Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart lijkt op weg naar Kansas: 'Geld is het probleem niet'

Laatste update:

Sporting Kansas City heeft bij monde van algemeen directeur Robb Heineman toegegeven interesse te hebben in Rafael van der Vaart. De 32-jarige middenvelder krijgt naar verluidt geen nieuw contract aangeboden bij Hamburger SV en is daardoor na dit seizoen transfervrij op te halen. “If we can get that done, we’d like to get it done”, is Heineman duidelijk.

/

“Het zou dan om een transfer in juli moeten gaan, maar misschien kan hij al eerder komen. Ik weet niet of ze dat bij Hamburg ook willen. Er moet dus nog een aantal zaken geregeld worden”, aldus Heineman, die afgelopen weekeinde naar Duitsland afreisde om kennis te maken met de 109-voudig Oranje-international. Van der Vaart zou in The Sunflower State 4,3 miljoen euro op jaarbasis kunnen verdienen, zo meldde boulevardkrant BILD afgelopen dinsdag.

“Geld is het probleem niet. Het gaat meer om familiaire afwegingen”, vervolgt Heineman. “Hij bezoekt als vader veel wedstrijden van zijn zoon in Hamburg, dus we moeten daar een oplossing voor zien te vinden. Als we dit soort zaken af kunnen handelen, dan hebben we hem binnen. Ik denk dat trainer Peter Vermes in Van der Vaart meer een aanvaller dan een middenvelder ziet. Bij HSV komt hij nu niet goed tot zijn recht omdat hij te weinig in de aanval verschijnt.”

Palmer-Brown
Kansas City raakt de zeventienjarige verdediger Erik Palmer-Brown kwijt aan Juventus. CEO Heineman bevestigt dat de clubs een akkoord hebben bereikt en dat de transfer van de jeugdinternational voor ‘tachtig procent’ rond is. “Het gaat ook hierbij niet om geld, maar meer om de wijze waarop de betaling wordt verricht." De kans is overigens groot dat Palmer-Brown wel op huurbasis voor Kansas blijft spelen. Juventus zit al langere tijd achter het talent aan; in januari 2014 bracht men nog tevergeefs een bod van negen ton op hem uit.

Denk jij dat Rafael van der Vaart naar Sporting Kansas City gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

4,3 miljoen?? Doen. Damian kan ook op andere plekken spelen dan in Hamburg, daarvoor gaat Rafael echt niet zijn carrière beeindigen.

5 maart 2015 om 23:12

En jij denkt dat Rafael zijn zoon zomaar mee kan nemen naar de VS en daar kan laten wonen en dat zijn ex-vrouw daar mee akkoord gaat?

Dat betekent dat één iemand van de twee hun kind voor lange periodes niet kan/gaat zien. Daar ligt het probleem.

5 maart 2015 om 23:29

Ja zeker! Sylvie heeft ervoor getekend. Indien Rafeal van club veranderd gaat zei ook mij. Er waren al speculaties dat Rafael naar VS zou gaan. Is Meis al van te voren vetrokken, ze is regelmatig in VS zelfs. Sylie is opgegeven moment werkzaam in Hollywood.

5 maart 2015 om 23:42

Weinig aan toe te voegen. Model kan je overal zijn, en zeker in Amerika. En inderdaad zit ze daar al vaak.

5 maart 2015 om 23:50

Zijn ex zit continu rond te reizen dus het kind bij haar laten is ook geen stabiele optie.

@uacimbom
Gaat Sylvie soms ook aan grote hollywood films meedoen zoals Yolanthe, zodat ze uiteindelijk al haar tekst eruit kunnen knippen?

6 maart 2015 om 00:24

Sylvie meepakken. Voor 4,3 miljoen kan je wel twee huishoudens onderhouden.

Ligt idd moeilijk. Maar 4,3 is echt heel veel geld. Zelfs voor Rafael.

6 maart 2015 om 00:27

wahaha die Yolanthe idd! Maar Hollywood-Kansas is evengoed nog een afstand van 2500km. dus kun je nou niet zeggen we wonen lekker dichtbij elkaar voor de kinderen/kind

6 maart 2015 om 01:14

jojo vanwege de grote afstanden zal VDV zelf ook niet vaak thuis zijn. Als ze uit spelen dan doen ze vaak een rij uitwedstrijden achter elkaar waardoor ze dus voor langere periode in hotels slapen.

Marcel de Jong die bij Augsburg vertrok schijnt al voor Kansas getekend te hebben. En ondanks zijn naam en verleden bij Psv, Helmond Sport en Roda JC blijkt het een Canadees te zijn.

Komt ook uit de Bundesliga, Nederlandse naam en is van ongeveer dezelfde leeftijd. Misschien gehaald zodat VDV in ieder geval al een maatje heeft.

6 maart 2015 om 03:57

Volgens mij hadden ze ervoor getekend dat wanneer Rafael binnen Europa van club zou verhuizen zij en Damian altijd mee zouden gaan.europa is immers altijd relatief dichtbij Nederland. Maar dit zou niet gelden wanneer Rafael buiten Europa zou gaan voetballen, zoals in dit geval.

Maar naar het schijnt wil Sylvie een carrière beginnen in Amerika, dus komt het allemaal goed uit lijkt me.

Denk niet dat we Rafael bij Ajax gaan zien komend seizoen zoals een aantal hopen.

6 maart 2015 om 05:35

Wat een stel huisvrouwreacties zit ik hier weer te lezen zeg. Het lijkt wel de prive.

OT: VdV gaat lekker cashen zoals die al vanaf het begin van plan was. Heeft er totaal niet uitgehaald wat er in zat. Ook mede door een gun factor die hij leek te missen bij vooral Real (Kaka) en Oranje (Sneijder). Deed voor beide in de tijd niet onder, maar was toch altijd tweede keus. Geniale voetballer blijft het die alles op intuïtie doet.

6 maart 2015 om 14:49

Bij Spurs werd hij in zijn 1e seizoen gelijk genomineerd voor speler van het seizoen. Sorry voor nog een huisvrouwenreactie, maar hij wist waarschijnlijk allang dat zijn vrouw vreemdging en dat had invloed op zijn spel in zijn latere loopbaan.

Van Europese goldenboy naar bankzitter bij HSV terwijl hij aanvoerder was.. tsja. Hij had waarschijnlijk gewoon bij Spurs moeten blijven en Sylvie daar in Duitsland gelaten, maar hij wou per se zijn huwelijk nog proberen te redden.

Al met al heeft hij in ieder geval voor heel wat mooie clubs gespeeld in diverse landen en daar komt binnenkort misschien de MLS met Kansas nog bij.

6 maart 2015 om 00:29

Sylvie gaat gewoon mee inderdaad. Ze wil meeliften op zijn naam of ze nou getrouwd zijn of niet.

Het lijkt me ook het beste voor Kansas als ze zo snel mogelijk gebruik van hem kunnen maken want MLS begint dit weekend alweer. Als hij pas in Juli komt dan zitten ze al midden in het seizoen.

En Kansas City is gewoon een hele leuke stad met veel groen. Qua oppervlakte veel groter dan Amsterdam maar qua inwoners maar ongeveer de helft. Ze hebben er ook een NLF en MLB team dus daar kan hij ook wat cultuur meepikken.

Qua klimaat moet hij alleen wel beseffen dat de zomers heel heet kunnen zijn en de winters heel streng omdat ze zo centraal liggen.

Zolang Sylvie haar haar keurig blond houdt dan kan ze zo een plekje verdienen bij Fox News aangezien Missouri een beetje bekend staat als een redneck staat.

6 maart 2015 om 01:59

Tnx voor de info leef in canada maar kijk 0,0 tv

Geld is mooi meegenomen maar lijkt we toch wel vet om Amerika te wonen op je oude voetbaljaren. Wens hem veel plezier daar

Het is misschien ook beter als Van der Vaart naar Amerika vertrekt, ik twijfel er ernstig aan of hij nog wel wat toe zou voegen aan Ajax. En die wissel die je altijd kwijt bent, spreekt niet in het voordeel van deze godenzoon..

5 maart 2015 om 23:29

Vind ik ook, daarbij, waar gaat hij dan spelen? Als Bazoer zo blijft spelen moet je die laten staan. Klaassen gaat er sowieso nooit uit en je hebt net 6/7 miljoen voor Sinkgraven uit gegeven, die moet je dan ook minuten laten maken. Dan heb je ook nog middenvelders als Serero, Schone en Andersen die alle 3 speelminuten verdienen. Rafael zou een drama zijn als buitenspeler en in de spits hebben we Zivkovic, Milik en ook Siggy nog. Er is simpelweg gewoon geen plek voor Rafael.

En hij moet overigens niet hypocriet doen dat hij niet voor het geld gaat, hij heeft een golddigger als vrouw en een golddigger als ex-vrouw aan wie hij ongetwijfeld een berg alimentatie betaald. Elke man begrijpt dan dat je even wat extra miljoentjes wil bijverdienen.

8 maart 2015 om 14:14

Rugu

Op mijn beurt weer helemaal eens met jou, hij zal wel altijd een op en top Ajacied zijn.

Kom lekker thuis Rafa, op het woonwagenkamp van Heemskerk is vast nog wel een plekje vrij voor de meest talentvolle Ajacied van de afgelopen 10 jaar.

6 maart 2015 om 01:03

De meest talentvolle? Misschien wel ja. Maar ook de minst succesvolle en daar mag Rafi zich wel eens voor achter zijn oren krabben. Ik vind dat hij er voor zichzelf sportief te weinig uitgehaald heeft.

6 maart 2015 om 06:50

Nou ja, minst succesvolle is ook een beetje overdreven. ik kan er toch een aantal noemen die iets minder bereikt hebben dan raffie

6 maart 2015 om 10:00

Minst succesvolle???!! Hij heeft bij Real en de Spurs gespeeld en 109!! interlands op zijn naam staan... Als je dat niet succesvol noemt dan ben je totaal niet serieus te nemen. Dat hij de laatste twee jaar iets minder speelt staat totaal los van zijn prestaties en is ergens ook wel te begrijpen (als je ziet hoe jong hij was toen hij definitief doorbrak).

6 maart 2015 om 18:36

En er was ook nog iets met een WK finale

8 maart 2015 om 18:16

Toen Rafael 17/18 was, was hij de beste speler van de wereld (in zijn leeftijdscategorie), niveau Zlatan. Ondanks alle interlands (aantal is wel groot, maar niet zo heel veel 90 minuten) en alle mooie clubs, is hij niet veel proressie meer geboekt en heeft hij meer meegevoetbald, dan dat hij beslissend is geweest. Dat bedoel ik hiermee en dat vind ik jammer.

6 maart 2015 om 07:47

Als jij kon kiezen voor een fooi bij Ajax of 4,3 milj per jaar dan wist jij het ook wel. Hij kan z'n hele leven nog in Amsterdam wonen en bij Ajax kan ie alleen maar tegen vallen.

6 maart 2015 om 09:16

Op woonwagenkampen zijn geen plekjes meervrij!
Uitsterfbeleid door de regering!

Geld geld geld, beste mede-vzer's,

Het draait bij raffi alleen om geld ookal ontkent ie het nog 1000x. Hij moet een goldddiger voeden die onwijs veel geld kost. En het zelfde geld voor sneijdertje.

Het is als Ajax fan wel jammer dat er geen echte spelers meer met clubliefde zijn. En dat alles maar om geld draait. Want een boterham minder gaat hij echt niet eten.

5 maart 2015 om 23:17

Als hij op geld uit was dan zou hij zijn contract bij Tottenham uitdienen, want toen hij weer naar HSV terugkeerde heeft hij de helft van zijn salaris in moeten leveren.

Dus kraam alsjeblieft geen onzin.

5 maart 2015 om 23:19

Ja als je 4,3 miljoen kan verdienen in amerika zou ik ook daarheen gaan ipv in dit land te gaan zitten ballen.

5 maart 2015 om 23:28

Ja Maar dan moet je niet gaan verkondigen in de media dat het niet om geld draait.

5 maart 2015 om 23:44

Heeft hij dat gedaan dan?

6 maart 2015 om 06:51

Heb je het bericht wel gelezen?

6 maart 2015 om 00:05

Heb je er wel eens over nagedacht dat hij voetballen in Amerika gewoon leuk vind? Ik zelf ga lieven in de USA spelen op je oude (voetbal) dag dan in Nederland. Daar verdien je 3 keer zoveel en kom je binnen als held. In NL word je veel bekritiseert door de media etc. Bovendien kan hij geen 90 min eredivisie spelen. imo

6 maart 2015 om 03:11

Niet alleen dat. Er wordt altijd lacherig gedaan over het voetbal daar, maar de laatste jaren zijn ze daar (en dan ook met name Sporting KC) echt iets op aan het bouwen. Het stadion van Kansas City is al veel imposanter dan wat dan ook in Nederland. Tip voor de mensen met interesse: KickTV op YouTube. Dat is een voetbalkanaal, door Amerikanen. En die doen geregeld een kijkje achter de schermen, bij clubs, bij fans, noem maar op. Heeft mij in ieder geval een hele andere kijk op de MLS gegeven. En als ik Rafa was, zou ik het wel weten.

6 maart 2015 om 00:32

Bossquets alle quotes in het artikel komen van de algemeen directeur van Kansas. Hij zegt als het ware dat ze genoeg voor VDV kunnen betalen qua salaris, die quote komt dus niet van VDV ook al lijkt het zo vanwege de titel.

6 maart 2015 om 06:51

Heb je het bericht wel gelezen?

Ik ben net nog in Kansas City geweest, en vind het een aardige stad. Van de Amerikaanse steden die er in de buurt liggen, is het verreweg de mooiste. Denk dat rafa wel een prima tijd kan hebben daar, zolang ze maar niet teveel van hem verwachten.

4,3mil? Die gaat overduidelijk naar amerika! Zou ik ook hebben gedaan

Ajax koop maxwell en agger
Dan heb je vokgend seizoen : cillesen, van rhijn, veltman, agger, maxwell, bazoer (krijgt wss nog een dip dus fisher of sinkgraven kan ook) , serero, klaassen, el ghazi, milik, kishna

5 maart 2015 om 23:17

Volgend*

5 maart 2015 om 23:33

dan zal Ajax een 30+ salaris/contract moeten invoeren. Wat naar mijn mening niks mis mee is aangezien je de ervaring gewoon heel goed kunt gebruiken en dit ook nodig is in een team.

5 maart 2015 om 23:52

Aan Agger heb je niet zo veel die is altijd geblesseerd. En dan krijg je ook weer steeds die Verheyen in het nieuws daar zitten we ook niet op te wachten met z'n alle. Maxwell zou ideaal zijn maar het is de vraag of hij weg wil bij PSG.

6 maart 2015 om 07:15

Die verheyen moet eens een dikke rotschop op ze achillespezen krijgen en dan gaan wij met zijn allen beweren dat hij toch echt de verkeerde rekoefeningen heeft uitgevoerd.

Wel heel toevallig dit nieuws dat zijn ex vrouw graag naar VS wil om door te breken.

Voor Ajax heeft hij geen meerwaarde en hij kan 4.3 miljoen verdienen.

Kan vd.vaart iedere dag wat kentucky fried chicken halen. kentucky is dichtbij kansas. Voor ajax zal hij niet fit genoeg meer zijn.

5 maart 2015 om 23:34

Dan moet Kansas nog Jhonny van de Burger King halen, kunnen ze samen.

5 maart 2015 om 23:46

En dan nog shaun mac donald om het compleet te maken.

6 maart 2015 om 03:13

Jeroen Verhoeven. Want een Pizza Hut zullen ze er vast ook wel hebben.

Zo jammer dat deze begenadigde voetballer zo weinig uit zijn carrière heeft gehaald. Had toch een sterspeler kunnen worden bij een Europese topclub.

Belachelijk als hij dat gaat doen die competitie stelt geen reet voor.
Snel Achteruit met die van der vaart gegaan na 2012.

5 maart 2015 om 23:54

Voor 4,3 miljoen per jaar zou ik het ook wel doen hoor. Er spelen wel meerdere oude sterren op dat niveau.

6 maart 2015 om 00:07

Inderdaad: di vaio, kean, dempsey, kaka. Oud spelers zoals donovan, henry, beckham en daarnaast gaat gerrard er waarschijnlijk volgend seizoen spelen net als lampard. En als laatste toevoeging hoor je veel spelers zeggen dat ze nog wel even in hun laatste jaren willen spelen in de vs (di natale, de rossi)

6 maart 2015 om 18:41

Voor 4,3 miljoen per jaar boen ik de toiletten en poets ik de schoenen en was ik alle grassprietjes met een tandenborstelborstel, bij alle MLS clubs.

Rafael hoeft er alleen maar voor te voetballen. Inderdaad belachelijk, maar niet van Rafael hoor.

Prima bericht, Van der Vaart wil zijn zakken gaan vullen in Amerika en het boek Van der Vaart kan definitief dicht. Ik moet er niet aan denken dat Van der Vaart naar Ajax komt en als kermisattractie zijn zakken gaat vullen bij Ajax zonder enige sportieve ambitie.

Mooie kans om een laatste voetbal avontuur aan te gaan. Usa is voetballend zeker geen hoog niveau en je zegt ook meteen het nl-elftal aju. Maar een avontuur lijkt het me wel. En dan ook nog zon salaris. Ik zou het lekker doen als ik hem was.

Opgeruimd staat netjes, ga maar lekker cashen Rafael, misschien wordt je bankrekening dan nog eens net zo vet als je blubber reet.
De MSL is de perfecte competitie voor voetballers die ooit iets voorstelden, maar inmiddels nauwelijks meer kunnen lopen, hij is dus perfect op zijn plek daar.
Wie weet kan dat aandachtsgeile vrouwtje van je daar wel eens flink op stap met Kim kardashian en Paris Hilton en kan je zelf met die domme schapenkop van je ernaast gaan staan om de handtasjes vast te houden tijdens een ingelaste fotosessie, kunnen die Amerikanen gelijk zien wie thuis de broek aan heeft.

Even zonder cynisme: als hij zou gaan, betekent dit uiteraard het definitieve einde van een eens beloftevolle carrière, ik ga er van uit dat hij nu ook langzaam in gaat zien dat hij bij Oranje ook niks meer heeft te zoeken.
Ik weet nog toen hij als 17 jarige doorbrak bij Ajax, tjonge wat was ik toen fan van hem, speelde toen gelijk de pannen van het dak en het talent droop er vanaf, hij leek voorbestemd om een hele grote te worden, echt kaliber Bergkamp.
Maar naar mate hij ouder werd, ging hij me steeds meer teleurstellen, ruilde ook nog eens in zijn privé leven zijn normale nuchtere vriendin van de een op andere dag in voor dat mega oppervlakkige leeghoofdig barbie popje en daarmee gelijk een leven als serieuze prof, voor de rode loper feestjes en de jetset partijtjes, want het barbie popje sleurde hem overal mee na toe, terwijl hij als professional zijn rust nodig had tussen de grote wedstrijden.
Die levensstijl werd ook langzaam zichtbaar op het veld, hij kon op een gegeven moment geen wedstrijd meer uitspelen omdat hij nooit echt fit was, raakte om de haverklap geblesseerd, kreeg het uithoudingsvermogen van mijn oma en kreeg ook steeds meer te maken met overgewicht.
Als hij wat meer persoonlijkheid en karakter had gehad en wat harder voor zichzelf zou zijn geweest, had hij denk ik veel meer uit zijn loopbaan kunnen halen, het blijft doodzonde.

Wow wat ben ik blij dat deze gast niet naar Ajax gaat. Deze vent heeft per wedstrijd 2 zuurstof flessen nodig.

Geen verrassing natuurlijk dit. VDV heeft Ajax nooit als serieuze optie overwogen. Zijn carrière boeit hem ook al jaren niet . Hij heeft het bij HSV zo geweldig naar zijn zin. Tuurlijk! Met zo'n salaris! Wordt nu nog hoger. Lekker Raf, leven voor de cash en vrijwel niets uit een zeer beloftevol begonnen carriere gehaald.

""geld is het probleem niet""
Een beroeps voetballer die zulke uitspraken doet, kan het nog hypocrieter.
Zou hij een contract tekenen met alleen als vergoeding : elke 14 dagen een nieuwe voetbaluitrusting ?
Hypocrieter tot in de kist.

Kansas ?
Ik kon leukere clubs bedenken om te spelen/wonen in de Vs.
Ook nog midden in Tornado alley.....

Kansas, tsja, toch een beetje de Veluwe van Amerika. Maar met dat salaris kan hij genoeg vliegtickets kopen om naar interessantere plaatsen te gaan.

Voor 4.3 miljoen zou ik ook zeker lekker naar de VS gaan. Heerlijk land, lekker niveau'tje, veel aandacht en glamour (al zal dat in Kansas wel wat meevallen). Alleen al voor de levenservaring is het geweldig en dan het geld nog.

Bij Ajax zou hij vooral kritiek naar zich toe krijgen, hij is te dik, te langzaam, te oud, te egoistisch voor de goal, kan geen 90 minuten meer volmaken etc etc. Altijd dat gezeur en gezeik van de gemiddelde Nederlander en dat voor minder dan een miljoen per jaar. Hij kan het hier bijna alleen maar fout doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren