Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk haalt uit: ‘Jullie twijfelen aan hem, wij waarderen hem juist’

Laatste update:

Liverpool begon het nieuwe Premier League-seizoen zaterdag met een spectaculaire 4-3 zege op promovendus Leeds United. Mohamed Salah maakte indruk met een hattrick en ook Virgil van Dijk eiste met een doelpunt, een fout en een afgekeurde treffer een hoofdrol op bij de regerend landskampioen van Engeland. Na afloop benadrukte de Oranje-international hoe belangrijk Salah voor het team van manager Jürgen Klopp is.

Van Dijk kreeg bij beIN Sports vragen over Salah, die in de voorgaande duels van Liverpool juist niet meer zijn productiviteit van voorheen kon etaleren. In de dertien voorgaande wedstrijden van the Reds in alle competities bleef de teller op vijf treffers steken. “Nou, dat dat is de media”, reageerde de Nederlander. “Jullie twijfelen aan hem, wij waarderen hem juist. Dat is duidelijk en dat is voor hem ook het allerbelangrijkste. De negativiteit van de media herkennen wij niet.”

Van Dijk kwam in de twintigste minuut tot scoren, maar een fout van de verdediger leidde tien minuten later de 2-2 van Patrick Bamford in. Het was de tweede keer in de laatste vier Premier League-duels dat een fout van de verdediger ook meteen tot een tegengoal leidde. “Het was een situatie die kan gebeuren”, reageerde Van Dijk. “Ik doe mijn best en dat deed ik op dat moment ook. Helaas kregen we een doelpunt tegen, maar ik maak mij er geen zorgen over.”

?20 minuten heeft Virgil van Dijk nodig in het nieuwe seizoen?

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 12 september 2020

“Het was een wedstrijd waarin van alles gebeurde. Dat is ook wel wat van tevoren zagen aankomen, in ieder geval qua intensiteit. Niemand wil veel doelpunten tegenkrijgen en het was voor beide teams een intense wedstrijd”, besloot van Dijk. “Veel sprintduels, veel één-tegen-één-duels en veel counteraanvallen. De drie punten zijn natuurlijk massive. Leeds gaat het veel teams lastig maken met hun speelstijl en intensiteit. De drie punten zijn goed, maar we moeten nog aan heel veel dingen werken.”

Liverpool speelt volgende week zondag tegen Chelsea, dat zelf maandag tegen Brighton & Hove Albion voor het eerst in actie komt. Dan zal het defensief ook beter moeten, weet Klopp als geen ander. “Bij de eerste tegengoal stonden onze backs dieper dan de centrumverdedigers, dat mag gewoon niet gebeuren. De tweede tegengoal ontstond door een misverstand tussen Van Dijk en Alisson. Ik denk niet dat we zoiets nog veel vaker zullen gaan zien. Bij de derde goal van Leeds hadden we vlak daarvoor Jordan Henderson gewisseld, waardoor we even niet goed stonden.”

“We maakten de ruimtes niet snel klein in die situatie. Maar om gebruik te maken van zoiets, moet je dapper zijn, en dat was Leeds”, erkende Klopp. Hij voorziet geen defensieve problemen dit seizoen. Onze verdedigers speelden deze maand voor Engeland, Nederland en Schotland. Dat zijn topelftallen, maar ze verdedigen ook op een andere manier.” Net als Van Dijk kreeg Georginio Wijnaldum een basisplek. De middenvelder, die al enige tijd in verband wordt gebracht met een transfer naar het Barcelona van Ronald Koeman, speelde de hele wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vindt van dijk behoorlijk wat fouten maken. Als CV staat hij heel vaak lucht te dekken bij een tegengoal. Ook tegen Italië en gisteren bij de derde van leeds. Hij is een goede verdediger maar lijkt wel erg nonchalant.

13 september 2020 om 08:20

Al wakker.......of zit je nog in een enge droom. Ik denk dat hij èèn van de meest constante verdediger is en natuurlijk maakt ook wel eens een fout.
Helaas is dat vaak voor een verdediger crusiaal.

13 september 2020 om 08:48

De laatste 4 wedstrijden is hij zeker niet goed bezig, dat is wel duidelijk. Maar zolang het daar bij blijft is er niets erg aan.

13 september 2020 om 09:30

Ik heb Virgil van Dijk nooit geweldig gevonden. Dat hij afgelopen seizoen geweldig deed was te danken aan zijn medespelers die véél meer heeft gedaan dan Virgil. Denk aan Henderson (voor Virgil) en Milner (naast Virgil), Klopp heeft het erg goed gezien en goed gepuzzeld of te wel de juiste poppetjes op het veld neergezet. Zoals Co Adriaanse ook met Joris Mathijssen deed, zonder verdedigende middenvelder voor zich is hij kwetsbaar.

13 september 2020 om 10:21

Sinds de coronastop is van dijk constant in fouten maken. Die jongen oogt heel nonchalant terwijl hij zoals Rochus zegt vaak lucht staat te dekken, verder zie ik hem ook regelmatig opgeven als ie is uitgespeeld. Van Dijk was één seizoen goed, maar nu komt steeds meer naar voren dat dat eerder de uitzondering is dan zijn laatste slechte wedstrijden.

13 september 2020 om 10:42

@petervermeulen juist het tegenovergestelde in mijn ogen. Meningen verschillen. Ik vind van Dijk juist degene waar andere spelers zich aan optrekken. Als Gomez met een andere verdediger als van Dijk naast zich speelde merkte je al dat hij minder presteerde. Een verdediger die het andere pad bewandeld is in mijn ogen een Varane, welke een stuk minder is wanneer Ramos niet naast hem staat.

13 september 2020 om 09:10

Ik vind 'ik vindt' ook een behoorlijke fout. Ben het verder wel met je eens. Hij heeft 1 geweldig seizoen gehad maar de nonchalance lijkt er weer enorm in te slaan. Doet me denken aan zijn tijd bij Groningen.

13 september 2020 om 10:46

@moraat ‘1 geweldig seizoen’? Is iedereen een compleet seizoen vergeten of wat?

13 september 2020 om 11:42

1 seizoen? Wat dacht je van 2.5 seizoenen? 1e halve kwam Liverpool mede door hem tot finale CL, 1e hele wonnen ze de CL en het tweede hele seizoen de landstitel. Man man wat hebben mensen een korte termijn geheugen hier.

13 september 2020 om 10:30

Moedig van je om dit aan te kaarten. Want in het wedstrijdverslag zelf, heeft niemand het over VVD's behoorlijke fout. Als dit Maguire was.......

Ik ben het met je eens hoor. Hij staat heel veel te wijzen en te coachen maar zou zelf ook vaker een man op moeten pakken. Gaat ook wel erg vaak onnodig in de fout.want hij speelt ook bij een team dat niet veel hoeft te verdedigen. Hele goede verdediger, maar nog niet 1 van de allerbesten

13 september 2020 om 09:13

Hahah oke, wat is dit nou voor onzin zeg? Van Dijk heeft even een wat mindere fase van enkele wedstrijden en hij behoort direct niet meer tot de beste CV's? Ben je nu al vergeten dat de beste man in de vorige twee seizoenen nagenoeg onpasseerbaar was en een groot aandeel had in de winst van de Champions League en de Premier League? Kom op zeg, hij is zeer zeker een van de beste verdedigers die er rondloopt, dat verandert niet ineens als je drie potjes wat minder speelt. Ook mannen als Ramos, Chiellini, etc. hebben er weleens een korte fase bij dat alles even niet al te lekker draait en ook zij maken weleens een cruciale fout, dat is inherent aan het zijn van centrale verdediger.

13 september 2020 om 09:31

Nog niet een van de allerbesten? Zou jij 3 verdedigers kunnen opnoemen die beter zijn dan Van Dijk? Hier wachtte men op, dat Van Dijk eindelijk eens een foutje zou gaan maken. Het heeft een heel seizoen geduurd, de beste man is pas weer begonnen maakt een paar foutjes en hij is niet meer de beste. Lachwekkend. Vooral de De Ligt fanboys zitten weer te smullen. Zodat ze kunnen zeggen zie je Van Dijk is ook overschat en maakt ook fouten bla bla bla. Schei toch uit man.

13 september 2020 om 09:43

De Ligt (erg jong en al erg goed), Puyol (echt de man achterin), Ramos (al jaren achterin bij Real, veel prijzen gewonnen), Blind (moderne verdediger, nauwelijks overtreding nodig, kan geweldig mee voetballen), Thaigo Silva (iedereen wil hem), de Vrij (jaren de betrouwbare verdediger in Italië), ik ken nog een paar maar de namen weet ik niet...

13 september 2020 om 09:46

Ik denk dat je met deze reactie jezelf compleet belachelijk hebt gemaakt. Met je De Ligt, De Vrij en Blind.

13 september 2020 om 09:52

Kom op man de enige die beter was vorig seizoen was Ramos. Blind, De Ligt etc zijn nooit beter dan Van Dijk. Wel een beetje realistisch blijven.

13 september 2020 om 09:55

Vergeet Sven van Beek niet, ook maar een handvol fouten gemaakt afgelopen seizoenen. En dan niet gaan zeuren dat ie ook niet veel heeft gespeeld, dat zijn details

13 september 2020 om 10:32

Peter,

Hoe kun je Mike van den Hoorn nou vergeten op te noemen!?

13 september 2020 om 10:38

@ Petervermeulen: serieus, Daley Blind een betere verdediger noemen dan Virgil Van Dijk? Het is zo dat Van Dijk iets minder is sinds Corona ( meer individuele foutjes) maar daarom moet je nog geen onzin beginnen uitkramen. Van Dijk behoort nog steeds tot de beste ter wereld hoor.

13 september 2020 om 10:47

Dat komt omdat er niet er niet hele goede CV's rondlopen of ze zijn heel erg jong of ze zijn binna bejaard virgil laat heel vaak het vuile werk door iemand anders opknappen loopt in een 1 op 1 duel constamt achteruit zo ben ik ook onpasseerbaar virgil is gewoon overschat

13 september 2020 om 11:55

Modricmagic op welk vlak was Ramos vorig seizoen beter dan vvd? Ben erg benieuwd

13 september 2020 om 11:55

Modricmagic op welk vlak was Ramos vorig seizoen beter dan vvd? Ben erg benieuwd

13 september 2020 om 13:44

Je vind dat Van Dijk te veel fouten maakt maar noemt dan wel De Ligt die afgelopen seizoen grossierde in cruciale fouten bij Juve. Van Dijk moet wel heel hard zijn best doen om dit seizoen nog aan dat aantal fouten te komen

Nonchalance maakt juist dat hij zo goed is geloof ik,val moet hij er niet in overdrijven natuurlijk. En betreft het luchtdekken, zijn positiespel is uitmuntend. Hij staat niet altijd bij zijn mannetje, maar heel vaak op de goede plek wanneer er bijv een voorzet gegeven wordt.

13 september 2020 om 09:58

Opzich ben ik het deels wel met je eens, en ik vind Virgil zeker 1 van de beste verdedigers en positioneel is hij heel goed. Wel vind ik dat hij te vaak op afstand verdedigt, het is niet echt iemand die kort op zijn man zit, iets waar De Ligt en De Vrij wel echt veel beter in zijn. Daarnaast viel mij vooral tegen Italië op hoevaak Virgil die bal gewoon doodeenvoudig over de zijlijn speelt. Natuurlijk heeft hij ook wat tijd nodig om er weer in te komen, maar hij is het seizoen in ieder geval niet heel sterk begonnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren