Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart krijgt fans tegen zich en mag zich later melden

Laatste update:

De toekomst van Rafael van der Vaart lijkt definitief niet bij Real Betis te liggen. De 33-jarige Nederlander heeft nog een contract voor twee jaar bij los Béticos, maar de fans beginnen zich tegen hem te keren en bovendien heeft Van der Vaart te horen gekregen dat hij zich niet meteen hoeft te melden voor de medische check-up in aanloop naar het nieuwe seizoen.

/

Van der Vaarts eerste jaar in Sevilla was teleurstellend: hij begon met redelijk wat speeltijd onder Pepe Mel, maar kon vrijwel nergens meer op rekenen nadat Mel vervangen werd door Juan Merino. Donderdag lieten de fans bovendien hun afkeer van de routinier blijken tijdens de presentatie van het nieuwe shirt in het eigen stadion. De aanwezige supporters zongen Echa Van der Vaart, ontsla Van der Vaart richting voorzitter Ángel Haro.

De aanhang is niet tevreden over hetgeen Van der Vaart in zijn eerste jaar heeft gebracht en ook de ‘frikandellengate’ heeft Spanje bereikt. Tijdens een uitzending van Studio France laakte Maxim Hartman de leefstijl en eetgewoonten van Van der Vaart en gaf hij aan dat hij meer professionaliteit verwachtte van de middenvelder. Dat was koren op de molen van de toch al ontevreden supporters van Betis.

Met toestemming van de Spaanse club hoeft Van der Vaart zich niet te melden voor de medische keuring bij de club. Hij staat op de transferlijst van trainer Gustavo Poyet en mag daarom later arriveren: men hoopt dat Van der Vaart in de tussentijd al een nieuwe club weet te vinden en zijn contract tot 2018 zo niet uitdient.

Denk je dat Rafael van der Vaart snel een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon lekker blijven zitten voor het geld. 2 jaar geld vangen voor niks doen. Hij kan toch nergens meer verdienen dan dat hij nu doet. Hij heeft sinds zijn 2de periode bij HSV toch niks meer gepresteerd. Jammer wat hij uit zijn talent heeft gehaald.

8 juli 2016 om 10:21

Als je hem ziet zitten bij de EK uitzendingen, met z'n dikke harses, alleen maar onzin uitkramend, vraag je je toch echt af wat de NOS zich in zijn hoofd haalde...

8 juli 2016 om 10:27

Hahahaha dat zeker, maar ik Rafael geen ongelijk geven als hij daar nog lekker 2 jaar blijft zitten en nog even een "paar" miljoenen binnen harkt. Zeker als je ziet hoeveel geld hij al verneukt heeft aan zijn diva's.

8 juli 2016 om 10:28

Kramen ze niet allemaal onzin uit? Dienco-Adriaanse zegt wel nuttige en leuke dingen, derest eigenlijk nooit.

Moet je eens vaar VI kijken of programma's met die Hugo borst. Het is een groot zeik programma zonder nuttige dingen.

Vind van der vaart wel sympathiek en als hij af en toe een snackje neemt dan moet ie dat zelf wetten? Weet jij z'n percentage? Weet jij hoe fit hij is? Vergeet niet dat t ook nog vakantie is, alle spelers komen dan ietsje aan.

Het is niet alleen maar werk hoor in het leven. Ook jij zult af en toe eens genieten van vakantie, doen waar je zin in hebt.

8 juli 2016 om 10:33

Maar ik ga Rafeal*

8 juli 2016 om 10:40

Probeer het nog een keer haha

8 juli 2016 om 10:52

Ja hahahaha spel ik nu zijn naam verkeerd. Het is nog vroeg dag dus het kan gebeuren.

8 juli 2016 om 11:02

Ik vind Daniel de Ridder eigenlijk nog erger. Hem heb ik nog nooit op een bijzonder inzicht kunnen betrappen en hij heeft de afgelopen weken alleen maar open deuren ingetrapt. Alleen Youri Mulder en (hoe eigenwijs en arrogant hij ook is) Co Adriaanse vind ik iets toevoegen bij de Nos.

8 juli 2016 om 11:46

Wat ben jij een hater zeg. Er is niets mis met zijn fysieke gesteldheid. @vdv kan makkelijk terecht bij een Amerikaanse of premier league club.

8 juli 2016 om 11:53

Dan kijken jullie toch lekker niet. Ik vond daniel de ridder en van der vaart zeker wel wat toevoegen als analisten. De Ridder vertelt prettig en rustig hoe het is, van der vaart durft te zeggen wat die vindt- ook al liet hij zich kennen bij maxim- maar over het algemeen zie ik studio France graag. Dat er soms ongenuanceerde dingen worden gezegd hoort bij het voetbal. Maar de azijnwezens hier zijn echt onovertroffen.

8 juli 2016 om 12:35

Eerlijk gezegd moet hij dat dus niet zelf weten. Hij sukkelt al zijn gehele loopbaan met fysieke problemen. Als hij dat in de zomer ook nog eens te veel eet( te dik wordt) moet hij dat elke seizoensstart weer weg trainen. Dit zorgt vroeg in t seizoen al een overbelasting van zijn zwakke fysieke gesteldheid. Wat later in het seizoen weer voor blessures zorgt.

Als er iets duidelijk is geworden is het wel dat van der vaart een leuke speler was maar het prof gedeelte niet serieus genoeg nam.. Ik moet ook toegeven dat ik mij zwaar heb lopen ergeren aan zijn 'ik ben goldenboy vd vaart' houding. Vooral de sneetjes naar de in zijn ogen mindere voetballers.

Ik ben blij dat hij bij de NOS is gaan zitten want we(ik) hebben nu de echte vd vaart eens gezien. Hij was een jonge waar ik vroeger tegenop keek vanwege zijn voetbaltalent. Nu is hij niets meer dan een redelijke voetballer en een kwal als persoon.

8 juli 2016 om 12:55

Verheijen heb ik ook wel zinnige dingen horen zeggen (alleen in de rust). Vervolgens deed hij weer volledig af wanneer er gezegd werd "Raymond, we kunnen wel zeggen dat jij aan de basis stond van dit Wales", waarop hij zelf vrolijk "Zeker, zeker" antwoord.

OT: Zou er geen club zijn in de MLS die hem wat leuks kan bieden? Ik zie hem daar nog wel wat jaartjes vertoeven. Laatst wat wedstrijdjes gekeken, het niveau is om te huilen (sorry als ik daar iemand mee beledig), maar er lopen wel wat leuke spelers rond die het aantrekkelijker maken. Daarnaast ligt het tempo een stuk lager. Als zelfs (stuk oudere) spelers als Lampard, Villa en Kaka mee kunnen, waarom Van der Vaart niet?

8 juli 2016 om 13:49

Elke analist kraamt onzin uit, praten over nutteloze dingen.

8 juli 2016 om 14:12

Onzin uitkramen ik hoop juist dat we van der Vaart meer gaan zien op tv net als de Ridder. Deze heren zeggen tenminste waar het op staat. En van der Vaart zou niet verkeerd zijn voor PSV is gewoon top maar Spanje is gewoon te hoog gegrepen ivm de vele blessures die hij heeft gehad.

8 juli 2016 om 13:22

Pff, elk lijntje gaat over het geld. Klopt, maar dat weten we nu wel. Ga lekker in NL voetballen bij Heracles of PEC en geniet van je normale vriendinnetje. Je hield van voetbal, maar je kreeg gelijk een hoop glamour er bij. Respect.

Hahaha, tsja ik snap die supporters aan de ene kant ook wel. Zon speller met toch een mooie CV wordt als ''grote naam'' gehaald en presteert dan ondermaats (is vaak geblesseerd en als ie speelt overtuigd hij niet vaak)..maarja aan de andere kant maakt dit wegpesten de situatie er niet beter op. Ik zou als ik VDV was lekker naar China gaan of naar de MLS (als iemand hem al wilt hebben)

Het NL elftal zit er i.i.g. niet meer in voor hem. Jammer want ik genoot altijd van zijn spel bij Ajax, Hsv, Tottenham, Real en in het NL elftal. Maar nu is het meer dan logisch dat ie niet meer geselecteerd wordt.

8 juli 2016 om 13:52

Man man man, de woorden Rafael van der Vaart en Nederlands elftal passen amper in 1 zin. Ik denk dat die nu stiekem het beste een reclame deal kan sluiten met Mora frikandellen.

Hij leeft inderdaad niet meer voor zijn sport. Zonde dat hij niet meer uit zijn carrière heeft gehaald.

8 juli 2016 om 10:29

Hoe weet jij dit? De pers schrijft maar wat.

8 juli 2016 om 11:05

Ik vraag me af of hij dat überhaupt ook gedaan heeft. Zelfs in zijn topjaren was hij niet in staat om 90 minuten uit te spelen. Hij heeft mooie clubs achter zijn naam staan, maar als je bedenkt dat hij ooit als grootste talent van Europa werd verkozen had er toch zoveel meer ingezeten.

8 juli 2016 om 11:41

In zijn topjaren hoorde hij bij de spelers die de meeste meters liepen in elk team. Als je hem iets kan verwijten dan is het het niet om kunnen gaan met zijn energie, waardoor hij voortijdig kapot zat.

8 juli 2016 om 12:19

Precies hij heeft altijd veel gelopen en vaak teveel. Heeft gewoon een prachtige carrière gehad bij mooie clubs. Willems zou ook te dik zijn naar was gewoon afgetraind. Vd Vaart zal iets te zwaar zijn maar is niet gek zo in de vakantie. Maar dat mee lullen van iedereen is een beetje vermoeiend.

8 juli 2016 om 14:13

@thamike helemaal gelijk een beetje triest om hem nu als een soort snackboer uit te maken. nu ineens ziet iedereen dat ie dik is pffffffff

8 juli 2016 om 15:44

Precies. Het is al een jaar of 10 zo dat hij niet fatsoenlijk 90 minuten kan volmaken. Dat is gewoon een gebrekkige conditie, en dat is zn eigen schuld.

De man moet gewoon stoppen met voetballen. Ik heb niet het idee dat hij ergens, voetballend, nog van waarde kan zijn. Daar moet je als club gewoon niet meer aan beginnen.

Ben wel benieuwd wat hij na zijn carrière gaat doen, ik zie 'm eerlijk gezegd geen trainer worden en van Van der Vaart als analist ben ik ook niet zo gecharmeerd.

De frikandellen gate, haha. Ik vond het al zo'n bijzonder stuk tv. Als dit nu ook daadwerkelijk van invloed is op hoe mensen in Spanje over hem denken is het wel sneu. Maar goed, zo werkt de media en het simpele denken van de mensen nu eenmaal. Ik zou niet weten waar van de Vaart heen moet. China of USA misschien? Europa lijkt me niet echt meer een optie.

8 juli 2016 om 11:07

Tenzij hij zijn salariseisen bijstelt en bij zijn vriendin in Denemarken wil wonen. Daar moet vast wel een club te vinden zijn en op dat niveau kan hij nog wel van waarde zijn.

Stemmingmakerij rond Van der Vaart. Heel erg jammer. Het is een geweldige gozer met geweldig veel kwaliteiten. Maakte de verkeerde keuze door terug te gaan naar HSV (degradatie voetbal) en vervolgens wederom de verkeerde keuze door voor Betis te kiezen waar hij wederom een jaar tegen degradatie moest voetballen. Is nog steeds voor veel clubs (alle clubs in NL bijv.) een geweldige aanwinst. Op 50% en met een onderkin schat ik hem nog altijd hoger dan pak en beet een El Ahmadi, Vilhena maar ook zeker niet minder dan Guardado of een Klaassen. Hij moet nu de juiste keuze maken of definitief afhaken en kiezen voor het grote geld. Zijn laatste keuzes zijn, dankzij mevrouw Meis, daar natuurlijk ook al grotendeels op gebaseerd. Jammer maar wel logisch natuurlijk.

8 juli 2016 om 10:44

Je kan hem beter vinden dan Guardado, die mening mag je toebedeeld zijn, maar daar ben ik het toch niet mee eens. De reden dat van de Vaart het niet meer gaat halen is vrij simpel, hij is gewoon niet fit genoeg om een hele wedstrijd te spelen. Dan ben je elke wedstrijd al sowieso 1 wissel kwijt aan iemand die dat niet eens waard is, het is geen exceptionele speler. Daarnaast is hij zo vaak geblesseerd dat je er niet op kunt bouwen. Ten slotte is zijn niveau echt niet meer wat het ooit was en kun je hem eigenlijk alleen maar op 10 hebben als je er 2 hardlopende verdedigende middenvelders achter zet zodat hij niet hoeft te verdedigen. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik Guardado een stuk beter vind en ontzettend blij ben dat we Andres hebben en niet van de Vaart.

8 juli 2016 om 11:44

Iedereen roeptoetert elkaar na dat hij niet fit is en maar moet stoppen. Ik zeg niet dat hij het wel is maar het is ook weer niet zo dat je hem voor Obese moet opgeven. Niemand hier heeft de beschikking over de gegevens van zijn fitheid dus we weten niet waarover we praten. Bovendien is fit zijn geen statisch gegeven. Met een goed programma kan een nieuwe club hem in een/twee maanden echt wel conditioneel fit krijgen. Over zijn voetballende kwaliteiten hoeven ons sowieso geen zorgen te maken.

8 juli 2016 om 11:56

Oh dus dat is omdat iedereen elkaar napraat?
Hier de statistieken bij Real Betis:
4 basisplaatsen, geen enkele keer tot het einde gespeeld. 1 keer 48e minuut gewisseld, 1 keer 66e minuut gewisseld, 1 keer 61e minuut gewisseld, 1 keer 58e minuut gewisseld.
Verder 5 keer ingebracht in de 74e minuut (3 keer), 1 keer in de 82e minuut en 1 keer in de 80e minuut.

Het jaar ervoor ook 7 van zijn 23 wedstrijden voor de 70e minuut naar de kant gehaald, 5 keer na de 70e minuut en 3 keer ingebracht. En dat voor 5 goals en 1 assist.

8 juli 2016 om 12:23

Leuke statistieken die dus niets zeggen over zijn fitheid maar over de keuze van een trainer. Daarbij vergeet je zijn blessure en opbouw naar weer spelen. Ik zeg niet dat hij wel fit was maar geef aan dat ook jij met deze cijfers nog steeds niet kan vertellen over zijn fitheid en fysieke gestel. Dus napraten blijven we doen.

8 juli 2016 om 14:18

dit is het probleem van Nederlanders. in talie wordt Toti op handen gedragen in Duitsland Sweinnie beiden spelers kunnen niet meer zo goed lopen maar worden bij hun land en club op handen gedragen en waarom om de bewezen diensten in het verleden. Alleen hier in dit kleine landje moeten we altijd onze helden zwart maken. Van basten , van Persie , Gullit , Rijkaard, Seedorf , Davids moet ik nog ff door gaan Kluivert van Bommel zelfs JC en van Hanegem., gewoon belachelijk voor woorden de zelfde mensen die een paar jaar geleden zaten te juichen maken hem nu zwart. Echt jammer en het blijft onbegrijpelijk. Ook van Gaal en Hiddink hebben eraan moeten geloven

8 juli 2016 om 11:26

Ik kan je wat vertellen. Vdv is op, het is klaar en El ahmadi is op dit moment een wereldvoetballer vergeleken met Rafael.

8 juli 2016 om 11:34

Schei tog uit man ze moeten jouw royeren om zulke domme uitspraken.
Vdv mag niet eens de veters strikken van een guardado die eigenhandig psv en in de cl en in de competitie bij de hand nam

8 juli 2016 om 13:57

Van de vaart zeker nooit zien voetballen?

Sneu hoe deze man is afgegleden zeg. Geen greintje meer over van de bewonderingswaardige voetballer die hij ooit was. Met een sterker fysiek en een mentaliteit om 100 procent voor de sport te leven had hij veel meer uit zijn carriere gehaald. Vond het destijds al belachelijk dat HSV de stap was van een talent van zijn statuur, terwijl zelfs Tottenham eigenlijk te min voor hem zou moeten zijn geweest. Qua talent had Van der Vaart echt de absolute top kunnen bereiken - wat met Real Madrid gelukt is - om er te blijven. Wat met Real Madrid niet gelukt is.

8 juli 2016 om 10:47

Ik vind dat hij nogal een leuke carriere heeft. Ik zou m zo met m willen ruilen bij wijze van. En dat hij misschien niet meer leeft voor zijn sport, maar ook andere zaken belangrijk vind...so what? Alsof voetballen t aller, allerbelangrijkste is in het leven. Ik vind eigenlijk iedereen die dat vind en vanaf de bank gaan roepen over spelers pas de echte frikandellen

8 juli 2016 om 11:26

Prima, vind jij dat toch? Beetje vreemd dat je vanaf de bank kennelijk niet te kritisch mag zijn volgens jou, terwijl de gezamenlijke verwachting van publiek en topvoetballers toch is dat laatstgenoemden voor het maximale gaan en het beste uit zich zelf halen. Dat is immers topsport. De inspirerende verhalen over de ultieme sportmentaliteit van spelers als Ronaldo, Robben, Nedved, Van Nistelrooij... mannetjesputters die werkelijk alles gaven en geven om pertinent top te blijven en beter te worden, daar draait het in mijn ogen om. Als je op je 33e met een licht overgewicht als analyticus aanschuift bij de NOS loopt goed te praten dat je als zichzelf respecterende prof wekelijks een frikandelletje naar binnen beukt, terwijl je al jaren niets meer laat zien en je huidige werkgever het vertrouwen in je ook wel kwijt is vind ik dat onder de noemer 'topsporter' op zijn minst laakbaar. Waarom is hij niet volle bak gefocust op presteren het komende seizoen, bij Betis dan wel een nieuwe club? Je wilt toch niet dat je carriere als een nachtkaars uitgaat met een zielig staartje als Patrick Kluivert of Andy van der Meyde?

8 juli 2016 om 11:27

Voetbal is niet het allerbelangrijkste maar als dit jouw baan is daar kan je niet verzaken.
Leuk als je amateur bent in een vriendenteam en nergens toe verplicht bent. Hij heeft gewoon een contract die mede betaald wordt door de fans. Dan moet je gewoon topfit zijn. Die frikandellen kan je na je carrière wel genoeg eten.

Zou wat zijn als iedere speler bij bijvoorbeeld Ajax zo'n instelling, die jij betoogt, heeft.
20 profvoetballers die niet meer leven voor hun sport. Kan je t voorstellen?
Dat kan gewoonweg niet. Niet tegenover de fans, niet tegenover de club en niet tegenover de sponsors.
Als je de wil niet meer kan opbrengen dan moet je gewoon je contract inleveren en op amateurbasis maar gaan voetballen.

8 juli 2016 om 12:28

Tjonge wat een betoog op niets gebaseerd. Hij eet niet elke week frikadellen. Hij heeft gewoon jaren keihard getraind en heeft bij prachtige clubs gespeeld. Zijn maar weinig spelers die kunnen zeggen dat ze bij Real Madrid hebben gespeeld. Dan is nog niet elke sporter hetzelfde qua fysiek en lichaam. Is gewoon te makkelijk lullen over een persoon die jij niet genoeg kent om zulke uitspraken over te doen.

8 juli 2016 om 17:40

Jij kent m wel dan?
Wie zegt dat hij niet elke week frikandellen eet?

Ik reageer op de reactie van Yoda die zegt dat hij het niet zo belangrijk vindt dat van der Vaart niet meer leeft voor zijn sport. Daar ben ik t zeker niet mee eens.
Nergens zeg ik dat hij elke week frikandellen eet.

11 juli 2016 om 00:05

Ik kan ook wel genieten van de spelers die jij noemt, maar ik zou niet weten waarom vdvaart niet gewoon zou moeten kunnen doen wat hij wil. Wij, het publiek hebben toch geen enkele stem in? En clubs die dezelfde mening als jij hebt, die ik ook kan begrijpen, doen er gewoon goed aan om hem dan niet te kopen. Maar dat is het dan toch ook. Hij beoefent op dit moment geen topsport, en misschien al wel een hele tijd niet meer. Dat is misschien wel gewoon een keuze. Iets minder voetballen en iets meer aanschuiven als analist.

8 juli 2016 om 14:29

Nee man! HSV was nauwelijks van een hoger niveau dan Ajax. Dortmund doet voor de Duitse titel mee, dat kon je van HSV toen niet zeggen.

die jongen had (heeft) zo veel talent. Jammer dat hij fysiek het niet trekt...

8 juli 2016 om 11:38

Heb laatst nog even opgezocht, deze gozer had gewoon een 87 rating in Fifa 11 of 12, waar de Ronaldo's en Messi's van nu een 90 hebben. Het is niet helemaal realistisch natuurlijk, maar het liet wel zien wat voor een wereldster hij was bij Real en Tottenham. Naar mijn mening kon hij ook uitstekend mee bij Real maar wou Perez gewoon weer een nieuwe grote naam binnen halen om de marketingmachine en media bezig te houden. Dat heeft Sneijder, Huntelaar en Robben daar ook de kop gekost.

Ik begrijp 1 ding niet in dit alles. Als ik Rafa was, dan zou ik deze shit aangrijpen om juist het tegendeel te laten zien. Ik zou me superfit aftrainen zodat de buitenwereld alvast niks kan zeuren....
Tuurlijk kun je zeggen dat je daar schijt aan moet hebben, maar de publieke opinie keert zich nu volledig tegen hem en zeurt dat ie te zwaar is.
Geef toch nog eens een keer gas man, en laat zien dat je toch uit een ander hout gesneden bent als iedereen wel denkt..... Je hebt tenslotte tijd zat...

8 juli 2016 om 11:34

Iets wat Sneijder bijvoorbeeld (tegen mijn verwachting in) wel gedaan heeft na zijn moeilijke periode bij Inter. Ik denk dat daar ook het verschil tussen die twee zit. Sneijder heeft ook de transformatie gemaakt van luxe paard naar werkpaard. Van der Vaart denk er gewoon te makkelijk over, of hij heeft geen stok meer achter de deur ofzo.

Van der Vaart wil helemaal niet meer voetballen volgens mij. Hij zegt van wel, maar je merkt aan alles dat hij er niet meer mee bezig is. Hij zit daar veelste lekker op de bank bij de NOS en probeert zich op die manier 'in de etalage' te zetten. Mochten ze hem bij FOX een miljoen per jaar bieden dan ging hij daar nog liever heen.

Een echte geldwolf schuilt er niet in hem, dat zal het probleem niet zijn, maar een echte op en top professional ook niet (meer). Als hij slim is vermeid hij de Nederlandse competities, daar wordt je voor een hongerloontje dagelijks alleen maar afgebrand door de media.

8 juli 2016 om 14:10

Dacht precies hetzelfde toen ik naar Studio France keek. Hij heeft er gewoon niet zoveel zin meer erin. Zijn opmerkingen hebben ook een bepaalde negatieve lading en zitten vol van rancune. Hij moet er gewoon mee ophouden, fysiek lijkt hij mij ook verre van fit.

Desalniettemin kan hij terugkijken op een mooie carrière, al heb ik het gevoel dat er qua potentie meer in had gezeten. Qua techniek en inzicht toch een heerlijke voetballer geweest. Ik heb altijd gepleit voor een '10' positie voor hem bij het WK 2010, denk dat Van Persie dan ook beter uit de verf was gekomen en Sneijder naast De Jong of Van Bommel. Maargoed als als als..

Het zit erop voor Rafael, nu lekker een benefiet wedstrijd spelen met Heitinga, Maxwell, Chivu en misschien Zlatan (als je het hem lief vraagt).

Rafa gaat gewoon lekker nog in jaartje (of 2) voetballen in China, Quatar of de Usa. Ach, ik snap hem wel, de verleidingen van het goede leven met zo veel geld. Jammer is het wel.

8 juli 2016 om 15:42

Maar clubs uit China, Qatar en de USA hebben ook wel gezien dat hij het niet meer opbrengen kan? Zeker in de US zijn ze geen vakantieoord. Als je je daar geen slag in de rondte werkt willen ze je niet hebben, daar staat talent op de 2e plek na hard werken. In Europa kom je met alleen talent een stuk verder.

China en Qatar weten ook dat ze de miljoenen wel beter kunnen binnen halen. Ze hebben zoveel geld dat ze ook niet wanhopig meer hoeven te zijn en de weg is al vrij gemaakt door mannen als Eto'o, dus helemaal wereldvreemd is het ook niet meer.

ach geef hem toch zijn geld mee, kan die jongen weer een lekker broodje frikandel kopen.
nee zonder gekheid, het is jammer dat we de laatste jaren niet meer zoveel van hem hebben gezien in positief voetballend opzicht.. hij is gewoon vaak niet fit en geblesseerd en heeft in zijn privé leven ook de nodige sores mee gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren