Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal heeft oren naar avontuur bij WK-deelnemer’

Laatste update:

Louis van Gaal staat op de nominatie om tijdens het WK, dat komende zomer gehouden wordt in Rusland, aan het roer te staan bij Australië. De Australische voetbalbond is in zijn zoektocht naar een nieuwe bondscoach bij Van Gaal uitgekomen en heeft reeds contact opgenomen, zo weet de Herald Sun te melden.

De 66-jarige oefenmeester zou niet onwelwillend staan tegenover een avontuur bij de Socceroos. Hij is echter niet de enige kandidaat, want ook Jürgen Klinsmann, Bert van Marwijk, Luis Felipe Scolari, Marcelo Bielsa en Graham Arnold zijn ook in beeld bij de Australische voetbalbond. Ante Milicic, voorheen assistent-bondscoach bij Australië, heeft ook een gesprek gehad, maar is inmiddels geen kandidaat meer voor de vacature.

Ange Postecoglou loodste Australië naar het WK, maar hij besloot vanwege de ‘enorme druk’ eind november te vertrekken als bondscoach en is inmiddels bij Yokohama F. Marinos aan de slag gegaan. Van Gaal zit sinds zijn ontslag bij Manchester United, vorig jaar zomer, zonder werk. Hij liet onlangs weten dat hij in principe geen club meer gaat trainen, al maakt hij voor een Engelse topclub wel een uitzondering.

Moet Louis van Gaal aan de slag gaan bij Australië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoopte toen ik t begin van t pushbericht zag dat ie oren had naar Ajax... jammer, denk dat Ajax echt iets op zou schieten met van Gaal als trainer!

23 december 2017 om 12:44

Lekker veel pasjes breed? Van Gaal is niet mee geëvolueerd met het moderne voetbal.

23 december 2017 om 17:26

Omdat ie het bij United niet in direct aan de praat kreeg? Beetje makkelijk dit. Overigens hebben ze weergaloze potten gespeeld tegen de toppers in de tijd onder Van Gaal.

23 december 2017 om 18:43

Voor pasjes breed hadden FdB en Keizer al vriend

Hmm,...had gehoopt op een rustige zomer...komt Australie opeens met Louis van Gaal...

23 december 2017 om 11:11

..am i so smart or are you so stupid...haha. ...this is going to walk out of the hand this summer.... ik verheug me er nu al op😂

Natuurlijk de grootste onzin dat die postecoglou te veel druk zou hebben, inmiddels is hij grootverdiener bij een japanse club waar het uiteindelijk allemaal om het geld ging.

Mooi avontuur voor van Gaal! Misschien moet Brett Holman maar even de Autralische selectie op de hoogte brengen.

Hebben we tenminste nog een NL'er op het WK. Wie de coach ook wordt. Er zal weinig tijd zijn om het team naar zijn zin te vormen.

23 december 2017 om 13:30

Het elftal van Iran en Marokko hebben ook Nederlanders opgeroepen en België is voor mij ook nog steeds de Zuidelijke Nederlanden, al noemen ze het liever zelf anders.

Afgelopen zomer? Twee jaar geleden. Dit is al het tweede seizoen van Mourinho.

Er valt toch weinig te behalen met Australië? Zou niet weten waarom Van Gaal dit zou gaan doen. Als je er snel uit ligt dan is dat te verwachten met zo'n land maar staat niet goed op zijn cv. En kan mij niet voorstellen dat hij wel ver zou komen omdat hij de hele kwalificatie niet met dat team heeft gespeeld. Iets wat hij bij het NL elftal wel nodig had om al die tactieken erin te slijpen.

23 december 2017 om 12:39

Oranje speelde op het wk een heel ander systeem dan tijdens de kwalificaties dus ook dat is er in enkele welen ingeslepen. Van Gaal hoeft ook niet meer echt aan cv building te doen.

23 december 2017 om 12:39

Oranje speelde op het wk een heel ander systeem dan tijdens de kwalificaties dus ook dat is er in enkele welen ingeslepen. Van Gaal hoeft ook niet meer echt aan cv building te doen.

23 december 2017 om 13:27

Een heel ander systeem is ook overdreven want er werd gewoon gekeken na de tegenstander wat nodig was. Zo werd er op het WK ook vaak zat 5-3-2 gespeeld zoals in de kwalificaties alleen werd het vaak omgeswitched naar 4-3-3(wat werd geoefend in de oefenwedstrijden).
En aan cv building hoeft hij inderdaad niet meer te doen maar ik denk dat hij wel belangrijk vind wat er allemaal op staat omdat hij zijn prestaties wel heel belangrijk vind. En daar ga je met Australië weinig mee behalen.

23 december 2017 om 13:39

Oranje speelde toch juist in de kwalificatie altijd 4-3-3 en gooide dat op het wk om naar 5-3-2?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren