Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart weet het niet meer: ‘Het kan zijn dat HSV mij wil verkopen’

Laatste update:

Rafael van der Vaart zal de komende maand nog met enige onzekerheid zitten. De 31-jarige middenvelder keerde twee jaar geleden terug bij Hamburger SV, vier jaar nadat hij de Duitsers verliet voor Real Madrid. Hij werd er aanvoerder en grootverdiener en wil zijn contract tot 2015 graag uitdienen. Van der Vaart weet echter niet zeker of die Rothosen hem ook nog tot volgend jaar zomer willen houden.

/

De Nederlander sluit een transfer niet meer uit, nadat hij zondag nog aangaf te willen blijven. Het hangt eigenlijk allemaal af van wat HSV van plan is, erkent Van der Vaart nu in een interview met BILD. “Het kan zijn dat de club mij wil verkopen. Ik heb altijd gezegd dat ik wil blijven en daar ga ik ook vanuit, maar ik heb nog maar een contract voor een jaar”, aldus Van der Vaart.

Er staat nog een gesprek met directeur Dietmar Beiersdorfer op de rol. Van der Vaart is met een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro de grootverdiener in Hamburg en als HSV nog iets aan hem wil verdienen, plus zijn jaarloon wil uitsparen, moet het in augustus overgaan tot actie. Queens Park Rangers kijkt mee wat er nog gebeurt rondom de ex-speler van Ajax. “In het voetbal weet je niet hoe het loopt”, zegt Van der Vaart zelf.

Speelt Rafael van der Vaart komend seizoen voor Hamburger SV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen is echt afgetakeld, praat enkel nog met arrogantie maar doet niet veel onder een Klaassen waarvan de rek nog 10x hoger is.

31 juli 2014 om 11:40

Komt er ook nog eens bij dat Klaassen niet zo'n vorstelijk salaris heeft, nog jong is en topfit is in tegenstelling tot Van der Vaart.

31 juli 2014 om 12:33

maar jullie vergissen je in Van der Vaart, hij is niet meer de speler die HSV kan gebruiken, dit omdat HSV en vele andere duitse ploegen traditioneel counter spel spelen. 4-2-3-1 of 5-3-2 en 4-4-1-1. dat wilt dus zeggen dat spelers als Raffie heel wat moeten lopen.

Raffie kan gewoon mee in het Ajax system, balletjes breed leggen en voorzetten geven. zolang het systeem aanvallend is en hij tussen goal en eigenhelft kan spelen.

vragen om hem op en neer te lopen (in de Duitse Competitie) is te veel energie.

ik denk dat hij gewoon bij Ajax past en daar prima mee kan.

31 juli 2014 om 12:56

Misschien als Sighordsson vertrekt.. Ajax wilde dan toch een ervaren spits halen en Frank wilde Rafael vooral als spits..

31 juli 2014 om 16:21

Haha als wie vertrekt? Grapje, maar ik zie niet hoe Vdv als (valse) spits gebruikt kan worden..

31 juli 2014 om 16:29

Van der vaart kan prima als (valse) spits dienen, raf is erg sterk in het benutten van de ruimtes tussen de linies en heeft een techniek om je vingers bij af te likken. Tevens kan hij dan dienen als aanspeelpunt en met steekballen richting de buitenspelers die naar binnen komen gevaarlijk zijn als hij zich laat uitzakken. Ik ben voorstander, raf: kom naar huis!

31 juli 2014 om 11:41

Doe mij maar gewoon Andersen in plaats van Van Der Vaart, prachtige voetballer is dat. Daarbij kan hij het langer vol houden dan 60 minuten.

31 juli 2014 om 11:57

Andersen?

Op basis van wat?? Slappe hap man... al 2,5 jaar wordt er geroepen over zijn kwaliteit enz. Ja hij is super technisch en zal goed kunnen zaalvoetballen... maar het is echt een slapjanus eerste klas!

31 juli 2014 om 12:00

Fysieke kracht is gelukkig niet heel moeilijk te verbeteren.

31 juli 2014 om 12:33

murki

Helemaal mee eens...

Maar Blind heeft dat in 1 jaar tijd gedaan...

Andersen in 2,5 jaar tijd nog niet... kortom misschien ontbreekt de absolute wil om een topper te worden/het uiterste uit je zelf te halen wel bij die jongen!?

31 juli 2014 om 12:42

2.5 jaar? die gast heeft pas 10 wedstrijden in het eerste gespeeld waarvan 9 afgelopen seizoen, geef hem wat tijd joh!

31 juli 2014 om 13:01

Andersen doet me een beetje denken aan peter hoekstra van vroeger, leuk voor in het circus maar de oorlog win je er niet mee. Dan veel liever rafael die dan wel langzamer is maar ook nog technischer en bovenal slimmer en effectiever is.

31 juli 2014 om 13:03

Waarvan 9 keer niet best... en dat heeft puur met fysiek te maken! En dat kan gedeeltelijk met de bouw van het lichaam te maken hebben... Maar trainen kan altijd...

Je ziet gewoon dat Eriksen destijds, Kishna nu, Blind nu en Depay gewoon een stuk sterker zijn en dat is ook te zien in de prestaties!

Ik wil best wat tijd geven... maar ik heb bij hem altijd het idee dat de echte wil ontbreekt... ik kan het fout hebben, ik ken hem niet persoonlijk natuurlijk... maar zijn uitstraling heeft hij niet mee! Dan zie ik liever een Fischer die aan de andere kant iets over de grens heen schiet!

31 juli 2014 om 17:34

Shenkie, Andersen heeft echt wel meer fysieke kracht dan een jaar geleden en heeft ook heel verdienstelijk gespeeld de gehele voorbereiding. Hij speelde steeds in het beoogde basisteam en kwam ook het best uit de verf tov Serero en Duarte. Het zal mij niets verbazen als hij Andersen zondag gewoon op linkshalf zet, ondanks dat beide anderen fit zijn.

31 juli 2014 om 11:41

Ben het niet met je eens, imo nog steeds een zeer goede voetballer. Niet meer van het niveau van een aantal jaar geleden, maar absoluut een meerwaarde t.o.v. Klaassen. Als is het maar qua inzicht en ervaring. Klaassen heeft veel potentie, maar nu absoluut nog niet top.

31 juli 2014 om 11:42

Het enige waar van der Vaart nog voor in aanmerking komt als voetballer is een Theo Janssen rol in de eredivisie. Kan dan rustig het spel verplaatsen en er niet al te veel energie in gooien maar voor elke andere positie is hij totaal ongeschikt.

31 juli 2014 om 11:44

Een topfitte Klaassen voegt over een heel seizoen veel meer toe dan een Van der Vaart. En kan in de toekomst ook nog een aardig bedrag opleveren.

31 juli 2014 om 11:51

@ahjacied

Ik dacht dat er onder jullie supporters een trend gaande was dat jullie hem in Amsterdam wilde hebben. Maar dat heb ik dus fout. Ik heb hier ooit andere dingen gelezen

31 juli 2014 om 12:12

De meeste zijn allang klaar met hem. Dan is Ajax zijn grote liefde en dan weer HSV. Het is maar net wat hem het beste uitkomt. Van mij hoeft het niet meer op deze manier. Bovendien is hij niet meer zo fit, al was hij dat nooit echt en op het middenveld is er geen plaats meer voor hem.

31 juli 2014 om 12:09

Als er iemand niet arrogant is dan is het vd Vaart wel, ok prestaties zijn wat achteruit gegaan maar in de NL competitie zal hij een uitblinker zijn. Wat er nu bij Ajax op het middenveld loopt is te jong, verspeelt veel te makkelijk ballen en heeft weinig dreiging naar voren waardoor de aanval ook minder is. Zou Rafael heeeel graag op het middenveld hebben staan bij Ajax

Cilissen
Rijn
Veltman
Dijks
Boilesen
Klaassen
vd Vaart
Blind
El Ghazy
Milik
Kishna
31 juli 2014 om 12:10

Hahahaha, ik mag toch hopen dat je een grapje maakt?
Van der Vaart heeft in zijn linkerteen meer balgevoel dan Klaassen.. Hou toch op zeg..

31 juli 2014 om 12:37

Hij zegt enkel dat er meer rek in zit, niet dat hij nu al beter is. Van der Vaart is wel een jongen die een goede techniek heeft, maar hij is zo ongelofelijk traag en houdt het maar max. 60-70 minuten vol. Klaassen is ook gewoon talentvoller. Andersen misschien ook wel, maar mist kracht. Ik zag een reactie dat dat niet zo moeilijk te verbeteren is, maar dat gaat wel ten koste van je explosiviteit. Dus het is het een of het ander.

31 juli 2014 om 12:53

Sws niet klaassen is op dit moment minstens even goed

31 juli 2014 om 13:13

Dat ben ik niet met je eens aan v/d Vaart heeft Ajax niets meer, in mijn ogen mag er maar een terugkomen en dat is Nigel de Jong die zou echt iets toevoegen bij al die jonge spelers , maar helaas is die niet te betalen , maar v/d vaart hou op zeg wegwezen .

Wat mij betreft ben je nog steeds welkom bij Ajax dat zijn ervaring wel kan gebruiken.

31 juli 2014 om 12:40

Ik denk dat hij ook graag terug wil naar Ajax, maar hij kan komend jaar nog 3.5 miljoen verdienen en bij Ajax krijg hij maximaal de helft. Kortom, nog 1 jaar door buffelen in Hamburg waar hij het prima naar zijn zin heeft en dan alsnog transfervrij terug naar Nederland. Ajax blij, van der Vaart blij, fans niet boos omdat hij vertrekt. Alleen HSV heeft spijt van de transfersom en het hoge salaris dat ze hem geboden hebben maar dat kunnen ze nooit uitspreken omdat dan echt elke euro verloren is door een ongemotiveerde speler.

Zou perfect passen bij ons aller Ajax. Rafael kan overal op het middenveld en in de voorhoede uit de voeten, heeft ervaring op het hoogste niveau is een kapitän en een jongen van de club. We gaan een stevig seizoen in waar de titel en overwintering in de CL doelen zijn. Dan heb je kwaliteit nodig.

Klaassen laat je natuurlijk staan, maar ik denk dat je van der Vaart vooral als valse spits of centrale middenvelder kan gebruiken als Ajax zijnde.

Rafael, kom naar Ajax onder Frank de Boer zal je weer fit worden en nog 2 jaartjes je kunsten op top niveau tonen. Je hoeft in de eredivisie niet elke wedstrijd te voluit te spelen, of misschien wel helemaal niet omdat er dan een talentje in kan, maar jou ervaring kan prima van pas komen in de Champions League!

31 juli 2014 om 11:46

@ ahjacied wat een onnozele reactie weer zeg waar haal je zijn arrogantie vandaan en wat heeft dit te maken met davy klassen flapdrol dus uitleg graag???

Waarom zo negatief over van der Vaart? Hij heeft Ajax anders veel mooie jaren bezorgd met mooi voetbal. Ik hoop dat hij bog het beste uit z'n carrière kan halen

Laat hem maar naar ons komen! Niet alleen omdat het een van de meest geliefde Ajacieden aller tijde is, maar ook omdat het weer geweldig zou zijn om hem in Ajax shirt te zien, net als bij Zwart zijn jubileumwedstrijd (de zoveelste).

Vd Vaart kan zeker nog van waarde zijn, niet alleen met zijn ervaring, maar ook op voetballend gebied. Hij is nooit een loper geweest, maar heeft zijn eigen manier van spelen. Velen branden hem wel af, maar van Gaal had hem ook gewoon meegenomen naar Brazilië in plaats van Clasie, het is dat hij zelf af heeft gezegd.

Ik denk ook niet dat Rafael de volle pond wil bij Ajax, daar hij meerdere malen heeft aangegeven begrip te hebben voor het 'nieuwe' beleid van Ajax. Vd Vaart in plaats van Serero of in de spits. groot pluspunt is ook dat Vd Vaart spelers als Klaassen, waar nog rek in zit, beter kan maken.

Hij is nog lang niet afgeschreven, gewoon nog steeds een meer dan prima speler die de laatste 2 seizoenen voornamelijk het mikpunt was bij Hsv.. Als de spits de bal er niet in schiet, of als een speler geblesseerd raakt of wat dan ook; hij kreeg overal de schuld van.. Hij presteerde weliswaar niet top, maar hij kreeg pas een beetje lof als hij minimaal een hattrick maakt bij wijze van spreken. Overigens een zeer voorbeeldig aanvoerder geweest, zowel bij HSV als bij Ajax. Mocht hij komen, schuif ik die band persoonlijk om zijn arm.

31 juli 2014 om 13:16

Een van de meest geliefde Ajacieden aller tijden? Dat lijkt me wat overdreven vind je niet?

31 juli 2014 om 14:33

Mhua vind ik niet. Vd Vaart samen met Sneijder waren jarenlang de spelers van Ajax.

31 juli 2014 om 15:08

Meest geliefde ajacied is Litmanen voor mij en daar kun je raffie niet mee vergelijken !

31 juli 2014 om 16:13

Daarom zei ik ook een van de, en niet dé meest geliefde Ajacied. Ik probeer ook heus niet te zeggen dat hij een van de grootste Ajacieden aller tijde is, maar bijna elke Ajacied, vooral tijdens zijn Ajax periode en kort daarna, zag in Rafael een echte Ajacied, een jeugdproduct en iemand die de club kleur gaf samen met Sneijder en hun grappen. Tel daarbij zijn weergaloze Zlatanachtige doelpunten op tegen onder andere Feyenoord en je weet wat ik bedoel.

De beste en perfecte speler die ajax nu nodig heeft ,alle spelers die nu bij ajax lopen van die jinkies kunnen veel leren van hem en zijn ervaring of niet.

Achter je ex .. Silvie .. aan Rafael!! Lekker naar Amsterdam toe komen...

Als Sigthorsson vertrekt kan hij, zoals Frank al aangaf... in de spits spelen! (dat was de plek van Frank hem voor zou halen) ... en anders kan Klaassen altijd nog spits.. Serero plaatsje opzij en Raffie linkshalf!

31 juli 2014 om 12:51

Zie je dan niet liever een middenveld met Blind, Klaassen en Vd Vaart? Dan kunnen Milik en Zivkovic om de spitspositie strijden.

31 juli 2014 om 13:08

Jawel kan ook af en toe wel... je speelt veel wedstrijden in de eerste seizoenshelft (sowieso) ... maar ik ben in tegenstelling tot velen best wel een beetje fan van Serero's, geweldige techniek, loopvermogen en wedstrijdinstelling!

Maar zie van der Vaart of Klaassen liever spits toch... omdat je toch niet met echte buitenspelers speelt en bij Ajax iedereen kan scoren (op Serero dan weer na haha.. die kan echt niet schieten)

Tenzij Milik en Zivkovic het echt al aankunnen dan is Serero helaas wel de sjaak!

Een fitte Van der Vaart is echt nog wel goed. Vraag is hoe fit hij nog wordt. Bij Ajax zou hij uiteraard met het grootste gemak meekunnen en zeker van toegevoegde waarde zijn. Maar met een jaarsalaris van 3,5 miljoen zal dat niet gebeuren.

VDV mag lekker wegblijven, het is graag of niet!

Van der Vaart, jammer hoe je niet meer je stempel kan drukken bij HSV en de verwachtingen niet waar kan maken. Het wordt tijd voor een stap terug, of evt. stoppen met je carriere als voetballer.

Vd Vaart gaat nooit meer naar Amsterdam. Deze jongen wil Europees nog wat laten zien. En dat is dus niet (helaas) bij Ajax. Die gaan met dit beleid nooit de eerste ronde overleven.

Hij mag wat mij betreft wel komen. Ik word altijd getroffen door zijn gedrevenheid. Alleen moet je hem niet te veel wedstrijden laten spelen. Hij kan anderen ook veel leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren