Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal had gelijk, hij is een geweldige inspiratiebron voor mij’

Laatste update:

De transfersom van 39,5 miljoen euro hangt als een molensteen om de nek van Luke Shaw. De duurste tiener aller tijden maakte afgelopen zomer de overstap van Southampton naar Manchester United en maakte afgelopen zaterdag tegen West Ham United (2-1 winst) eindelijk zijn debuut voor de club van manager Louis van Gaal.

/

De linkerverdediger miste de eerste vier speelronden vanwege een hamstringblessure en bleef tijdens de voorgaande twee duels met Queens Park Rangers en Leicester City op de reservebank zitten. Hij moest dus even wachten op zijn eerste minuten in het shirt van zijn nieuwe werkgever: “Er staat veel druk op mij omdat ik hier voor een big fee binnenkwam en daar komt natuurlijk de nodige aandacht bij.”

Shaw werd aan het begin van het seizoen nog bekritiseerd door Van Gaal, want de back zou niet fit genoeg zijn om de rol van vleugelverdediger te vervullen in het 3-5-2-systeem. “De manager en ik hebben met elkaar gesproken en ik voel me goed”, zo wordt Shaw nu geciteerd door de Daily Mirror. “Hij had gelijk toen hij dat zei. We hebben het erover gehad en een trainingsschema opgesteld. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, denk ik.”

“Het was wel een terugslag, maar Van Gaal is wel een geweldige inspiratiebron voor mij en hopelijk kan ik de huidige lijn doorzetten. Ik wil iedereen bij deze grote club overtuigen en hopelijk krijg ik genoeg kansen om te laten zien wat ik kan. Hopelijk kan ik hier net zo lang blijven als bijvoorbeeld Gary Neville, ik wil hier ook een legende worden”, besluit de drievoudig Engels international.

Denk jij dat Luke Shaw gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakte een aardig debuut zaterdag vond ik. Ben heel benieuwd hoe hij gaat presteren in het vervolg. Kan best wel eens een topper worden, al is daar natuurlijk ook naar betaald.

Krijg inmiddels wel kotsneigingen van al die veren die in LvG z'n reet worden gestoken, is inmiddels een pauw die vent.
Leuk en aardig dat hij spelers inspireert en motiveert, maar op het veld komt het er moeizaam uit.
LvG is een toptrainer, daar niet van. Maar dat gelik gaat wel echt de overtreffende trap op nu.
Stel dat hij het niet aan de praat krijgt en ontslagen wordt, dan wordt hij ook door deze spelers afgekraakt dat zijn stijl niet bij de groep paste of wat dan ook.
Geen woorden maar daden.

30 september 2014 om 18:53

Inderdaad, vooral hielenlikker Blind heeft er een handje van. Het begint gewoon echt te lijken op slijmen, kotsmisselijk word je er van. Maarja, zal die jongen wel van z'n vader hebben.
Verdedigend scheelt er nog heel veel aan dit Manchester United. Ik zie in Semih Kaya een goede versterking voor hun. Is een paar klasses beter dan Smalling en Jones etc.
Al wordt dat wel lastig voor Man United, aangezien Galatasaray op dit moment gewoon beter is dan Man united en in de CL speelt.

30 september 2014 om 18:58

Ken je ook nog een Turkse keeper voor ons? En wat Turkse verdedigers? Nog een aanvallertje erbij?

30 september 2014 om 19:06

ik denk dat je je gala spelers misschien beter gaan gaan slijten bij ado, want het zijn echt waardeloze namen die je aanraadt. ik vind clubliefde mooi hoor, maar het is echt dieptriest hoe je het lage niveau van de turkse "tupclubs" probeert op te hemelen met deze onzin. Gala zal nooit de status van man united bereiken. plus 6 wedstrijden in de champions league afgemaakt worden is nou niet echt de droom van topspelers, maar gelukkig willen die ook niet naar galatasaray dus dat komt dan toch weer mooi uit

30 september 2014 om 19:07

hahahah Galatasary beter dan Man U. Je kan ook overdrijven...

30 september 2014 om 19:23

Gala zal waarschiinlijk ook nooit de reputatie krijgen van Man.u. Dat komt omdat de blik altijd op het centrum van voetbal ligt, namelijk West-Europa.
Dat neemt niet weg dat Gala op dit moment WEL veel beter is dan Man.u.

Laat Man.u nu maar eens proberen om minimaal bij de top 5 te komen en niet te eindigen in het beruchte Linkerrijtje, daarna praten we wel verder. Op dit moment moet je echt niet komen aanzetten met het verdrietige Man.u.

Alhoewel, ik wil graag dat LvG slaagt daar.

30 september 2014 om 19:32

Man U heeft 4 wereldtoppers in de basiself. Als dat eenmaal begint te lopen, dan zijn ze niet meer te stoppen.

30 september 2014 om 19:50

Ik ben zelf een supporter van Galatasaray, maar het is lachwekkend om Gala Veel beter te noemen dan Manu. Gala in zijn huidige staat zal nooit in één zin worden opgenoemd met Manu, ook niet in de komende jaren...

30 september 2014 om 18:59

Oh, dat boeit mij niet zo joh.

Shaw komt er wel gewoon een goede verdediger en jong om nog veel te leren. LVG is een goede trainer maar welke trainer niet die dat soort bedragen mag uitgeven. Pochetino is een top trainer die moet presteren met Dier(21), Davies(21), Stamnouli(24), Bentaleb(19), Eriksen(22), Townsend(23),lamela(22), Kane(21). Hoe had Louis het met deze jonge honden in de PL gedaan als het nu al zo moeilijk loopt.

30 september 2014 om 19:09

druk bij united is ook wel een stuk hoger. en het is juist de druk waar united nog last van heeft. als je namelijk kijkt hoe ze de eerste 50 minuten tegen leicester en het eerste half uur tegen west ham speelde zie je dat als ze vertrouwen hebben in hun eigen spel, ze echt wereldvoetbal spelen.
het gaat steeds mis als ze een tegenslag krijgen met een tegengoal of een rode kaart etc. dan schijten ze in hun broek en spelen ze als een natte krant. maar als deze ploeg vertrouwen gaat krijgen gaan ze echt clubs afmatten

30 september 2014 om 19:23

Druk bij United hoger? Weet jij wel hoelang een manager gemiddeld op WHL werkt. Weet wel welke verwachtingen (ik ook dom dom dom) de gemiddelde fan van Tottenham heeft. Bij ons moet je aanvallen attractief voetbal spelen en de titel en fa cup winnen zoals wij dat deden in het Bill Nicholsen tijdperk en dat bij een club waar het bestuur en de TD nooit van opbouwen hebben gehoord. Laat ik het zo zeggen Moyes had bij ons 3 maanden volgemaakt

30 september 2014 om 19:31

Vrijwel iedere Spurs-fan weet dat de titel (voorlopig) niet tot de mogelijkheden behoort en weliswaar een iets kleinere groep heeft ook wel het besef dat het ook erg lastig zal worden om in de top vier te eindigen.

Als Pochettino dat dit seizoen voor elkaar krijgt, heeft hij een uitmuntende prestatie geleverd. Plaats 5 t/m 7 is voorlopig realistischer, al moet erbij gezegd worden dat Arsenal, Liverpool, Everton en Man. United voorlopig ook nog niet overtuigen. Man. City en Chelsea eindigen zo goed als zeker in de top vier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren