Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk: ‘Ik heb veel van Arjen Robben geleerd zonder dat hij het wist’

Laatste update:

Virgil van Dijk heeft vertrouwen dat er andere spelers zullen opstaan bij het Nederlands elftal, nu Arjen Robben een punt achter zijn interlandloopbaan heeft gezet. De aanvaller gaf dinsdagavond na de laatste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden (2-0) aan dat hij het na missen van het WK én 96 interland wel welletjes vindt.

Een keuze die Van Dijk betreurt maar ook respecteert. "Arjen is een perfecte prof, hij gaat altijd voor de volle honderd procent", vertelde de verdediger van Southampton in gesprek met de NOS. "Zijn kwaliteiten zijn niet normaal, dat laat hij ook wekelijks zien bij Bayern München. Ik heb heel veel van hem geleerd zonder dat hij het wist."

De vraag is wie Oranje bij de hand gaat nemen, nu ieder lid van de grote vier waarschijnlijk niet meer in aanmerking zal komen voor het Nederlands elftal. "Het is jammer, hij maakt de keuze en wij moeten verder. We hebben nog heel veel spelers met veel kwaliteit."

Bas Dost betreurde eveneens de beslissing van Robben. "Arjen is echt een geweldige speler. Pure klasse, maar ik denk niet dat hij op deze manier wilde afsluiten", zo vertelde de aanvaller van Sporting Portugal. "Robben is een speler van de buitencategorie. Ik ben ontzettend blij dat ik met hem heb mogen spelen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Dijk en Dost zijn samen met Blind en Babel de enige spelers die t recht hebben om t shirt van oranje te dragen. Mooi dat ze Robben op waarde schatten.

Wat een geweldige lichting was dit zeg, zullen nu echt een coach ala van gaal aan moeten stellen die er een hecht team van maakt en die alles uit de jongens haalt. Geloof niet echt dat een depay of Wijnaldum of een propper nu de ploeg op sleeptouw neemt. Zij. Nu gewoon een middelmatige ploegje geen topspelers meer bij de grote clubs.

Speelde een solide wedstrijd, was de beste verdediger bij Oranje (al zegt dat tegenwoordig niet zoveel).

Waarom speelt deze jongen met Virgil op zijn shirt en niet gewoon met zijn achternaam?

11 oktober 2017 om 07:47

Waarom speelde Giovanni met Gio op zijn shirt? Zo kunnen we door blijven gaan over heel veel spelers die hun achternaam niet gebruiken

11 oktober 2017 om 07:54

Van Bronckhorst past niet 😂. Zo raar is die vraag toch niet. Depay speelt bijv. met Memphis ivm de situatie met zijn vader.

11 oktober 2017 om 13:10

Als vennegoor of hesselink past alles😂😂

11 oktober 2017 om 08:27

Zelfde situatie als Depay eigenlijk en destijds bij zijn transfer naar Celtic besloten dat hij met Virgil achterop wilde spelen.

Van Dijk is een klasbak. Kan ook zo maar een van de leiders of DE nieuwe leider van dit Oranje worden, samen met Blind en Strootman (al moet die laatste dan wel echt beter gaan presteren). Komt over als een mondig type die graag de poppetjes neerzet en ook niet verzaakt. Ik hoop dat hij nu blessurevrij blijft en een mooie transfer gaat maken, we hebben hem nodig volgend jaar...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren