Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal bevestigt: ‘Hij kan naar een andere geweldige club vertrekken’

Laatste update:

Louis van Gaal lijkt rekening te houden met een toekomst zonder David de Gea. De manager van Manchester United zei zondagavond na de wedstrijd tegen Arsenal (1-1) dat de 24-jarige doelman een aanbieding van een andere club heeft ontvangen: “Hij heeft de mogelijkheid om naar een andere geweldige club te vertrekken”, zei hij tegen Sky Sports.

/

“Hij is Spaans en zijn vriendin is een Spaanse, maar we laten hem heus niet makkelijk gaan. Want wij zijn een grote club. Hij moet zelf beslissen. We hebben hem een fantastische aanbieding gedaan en willen dat hij blijft. Als hij vertrekt, dan maakt hij dit ook niet meer mee”, doelde Van Gaal op de vocale steun die de spelers kregen toen zij een uitgebreide ereronde maakten.

De Gea wordt al maanden in verband gebracht met vooral Real Madrid. Volgens Marca heeft hij zelfs al een persoonlijk akkoord met die club bereikt over een contract voor zes seizoenen en een jaarsalaris van vijfenhalf miljoen euro.

Denk jij dat David de Gea naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En hij krijgt meer salaris dan Ilker?

17 mei 2015 om 20:41

Iker krijgt voorzover ik weet ongeveer 8 miljoen per jaar...

17 mei 2015 om 20:47

Maar als ik de geruchten mag geloven kan hij 275 per week verdienen Bij Manu.
Dan zou het wel een enorme stap omlaag zijn.

17 mei 2015 om 21:00

Sommige dingen zijn onbetaalbaar... Voor de rest; ...card en ...card!

Logisch; die jongen zal misschien iets minder verdienen maar gaat wel naar een betere ploeg.

17 mei 2015 om 21:02

Volgens mij minder. Ramos zeker minder dan 5miljoen per jaar

17 mei 2015 om 21:09

Kwa salaris wel, niet voor het winnen van prijzen

18 mei 2015 om 01:11

Dat is echt wbsoluut niet de reden waarom hij naar madrid zou gaan... Niet omdat het misschien "een nog betere ploeg is", wat naar mijn idee binnen nu en 2 seizoenen misschien al niet meer zo is.
Hij gaat waarschijnlijk naar Madrid, omdat hij uit Spanje komt en natuurlijk al in Madrid heeft gespeeld. Het is voor zijn privé gewoon een stuk makkelijker en voor hem waarschijnlijk ook fijner. Maar als ik het zo hoor dan had hij bij United het dubbele kunnen krijgen aan salaris.
Heel erg jammer dat hij waarschijnlijk weg gaat...

18 mei 2015 om 02:39

Alsof het 'm een reet boeit of ie nou 5 of 8 miljoen verdient. Speel toch liever voor 5 miljoen per jaar bij Real dan voor 8 miljoen per jaar bij United. Je hoeft geen medelijden te hebben met 5.5 miljoen per jaar zal hij zijn boterhammetjes wel verdienen

17 mei 2015 om 21:43

Dat is 1 ding dat zeker is.

Lijkt nu wel zeker dat die vertrekt! Hoop het niet!

Die gaat dus weg. Jammer onze beste speler gaat weer naar real, hopelijk kunnen we varane voor terug krijgen.

En die speech van vangaal was echt geniaal hahaha

17 mei 2015 om 20:47

Tuurlijk gaat hij weg. Hij komt uit de stad zelf, kent de cultuur, heeft familie daar en zijn vriendin woont er (ook is het weer beter ) Genoeg redenen om te vertrekken dus.

17 mei 2015 om 20:53

Hij kan gaan mits Bale daarvoor terug komt.
Dat zou een eerlijke deal voor beide zijn.

Dan moet manutd wel gelijk volop voor Lloris gaan.

17 mei 2015 om 21:15

Bale gaat echt niet weg en als hij weg gaat wordt dat niet man utd die hebben namelijk al Depay gekocht voor een behoorlijk bedrag tenzij Bale als nummer 10 gaat spelen

17 mei 2015 om 21:16

Bale op links en Depay op rechts,of andersom? Ik hoop dat United voor een jongere keeper gaat (oblak of Leno)

17 mei 2015 om 21:18

Bale op links en Depay op rechts,of andersom? Ik hoop dat United voor een jongere keeper gaat (oblak of Leno)

17 mei 2015 om 21:35

hij is een atletico jongen dat is een reden om het niet te doen

17 mei 2015 om 22:01

Leno is perfect.

17 mei 2015 om 22:32

Tjah dat dacht ik van Tevez ook...

18 mei 2015 om 01:50

Maar Tevez is een Argentijnse jongen die vanuit boca juniors en corinthians de stap samen met Mascherano naar Engeland heeft gemaakt, naar West Ham toendertijd daarna ging hij pas naar United. Een heel ander verhaal als de Gea een jongen van de club Atletico die naar de aartsrivaal zou gaan.

18 mei 2015 om 08:08

Ach man als je een Spanjaard was en Real komt even op de deur kloppen maakt dat hele Atletico niet uit. Hij heeft vast 1001 redenen om er naar toe te trekken.

Tot wanneer ligt hij vast? En zijn er al bedragen genoemd die gemoeid zijn met zijn transfer? United kan vragen wat het wil...

17 mei 2015 om 20:29

United kan zeker niet vragen wat het wilt, want hij ligt nog maar vast tot 2016.

Die vertrekt. Kan United Valdes er inzetten en de poen gebruiken om selectie te versterken.

Er komen daar een vracht mutaties as zomer.

17 mei 2015 om 20:56

Ben benieuwd of Valdés eerste keeper gaat worden. Is niet zeker of die nog hetzelfde nivo heeft als voorbij blessure. Zou mij niks verbazen als van Gaal een poging bij Cillesen gaat wagen om de concurrentie met Valdes aan te gaan. Voor Manu U begrippen zal Cillesen niet al te duur zijn.

17 mei 2015 om 21:58

Ga toch weg met Cilessen. Die is echt niet goed genoeg. Is geen eredivisie waar United in speelt...

17 mei 2015 om 22:17

Dat zeiden ze van Blind ook en die heeft zich ook moeiteloos aangepast. Zou me niks verbazen als van Gaal Cilessen als een optie ziet.

18 mei 2015 om 08:55

Sorry, maar nee. Blind kan idd goed mee, tegen mijn verwachtingen in. Maar van Blind zag je af en toe wel dat ie wat meer kon. Ik heb Cillessen nog nooit een wereldredding zien maken en zo'n keeper zoek je als United zijnde wel.

Inderdaad ga maar lekker naar Bernabeu waar je over 10 jaar lekker wordt uitgefloten in plaats van te worden gedragen als held in Old Trafford.

17 mei 2015 om 20:32

als je iedere wedstrijden blunders maakt, punten kost, dan maakt het niet uit hoe legendarisch je bent want we hebben het hier over top sport, prestaties gelden en casillias is iedere wedstrijd een twijfel geval, de afgelopen jaren. ik had hem al voor dit seizoen weg gedaan en met lopez verder gegaan want die keepte geweldig.

17 mei 2015 om 20:36

Onzin, een fluitconcert is wat anders dan bij ELK balcontact te fluiten, dat is gewoon vernederend en ongehoord. Volgens mij zie je zoiets ook alleen maar bij Real Madrid.

17 mei 2015 om 20:43

ja hoe oud is die lopez eigenlijk? zou een prima vervanger zijn in die vorm van toen!

Hoe luidde van gaal ze speech eigenlijk?

17 mei 2015 om 20:23

Niet wat je van hem verwacht. Hij bedankte de supporters en gaf ze complimenten en zei tot volgend seizoen.

17 mei 2015 om 20:37

Wat had jij dan van hem verwacht?

17 mei 2015 om 22:49

Als je de speeches van van Gaal hebt gehoord wat meer pit. Dit was gewoon heel degelijk.

Zou echt een gigantische aderlating voor Man U zijn als ze hem kwijt raken. Beste keeper in de PL afgelopen seizoen, en weet ook niet snel wie je dan zou moeten halen , misschien LLoris maar dat is toch minder.

17 mei 2015 om 20:32

Handanovic van Inter misschien ? Ook echt een topkeeper.

17 mei 2015 om 20:44

Heeft een matig seizoen.

17 mei 2015 om 20:49

Zie zelf liever die talentvolle Duitse keeper van Leverkusen komen (leno dacht ik)

17 mei 2015 om 23:27

Leno, Lloris en Ruffier zouden allemaal goeie opties zijn.

17 mei 2015 om 21:46

Ja De Gea is de beste in de PL maar die Lloris is ook wel een goede.

Yessss wat zie ik deze jongen graag komen!

17 mei 2015 om 20:46

Noooo ik zie die jongen liever niet gaan!

Liever vandaag nog dan morgen. De Gea heeft het dit seizoen geweldig gedaan, ontzettend veel punten gepakt, maar als fan zijnde word je ook gewoon gek van al die geruchten en het feit dat hij nog steeds niet zijn contract heeft verlengd. Zijn verleden bij Atletico Madrid maakt hem dus niks uit, hij twijfelt alleen nog wel of hij nu al moet gaan of niet. Maar hij gaat sowieso, heb dan liever deze zomer en dat United door kan gaan dan dat je nog een seizoen moet spelen met al die media aandacht op hem.

Hopelijk verlengt hij zijn contract en wilt hij vele jaren voor United spelen en als hij liever naar Real wilt gaan dan moet hij dat deze zomer gaan doen en hopelijk betaalt real er een mooi bedrag voor als die gaat, maar laten we hopen dat hij zijn contract verlengt zodat al die geruchte verdwijnen want ik word er een beetje zenuwachtig van.

Hopelijk verlengt hij zijn contract en wilt hij vele jaren voor United spelen en als hij liever naar Real wilt gaan dan moet hij dat deze zomer gaan doen en hopelijk betaalt real er een mooi bedrag voor als die gaat, maar laten we hopen dat hij zijn contract verlengt zodat al die geruchte verdwijnen want ik word er een beetje zenuwachtig van.

17 mei 2015 om 21:45

Ik hoop eigenlijk ook wel dat hij in Manchester blijft.
De successen komen daar ok maar hij moet geduld hebben.

Samengevat dan gaat De Gea naar Real Madrid en voor de poen en voor de sportieve successen.
Bij Manchester kan hij nog wel een paar jaar op bekers wachten.

Wordt hopelijk niet uitgefloten bij Real, zoals bij vele spelers al is gebeurd.

Mensen ik geloof er eigenlijk niks van over De Gea ik bedoel de 1 zegt dat de ander weer iets anders. De Gea heeft nog niet eens zelf bekend gemaakt of hij blijft of vertrekt dus die bericht van Marca is pure bullshit. En als hij weggaat ruil hem dan voor Bale en betaal er 20 miljoen bij. Ik vind dat V.Valdes de kans moet krijgen in het eerste. Hij is toch 1 van de beste keepers ter wereld geweest. En als het niet gaat dan maar een talentvolle keeper halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren