Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: 'Ik heb het ook gelezen en het antwoord is 'nee''

Laatste update:

De geweldige entree van Marcus Rashford kwam Louis van Gaal goed uit, maar de manager vindt niet dat de jonge spits zijn hachje heeft gered. Mede dankzij de grote inbreng van Rashford bekerde Manchester United verder in de Europa League en won het een paar dagen later van Arsenal. “Ik heb het ook gelezen. Het antwoord is 'nee'”, zegt Van Gaal.

/

De doorbraak van de jongeling is het gevolg van het beleid dat United in samenspraak met de Nederlandse manager heeft gemaakt. “Hetzelfde geldt voor Cameron Bortwick-Jackson, Guillermo Varela en nog veel andere jonge spelers. Maar ze moeten het wel laten zien, want er kleven veel risico’s aan. Jonge spelers zijn niet constant en daar draait het wel om op het hoogste niveau.”

Het feit dat er momenteel veel spelers doorbreken, betekent wel dat United in de zomer een andere transferstrategie zal hanteren. “Natuurlijk”, zegt Van Gaal in The Guardian. “In januari hebben we ook een risico genomen door geen nieuwe linksback te halen. We hebben wel geïnformeerd, maar het werd niks.” Inmiddels maakt Van Gaal gebruik van de (nu geblesseerde) Borthwick-Jackson en mocht ook de jonge Oranje-jeugdinternational Timothy Fosu-Mensah zijn debuut maken linksachterin.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer jonge team heeft utd inmiddels. Met shaw die ooit terug komt lijkt een extra lb idd niet perse echt nodig.

Niet dat Utd jeugd nooit een kans geeft, maar dat er nu zoveel gedebuteerd hebben is toch echt eerder noodzaak dan dat het bewuste keuzes waren. Als de hele selectie fit zou zijn zouden die knulletjes nooit zoveel spelen als nu.

Ik las een commentaar van Lauren over de wedstrijd van Arsenal tegen Utd toen hij nog speelde. Keown en Campbell zouden er toen voor gezorgd hebben dat Rashford niet eens iets zou durven te ondernemen. Ze zouden hem zodanig intimideren dat hij bang zou worden en helemaal niets klaar zou spelen.

Dat is wat er idd ontbreekt, naast genoeg andere dingen, we hebben geen ontzagwekkende spelers meer. Zoals ze van Nistelrooij toen aanpakten...pff, echte mannen.

5 maart 2016 om 09:33

Maarja, de een zijn dood is de ander z'n brood, hè. Zo is Willems bijvoorbeeld ook aan zijn basisplaats gekomen.

Over die echte "mannen", daar heb je wel gelijk in, alhoewel ik denk dat een echt talent zich daar ook niet druk om maakt, dat heeft gewoon met mentale weerbaarheid te maken, en vast ook met het leven voor het voetbal van de jongen in kwestie.

5 maart 2016 om 09:38

Ondanks de blessures merk je toch dat er veel vertrouwen is in de jeugd bij Utd. Het feit dat ze geen nieuwe linksback halen in de winter laat dat toch wel zien. Ze laten Een jongen van 18-19 die plek opvullen terwijl deze doorgaans tegenover een pedro, kevin de Bruyne etc staat. Dat getuigd toch van klasse.

Daarnaast heb je wel gelijk wat betreft de arsenal spelers. Alleen weet ik niet of je beide situaties naast elkaar kan leggen. Tegenwoordig moet je echt uitkijken met wat je doet, voordat je het weet word je een kaart aangenaaid door aanstellerig gedrag

5 maart 2016 om 09:40

elke andere coach had weer de portemonnee getrokken, maar Van Gaal heeft de ballen om zelfs in zijn toen benarde positie te vertrouwen op jeugd! Dat deze spelers nu doorbreken is 100 aan Van Gaal te danken.

5 maart 2016 om 09:40

100 procent

Laat van Gaal het p deze wijze doen met die jonge gasten , dan komt het wel goed dat heeft hij eerder bewezen .

Zet je Mourinho voor deze groep dan krijgen de jonge gasten geen enkele kans .

Ik hoop toch echt dat van Gaal nog een jaar blijft. United staat bekend om het door laten stromen van jeugd, als Mourinho komt zal dit meteen stoppen. Ik denk als United deze zomer een aantal goede aankopen doet zoals James, Anderson, Laporte al een goede kans maakt op het kampioenschap en daarnaast heb je een heel jong team dat nog jaren mee kan

Even off topic hoor: denk dat als er nu een poll komt, of van Gaal moet vertrekken, zegt 90 % nee denk ik. Terwijl de polls vd afgelopen maand 70 % eens was . En dat alleen, omdat er paar jonge jongens nu de kans hebben gekregen, wat goed heeft uitgepakt.

Ik ben geen fan van Man U maar ergens vind ik het ook wel leuk, dat er door noodzaak jonge jongens de kans krijgen, en die kans ook hebben gegrepen.

5 maart 2016 om 11:48

Toen Arsenal van Leicester won was meer dan de helft ervan overtuigd dat Arsenal kampioen zou worden. Nu is dat ook weer anders.. Die polls zijn eigenlijk nooit serieus te nemen omdat het de waan van de dag is en daar bovenop zijn het vaak onnozele stellingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren