Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal is altijd eerlijk geweest, hij heeft zijn eigen spelers’

Laatste update:

Tom Cleverley is heel blij met zijn verhuur aan Aston Villa. De middenvelder werd afgelopen seizoen door de fans van Manchester United tot zondebok gebombardeerd; de ploeg stelde zeer teleur en Cleverley was het mikpunt van kritiek. Op de slotdag van de zomerse transfermarkt maakte de middenvelder de tijdelijke overstap naar Birmingham.

/

“Het doet iedere voetballer pijn als hij door zijn eigen supporters wordt bekritiseerd”, stelt de 24-jarige middenvelder. “Maar in het voetbal heeft iedereen een mening en je kunt niet iedereen tevreden houden. Ik ben blij dat ik aan die negativiteit kan ontsnappen. Als je bij Manchester United geen prijzen wint, dan keren de supporters zich tegen je.”

Cleverley kwam tijdens de voorbereiding van Manchester United regelmatig binnen de lijnen en was in het oefenduel met AS Roma zelfs aanvoerder. Toch was hij overbodig, zo oordeelde Louis van Gaal. “Het was geen emotioneel moment of iets dergelijks. Ik heb niet de kans gekregen om iedereen gedag te zeggen. Maar het was wel iets waar ik rekening mee had gehouden. Van Gaal is altijd eerlijk geweest. Ik heb een goede voorbereiding achter de rug, we wonnen alle wedstrijden, maar hij heeft zijn eigen spelers. Hij legde duidelijk uit dat het bij Manchester United niets zou worden.”

Tom Cleverley was niet goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het ga je goed Clev. Ik hoop wel dat je aan het einde vd rit verkocht wordt. Het was echter njet alleen jouw schuld... Ze mochten ook best wel Young en Valencia verkopen, wat mij betreft.

12 september 2014 om 08:40

Ben het met je eens
Hele middeveld was echt slecht vorig jaar lag niet alleen aan hem

12 september 2014 om 09:17

Ik weet nog wel het het jaar ervoor precies hetzelfde gebeurde met hendersen die een totale miskoop was volgens iedereen. Kijk wat die jongen nu presteert bij liverpool

12 september 2014 om 12:38

Strax koopt Barca hem voor een miljoen of 60, speelt iedereen de basis uit en scoort 17 doelpunten.. Dat zou pas erg zijn... On: zelfde bij Pogba, gaat voor een schijntje weg bij ManU. Nu een van de beste middenvelders op de wereld..

Cleverley zegt het wel op een rustige manier, maar als je in de voorbereiding alles wint en zelfs een wedstrijd aanvoerder bent dan komen zulke woorden toch wel hard aan denk ik. Denk echter dat vgaal wel gelijk heeft, maar hij is dan ook 1 van de weinige coaches die gewoon eerlijk zegt hoe iemand ervoor staat.

12 september 2014 om 08:55

Nou alle topcoaches zijn eerlijk en recht door zee anders kom je er nooit. Kijk naar luis enrique die zegt tegen de GROTE Xavi hoe hij ervoor staat, en dat hij weinig zal spelen, en wie is clev vergeleken met xavi. Xavi 700 wedstrijden denk 25 tittels wk ek's enz enz.

12 september 2014 om 09:09

Xavi was vorig jaar dan ook verre van groots qua spel en is al 34. Zijn tijd zit er simpelweg bijna op. Zo gek is het niet dat Enrique er eerlijk over is. Xavi zag het zelf ook wel aankomen natuurlijk.

12 september 2014 om 10:38

Onzin. Xavi was als hij speelde altijd van grote kwaliteit. Hij speelde alleen veel minder wedstrijden, maar was nog steeds een van de 15 beste middenvelders ter wereld.

Kan het niveau gewoonweg niet aan. Misschien lukt het wel via een omweg.

Wel vreemd dat hij dan toch nog aanvoerder is geweest onder Van Gaal. Dat klinkt niet heel consequent.

12 september 2014 om 09:10

In de voorbereiding wisselde van Gaal zo'n beetje het hele elftal in de rust. Meestal speelde er een mannetje of 2 de hele wedstrijd en 1 van die 2 was dan gewoon aanvoerder.

In de voorbereiding had die band geen enkele waarde en dat was voor iedereen duidelijk.

tom cleverly. misschien wel 1 van de meest getrollde voetbalspelers van het afgelopen jaar, dat zegt al hoeveel hij tekort komt. misschien lukt het bij villa wel

Na het jaar dat hij samen met Anderson begon op het middenveld, wat zo sterk speelde met als hoogtepunt de 8-2 op Arsenal, dacht ik echt dat hij zich door zou ontwikkelen tot basisspeler. Maar hij ontwikkelde zich minder goed. Misschien een goed seizoen bij villa geeft hem zelfvertrouwen, en zou hij wel degelijk van waarde kunnen zijn volgend jaar op OT

12 september 2014 om 14:28

Hij is een dienende speler en supporters gingen ineens verwachten dat hij op zou staan om de kar te trekken

12 september 2014 om 19:02

Hij is echt wel goed genoeg voor Utd, of toch zeker voor de bank. Maar gans het team was slecht, en dan is het moeilijk zelf een hoog niveau te halen. Daarvoor moet je écht een topper zijn. Maar hij en Fellaini werden vorig seizoen onterecht tot zondebok gebombardeerd.

Ik heb echt immens veel medelijden met deze jongen, want al die kritiek van de eigen supporters moet enorm veel pijn doen. Dan heb je natuurlijk weinig zelfvertrouwen en als je dat niet hebt, kan je niet presteren. In geen enkele sport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren