Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal trots in aanloop naar derby: ‘Niet jaloers op de selectie van City’

Laatste update:

Manchester City werd afgelopen seizoen voor de tweede keer in drie jaar kampioen van Engeland en heeft een spelersgroep die barst van de kwaliteit, maar Louis van Gaal beseft dat hij bij Manchester United ook kan beschikken over een verzameling bovengemiddeld getalenteerde voetballers.

/

Van Gaal zou dan ook niet willen ruilen met collega Manuel Pellegrini. “Ik ben niet jaloers op de selectie van Man City”, vertelt de Nederlandse oefenmeester in de aanloop naar de stadsderby van zondag aan Sky Sports. “Ik ben trots op mijn eigen spelers, dat is het belangrijkste. En als we spelen als een team, hebben we een grote kans om daar te winnen”, voorspelt de voormalig Oranje-bondscoach.

Een zege op de aartsrivaal zou voor Man United het laatste zetje in de rug kunnen betekenen, vermoedt Van Gaal. “We hebben gelijkgespeeld tegen Chelsea, maar dat was voor mij niet genoeg. Een goed resultaat tegen City kan ons misschien die broodnodige boost geven.” De trainer sluit een overwinning zeker niet uit, nu City al drie keer op rij niet gewonnen heeft. “Ze zijn niet in hun beste vorm. Wat we de laatste wedstrijden van ze hebben gezien, was niet bijster goed. We hebben een goed gevoel over dit duel”, klinkt het hoopvol.

Denk je dat Manchester United zondag gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze net zo spelen als tegen chelsea (1e helft) dan is het zeker mogelijk om te winnen. Gun het United wel in ieder geval.

1 november 2014 om 11:20

Eerste helft tegen Chelsea was juist slecht van United. De tweede helft nadat chelsea onderuit ging zakken was united wat feller.

1 november 2014 om 11:23

Welke wedstrijd heb jij dan bekeken? Eerste helft was gewoon van united, speelden enorm goed. Tweede helft, met name na de goal, ging het gewoon slecht..helemaal geen druk zetten terwijl ze achter stonden.

1 november 2014 om 15:32

ik heb gewoon de wedstrijd gezien. United was totaal niet gevaarlijk alleen die 2 a 3 kansen van v.persie en januzau waren wel goed. v.persie had toen al moeten afgeven

Hoop dat manchester united dit gaat winnen! wel jammer dat falcao niet kan spelen...! maar inderdaad goed dat rooney er nu wel bij is, zeker wel nodig naast/achter van persie voorin

Dat mag dan ook wel aangezien de Selectie van United duurder is dan die van City. united heeft de duurste kern van de PL.

1 november 2014 om 11:04

Onzin natuurlijk, weet jij ook wel...

1 november 2014 om 11:08

man united = 461,00m
Chelsea = 444,75m
City = 441,25m
Arsenal = 411,30m
Liverpool= 331,50m
Tottenham= 265,75m
everton = 168,25m

bron: transfermarkt

1 november 2014 om 11:21

Die waarden kloppen niet, daarin zitten ook spelers in begrepen als Januzaj die een waarde vam 10mil representateert en falcao voor een waarde van 55mil terwijl die alleen op huurbasis voor nu bij ons speelt. Verder heb je bv Phil Jones geschat op 16mil en Herrera/shaw die voor minder opstaan dan ze zijn gekocht.

1 november 2014 om 12:15

Dus omdat Falcao op huurbasis speelt bij United telt zijn marktwaarde niet? kan je dat eens uitleggen?

1 november 2014 om 12:41

Het is niet duurder, het is meer waard, daar zit natuurlijk een verschil in he, of snap je dat niet?

1 november 2014 om 13:01

De duurste selectie hebben suggereert dat er voor elke speler daadwerkelijk het volledige bedrag is betaald om hem voor meerdere jaren aan je te verbinden, dat is wat anders dan als de waarde wat je spelers vertegenwoordigen.

1 november 2014 om 13:51

Als je het over waarde hebt, dan klopt het wel. Echter, als het over "duurder" hebt, gaat het over de kostprijs - en dat is het bedrag waarvoor de speler initiaal in de boeken is gegaan.

Bijvoorbeeld: Memphis vertegenwoordigt een waarde van 25 M euro. Maar, omdat hij een jeugdspeler is, heeft hij geen transfersom gekost - en staat hij voor 0 euro in de boeken. Daarmee heeft hij een hoge waarde, maar is geen dure speler.

Ontopic: ik ben erg benieuwd wat voor strijdplan Van Gaal uit de hoge hoed gaat toveren om de aanvallende kracht van City in te dammen.

Ik denk 1-1.
Aguero en vpersie worden de doelpuntenmakers.
Overigens zou het leuk zijn voor vgaal als hij daar weet te winnen, haken ze toch weer een beetje aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren