Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal legt toekomst vast in vier uur durend overleg met eigenaren’

Laatste update:

Het is Louis van Gaal nog niet gelukt om Manchester United helemaal naar zijn hand te zetten, maar de oefenmeester lijkt dat wel van plan te zijn. Onlangs had Van Gaal een vier uur durend overleg met de familie Glazer, de eigenaren van Manchester United. Volgens de Britse media waren de eigenaren onder de indruk van de visie van Van Gaal.

/

Van Gaal zou uitgelegd hebben waar hij de club in 2020 wil hebben en hoe hij van plan is de club daar te krijgen. De clubleiding was onder de indruk van de teksten van Van Gaal, die zijn carrière af zou willen sluiten in de Premier League. Van Gaal heeft het goed naar zijn zin en hij heeft zelfs spijt dat hij niet eerder naar Engeland is gekomen.

De 63-jarige Van Gaal tekende een contract voor drie seizoenen, maar hij is bereid om vijf seizoenen te blijven. Hij wil komende zomer wel de bezem door de selectie halen. Tal van spelers mogen vertrekken, terwijl onder anderen Kevin de Bruyne (VfL Wolfsburg), Mats Hummels (Borussia Dortmund) en Kevin Strootman (AS Roma) gezien worden als versterking.

Louis van Gaal is op dit moment de juiste man voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strootman? Ik vind het nog maar zeer de vraag of Strootman ooit weer op zijn oude niveau komt na zijn blessures..

1 maart 2015 om 09:45

Lijstje met spelers is gewoon door de pers toegevoegd. Je weet dat LVG niet over spelers praat als hij wil lullen over zijn filosofie. De contractverlenging is interessanter. Ik denk dat het goed is voor United maar als je dit nu naar buiten zou brengen weet ik niet of het grootste deel van de achterban het hiermee eens zal zijn...

1 maart 2015 om 10:51

Zo denk ik er ook telkens over als ik de link United - Strootman zie..
Zou eerder voor een Gundogan gaan dan een Strootman. Beste man is een alleskunner!

Hij is me een beetje tegenvallen.
Dat hij een top trainer is dat lijkt me duidelijk.
Maar wat hij nu doet lijkt op z'n minst vreemd.
Vooral spelers die niet op hun plek staan.
En meer aandacht voor de aanval dan de verdediging.

Laat Van Gaal United op het gemak weer terug naar de top brengen. Van Gaal is een specialist in het door selecteren, echter is hij geen specialis wat betreft het kopen van spelers en het omgaan met vedetten, dus zal het grotendeels met jonge spelers moeten. Ik begrijp dat hij scouts stuurt naar PSV - Ajax, ik denk dat hij Willems, Wijnaldum, Depay en in mindere mate Klaassen in het vizier heeft.

1 maart 2015 om 09:53

Klaassen depay en wijnaldum kan ik in komemaar willems? Volgens mij speelt het grootste engels talent daar. Denk dat die weer jeugd wil inpassen. De club vanaf onder af versterken. Heeft die altijd zo gedaan. Allemaal spelen in het systeem van het eerste. De groep die die nu heeft kan niet spelen zoals van gaal graag zou willen. Maar we zullen zien.

1 maart 2015 om 10:12

Het grootste Engelse talent bedoel je luke shaw? Dan doe sterling iets tekort maar oké. Nee shaw is gewoon een redelijk blind paard, ik denk dat er meer potentie in een Willems zit. Als je shaw bij een eredivisie club neer zou zetten zou die totaal niet opvallen

1 maart 2015 om 10:31

Volgens zeggen is hij het grootste talent. Maar als het er niet uitkomt dan zal je toch echt verder moeten kijken. Daarnaast bewijst Willems wekelijks zijn waarde. Ik zeg niet dat het een ijzersterke verdediger is, want daar liggen zijn kwaliteiten iets minder nadrukkelijk. Een hevige concurrentiestrijd kan beide spelers ook goed doen. En Willems is daarnaast ook een koopje.

1 maart 2015 om 10:52

Laat "klaassen" dan ook maar achterwege.. In mijn ogen (zie: in mijn ogen) is het een harde werker die van alles wel wat kan a la Siem de Jong.
En bij United heb je spelers nodig die er gewoon meteen staan!

1 maart 2015 om 16:46

Shaw is een enorm talent en laat dit seizoen ook gewoon seizoen waarom hij is gehaald. Hij is nog niet perfect maar als hij zich blijft ontwikkelen wordt hij misschien over enkele karen al wel de beste linksback ter wereld.

In plaats van Strootman (die een risico is met blessures) zou ik gaan voor Khedira. De Bruyne is niet eens nodig met de spelers die hij nu heeft. maarja wel een geweldige speler. Hummels, meteen halen, net als Vlaar (voor breedte) en rechtsback Walker, Dani Alves of Danilo?

1 maart 2015 om 09:59

Misschien kunnen ze Aurier halen, die zit toch op de bank bij PSG?

1 maart 2015 om 10:12

@world, aurier wordt gehuurd van ik geloof Toulouse en PSG heeft optie tot koop. Ik denk dat ze die optie wel lichten en dan dat Van der Wiel volgend seizoen meer moet banken. Speelt de laatste tijd niet op niveau.

Het voetbal is me tegengevallen tot nu toe, maar de resultaten zijn gewoon goed met de selectie die ze hanteren. 3e plaats achter Chelsea en City, daar mogen de Arsenal en Liverpool fans jaloers op zijn....

Zoveel punten pakken met slecht voetbal. hoeveel hadden ze er nu gehad met een goed lopend elftal ?

Ze moeten i.p.v. Strootman van wie de vraag nog, maar is of hij zijn oude niveau ooit zult gaan halen Pjanic halen geweldige speler is dat. Ik denk trouwens dat van Gaal pas na volgend seizoen afgerekend kan worden op de resultaten dan heeft hij het elftal totaal naar zijn hand kunnen zetten qua systeem, automatismen etc.

1 maart 2015 om 12:37

Met alle respect maar pjanic is niet zo goed. Heb hem nu 2 wedstrijden tegen feyenoord gezien,ook wel meerdere wedstrijden maar tegen feyenoord id hij gewoon 2x compleet uit de wedstrijd gespeeld door clasie. Pjanic maakt united niet beter, op die plek moet een topper

Er staat niet bij waarom ze onder de indruk waren. Misschien wel omdat Louis verlangt dat er 5 jaar lang 200 miljoen moet uitgegeven worden om in 2020 dan eindelijk die titel binnen te halen.

Meer serieus, Louis kan het wel, uitleggen en speechen. Echt. Maar als straks Man United niet bij de eerste 4 geraakt, dan halen ze ook hun witte zakdoekjes boven om hem uit te wuiven. Zou ook eerlijk zijn tov Moyes.

1 maart 2015 om 10:37

Laten we eerlijk zijn, Van Gaal heeft in het verleden al genoeg bewezen dat hij teams kan opbouwen. Ajax was geweldig, AZ top, Bayern heeft hij weer op de kaart gezet, Barcelona wellicht wat minder en zijn tweede periode bij het Nederlands elftal heeft hij er uit gehaald wat er in zat. Het is makkelijk om vanaf de zijlijn kritiek te geven op datgene wat er nu gebeurd en dat hij zoveel geld uitgeeft, maar de ziel was uit United. Fergusson heeft het laatste beetje eruit gekregen en dat was het gewoon en dat wist hij zelf ook. Wil je kampioen worden dan moet je met Chelsea en City meedoen wat betreft het financiële geweld. Daarnaast heeft Van Gaal een duidelijke visie voor ogen en dat kost nu eenmaal tijd.

1 maart 2015 om 11:09

Hij kreeg Nederland de eerste keer niet eens op een WK en met Barcelona stond ie halfweg competitie 12de, bij AZ werd dan weer te aardig met geld gesmeten, ze betalen zijn passage vandaag nog steeds af.

En ja zeg, met Bayern wat succes halen. Onverwacht met zo'n team.

Ja, hij heeft wel wat bereikt ook, en veel ook, maar het is niet dat hij foutloos en perfect is. Hoeft ook niet.

5de of lager eindigen met een Man United dat deze zomer 200 miljoen heeft mogen uitgeven, dat is gewoon een dikke faal.

Die duidelijke visie, dat lijkt me een verkooppraatje. Als je na 7 maanden je team nog steeds niet goed laat voetballen, dan klopt er iets niet aan die visie.

1 maart 2015 om 11:37

Is er een coach op deze wereld die foutloos is dan? Met het Nederlands elftal het WK niet halen is zeer zeker een smet op zijn carrière. Bij Barcelona heeft hij ook successen geboekt. Twee kampioenschappen en een beker? AZ is gewoon knap gedaan en ja daar zaten wat flinke aankopen tussen. Met Bayern heft hij toch wel het fundament gelegd. Talenten laten debuteren en wellicht schiet hij daar ook weleens in door, maar hij durft het, waar andere coaches het niet aandurven. Dat United het nu nog niet goed doet, daar valt zeker wat van te zeggen, maar goed beleid heeft langer de tijd nodig. Laat hem bouwen aan een nieuw United, hij heeft bewezen dat hij dat kan.

1 maart 2015 om 12:28

Haha sukkel van Gaal is Nederlands grootste coach, je kritiek heeft geen impact.

1 maart 2015 om 13:47

Ryanbabel8,

Foutloos moet ie niet zijn. Zei ik zelf ook al:

" Ja, hij heeft wel wat bereikt ook, en veel ook, maar het is niet dat hij foutloos en perfect is. Hoeft ook niet."

Met Bayern fundamenten leggen? Dat team speelt altijd voor de knikkers, voor Louis, met Louis en na Louis. Hij is er trouwens ook ontslagen omdat de resultaten naar Bayern normen te min waren in zijn 2de jaar.

Bij AZ scheelde het ook niks, of ook daar werd ie ontslagen. Wel hulde dat ze het niet hebben gedaan. Is een mooi bewijs dat van coach wisselen niet altijd moet, ook al zijn de resultaten niet goed.

Het is zonder meer een uitstekende coach, maar je kan ook doorslagen in je adoratie.

@numbernine,

Leer jij maar eerst eens wat manieren. Neem een voorbeeld aan Ryanbabel8, we verschillen van mening, maar hij doet dat op een keurige manier en gebruikt argumenten. Jij, jij hebt niks te vertellen.

1 maart 2015 om 14:36

Wie zorgde ervoor dat Van Gaal toch bij AZ bleef? Dat was de spelersgroep. Dat zegt ook iets over een trainer. Wie zorgde ervoor dat Bayern ook Europees weer wat ging voorstellen? Dat was Van Gaal. Hij haalde Contento, Badstuber, Alaba bij de eerste selectie evenals Müller, die zonder Van Gaal nooit de speler zou worden die hij nu is. Hij mocht namelijk weg van Bayern. Van Gaal heeft oog voor jong talent. Met Luca Toni, wederom een vedette kon hij niet zoveel. Dat was in 2000 met het Nederlands elftal ook zijn manco. De klas '95 waren geen jonkies meer, het waren Europese vedette. Laatste WK ging men door het vuur voor hem. Ik denk dat maar weinig trainers hem dit na kunnen doen. En ja, we hadden Robben.

Ik heb respect voor iemands vakmanschap. En nu bij United moet er gewoon eerst schoon schip gemaakt worden. Dit is een tussenseizoen en vanaf volgend seizoen kan je hem gaan beoordelen op zijn werkwijze en prestaties. Fergusson heeft destijds ook flink moeten bouwen aan het Manchester zoals het eind jaren negentig en begin jaren 0 was.

Wat Mourinho b.v. bij Porto heeft gepresteerd is knap. Dan haal je alles uit een team. Dat maakt een coach bijzonder. Ervoor zorgen dat spelers dingen voor je doen die ze normaal niet doen.

1 maart 2015 om 14:57

Ryanbabel8,

Wat Mourinho bij União Leiria gepresteerd heeft, is in mijn ogen veel knapper dan alles wat volgde. Dat was een gedoodverfde degradatiekandidaat, hij haalde er Europees voetbal mee. Stel je voor dat een coach dat doet met Dordrecht, zo moet je het een beetje inschatten. lol

Als je een topploeg hebt, of het nu Ajax, Chelsea, Barcelona, Real, Bayern of nog een andere is, dan weet je dat de prijzen quasi altijd volgen. Nationaal en af en toe internationaal.

Jah, ferm dat de AZ spelers wilden dat Louis bleef. Dat zegt inderdaad iets over hem, daarom ook dat je gerust mag zijn dat ie een uitstekende coach is. Want, een coach die geen punten pakt, die zit ook ferm aan hun centen (premies). Dat ze toch 100 procent in hem geloofden wil zeker wat zeggen.

Ik nuanceer gewoon dat we hem niet te heilig moeten verklaren. Hij is niet altijd succesvol geweest. Je moet ook allemaal wat geluk hebben eh. Soms klikt het niet tussen een coach en een groep of tussen een bepaalde competitie en diezelfde coach. Ik zie Louis soms dingen doen, waarbij ik denk 'doe dat toch niet'. Gaat dan niet zozeer over het voetbal zelf, maar de menselijke of psychologische kant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren