Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Meijde: ‘Ajax wilde hem terughalen, maar die hond Mislintat wilde niet’

Laatste update:

Andy van der Meijde denkt niet dat Sergiño Dest afgelopen zomer liever voor PSV had gekozen dan voor Ajax, zo blijkt uit een video die de oud-prof op Instagram heeft geplaatst. Dest werd in de zomer van 2023 gelinkt aan een terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA, maar uiteindelijk tekende hij bij PSV.

Van der Meijde keek de kraker tussen Ajax en PSV zaterdagavond samen met Royston Drenthe en André Ooijer. Vanaf de bank zag het drietal voormalig Oranje-internationals hoe de twee ploegen elkaar in evenwicht hielden: 1-1.

Dest kreeg in die wedstrijd, zoals gewoonlijk, een basisplek van trainer Peter Bosz. De Amerikaan begon op linksback en bleef bijna de hele wedstrijd op het veld. Vlak voor tijd werd hij vanwege een blessure gewisseld voor Armando Obispo.

"Die Dest, die heeft toch ook liever een Ajax-shirt aan, kom op man", zegt Van der Meijde tijdens het kijken van het duel tussen de twee topploegen. Drenthe en Ooijer zijn het niet met de voormalig aanvaller eens.

"Jullie moeten accepteren dat die jongens allang klaar zijn met Ajax", aldus Drenthe. "Nee, echt niet. Ajax zit in je hart", reageert Van der Meijde. "Ajax wilde hem (Dest, red.) al terughalen, hè."

"Maar die Mislintat wilde niet, die hond. Hij wilde gewoon geld verdienen", besluit de oud-speler van onder meer Ajax, Inter en Everton.

Het filmpje werd ook gezien door de speler in kwestie, Dest. De vleugelverdediger reageerde op het sociale medium namelijk onder de video met twee emoji's die huilen van het lachen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen verdiend 6 miljoen oer jaar bij Barca. Die gaat niet tekenen in Eindhoven of Amsterdam voor minder dan 4. Dat is hij ook niet waard voor een Nederlandse club. Wel een prima back voor NL top.

4 februari 2024 om 18:53

PSV heeft koopoptie toch? Dat betekent dat PSV er ook uit met hem over een contract, koopopties worden immers alleen afgegeven als speler daar akkoord op geeft, en dan is er dus ook al gesproken over contractvoorwaarden.

Daarom is lichten van een optie ook altijd formaliteit.

4 februari 2024 om 19:00

@Ansterdam,

Zeker niet, het betekend dat er een deal is tussen PSV en Barca en daarmee kan PSV als eerste onderhandelen met Dest. Het betekent helemaal niets voor persoonlijke voorwaarden

4 februari 2024 om 19:41

Een prima back voorverpakt NL top die nog slechter is in verdedigen dan Sosa. Leuk dat aanvallen, maar verdedigend is het echt heel matig. Ook gisteren niet alleen de manier waarop de 1-0 tot stand komt, maar ook in de 2e helft aar Ajax echt de betere kansen kreeg gaat meneer op eigen helft onder druk doodleuk spelers van de tegenstander proberen uit te spelen, met alle risico. En het mislukt ook gewoon een paar keer. Een back voor de Nederlandse top weer wanneer hij wel en vooral ook wanneer hij geen risico moet nemen en staat verdedigend ook zijn mannetje.

Is hiermee “hond” een geaccepteerde aanspreektitel op VZ?

4 februari 2024 om 18:13

Puur een citaat toch? Maar ik zou Mislintat ook niet bepaald lieflijk Duitse Herder noemen ofzo.

4 februari 2024 om 18:37

Dit is een letterlijk citaat van Van der Meijde uit een Instagram video van 21 uur geleden. In dit geval is het dus gebaseerd op wat hij zelf gezegd heeft en niet om het ''grof'' te maken.

4 februari 2024 om 19:11

Waarom " hond " niet weglaten?
Waarom niet gewoon : 'Ajax wilde hem terughalen, maar Mislintat wilde niet'

5 februari 2024 om 00:19

Omdat het dan geen citaat maar is maar je iemands woorden verdraait

4 februari 2024 om 18:45

Terechte opmerking! VZ doe hier wat nuttigs mee!

4 februari 2024 om 18:50

Hoezo terecht? Het is een quote. Dus het enige nuttige wat VZ kan doen is de quote daadwerkelijk opschrijven.

4 februari 2024 om 19:12

Zojuist inkomend bericht dat alle katten van nederland zich gediscrimineerd voelen na deze opmerking... zo moe van dat woke gelul overal. Phoe phoe hij zegt hond.

4 februari 2024 om 19:15

Als wij een soortgelijke quote plaatsen wordt het verwijderd en krijg je een preek, waarschuwing en puntenaftrek van de mods..

4 februari 2024 om 19:37

Alsof VZ iedere keer dat ze iemand quoten, het letterlijk één op één overnemen.
Vaak zat dat de titel is: "jantje: 'ajax moet deze speler nooit meer opstellen!!!'" terwijl de letterlijke quote gewoon de naam van de speler geeft

4 februari 2024 om 20:44

Stop is allemaal met huilen om niks. Zogenaamd allemaal het perfecte leven en een voorbeeldfunctie. Ben daar zo klaar mee.. typisch Nederlanders en ja dat ben ik ook voor de volle 100%.

4 februari 2024 om 21:45

@AFCA1404 Inderdaad ja , de selectieve verontwaardiging is weer hoog vandaag op VZ.

Andy mag geen hond zeggen, maar Bijlow scheldt met een ernstige ziekte en dat wordt door zeker 80% goed gepraat/gebagatelliseerd.

Ongelooflijk

4 februari 2024 om 21:47

Met al die transgender- en non-binaire aanspreekvormen van tegenwoordig, kan hond er ook nog wel bij.

ajax wilde hem terughalen...wie dan? aangezien (zoals hij al aangeeft) mislintat het daar voor het zeggen had qua transfers... persoon of personen die dest graag terug wilde halen neem ik ook niet zo serieus, dat zijn van die typische mensen die dest erbij wilde hebben vanwege naam en de clubs waar hij voor uitkwam. Leuke back voor de eredivisie, maar is toch niet veel beter dan wat ajax nu heeft? Speelt bij psv in een winnend en dominant team, daar vallen zijn gebreken wat minder op.

Goede beslissing van Mislintat, Ajax heeft genoeg backs die niet kunnen verdedigen.

Andy, je bent een volwassen kerel. Reageer ff normaal.

Echt al die mensen die nu om Dest roepen zijn wel heel kortzichtig. Dest vóór PSV was een verdwaald vogeltje. Hij heeft zijn vorm hervonden onder Bosz op een nieuwe positie. Dest in de zomer bij dit Ajax zou de zoveelste miskoop zijn geweest.

4 februari 2024 om 18:30

Dit kan wel kloppen; ik was zeer sceptisch over de komst van Dest naar PSV, maar hij doet het goed.

4 februari 2024 om 18:52

En toch vind ik hem geen topper. Tegen 15 van de 17 Eredivisie tegenstanders meer dan prima uiteraard. Maar ook gisteren werd toch wel weer duidelijk dat hij helemaal niet zo goed kan verdedigen. En hij lijdt zelfs meerdere keren balverlies door het nemen van te veel risico door voetballende oplossingen te zoeken terwijl het daar het moment niet voor is. Leuk voor de neutrale supporter, en lekker als je alleen maar aanvalt. Maar ik houd mijn hart vast tegen Borussia straks.

Waarom zou Ajax Dest terug willen?
Eerlijk had ik heb begin vh seizoen best willen hebben, maar als je hem nu ziet..
hij speelde waardeloos. Een van de zwaksten bij psv.
Gooijer bij Ajax deed het beter.

Dest blijft een Ajacied en kan je er altijd bij hebben als extra optie. Maar zou dan echt wel genoegen moeten nemen met een relatief laag salaris.

4 februari 2024 om 18:43

Iemand die bij PSV speelt zou ik geen Ajacied noemen.

Voormalig Ajax speler is een betere term naar mijn mening

Blij dat Ajax hem niet heeft teruggehaald. Andy moet normaal doen!

Mislintat was een dramatische td voor Ajax, maar Van der Meijde is een schoft. Zelfs zijn eigen kinderen schamen zich dood voor, ze hebben niet voor niets al het contact verbroken. Dieper kan je als ouder niet zinken.

4 februari 2024 om 19:16

Volgens mij heeft hij gewoon weer contact met z'n kinderen. Ik weet ook wel zeker dat er ouders zijn die nog veel gekkere dingen gedaan dan Andy.

4 februari 2024 om 19:56

@HijNiet!

Beetje triest om dat er bij te halen.
Heeft hier helemaal niks mee te maken.

Maar het is behoorlijk duidelijk dat je Feyenoorder bent en alles wat ook maar een beetje met Ajax te maken heeft haat

Lekker daar laten… draven als een blind paard..

Kan nog steeds niet verdedigen, en aanvallend ook vaak blind. Blij dat die niet gekomen is.

Mislintat heeft dit goed gezien. Blijft bijzonder dat deze beperkte speler AC Milan en Barcelona op z'n CV heeft staan. Hoogtepunt van hem blijft voor mij z'n outfit bij het afscheid van Messi bij Barcelona.

Nu weten we het allemaal wel. Tijd om niet meer terug te kijken maar naar voren. Andy is een grappige gast maar hij praat als een supporter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren