Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal laat seizoen van Memphis in mineur eindigen

Laatste update:

Louis van Gaal heeft Memphis Depay niet opgenomen in de selectie voor de FA Cup-finale van zaterdag tegen Crystal Palace, zo meldt de Manchester Evening News. Ook linksback Cameron Borthwick-Jackson mag thuisblijven.

/

Voor de 22-jarige Depay eindigt het seizoen op die manier extra teleurstellend. Hij kwam voor een enorme transfersom over van PSV, maar kon de verwachtingen niet waarmaken en was in 46 officiële wedstrijden goed voor slechts zeven doelpunten en negen assists.

De finale zou tevens het laatste duel voor Van Gaal kunnen zijn, want hoewel de manager nog een contract voor een seizoen heeft, heeft het er alle schijn van dat hij wordt vervangen.

Denk jij dat Memphis Depay volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker weggaan Memphis. In manchester blijft het nog lang onrustig zelfs na de periode van Gaal. Als jong talent zou ik nou zeker de biezen pakken.

20 mei 2016 om 18:11

Statistieken doen anders niet onder voor die van ronaldo toentertijd

20 mei 2016 om 18:20

Ronaldo had echt discipline en was mentaal erg sterk hij wilde echt beter worden en gaf niet op. Ik twijfel of Memphis zo is.

20 mei 2016 om 18:51

Mentaliteit lijkt me niet echt zijn probleem. Eerder zelfvertrouwen.

20 mei 2016 om 18:52

Ronaldo had een veel betere team. Waardoor hij zich meer kon focussen op aanvallen dan meeverdedigen.

20 mei 2016 om 19:19

En speelde in een beter team.

20 mei 2016 om 20:10

Op dezelfde leeftijd had ronaldo 23 goals en 23 assist. In zijn eerste jaar werd hij halverwege pas 18, was het zijn eerste seizoen als profvoetballer, speelde hij minder wedstrijden en had 6 goals en 7 assist.
De vergelijking ronaldo - depay is wat krom, maar cijfertechnisch gezien al helemaal kansloos als je naar het eerste seizoen gaat kijken.

20 mei 2016 om 20:44

Pasa11, waarom
Twijfel je of Memphis ook zo is. Hij is zo. Hij traint altijd met 200%. Oordeel aan het eind van volgend seizoen, dan mag het.

Onthoud dat voor een 22-jarige een mega stap blijft.

20 mei 2016 om 20:46

@pasa11 dan kun je nog lang twijfelen, want Memphis gaat het echt wel maken. Hij heeft net als Ronaldo veel potentie en discipline, maar hij komt er gewoon niet lekker uit. Waarschijnlijk komt hij langzamerhand aan dit niveau en zal hij zich straks zo goed aanpassen dat iedereen verwonderd van hem staat. Overigens vind ik het ook wel grappig dat iedereen op zo'n artikel veel reageert, dat betekent dus dat Memphis wel gewoon populair is en dus volgen vele mensen een interressante jonge is om te blijven volgen. Dat zegt wel wat.

20 mei 2016 om 23:02

Misschien een idee om Memphis niet met Ronaldo te vergelijken gedurende heel zijn carrière.

Krachtig signaal. Daar zal hij goed zuur van zijn.

20 mei 2016 om 19:13

Nou!....in, waarschijnlijk, de laatste wedstrijd onder jouw leiding openlijk Memphis de schuld geven van je eigen falen.

Slechts? Ik vind het nog redelijk goede statistieken. Al waren de meeste wedstrijden gewoon niet goed.

20 mei 2016 om 17:52

De keren dat hij scoorde en dus uitblonk waren tegen veel mindere tegenstanders.

20 mei 2016 om 19:47

Dus? hij was wel de enige die uitblonk waar je grote namen als Rooney en Schweinsteiger niet zag.

20 mei 2016 om 21:13

Rooney heeft echter wel een groot deel van het seizoen in de lappen gelegen

20 mei 2016 om 18:43

Ik wil ook net zeggen, deze statistieken zijn helemaal niet zo slecht, vooral omdat ie vaak als wisselspeler gebruikt is en dus geen volle 90 minuten meedeed.

Blijkbaar wil de knop niet om bij hem...was er al bang voor dat het zo zou gaan...ik heb nog een klein sprankje hoop dat hij het licht nog gaat zien!

21 mei 2016 om 16:16

je kan nou niet bepaald zeggen dat hij de laatste 2/3 maanden de kans heeft gehad.

7 doelpunten en 9 assists is toch helemaal niet slecht.

20 mei 2016 om 17:56

Nee precies hij heeft gewoon een top seizoen gedraaid!!

20 mei 2016 om 17:59

Er wordt ook gewoon te veel vn hem verwacht. United fans dachten dat dit de nieuwe Ronaldo was die ze wel even zou redden. En dat in zn eerste seizoen.

20 mei 2016 om 18:06

De doelpunten en assist komen voornamelijk uit de wedstrijden van voorronde champions league en europa league. In de compititie heeft hij bijna niks laten zien. Tjaa dat hij dit seizoen niet het niveau aankon, dat heeft hij laten zien

20 mei 2016 om 18:08

Daar zitten ook 3 assists bij van u21.

Daarnaast heeft hij assists tegen Club Brugge, FC Midtjylland, Southampton, Sheffield en Ipswich.

Tjonge zeg.

Hoop dat hij weggaat bij man u en dan naar een iets lager niveau club gaat

Jammer dat hij de stijgende lijn dit seizoen niet kon doorzetten, hopelijk gaat hij volgend seizoen knallen!

Algemeen beschouwd als de miskoop van ManU, ondertussen gaat Hernandez als een dolle bij Leverkusen en speelde Di Maria een seizoen ervoor nog op die plek.
Allemaal goede redenen voor te verzinnen maar af overkant vd plas begrijpt niemand t.
Men is beetje klaar met vGaal en zeker met Memphis..wordt bekeken als gevalletje Zaha.. Maar dan met meer fratsen.
Treurig

20 mei 2016 om 18:06

Hou toch op met Hernandez, die doet het geweldig in Duitsland inderdaad. Maar hij is nooit onomstreden geweest, en was nooit goed genoeg voor Manchester United.

20 mei 2016 om 18:17

Toch hadden ze wel Welbeck of Hernandez kunnen gebruiken, zeker toen Fellaini uit noodzaak in de spits werd gezet, wat een ramp was me dat.

21 mei 2016 om 23:01

Mee eens..

Qua stats zo slecht nog niet hoor..vind ik.

Enfin ach ja... nieuw seizoen komt toch?
Ik zie hem eerlijk gezegd ook niet weggaan , in de zin van ik denk dat hij zelf heus wel wilt blijven,
en ik denk ook niet dat Man U hem perse kwijt wil. En volgensmij zijn er op het moment nieteens clubs serieus op de loer voor hem?
Hij begon leuk, daarna was het gauw afgelopen en door de andere jonkies die er bij kwamen verbleekte Depay al helemaal..
Maar Depay lijkt me wel een knokker, en zo lang zit hij er nog niet er moet ook wel tijd overheen gaan qua ander klimaat, omgeving, mensen , spelers, "status"etc.
Hij zal volgend jaar ongetwijfeld meer aan spelen toekomen. Vaste waarde durf ik echter nog niet zo te zeggen.
Maar het is wel veelzeggend dat hij niet opgenomen is , het zal hem moeten laten inzien dat hij nog harder zal moeten werken dan hij nu al deed.

20 mei 2016 om 18:41

Wel als je dieper op zijn statistieken ingaat. 3 assists had hij in een u21 wedstrijd. Verder tegen FC Midtjylland, Sheffield, Brugge en Ipswich. In de PL alleen tegen Southampton. Is best matig.

Zijn doelpunten kwamen tegen Psv, Brugge, FC Midtjylland, Sunderland en Watford.

20 mei 2016 om 20:21

Klopt ook wel. vandaar dat ik ook nog niet zo zeker weet of hij vaste waarde wordt daar...
Heb ook wel zo mijn twijfels,
want om eerlijk te zijn in Nederland vond ik hem ook niet echt denderend spelen.

Is misschien ook beter dat hij niet opgenomen is in selectie ook voor hem zelf.

Hoop dat hij naar southamptom gaat, stapje terug en denk dat koeman van hem wel een betere speler kan maken. Hij komt er wel als hij de juiste keuzes maakt, kwa clubs en kwa mentaliteit. Maar het is te gek om te verwachten dat hij de nieuwe ronaldo had moeten zijn en ff 20 goals zou maken.

Ik denk dat dit niveau voor Depay te hoog is gegrepen. Zelfs bij Psv vond ik hem niet alle wedstrijden goed spelen. Hij moet misschien naar een club als Everton, Southampton etc. gaan.

Grote spelers eindigen zo hun eerste jaar in Engeland, he Depay? Te veel zelfvertrouwen gekregen die Depay. Ik zei al van af het begin dat het niks zou worden met hem! Het is te hopen dat hij zichzelf niet te goed voelt om een stap terug te doen. Het zit er wel in, maar met zijn mentaliteit gaat het er niet uitkomen. Een club als Southampton zou ideaal uit kunnen pakken voor hem.

Als van Gaal weggaat kan hij beter ook vertrekken. Voor zijn positie zal een nieuwe speler gekocht worden, en hij heeft niet de mentaliteit om zich terug te knokken. Het is alleen zeer de vraag welke club hem wil. Die 6.5 miljoen zal geen enkele club op willen hoesten, dus dit zou wel eens een gevalletje Bogarde kunnen worden.

En die Blind blijft Depay maar selecteren. Presteert geen drol meer

Waar v gaal normaal talenten beter maakt heeft die de groei van depay behoorlijk beperkt. Deels ook eigen schuld door zijn karakter trekjes. Gewoon weg gaan daar aangezien Mourinho louter voor gearriveerde spelers gaat (ga ik er van uit dat Mourinho komt).

Mensen die zeggen dat fie alleen scoort tegen kleine clubs, ga ajb naar huis. Hij maakt ze teminste. En hoe zou jij prestere dat iedereen hem ging vergelijken met ronaldo? Denk daar even overna die jongen heeft het gewoon moeilijk en hij baalt zelf ook voor dit seizoen, geef hem ajb wat respect en tijd. Je moet niet vergeten dat die wel er voor heeft gevochten kijk hoeveel die ij de gym heeft gezeten om zich te verbeten voor man und.

We hoeven niet moeilijk over Memphis te doen. Die jongen maakt gewoon een moeilijk seizoen door waar hij zelf natuurlijk mede debet aan is. Maar die van Gaal doet net alsof dat die jongen de veroorzaker is van het waardeloze seizoen van Man. United. Misschien moet van Gaal eens wat minder een grote waffel hebben en eens zelf in de spiegel gaan kijken. Hoop dat ze die finale verliezen en die praatjesmaker buiten knikkeren.

21 mei 2016 om 02:55

Wat kan Van Gaal eraan doen dat die arrogante Depay zo slecht presteert? Hij kwam als een grote jongen naar Manchester United en dacht eventjes dat die het ook in de Premier League ging doen. Eind vorig seizoen was hij al helemaal de kluts kwijt en dacht dat die alles was en Van Gaal heeft hem nog een kans gegeven door hem naar United te laten komen. Elk andere trainer had nooit aan Depay gedacht zijn houding is erg slecht en mensen kotsen hem al uit bij Manchester. Hij kan beter zijn koffers pakken net als Van Gaal als die de finale verliest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren