Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Ven mag dromen van transfer naar Engeland nu topclub zich meldt

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft zich officieel gemeld bij VfL Wolfsburg voor Micky van de Ven, zo meldt Fabrizio Romano woensdagmiddag. De 22-jarige centrale verdediger is een van de ‘toptargets’ van the Spurs en zou zelf vastberaden zijn om de overstap naar Londen te maken. Van de Ven beschikt bij die Wölfe nog over een contract tot medio 2027.

Afgelopen zaterdag werd al bekend dat de international van Jong Oranje samen met Edmond Tapsoba van Bayer Leverkusen op een shortlist staat bij Tottenham. Romano meldde daarbij dat the Spurs ook al gesprekken hebben gevoerd met de entourage van Van de Ven. Nu is dus duidelijk dat de Engelsen zich ook bij Wolfsburg hebben gemeld om een transfer te bespreken.

De Nederlander moet, als de deal daadwerkelijk van de grond komt, in het Tottenham Hotspur Stadium gaan concurreren met onder anderen Cristian Romero en Eric Dier. Davinson Sánchez gaat op zoek naar een nieuwe werkgever en de gesprekken over een langer verblijf van Clément Lenglet met Barcelona zijn nog niet gevoerd. De Fransman speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Tottenham.

Van de Ven maakte in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen euro de overstap van FC Volendam naar Wolfsburg, waar hij het afgelopen seizoen uitgroeide tot een onbetwiste basisspeler. De mandekker kwam tot 33 Bundesliga-duels en was met Jong Oranje actief op het EK Onder 21 in Georgië en Roemenië. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op 30 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond hem voetballend matig bij Jong Oranje maar zijn snelheid en kracht waren indrukwekkend. Kan wel eens werken bij Spurs/in Engeland!

28 juni 2023 om 14:49

Denkje dat het kunnen ''meevoetballen' ook maar iets uitmaakt in het buitenland? Dat is typisch Nederlands weer. Die Engelsen zien een jonge verdediger van 1.95 die fsyiek sterk is en ook nog eens snel dat die voetballend wat minder is maakt geen donder uit.

28 juni 2023 om 14:55

@KanyeWest
Postecoglou wil juist van achteruit opbouwen, dus voetballend vermogen is dan wel vereist. Snelheid is wel een pré, want hij wil met een hoge linie gaan spelen.

28 juni 2023 om 15:03

Volgens mij zeg ik ook dat ondanks zijn matige voetballende kwaliteiten het alsnog kan werken in Engeland. Toch willen de topclubs in Engeland (als je Tottenham daar nog onder schaart) wel voetballen dus wie weet.

28 juni 2023 om 15:27

Bij de lagere clubs in de PL eens, bij de topclubs willen ze toch wel iemand die een beetje kan voetballen.

28 juni 2023 om 15:29

Spurs is toch al jaren geen top meer? Geen europees volgens jaar

28 juni 2023 om 15:44

Verdedigers moeten voldoende mee kunnen voetballen onder de nieuwe trainer. Hij is nog jong dus genoeg ontwikkeling mogelijk. Zijn snelheid lengte en kracht zijn in ieder geval wel heel belangrijk met de waarschijnlijk hoge lijn.

Dat zou een droomtransfer zijn voor hem

Gaaf dat die jongen het zo goed doet. De BL is best een pittige competitie, dus als je daar boven komt drijven dan kan je echt wel wat.

Voor Nederland alleen jammer dat er weer een verdediger lijkt door te breken. Waar zijn die aanvallers??

28 juni 2023 om 15:39

De aanvallers grossieren in verkeerde carrierekeuzes en primadonnagedrag.

Kijk naar die voorhoede van het afgelopen jeugd EK. Brobbey ging naar Leipzig op jonge leeftijd, speelde niet, Zirkzee ging naar Bayern, redde het niet, ging in Belgie goed, meteen weer naar Italie, speelde weer niet. Summerville had na 2 jaar bij Feyenoord 60 potjes in de benen kunnen hebben. Heeft er nu 10/20 bij Leeds.

Al met al, als het grote geld komt kijken. kiezen ze daarvoor.

28 juni 2023 om 15:58

@jorisdijk, juist die verdedigers hebben allemaal geen Eredivisie wedstrijd gespeeld. Ake was op zijn 16d al weg. Deze van der Ven ging van de KKd van Volendam naar Wolfsburg. Bakker heeft ook geen Eredivisiewedstrijd gespeeld. Frimpong in het buitenland opgegroeid. Struijk vanuit Ajax jeugd naar Engeland zonder KKd of eredivisie ervaring. Kans is zeker aanwezig dat Maatsen volgend seizoen bij Burnley in de basis staat. Zo'n Botman heeft wel even eredivisie gespeeld maar ook niet eens volledig seizoen (corona seizoen)

28 juni 2023 om 16:11

Jorisvandijk.

Het is maar net hoe je het bekijkt. Voor ons is voetbal een hobby maar voor die gasten is het hun werk. Dan snap ik best dat die gasten voor het grote geld gaan in plaats van speelminuten omdat je immers toch voor je geld werkt. En die wedstrijdjes spelen nadat je van een club als Bayern komt zit er later ook nog wel in. Dus of het een verkeerde carierrekeuze is, dat laat ik in het midden.

28 juni 2023 om 19:37

Summerville heeft al 40 wedstrijden bij Leeds gespeeld, dat is echt niet slecht.

Tottenham, Liverpool, Man. City, Bayern München, Newcastle en Arsenal (timber). Zomaar een rijtje waar onze Nederlandse CV’s straks spelen.

28 juni 2023 om 14:59

Inter

28 juni 2023 om 15:07

De Vrij speelt al een poosje niet mee had ik gelezen

28 juni 2023 om 15:13

Indrukwekkend lijstje. Helaas bakken ze er met elkaar in Oranje nog niet zoveel van (en kan je moeilijk met 7 centrale verdedigers spelen)

28 juni 2023 om 15:23

Dan ken je mourinho nog niet.

28 juni 2023 om 18:02

Misschien wel de perfecte bondscoach voor deze selecite....

28 juni 2023 om 15:41

En Schuurs misschien wel bij Napoli

28 juni 2023 om 15:42

En dan het rijtje spitsen: Oh die hebben we niet, Gakpo en Memphis komen allebei van links. Daarbij vind ik Memphis helemaal niets.ik hoop zo dat Gakpo echt doorbreekt bij Liverpool in de spitspositie.

28 juni 2023 om 16:23

Maar waar blijven die aanvallers?

Pff.. met weemoed denk je dan terug aan de jaren waarin we nog de topscorer in iedere competitie hadden. Met van Nistelrooij, Makaay, Hasselbaink, nog los van de spelers die geen topscorer maar wel topspelers waren op de aanvallende posities: Bergkamp, Kluivert, Overmars. Generatie later nog Huntelaar, van Persie en Robben etc.. en iedereen die ik dan nu nog vergeet. nu een stel pseudo vedetten daar voorin, die in die eerdere generaties echt de bank nog niet hadden mogen warmhouden… jammer dat de balans daarin zo zoek is. Ook moeilijk te verklaren waardoor dat komt.



Onbegrijpelijk dat een NL topclub niet eerder serieus geworden is voor hem. Na zijn blessure absoluut goed spelend en een heel groot talent.

28 juni 2023 om 14:49

Tis niet dat hans kraaij ze niet getipt heeft. Die riep al jaren dat de Nederlandse topclubs hem op moesten pikken

28 juni 2023 om 14:53

Hans Kraaij heeft Van De Ven inderdaad een langere periode getipt voor de grotere clubs in NL. Uiteindelijk kwam Feyenoord zo ongveer tegerlijktijd met VFL Wolfsburg en helaas koss die voor Wolfsburg.
Meestal zijn de tips van Hans Kraaij uit de KKD wel tips om echt in de gaten te houden.

28 juni 2023 om 14:51

Omdat hij het pas sinds dit seizoen laat zien en hij nu al een aardig grote waarde vertegenwoordigd. Niet zo gek dat de Nederlandse top dit financieel niet wil gokken.

28 juni 2023 om 18:34

Hij speelde bij Ajax ongeveer in de achtertuin en die konden hem, voor hij naar Duitsland ging, voor een appel en een ei ophalen en ik meen dat ook Feyenoord wel interesse had maar nooit heeft door gepakt.

28 juni 2023 om 14:51

Er was, voor zijn transfer naar Wolfsburg, toch interesse van Feyenoord? Of was dat niet bij deze speler? Kan zijn dat ik verkeerd ben hoor maar ik meen me zoiets te herinneren...

Wat is supergroot talent is dit zeg. Van de Ven heeft alles om een absolute topspeler te worden. Toekomstige basisspeler voor Oranje, net zoals Verbruggen waarin ik de toekomstige nummer 1 keeper zie voor Oranje.

28 juni 2023 om 14:56

Bijlow is wel wat beter dan zag je ook afgelopen seizoen bij Feyenoord waar die een groot aandeel heeft gehad in het kampioenschap. Hij gaat ook CL spelen, het allerhoogste niveau in internationaal voetbal dat zie ik Verbruggen niet snel halen.

28 juni 2023 om 15:32

Zag er gisteren niet uit bij vdVen zat geen voetbal in allleen snel… okay mooi

28 juni 2023 om 15:36

Bijlow is om de haverklap geblesseerd. Verbruggen heeft het uitstekend gedaan bij Anderlecht, is vijf jaar jonger en staat op het punt om te vertrekken naar Brighton in de Premier League en Europa League. Als hij het daar prima doet, heeft Bijlow op z'n zachtst gezegd een flinke concurrent.

28 juni 2023 om 16:23

Zolang er bij Brighton geen keeper weggaat heeft bijlow helemaal geen concurrent. Zoals het nu is Verbruggen 2de keeper.

28 juni 2023 om 16:37

Heeft Bijlow niet een groot gedeelte van het seizoen gemist? Zijn aandeel in het kampioenschap is daarmee niet super groot.

28 juni 2023 om 16:38

Laat hem dat eerst maar eens bewijzen. In JO liet hij helemaal niet zien een groot talent voor de top te zijn.

28 juni 2023 om 18:46

Dat kan nog wel even duren. Voorlopig staan van Dijk, Ake en Botman nog voor hem in de pikorde, Van Dijk is natuurlijk al wat ouder maar Ake kan nog jaren mee en Botman is maar een jaar ouder dan vd Ven. En dat is nog los van de discussie of we niet met 2 rechtspoten kunnen spelen want met De Ligt, Timber, Geertruida en Schuurs (als die inderdaad de stap naar Napoli kan maken) heb je aan de andere kant ook al te veel keuze met spelers die ongeveer even oud zijn.

Erg goede optie voor het systeem, heeft nog veel verbeterpunten maar kan voor deze trainer en dit systeem echt de juiste match zijn met zijn snelheid en kracht. Wij hebben meer snelheid nodig voor de hoge lijn namelijk. Zou alleen niet teveel betalen, kijken of er een goede middenweg is.

Al trek je hem en Tapsoba aan dan heb je dat centrum goed bezet en dan kunnen die andere gasten eens weg.

28 juni 2023 om 14:51

Is idd echt een versterking voor Spurs en ik zie hem zo zichzelf in de basis werken. Hopen dat Postecoglu niet meedoet aan het constant opstellen van Eric Dier bij Spurs.

28 juni 2023 om 15:46

Hopelijk vertrekt Dier, de fans zijn helemaal klaar met hem nu en die jongen zit veel te lang bij de club terwijl hij bijna altijd matig is. Veel spelers zullen moeten vertrekken, volgens de geruchten kunnen er wel tot 10 spelers vertrekken deze zomer. Allemaal te laat omdat spelers niet op tijd uitgezwaaid of verkocht worden omdat een zekere Levy onzin bedragen wilt hebben voor matige spelers.

Ik zou het niet doen. Tottenham is zo'n club waar je heel moeilijk weg komt, zie voorbeelden van Kane, Alderweireld, Bergwijn. Er komt vast nog wel een andere interessante club.

28 juni 2023 om 15:20

Dat heb je als speler zelf in de hand. Gewoon niet een lang contract tekenen.
En zo'n huilebalk als Kane moet helemaal niet zeuren. Als je graag weg wilt, moet je zeker niet een verbeterd contract tekenen zoals 2 siezoenen geleden

28 juni 2023 om 15:51

Het is niet dat hij iets forceert, het is allemaal speculatie waarom je hem een huilebalk noemt. Geen transfer request of iets dergelijks maar dat interview met Neville was qua timing toen niet handig nee.

Hij is juist een speler die eigenlijk nooit zeurt en gewoon weer de ballen erin ramt als iets niet doorgaat. Maakt eigenlijk ook niet veel uit nu. Gratis vertrekken en letterlijk alle keus hebben is ook prima voor Kane toch.

Ontzettend knap wat deze jongen presteert. En wat zitten we tegenwoordig ruim in de goede verdedigers, dat is heel lang anders geweest. Niet dat deze generatie al veel bijzonders heeft betekend voor Oranje, maar toch...

Dan hebben ze gisteravond niet gekeken volgens mij.
Lekker passief verdedigen bij de 1-0.

28 juni 2023 om 16:01

Heeft wel alles om heel erg goed te worden, inzetten op een degelijke speler met potentie vind ik helemaal prima. Zal niet gelijk basis staan maar die jongen heeft wel een heel hoog plafond.

Ga dan naar lekker naar Leipzig. Gegarandeerd CL voetbal en de grootste uitdager van Bayern. Bij Spurs valt geen eer te behalen man. Zijn niet eens meer een top-6 club in Engeland.

28 juni 2023 om 16:24

Je zelf financieel onafhankelijk maken speelt bij heel veel spelers ook wel in hun koppie. Zou mij niks verbazen als hij daarom de stap maakt naar de Spurs.

28 juni 2023 om 21:25

Is Leipzig geintresseerd en willen die de vraagprijs betalen, dan? Mooie club inderdaad, maar ik snap wel waarom Spurs (vanwege London, dik contract en de PL o.a.) meer aanspreekt dan een Leipzig voor veel spelers. Uitdager van Bayern betekent op dit moment niet zoveel, de Bundesliga winnaar kan je bijna van te voren al invullen namelijk. Hebben ze nu inmiddels niet 10 jaar op rij de BL gewonnen?

Ondanks hij gisteren niet best was bij de goal van Georgië, is hij op basis van wat hij voor Wolfsburg heeft gedaan een goede man voor de Spurs. Is niet direct de absolute top maar wel een prachtige stap als hij naar de PL wilt

Hoe hij gister bij de 1-0 stond te verdedigen was lachwekkend. Verder een prima speler voor een middenmoter denk ik

Eh misschien gewoon wat verdedigers in de spits zetten en zien wat er gebeurd. Niet normaal hoeveel goede verdedigers bij NL spelen.

Ik heb hem live in actie gezien bij Gladbach - Wolfsburg en ene Marcus Thuram liep hem aan alle kanten voorbij. Evenals Jonas Hoffmann. Ook gisteren tegen Georgië zag mede hij er niet goed uit bij de 1-0.

Vind Van de Ven eigenlijk maar een hele beperkte speler die het in Engeland zeker gezien z'n fysiek en motoriek niet gaat redden. Wordt een grote flop. Van Volendam naar Wolfsburg is al een megastap, laat staan van Wolfsburg naar Tottenham met zijn kwaliteiten. Die jongen leeft echt z'n droom, maar ben bang dat die droom van korte duur zal zijn. Een Wolfsburg of Hoffenheim past beter bij zijn kwaliteiten. Of een FC Twente.

28 juni 2023 om 15:11

Nou noem je ook wel 2 hele goede spelers op. Thuram heeft Upamecano ook paar keer voor schut gezet. In mijn optiek hele onderschatte spits. En Hofmann is een van de betere wingers in de Bundesliga. Statistisch gezien zelfs de beste.

Ongelofelijk wat een ontwikkeling(en) met Van der Ven. Heeft toch aan de basis gestaan van de mooie resultaten van Volendam de afgelopen jaren. Met een kers op de taart wellicht een transfer naar de PL met een prachtige doorverkoopbonus voor Volendam.

Had Liverpool ook al geen interesse?

Nederland kan beter met 6 verdedigers spelen, haha! Daar hebben we meer dan genoeg kwaliteit met V. Dijk, Aké, Botman, De Ligt, De Vrij, V/d Ven, Dumfries, Frimpong.

Draaicirkel van een stadsbus erg matig op het EK...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren