Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal lijkt ongewenst: ‘Mourinho had de baan toen al moeten krijgen’

Laatste update:

Louis van Gaal kan de FA Cup winnen en in theorie nog op de vierde plaats eindigen in de Premier League, maar voor zijn toekomst maakt dat vermoedelijk niet meer uit. Dat zegt Mark Bosnich, voormalig doelman van the Mancunians.

/

“Ik denk dat United al een beslissing heeft genomen en denk dat ze die al een tijdje geleden hebben genomen. Het enige wat Van Gaal nog kan redden, is een misstap van Manchester City tegen Swansea City”, aldus de 44-jarige Australiër in een interview met Omnisport. Hij voegt eraan toe dat de fans van United ontevreden zijn over het vertoonde spel: “De fans van United zijn dit type voetbal gewoon niet gewend en ik denk, nee ik hoop, dat Van Gaal zich dat ook begint te realiseren.”

“Sir Alex Ferguson zei altijd dat winnen niet genoeg was in dit tenue. We moesten op een bepaalde manier voetballen. Als je als manager van United niet als vierde eindigt, dan is dat gewoon niet goed genoeg”, aldus Bosnich, die José Mourinho een geschikte opvolger voor vindt: “Hij had de baan na Ferguson al moeten krijgen. Hij is een van de beste managers in de wereld”, besluit Bosnich.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is pure spam.
Mourinho pas qua speelstijl al helemaal niet bij M.u.
Iedereen roept maar en roept maar.
Ook in Engeland is iedere inwoner of ex speler van united waarschijnlijk trainer.
Het is waarschijnlijk interessant om even in het nieuws te komen,ik ken deze man niet eens.

14 mei 2016 om 12:38

Mourinho bij United is een ramp. En juist daarom zou ik hem daar wel willen hebben!

14 mei 2016 om 14:17

Deze man heeft een verleden met zijn neus in de verkeerde zaken te steken. Hoewel, in het verleden stak hij eerder verkeerde zaken in zijn neus. Anyway, een keeper heeft geen verstand van voetbal en moet zich hier niet mee bemoeien. Mourinho is het slechtste wat ManU kan overkomen.

Dit is pure spam.
Mourinho pas qua speelstijl al helemaal niet bij M.u.
Iedereen roept maar en roept maar.
Ook in Engeland is iedere inwoner of ex speler van united waarschijnlijk trainer.
Het is waarschijnlijk interessant om even in het nieuws te komen,ik ken deze man niet eens.

14 mei 2016 om 14:06

Mourinho gaat idd iig niet het voetbal brengen dat ze daar willen zien. De jeugd krijgt geen kans meer terwijl daarvoor LvG aangesteld is en dat goed gedaan heeft.

Mark Bosnisch was een aardige keeper die overkwam van Aston Villa.

"sir Alex Ferguson zei altijd dat winnen niet genoeg was in dit tenue. We moesten op een bepaalde manier voetballen."

Dan vraag ik me toch echt af waarom Mourinho dan zo nodig moet komen aangezien die juist bekend staat om het resultaatvoetbal.

14 mei 2016 om 12:38

Die mensen zijn gehersenspoeld die denken dat Mourinho de verlosser is ondanks dat hij qua manier van voetballen nog erger is dan van Gaal.

Lijkt er echt op dat media onrust wilt creëren bij man utd. Hoop namelijk niet dan José komt naar van gaal gewoon zijn termijn mag afmaken.

14 mei 2016 om 13:02

Het heeft natuurlijk weer niks met Louis te maken... Jongens toch

14 mei 2016 om 13:38

volgens mij is van gaal trainer bij man utd. Kan het mis hebben maar denk wanneer men praat over trainers van man utd het indirect ook over louis G hebben.. Althans zoeen gekke idee krijg ik altijd.

Ja stel Mourinho aan. Dan weet je zeker dat de net doorgebroken talenten geen kans zullen krijgen. Kunnen ze die meteen (weer) doorverkopen aan Arsenal! Laat Van Gaal z'n 3 jarig contract uitdienen, en 'm daarna gewoon het stokje gewoon aan Giggs overgeven. En dan hopen dat het gewenst effect heeft. Het voetbal wat Mourinho heeft laten zien in het verleden, is wel effectief maar zeker niet spectaculair.

14 mei 2016 om 13:57

Heb ik liever dan elk jaar 5e eindigen

Het leuke van dat Mourinho gedoe is dat Mourinho zelf heeft gezegd dat hij van Gaal niet wilt opvolgen als van gaal wordt ontslagen...

"Park the United bus!"

Het valt me op dat die oud-spelers van Man United graag hun mond open trekken over de discussie van Louis van Gaal.

Ik ben nog steeds van overtuigd dat het de schuld van Fergusen is dat United zo'n terugval heeft. Als hij niet gewoon eerder aan de nieuwe selectie had gebouwd, waren ze nu veel verder. Geef Van Gaal nog één jaar de kans, durf te wedden dat ie meestrijdt om de titel.

Is dit niet die oud keeper die toen betrapt werd op cocaïnegebruik?

Hoe bedoel je nonsens en een contradictie van Bosnich: referen aan het feit dat Man U mooi voetbal behoort te spelen en dan vervolgens zeggen dat Mourinho een geschikte kandidaat is...

Ik ben helemaal klaar met die oud-spelers die denken dat ze ook gelijk verstand hebben van voetbal. Mourinho zou een voorbode zijn voor het definitieve einde van united.
Ik ben een van de grootste fans van united die je in nederland aan zult treffen maar als mourinho coach wordt verandert de complete filosofie van united van vertrouwen en sierlijk voetbal naar saai, lelijk, resultaat-voetbal. Ook zal de kwaliteit die in het elftal zit helemaal weg zijn na twee jaar mourinho.

Ik denk niet dat ik het dan vol kan houden om united fan te zijn.

14 mei 2016 om 13:53

Ben het volledig met je eens

Omdat Mourinho het zo goed deed bij Chelsea ....... Iedereen praat elkaar ook maar na.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren