Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gaag grapt ondanks nederlaag Jong Ajax: ‘Komt het huis niet meer in’

Laatste update:

NAC Breda ontpopt zich dit seizoen als ware reuzendoder in de TOTO KNVB Beker. Na PSV werd afgelopen woensdag ook AZ uit het bekertoernooi geknikkerd. In de halve finale wacht een ontmoeting met het opgeleefde Feyenoord. Jordan van der Gaag blaakt van het zelfvertrouwen en acht een nieuwe stunt van NAC bij voorbaat zeker niet onmogelijk.

"Wij gaan volle bak voor promotie en in de beker halen we de finale. Dat weet ik zeker", vertelt Van der Gaag aan FOX Sports na de 2-4 zege op Jong Ajax van maandagavond. Het duel in Amsterdam had een bijzonder tintje, want bij de opponent is vader Mitchell van der Gaag de trainer. "We hebben er wel een paar grapjes over gemaakt, maar ik heb hem vandaag (maandag, red.) niet meer gesproken. Je moet de wedstrijd ingaan zoals altijd."

"Dat het m'n vader is maakt het niet leuk of minder leuk. Het is zoals altijd", benadrukt de middenvelder van NAC nog maar eens. "Als je scoort is dat wel altijd leuk. Straks praat ik gewoon normaal met hem en lach ik erom. Hij vindt het waarschijnlijk ook wel leuk." Van der Gaag tekende voor de 2-3 van NAC, dat knap terug wist te komen van een 2-0 achterstand. In blessuretijd maakte Mounir El Allouchi aan alle spanning een einde door de vierde treffer van de bezoekers aan te tekenen.

Van der Gaag senior reageert met een kwinkslag op het doelpunt van zijn zoon. "Ja, die komt een jaar het huis niet meer in", stelt de keuzeheer van Jong Ajax, die ook het zakgeld wil inhouden. "Dat heeft hij niet meer nodig hoop ik. Voor hem is het leuk. Je bent sportman. Hij wil winnen en ik wil winnen. Hij scoort eigenlijk nooit en uitgerekend hij maakt de 2-3." De coach baalt van de vele individuele fouten bij zijn spelers in de tweede helft. "Uiteindelijk was er niets af te dingen op de overwinning van NAC, zij maakten er een echte vechtwedstrijd van en konden de ruimtes benutten."

Zie jij NAC Breda de finale van de TOTO KNVB Beker halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nou dat klinkt heel erg overtuigend en natuurlijk waren ze ook tegen PSV en AZ de underdog, maar ik zie ze echt niet in de Kuip winnen van Feyenoord.

18 februari 2020 om 11:13

Dat zie ik ook niet gebeuren, maar je bij voorbaat al gewonnen geven is ook niet goed natuurlijk. Gisteren won NAC gewoon terecht van Jong Ajax, vooral op wilskracht. Had nooit het gevoel dat de wedstrijd al beslist was bij de 2-0, daarvoor was NAC al te gevaarlijk. Tegen Feyenoord, ook nog eens in de Kuip, is dat wel een totaal andere tegenstander natuurlijk. Ik zou het reuzeknap van NAC vinden, maar acht die kans echt 0,01 procent.

Was dat destijds niet Rick Kruys, die voor Utrecht scoorde tegen z'n vader? En nog best netjes als ik het me goed herinner.

18 februari 2020 om 10:30

Ja tegen Dr Graafschap 10 min voor tijd

18 februari 2020 om 10:32

die kop van pa kruys in die dugout zal ik nooit vergeten.

18 februari 2020 om 11:11

Heb het net nog even opgezocht. Prachtig dat de verslaggever van de NOS al voor de wedstrijd precies het scenario voorlegt

Een beetje vertrouwen is goed, maar deze jongen lijkt te leiden aan grootheidswaanzin. Hoe kan je als NAC zo overtuigd zijn dat je even in de kuip wint van Feyenoord? Helemaal als je bedenkt dat Feyenoord sinds de komst van Advocaat de meeste punten in de eredivisie gepakt heeft.

18 februari 2020 om 13:30

Waarschijnlijk vindt hij het gewoon belangrijk om zelfverzekerd te zijn en vertrouwen uit te spreken. Hij gaat nu ook echt niet aangeven 'ja ik zie ons eigenlijk verliezen in De Kuip maar ik ben blij dat we in ieder geval de halve finale gehaald hebben'. Ze hebben PSV en AZ uitgeschakeld en het zal echt fantastisch zijn als ze ook nog Feyenoord uit de beker weten te knikkeren.

19 februari 2020 om 17:11

Klopt inderdaad, maar hij had ook kunnen zeggen: We hebben bovenverwachting gepresteerd en hopen het een goed vervolg te geven in de kuip, maar dta zal een lastige klus worden. Nu doet hij het af alsof het een zekerheidje is dat NAC wint van Feyenoord in de kuip.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren