Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Hoorn: ‘Dat zijn twee echte slagers, daar leer je natuurlijk van’

Laatste update:

PSV heeft in de Eredivisie normaal gesproken weinig moeite om tot scoren te komen, maar in Europa is dat een ander verhaal. Afgelopen dinsdag slaagden de Eindhovenaren, hoewel zij uitstekend speelden, er niet in om een doelpunt te maken tegen Atlético Madrid. Mike van der Hoorn genoot van Atléti.

/

De centrale verdediger van Ajax vond Diego Godín en José Giménez goed spelen, zo vertelt hij aan de NOS: “Daar heb ik zeker op gelet. Dat zijn twee echte slagers. Dat neem je mee en daar leer je natuurlijk van.” Collega Joël Veltman zat eveneens voor de buis om de prestaties van de aanstaande tegenstander te bekijken.

“Natuurlijk hoopte ik op een verlenging en dat ze extra moe zouden worden. Helaas voor het Nederlandse voetbal gingen ze niet door, maar het is voor ons wel lekker dat ze een mentaal tikje hebben opgelopen”, aldus Veltman tegen Voetbal International.

Denk jij dat Mike van der Hoorn volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker die gimenez vind ik een topper hoor. Heeft ook een uitstekende leermeester met godin

18 maart 2016 om 20:29

Gimenez vind ik nu al een van de beste verdedigers ter wereld. Pas over 10 jaar zit hij op zijn hoogtepunt.

18 maart 2016 om 20:32

Prachtig toch. Een oude maestro en een leerling, master en padawan. Ook hoe Godin om een aai over zijn bol gaf bij de gemiste corner. Heerlijk duo.

Dat mentale tikje, daar geloof ik niet zo in. PSV kan er juist mentaal ook beter in staan, dat ze gebrand zijn na de uitschakeling in de CL er juist voor te zorgen dat het ook niet een tik krijgt namelijk voor het kampioenschap. Het kan zich nu ook volledig gaan richten op de eredivisie en dus de titel. Ben benieuwd zondag, beide ploegen hebben laatste jaren al bewezen dat er nauwelijks een thuisvoordeel is in deze ontmoetigen, desondanks heeft psv denk ik de grootste kans om positief uit dit weekend te komen.

18 maart 2016 om 21:51

Ik denk dat het de selectie juist een enorme boost geeft als je weet dat je je momenteel kunt meten met een Spaanse topploeg als Atletico. Jammer dat ze ongelukkig verloren maar ze deden echt niet voor Atletico onder en ze speelden zelfs uit. De enige speler die wellicht een tik heeft opgelopen is Narsingh. Als ik PSV was zou ik juist blaken van het zelfvertrouwen. Als je Atletico op 0-0 kunt houden dan moet dat minstens ook tegen Ajax tot de mogelijkheden behoren.

18 maart 2016 om 23:06

Wedstrijden niet te vergelijken want PSV zal nooit 5-3-2 spelen tegen Ajax thuis. Ze zullen juist de aanval zoeken tegen Ajax en dat deden ze niet tegen Madrid.

Aan goede centrum verdedigers geen gebrek bij Atleti. Dan heb je ook nog Savic en Lucas die nauwelijks onder doen voor de Uruguayanen.

18 maart 2016 om 22:25

Met Godin hebben jullie de beste verdediger ter wereld en dan ook nog toptalenten voor de toekomst!

Je straalt zoiets uit Mike, dat doe jij niet.

18 maart 2016 om 20:59

Valt mee man. Mike heeft prima uitstraling, alleen geen kwaliteit

18 maart 2016 om 21:11

Beide dan, he. Materazzi mis ik zo'n gemene viezerik. Met een vuig boefjes gezicht en uberskills.

18 maart 2016 om 21:13

Opzich zou van der hoorn een soort van jaap stam kunnen zijn. Maar helaas bakt hij er nix van dus ziet het er lomp en zwak uit.

18 maart 2016 om 21:49

Mensen praten elkaar weer fijn na. Van der Hoorn speelt al een tijd goed. Nu wordt hij afgerekend op de goal van Santos, maar zo heel veel kan hij daar niet aan doen. Santos is gewoon een slimme speler.

18 maart 2016 om 22:10

Elkaar na praten, leuke aanname. Ben jij dan zo'n rebel, nee toch? Zo denk ik al 4 jaar over hem. Ahum Santos speelt bij NEC. Slim of niet. Mike behoort slimmer te zijn als ajacied zijnde.

Jezus, van der Hoorn hoopte op een verlenging! Half Nederland had verwacht dat PSV van het veld geveegd zou gaan worden en heeft nooit nagedacht over een verlenging.

PSV speelde overigens op 30-9-2015 een kansloze wedstrijd in Moskou en moest vervolgens op 4-10-2015 aantreden tegen??? Juist, Ajax in Amsterdam en won deze wedstrijd. PSV speelde overigens geen verlenging in Moskou maar had daarentegen wel een dag minder om zich voor te bereiden op de topper.

Allemaal onzinpraat! Ga gewoon uit van je eigen kracht, Ajax is toch 6x beter dan PSV en heeft de hulp van Atletico helemaal niet nodig.

18 maart 2016 om 21:03

Dan hoort hij bij de andere helft, he. Ze gaan vast wel uit van eigen kracht hoor, ondanks dat de journalist naar de tegenstander vraagt.

18 maart 2016 om 21:18

Gelukkig zeg, van der Hoorn schat PSV hoger in dan die andere helft van Nederland. Fijn dat je me geruststelt😉

18 maart 2016 om 22:12

Oh en tegen wie speelde Ajax dan op 01-10-2015? Molde toch. Ajax had juist een dag minder voorbereiding!

19 maart 2016 om 10:59

Tegen zo'n club zou je na 90 minuten niet eens vermoeid moeten zijn

18 maart 2016 om 23:08

lmao, ik niet hoor ze hebben zich al bewezen en spelen zeer volwassen.

Ik vind juist dat men een voorbeeld moet nemen aan Psv, een goed uitgebalanceerde selectie, als ajax en psv enkele jaren ten minste ver in de Europa league te komen, of door te stromen naar de laatste 16 zie ik Nederland langzaam op de kaart weer komen.

PSV heeft bewezen dat het kan, en Ajax had het voorheen meermaals bewezen maar hadden vaak ongeluk(ac milan balotelli penalty uitlokken), dat gezeik toendertijd met de roemenen, etc etc.

Zelfs Twente heeft het jaren terug laten zien.

Als men wilt in Nederland kunnen wij het echt wel.

Ze kunnen er gewoon niet tege dat alleen Psv de enige eredivisieclub is die de Internationale top aankan!

19 maart 2016 om 08:26

Opportunist

19 maart 2016 om 17:03

Internationale top aankan? Van welke Europese topclub heeft PSV gewonnen? Ga toch weg man

Het echte mentale tikje probeert Veltman juist te geven met deze opmerking. Waar overigens niks mis mee is, zo'n koude oorlog voor dit heerlijke affiche. Toch denk ik dat PSV extra gebrand zal zijn niet een derde belangrijke wedstrijd in een week te verpesten.

Mike hou aub eer aan jezelf en ga aub weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren