Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom: ‘Ik hoorde ze roepen dat ze me weg willen hebben’

Laatste update:

AZ hoopte zich zondag te herstellen van de tik die Olympique Lyon afgelopen donderdag uitdeelde. De Alkmaarders bleven in eigen huis echter steken op een 1-1 gelijkspel tegen PEC Zwolle en dat leidde tot kritiek van de supporters. Een deel van het publiek riep om het vertrek van trainer John van den Brom.

“Ik hoorde ze roepen dat ze me weg willen hebben. Dat is niet leuk, maar zo werkt het. We hebben donderdag ook een flinke tik gehad”, zegt Van den Brom tegenover FOX Sports. “Maar in de eerste helft ging het goed en hoorde ik de fans niet. Toen stonden ze achter de ploeg en dan zie je wat dat doet. Dat moeten we meenemen naar donderdag.”

“We reageerden goed. Het enige wat ontbrak was een doelpunt. De ploeg komt uit een moeilijke situatie. En als het publiek zich dan ook tegen de jongens gaat keren, is het moeilijk om daarover heen te komen”, stelt de oefenmeester van AZ. Ook collega Ron Jans hoorde de negatieve geluiden in het AFAS Stadion. “Ze gingen in een heel andere versnelling, heel negatief. Dat hielp hun ploeg niet.”

Denk jij dat AZ zich gaat plaatsen voor Europees voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie niet veel van az maar is het voetbal zo slecht? Ze staan 1 overwinning achter op hun realistische doelstelling, overleefden de poule in europa en halen waarschijnlijk de bekerfinale. Het oogt wat onstabiel en in europa was natuurlijk genant, maar alles bij elkaar, liggen de verwachtingen niet te hoog?
Begin vh seizoen heb ik hier op vz nog discussies lopen voeren of feyenoord of az de uitdager van ajax en psv zou worden

26 februari 2017 om 22:06

Als je t niet kijkt kan je er natuurlijk niet zo goed over oordelen. Het is megaslecht, eigenlijk al het hele seizoen. Het gehele plaatje wat je net opsomt, dat klinkt zeker goed. Maar er zijn dit seizoen 2 goede wedstrijden geweest, de andere waren om te janken. Gelijke spelen tegen Go Ahead en Sparta, toen was ik er eigenlijk al klaar mee. Het voetbal is gewoon te slecht.

26 februari 2017 om 22:15

Nee joh, AZ heeft dit seizoen best een aantal aardige wedstrijden op de mat gelegd, Ze werden zelfs geprezen om hun goede spel. Dat is er overigens de laatste maanden wel vanaf.

26 februari 2017 om 22:42

Utrecht-uit, Ajax-thuis, Heerenveen-uit en Zenit-thuis. Dat zijn er 4 en het feit dat ik ze zo kan benoemen zegt genoeg.

26 februari 2017 om 22:48

Ik kom niet verder als Zenit en Heracles thuis. Ajax was de eerste helft idd wel leuk, maar dat waren ze dan ook.

27 februari 2017 om 00:58

Vind ik ook, vrij onredelijke reactie.

27 februari 2017 om 09:21

besteijsmuts,
je geef het zal al aan.
je ziet niet veel van Az.
hoe kom je dan tot deze conclusie?
ga ze eens volgen kijken wat je dan zegt.

De eerste helft ging t helemaal niet goed, onzin. De eerste helft zag het hele stadion zo'n uitslag al aankomen. John, ook toen werd er al gefloten en gemopperd. Wat mij betreft had je in de rust je ontslag al genomen. Die rare wissels de hele tijd en dat angstige voetbal, ik word er doodziek van.

26 februari 2017 om 22:10

Iemand met de naam azrsenal is toch wel wat gewend

26 februari 2017 om 22:49

Nee, ik heb dubbel zoveel te verwerken dus ik heb een ontzettend zwaar leven, haha ;p.

Het team heeft geen vertrouwen. Als ze er vertrouwen in hebben kunnen ze, als een geoliede machine, elkaar vinden. Ik begin steeds meer te twijfelen of John dat vertrouwen weer in de ploeg kan krijgen met zijn tactisch vermogen. Ik verbaasde me met name over de wissel van Svensson terwijl je 0-1 achter staat. Dat je dan een verdediger voor een verdediger inbrengt.. Ik vond Svensson overigens overduidelijk de beste op het veld vandaag. Stond verdedigend zijn mannetje met goede slidings, maar speelde ook een rol in de aanval over de linkerkant. Uiteraard heeft hij nog weinig wedstrijdritme, maar het leek er tijdens de wedstrijd niet op dat hij er doorheen zat toen hij gewisseld werd.

26 februari 2017 om 22:41

Hij vroeg zelf om een wissel nadat ie uitgleed bij het wegwerken van die 1 op 1 redding van Krul

26 februari 2017 om 22:51

Svensson heeft vanaf November niet gevoetbald, logisch dus dat hij eruit ging, net als Til die nog nooit een hele wedstrijd op dit niveau heeft gespeeld. Maar gooi en dan een aanvaller bij inderdaad.

Het resultaat van 5 jaar slecht voetbal met uitzondering van een half jaartje. Die contractverlenging is lachwekkend. John van den Brom is een aardige manager die met enthousiasme en teambuilding een jaar of 2 resultaten kan boeken. Maar het is ook een zwakke voetbaltrainer die bijna wekelijks een tactisch betere trainer tegenover zich heeft. Zijn opstellingen zijn onlogisch, zijn wissels doorzichtig, er is zelden een strijdplan aanwezig, spelers die structureel wanprestaties leveren mogen blijven staan en zijn wedstrijdanalyses staan krom van de tegenstrijdigheden. Maar het is een aardige vent en de prestaties zijn niet onaardig dus laten we zijn contract maar verlengen... De gedachte aan nog anderhalf jaar hetzelfde liedje stemt me niet vrolijk. Die stoere 'aanval op de top 3' van Max hoeven we in ieder geval niet serieus te nemen.

Ik zit met grote regelmaat op de tribune en het voetbal is dit jaar van een zeer zeer matig niveau en de goede wedstrijden zijn op 1 hand te tellen. Of dat aan de trainer ligt is weer vers twee... Ikzelf denk een combinatie van beiden. Er lopen qua spelers veel te veel tweederangs artiesten rond op het veld maar ook het constante gehussel met de opstelling en te kort groeps cohesie spelen hier duidelijk een rol en dat is vd Brom wel degelijk aan te rekenen.

Dit werd enigzins verbloemd door de uitslagen. EL in een zwakke poule als door een wonder toch door tegen een Zenit dat al geplaatst was. In de beker alleen maar amateurs als tegenstander todat je volkomen onterecht met mazzel tegen Heereveen doorgaat en in de competitie ondanks het immense puntverlies tegen veel mindere tegenstanders evengoed nog bij de eerste zeven. Verdedigend is het een zeef en werkelijk iedere aanval van de tegenstand is gevaarlijk. Ook aanvallend is het erg pover met te kort scorend vermogen. Ook het frisse combinatievoetbal wat AZ in het verleden zo kenmerkte is de laatste jaren volledig verdwenen.

27 februari 2017 om 09:04

mag ik zo vrij zijn om op te maken dat cambuur een hele goede kans maakt door te bekeren, mits ze zo spelen als tegen utrecht en afgelopen weekend?

27 februari 2017 om 14:56

Ik denk dat Cambuur zeker een goede kans maakt want er is heel veel negativiteit bij AZ momenteel en dat leidt zelden tot iets goeds.

27 februari 2017 om 16:14

'je volkomen onterecht met mazzel tegen Heereveen doorgaat' klopt niet. Heerenveen had veel meer balbezit maar deed niets mee.
Az had verdient gewonnen.

Ondanks het verkopen van de 2 sterkhouders , Vincent Jansen en Markus Henriksen , staan we toch nog vijfde ,in dat licht gezien is het toch nog redelijk.

27 februari 2017 om 15:05

Dat is ook gelijk het probleem, men wil het de top drie lastig maken maar haalt tegelijkertijd spelers terug die veel minder zijn. Niemand verwacht een tweede Vincent Janssen maar tussen hem en Wout Weghorst (die het overigens naar vermogen prima doet) en Fred Friday zit nogal een verschil.
Door de gelukkige loting en plaatsing voor de beker en EL wordt veel verbloemd maar voetballend is het veel te vaak ronduit slecht. De supporters zien een enkele wedstrijd daargelaten al jaren niets mee van het ooit zo frisse combinatievoetbal wat de club tot voor een jaar of drie geleden kenmerkte. Dat zie je ook terug in de toeschouwersaantallen. Talenten als Van Overeem en Dos Santos groeien niet door en aangekochte aanwinsten blijken niet van het gewenste niveau.

het problem is de steeds wisselende team , De spelers zijn onzeker geworden. Als je 10 AZ fans vragen wie a.s donderdag moet spelen tegen Cambuur de enige zekerheid is dat Haps linksachter zit.
Doel Rochet of Krul
RB Johansson of Svensson
CB Vlaar, Luckassen Van Eijden,hatzidiakos, Wuytens
MF Luckassen , Wuytens, Rienstra, Til, Seuntjes, Jahanbakhsh, Bel Hassani, Van Overeem
Rechts Bel Hassani/jahanbakhsh
Links Garcia, Tankovic, Dos Santos
Spits Friday/weghorst
Volgens mij hebben 8 verschillende spelers op 10 gespeeld. Er komt geen rust in dit elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren