Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk is FC Porto-spits Marega de baas: ‘Hier geniet ik van’

Laatste update:

Liverpool was dinsdagavond met 2-0 te sterk voor FC Porto in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Virgil van Dijk zette de lijnen uit in de achterhoede op Anfield en had zijn zaakjes goed op orde. De aanvoerder van het Nederlands elftal is blij met de verdiende zege. In gesprek met BT Sport laat hij weten dat hij vooral heeft genoten van de duels met Porto-spits Moussa Marega.

De ploeg van manager Jürgen Klopp won door goals van Naby Keïta en Roberto Firmino in de eerste helft. “We hebben de nul gehouden en twee keer gescoord, daar kunnen we mee vooruit”, aldus Van Dijk, die Marega de baas was. “Hij is sterk en een lastige tegenstander om tegen te spelen. Maar iedere spits die ik in deze fase van het seizoen tegenkom is een goede tegenstander, ik geniet van die krachtmetingen. We hebben allemaal kunnen genieten van dit soort wedstrijden en nu gaan we ons weer richten op Chelsea”, aldus Van Dijk, doelend op de competitiewedstrijd van aanstaande zondag.

Aanvoerder Jordan Henderson speelde een sterke wedstrijd en stond met een fraaie steekpass aan de basis van de goal van Roberto. Ondanks de 2-0 overwinning houdt de middenvelder een slag om de arm. “Porto is en blijft een goed team met goede spelers. Iedereen kon vanavond zien dat ze gevaarlijk zijn”, aldus Henderson. “We wilden na rust graag nog een of twee keer scoren, maar dat lukte jammer genoeg niet. We kwamen moeizaam tot kansen, maar al met al mogen we tevreden zijn met een 2-0 overwinning.”

Ook Klopp kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd. “We zijn blij”, klinkt het. “We hebben twee keer gescoord en de wedstrijd gecontroleerd. We hebben ook weinig standaardsituaties weggegeven. Dat was belangrijk, want Porto maakt ongeveer veertig procent van zijn doelpunten vanuit standaardsituaties. Ze werden een paar keer gevaarlijk vanuit de counter, maar verder hebben we het goed gedaan. Na rust ging het iets minder, maar er is niets om kritisch over te zijn. 2-0 is een zeer goed resultaat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 april 2019 om 00:07

Goedenavond Barça fan, ben je dr weer? Zou de voorzitter van je club maar even zeggen dat ie wat geld weggeeft want anders mag je eigen clubje ook niet van united verliezen morgen. Tot de volgende keer maar weer en hopen dat Barça dan buiten de top 10 rijkste ploegen valt zodat ze mogen verliezen👍

10 april 2019 om 04:53

Zou Van Dijk thuis op de toilet een bord hebben met alle hoofden van top spitsen erop. Telkens als die een bruine trui gaat breien, streept die er eentje door. Kane, Aubemeyang, Lewadowski, Aguero zijn allemaal al doorgestreept. De enige die resteren en tevens bovenaan die lijst staan, zijn de twee beste spelers aller tijden.

10 april 2019 om 07:20

Je vergeet wel even mooi dat United zelf de rijkste ploeg ter wereld is.

10 april 2019 om 01:43

Jij met je top 10 rijkste, heb jij een zakgeld ooit zien scoren/winnen? AS Monaco haalde de halve finale van de CL een paar jaar terug en versloeg met City in de kwartfinale, Leicester City werd kampioen, het sterrenesemble van Real heeft dit seizoen genoeg steken laten vallen in La Liga en verloor van ons Ajax, Ajax verloor van AZ en Heracles dit seizoen. Geld maakt het makkelijker maar het garandeert je zeker geen winst

10 april 2019 om 07:21

En toch scoorde een grote zak geld (105 miljoen) tegen Ajax in de Europa league finale.

10 april 2019 om 14:44

Kleine ploeg? FC Porto is een van de grootste clubs van Europa. Als Porto die penalty meekreeg dan kon het nog raar lopen. Ik snap wat je bedoelt maar het is wel heel straight

10 april 2019 om 19:29

Als je de wedstrijd totaal achterwege laat om 'verdiende' te verwerpen met een non argument, dan zit je toch verkeerd met je gedachte. Je bagataliseerd het hele optreden van Liverpool daarmee. Beetje lullig vind je niet?

De sprint van Salah naar de eigen 16 na balverlies en de counter van Porto in de eerste helft om daar de bal te heroveren is wel een goed argument dat Liverpool hard heeft gewerkt en de overwinning 'verdiend' heeft. Dat zie ik vele andere sterspelers bij andere top 10 rijkste clubs niet doen......

Heerlijk om te zien hoe geïrriteerd Van Dijk was bij elke minimale kans van Porto. Deze man wil gewoon echt niks weggeven en is daarbij zo kritisch naar zichzelf en zijn team!

10 april 2019 om 04:55

Dat heet gierigheid haha. Buiten de lijnen gunt die iedereen alles maar binnen de lijnen gunt die ze niks.

Nu Liverpool denk ik zo goed als door is hoop ik op een Liverpool-Barcelona als halve finale. Ben reuze benieuwd naar van Dijk VS Messi. Die 2 hebben volgens mij nooit tegen elkaar gestaan en van Dijk is door niemand 1 op 1 geklopt dacht ik.

10 april 2019 om 00:36

Denk alleen dat het meer Van Dijk vs. Suarez wordt, Messi zakt vaak naar het middenveld en begin daar met een actie creëert een overval situatie en passt of gaat voor een scoringskans, dus ik zie van Dijk dan vaker uitstappen en hulp bieden en daar is hij niet goed in, kijk naar wedstrijden met name van het Nederlands elftal, hij anticipeert dan vaal verkeerd. Maar goed het is zeker een leuk affichje

10 april 2019 om 00:41

Als Messi zijn dag heeft kan letterlijk geen enkele speler hem verdedigen. Het is al moeilijk om hem te verdedigen als hij voor zijn doen 'matig' speelt. Pas wanneer hij totaal niet in de wedstrijd zit, dan kan van Dijk hem wel pakken, maar ZELFS DAN blijft het onvoorspelbaar met die kleine magiër!

10 april 2019 om 00:57

Eerst maar langs United komen, want die hebben wat langer rust gehad en spelen nog eens thuis. Dat zal denk ik ongetwijfeld een rol spelen in fysieke aspect. Hopelijk weten we minimaal 2 keer te scoren, zodat de return in Camp Nou makkelijker wordt.

Verder ben ik net zoals jij enorm benieuwd naar Messi vs van Dijk. Alleen is het spel van Liverpool wel een van onze zwaktes, dus of we een tweeluik van ze winnen weet ik nog niet zo zeker.

10 april 2019 om 01:25

Van Dijk een op een geklopt tegen Duitsland door Gnabry, die daarna een voor heerlijke krul in de rechterbovenhoek zorgde in de EK-kwalificatie wedstrijd tegen Duitsland.

10 april 2019 om 01:41

Bij Liverpool niet

10 april 2019 om 01:51

Klopt, maar er was een statistiek waarbij hij heel het seizoen zowel bij NL als bij Liverpool nooit een op een is geklopt. Gnabry maakte daar een einde aan.

10 april 2019 om 08:12

Kwam ook omdat dumfries gewoon in de weg liep

10 april 2019 om 08:17

Wat scen 4 zegt. Dumfries stond wel enorm in de weg toen hij hem volgde.

10 april 2019 om 07:59

Volgens mij heeft van Dijk met Celtic tegen Barcelona gespeeld, weet het niet geheel zeker.

10 april 2019 om 09:30

Ik heb het even opgezocht:
Virgil van Dijk heeft 2x tegen Barcelona gespeeld, met Celtic:

1-10-2013: Celtic - Barcelona 0-1
11-12-2013: Barcelona - Celtic 6-1
In beide wedstrijden heeft Messi geen seconde gespeeld (mogelijk geblesseerd?)

'Liverpool was dinsdagavond met 2-0 te sterk voor Liverpool'

Huh? Lekker bezig VZ!

De baas? Tsja, Marega kon nauwelijks rennen 50 minuten lang....

En Militao was Salah de baas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren