Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom heeft geen spijt: ‘Ben nog altijd heel blij met Tim’

Laatste update:

Met grote verwachtingen werd Tim Krul afgelopen winter naar AZ gehaald. De sluitpost maakt in Alkmaar echter een moeizame start door en verkeert nog niet in blakende vorm. Trainer John van den Brom heeft er desondanks geen spijt van dat hij in de winterstop is gewisseld van doelman.

“Ik ben nog altijd heel blij met Tim. Als je puur kijkt naar de goals die we tegen hebben gekregen, is het heel makkelijk om te zeggen: Oké, we hebben er niet goed aan gedaan”, stelt Van den Brom tegenover de NOS. “Aan de andere kant: hij heeft er nu vijf of zes gekeept, waarvan vier topwedstrijden. Als team hebben wij ontzettend veel moeite gehad om daarin resultaat te halen. En Tim is daar gewoon onderdeel van.”

AZ heeft donderdag een uitgelezen kans om de finale van de KNVB beker te bereiken. De Alkmaarders moeten in eigen huis zien af te rekenen met SC Cambuur. “Het doel is bekend. We spelen thuis. Tegen Cambuur. Alle respect voor de tegenstander. We hebben een aantal wedstrijden van ze bekeken en een heel goed beeld van ze gekregen”, zegt de oefenmeester van AZ. “Wij zijn het aan onze stand verplicht - niets meer en niets minder - om die finale daadwerkelijk te gaan halen. En daarmee kun je - want zo werkt het ook in het voetbal - hetgeen wat er tegen Lyon gebeurd is, makkelijker uitwissen.”

Denk jij dat AZ de KNVB beker gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat rochet maar gewoon starten az tegen cambuur anders hebben jullie er weer 2 om de oren hangen en is de beker ook weer vervlogen

2 maart 2017 om 19:00

Niet mee eens. Ik vind Rochet op dit moment beter, omdat Krul, zoals jij zegt, in een mindere periode zit. Rochet komt veel zelfverzekerder uit, vind ik. Voetballend is Krul inderdaad wel beter, daar komt Rochet nog te kort.

2 maart 2017 om 22:01

Het gaat toch om het moment.
Je gaat toch niet een keeper op doel laten die al 25 goals in 5 wedstrijden om de oren heeft gekregen.

Ik vind het ook zeer zwak van az om krul te nemen en meteen van een basis plaats te voorzien. Terwijl ik az voor de winterstop echt niet slecht vond en stonden er beter voor dan nu.

Daarbij is de hele motivatie van rochet om zeep geholpen.
Maar is az hun probleem als ik rochet was meteen transferverzoek indienen en dat az het zich maar uitzoekt krul gaat als er een europese club zich meld toch er weer vandoor en dan kan az weer een keeper gaan zoeken.

Soms vraag ik me wel eens af of az ook wel een top team wil worden.
Ze kweken altijd mooie spelers maar die verdwijnen net zo snel weer en met het geld??? Geen idee wat daar mee gebeurd maar er word in iedergeval niet geinvesteerd in het team om een top 4 team er van te bouwen

Denk dat hij nu Echt blij is met Krul.

Denk dat deze woorden vanavond extra van toepassing zijn geweest.

Dapper en goed van Van den Brom hoe hij met Krul is omgegaan, Wie goed doet, goed ontmoet.

Vorm heeft veel te maken met vertrouwen en zelfbewustzijn. Die pingel pakken geeft natuurlijk een enorme vertrouwensboost. Zou me dan ook niets verbazen als Krul vanaf nu er weer helemaal staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren