers te zijn maar zulke types. Groot en sterk die een duel niet uit de weg gaan...

Het uitblijven van een goede centrale verdediger is toch wel apart in dit verhaal

Kan iemand mij vertellen welke top verdediger hij had kunnen halen die Geen CL wilde spelen. As er geen verdediger is die in zijn Filosofie past dan doet hij het liever met wat hij al heeft rondlopen. Is namelijk makkelijker om een jonkie iets bij te leren met potentie dan een eigenwijze oudere verdediger die denkt dat ie het allemaal wel weet. Dus dat gaat wel goed komen. en Goals heb je nodig om wedstrijden te winnen dus nogmaals Falcao is een perfecte aankoop. die hoeft hij niets te leren alleen dat ie goals moet maken en absoluut niet moet mee verdedigen daar heeft hij Di maria en Rooney voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren