Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Wiel: ‘Ik ben hier niet gekomen met het oog op het WK in Rusland’

Laatste update:

Gregory van der Wiel ruilde vorige week Fenerbahçe in voor Cagliari. De rechtervleugelverdediger, die met rugnummer twee gaat spelen, tekende voor drie jaar bij de Serie A-club en in gesprek met La Gazzetta dello Sport geeft de 46-voudig Oranje-international aan dat hij het nu al naar zijn zin heeft bij de club.

"De mensen zijn geweldig en de stad en de spelersgroep ook", aldus een enthousiaste Van der Wiel, die uitvoerig sprak met trainer Massimo Rastelli. De 29-jarige Nederlander zegt gemotiveerd te zijn om goed te presteren bij Cagliari. "Ik ben gemotiveerd, fysiek voel ik me goed. Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken in het nieuwe stadion. Ik mis alleen nog wedstrijdritme. Ik heb in de afgelopen vier maanden weinig gespeeld bij Fenerbahçe, vandaar."

Van der Wiel kijkt uit naar het spelen in de Italiaanse competitie. "De Serie A is een uitstekende competitie. Ik ben hier niet gekomen met het oog op het WK in Rusland. Nee, ik ben hier gekomen om deel uit te maken van het project", zegt de rechtsback, die Dani Alves nog altijd als voorbeeld ziet: "De sterkste op mijn positie is Dani Alves, hij is de beste ter wereld."

Denk jij dat Gregory van der Wiel ooit nog terugkeert in Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, natuurlijk heeft van der Wiel het naar zijn zin. Als je gewoon je koptelefoon wil ophebben en van de training naar huis en van huis naar de wedstrijd en weer naar huis wilt gaan, dan heb je het wel naar je zin. Heeft gewoon helemaal geen sociaal vermogen en is alleen maar met zichzelf en zijn vriending bezig, die hij zomaar heeft, omdat hij zo knap is.

28 augustus 2017 om 23:20

Hij is toch geen lelijke jongen? on: hij is idd veel te veel bezig met randzaken waar door zijn carriere aardig mislukt is als je kijkt wat voor een talent hij was.

28 augustus 2017 om 23:54

Als de geschiedenis ons 1 ding heeft geleerd is dat je absoluut niet knap hoeft te zijn om mooie vrouwen te strikken.

29 augustus 2017 om 07:49

Ach, waarschijnlijk had er meer ingezeten in zijn carrière als voetballer. Maar vd wiel heeft in prachtige competities gespeeld, toernooien meegemaakt, zich financieel onafhankelijk gespeeld evenals enkele generaties na hem, heeft een lekker wijf en woont op Sardinië wat werkelijk een paradijs is. Als hij dit leven had geleefd na het verkopen van wat urls en nooit een bekendheid zou zijn geweest, dan had je gezegd: goed gedaan en gelijk heb je.. Wat mij betreft dus ook nu: gelijk heb je.

Check zijn instagram. Dit is een fotomodel, geen voetballer (letterlijk&figuurlijk). Succes bij Cagliari en de groeten aan Rose

Als hij nou meer voor zijn vak had geleefd dan had hij misschien wel op het niveau van Alves gezeten. Zijn beginjaren bij Ajax waren echt veelbelovend. Had toen echt verwacht dat hij (1 van) de beste rb ter wereld zou worden.

Maar een slechte instelling + een laag iq is een dodelijke combo. Jammer, hij had er zoveel meer uit kunnen halen, als hij de instelling had gehad van een Kuyt, of Ronaldo

28 augustus 2017 om 23:39

Laag iq? Weet waar je het over hebt. Van der Wiel heeft voor zover ik weet gymnasium gedaan, maar dat heeft hij niet afgerond en heeft zijn havo diploma gehaald. Ik heb ook wel eens gelezen dat hij zijn vwo diploma gehaald heeft, dus wat het ook is van die twee keuzes, een laag iq heeft hij zeer waarschijnlijk niet. Zijn prioriteiten liggen op dit moment gewoon ergens anders, dat kan toch?

28 augustus 2017 om 23:52

Iemand die zich meerdere keren laat oplichten tot hij pas doorheeft dat hij wordt opgelicht als hij een paar miljoen is verloren getuigt niet echt van een hoog iq. Of een blessure faken omdat hij geen zin had om te voetballen, om vervolgens naar een lil wayne show te gaan waar ook pers aanwezig is. Dat soort stupide acties komt toch niet in je op als je zo intelligent bent?

28 augustus 2017 om 23:55

@Mr. Eko
Dit zegt misschien meer iets over zijn EQ. Die kan wat laag zijn.

29 augustus 2017 om 04:33

Je kunt prima een laag IQ hebben en een opleiding afmaken puur door te blokken

29 augustus 2017 om 00:24

Om van afstand te beweren dat iemand een laag iq heeft , getuigt niet van enige intelligentie.
Dat een profvoetballer met zijn vrije tijd , die hij veel heeft, andere dingen doet dan met voetbal bezig zijn, bewijst niet dat zijn instelling slecht is.

ik dacht ooit ook dat hij het tot de absolute top zou reiken , maar helaas , voor hem en voor ons, is dat niet het geval. Jammer maar dat betekent niet dat hij een laag iq heeft in combinatie met een slechte mentaliteit.

En voor diegenen die denken dat intelligente mensen zich niet laten oplichten, moet ik helaas teleurstellen. Ook intelligente of zelfs super intelligente mensen laten zich oplichten.

29 augustus 2017 om 08:08

mr Eko
Als je hem niet kent en weinig over hem weet wat opleiding betreft check dan eerst even zijn achtergrond wat studie betreft , dan hoef je deze onzin niet uit te kramen.

29 augustus 2017 om 10:36

sloep01
Ok jochie, check jij dan eerst elk bericht die ik (en anderen) boven je hebben geplaatst, dan kom je ook niet zo dom en herhalend over.

Die heeft ook niks meer te zoeken bij oranje hij houd zich alleen maar bezig met randzaken

Prima niveau voor van der Wiel. Meer zit er niet meer in. Had echt de beste rechtsback ter wereld kunnen worden . Maar heeft niet de instelling om bij de wereldtop te behoren.
Dat hij het niet doet om op het WK 2018 zegt genoeg over zijn instelling. Deze kerel wilt als topsporter blijkbaar niet het hoogst haalbare bereiken.

Jammer maar het is zijn eigen keuze. Nu kan hij tot zijn 32 e zijn contract uitdienen bij Cagliari om vervolgens ergens in het zandbak of in China nog wat geld ophalen. Ook niet verkeerd maar er had veel meer in gezeten.

Jammer dat hij het nooit heeft waargemaakt zijn eerste seizoen bij PSG was veelbelovend, elke voorzet was een assist hij en Zlatan waren echt een goede duo. Tweede seizoen begon hij sterk maar werdt het minder na zijn blessure. Aurier streef hem voorbij en de rest is history. Leuke vriendin heeft hij trouwens, zijn instagram is altijd interessant.

Ongemotiveerd en meer bezig met fotomodel uithangen in plaats van aan zichzelf werken op het voetbalveld. Zonde van al het geld dat Fener aan hem heeft uitgegeven. Ik hoop dat hij bij Cagliari beter op het veld presteert dan voor de fotocamera's. Jammer dat zo'n talent zichzelf weggecijferd heeft. Van PSG in de Champions League naar wissel bij Fener en een 'toptransfer' naar Italië.

Ben benieuwd of hij zichzelf kan herpakken. Dacht echt dat hij de rechtsback van het Nederlands elftal zou zijn voor vele jaren.

Gregory van der Wiel, heeft een prima keus gemaakt, Cagliari is een club van middelstand en met de nieuwe voorzitter Giulini en trainer Rastelli, kan en heeft de tijd om helemaal bij te komen.De meeste mislukkingen zijn mensen die denken dat ze voor Barcellona of wie dan ook kunnen uitkomen...met het gevolgen dat als ze een minder leuk match spelen, gaan ze gelijk op de bank zitten.Ik vind persoonlijk dat zo een speler kan daar weer zijn waarde laten zien en desnoods toch weer respect terug winnen bij de ene die altijd beter weten terwijl ze nooit een bal van dichbij hebben gezien.Soms spelen voor de Underdog kan veel voordelen hebben dan nadelen.Anyway laat die mensen doen wat ze wilken doen, en praten pas aan het eind van het seizoen lijk mij slimmer dan praten om zomaar iets te zeggen....de rest van de Oranje Internationals zijn ook mislukkingen, met het verschil dat ze spelen voor Grotereclubs als van der Wiel en toch presteren ze niet naar behoren....en nog eens zonder een schoonheid naast hun....wie is nou dom en wie is nou slim???....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren