Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek kritisch: ‘Het is nu al de zoveelste keer dat we dat niet doen’

Laatste update:

Ajax schoot zondag tegen Heracles Almelo liefst 35 keer op doel, maar won slechts met 1-0. De Amsterdammers hadden veel kansen nodig om tot scoren te komen. Donny van de Beek was na afloop van de krappe overwinning dan ook kritisch op de manier waarop hij en zijn ploeggenoten omspringen met de kansen die het kreeg.

Ajax raakte in de eerste helft twee keer het houtwerk. Door een doelpunt van David Neres in de tweede helft bleven de drie punten in de Johan Cruijff ArenA. "We hadden vooral in de eerste helft echt goede aanvallen, maar we moeten gewoon 3-0, 4-0 maken," zei de Oranje-international na afloop in gesprek met FOX Sports. "Dat moeten we ons wel aanrekenen. Dat hebben we wel meer wedstrijden gehad. Het is elke keer weer een probleem. Ik weet niet wat het is. Soms is het wel wat pech, maar we hadden gewoon dik moeten winnen. Het is nu al de zoveelste keer dat we dat niet doen.”

Als PSV volgende week zondag wint van Ajax, dan zijn de Eindhovenaren kampioen. Van de Beek wil het feestje graag verstoren. “Zij hebben volgende week het kampioensduel en er staat voor hun veel spanning op. Ze willen heel graag kampioen worden tegen ons, tegen de concurrent. Wij moeten er gewoon vol op klappen en zorgen dat wij dat feestje verpesten voor ze. Dat zijn ook wel mooie wedstrijden denk ik”, klinkt het. “Wij gaan er vol op daar en gaan vol voor de winst.”

Ploeggenoot Justin Kluivert vertelde tegenover AT5 dat hij baalde van de overwinning van PSV tegen AZ. De Alkmaarders gaven een 2-0 voorsprong uit handen en gingen met 2-3 ten onder. Met nog vier wedstrijden te gaan staat Ajax zeven punten achter op PSV. Toch gelooft Kluivert nog in het kampioenschap. “Ja, wonderen bestaan.”

Verwacht jij dat PSV tegen Ajax kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scherp opgemerkt hoor. Waar ligt het dan aan? Iemand van de media die dit kan los peuteren? Man man. Keer op keer het zelfde liedje. Zet Ten Hag weg en zoek een nieuwe trainer. Ik was in het station 75e minuut. 7 ballen op goal geschoten. Haha dat is gemiddeld 10 minuten. En dan speel je thuis tegen een al te niet te beste tegenstander. En dit moet zich straks kwalificeren voor de CL? En de EL?

8 april 2018 om 22:01

Na 70 minuten 7 schoten op doel (en 15 naast doel) waarvan 2 maal op het aluminium, dan heb je gewoon een gezond aantal kansen gecreëerd hoor, niks mis mee. Je maakt er te weinig, absoluut. Maar je moet niet doen alsof er weinig/niks gecreëerd wordt.

8 april 2018 om 22:04

Als je het vergelijkt met het totaal aantal schoten, is 7 schoten op doel wel heel erg slecht. En veel was nog van afstand ook. Echte kansen werden niet veel gecreëerd, als is het maar wat je ziet als 'kans' natuurlijk.

8 april 2018 om 22:12

Heb ik dan een andere wedstrijd gezien? Vond dat Ajax echt een overvloed aan kansen had

8 april 2018 om 22:27

Zoals ik al zei, dat ligt aan wat je een kans vindt. Ik vind een afstandschot niet per sé een kans. Maar misschien moet ik het anders verwoorden, ik denk dat het daaraan ligt. Er waren te weinig uitgespeelde kansen. En dat vond ik echt. Een paar goede combinaties in de eerste helft, in de tweede helft volgens mij niet echt veel meer.

8 april 2018 om 22:51

Huntelaar die bijna vrij naast kopt. De Ligt die op een halve meter over kopt. Neres die een teen tekort komt om de bal binnen te tikken en zo zijn er nog wel een paar.

8 april 2018 om 23:29

Nou Ajax heeft gewoon veel kansen gehad, ook veel uitgespeelde. Zeker 3 keer dat er bal rakelings voor het doel langs ging die net niet ingetikt werd, paar keurige reddingen van Castro, paal, lat, nog een paar stevige kopkansen van dichtbij naast/over. 4-0 was niets geflatteerd aan geweest, dus het aantal kansen vind ik echt wel in orde opzich. Het afmaken van de kansen echter liet wel te wensen over..

Na een goeie vorm lijkt van de beek iets minder te zijn. Maar dit lijkt bij veel spelers. Het flitsende is van de soelers af. Ik ben niet voor snelle vertrekken, en Ten Hag moet de tijd krijgen en Eem goede voorbereiding, maar ik heb er zelf weinig vertrouwen in.

8 april 2018 om 22:08

Wat betreft Ten Hag: helemaal mee eens. Ik ga het volgende seizoen zonder vertrouwen in (alweer). Zoals je zegt, mogen we hem qua spel eigenlijk pas volgend seizoen beoordelen. Maar het spel van nu voorspelt weinig goeds. Ik vond Ajax niet eens zo heel slecht spelen, maar ze spelen niet naar het scenario waar we in zitten.

Ze spelen alsof we al landskampioen zijn en dit potje 34 is waar niks meer op het spel staat. Ze moeten juist strijden voor hun laatste kans, die in theorie natuurlijk nog bestaat. Het controlerende spel van vandaag vind ik allemaal prima als het 3-0 staat, maar het stond 0-0 en Ajax drukte niet echt door om te scoren. Het is puur individuele klasse, in dit geval de klasse pass van Ziyech op de klasse loopactie van Neres, waardoor je wint. Ik wil graag zien dat het een teamprestatie is, waar individuele klasse helpt maar niet doorslaggevend is. Vorig jaar zag je dat; tuurlijk werd er gebruik gemaakt van individuele klasse, maar het was vooral het hele team dat wedstrijden won.

Ik was al niet blij met Ten Hag's aanstelling, maar zijn stempel als tacticus gaf nog hoop. Maar voorlopig vind ik hem alles behalve een tacticus. Ik heb het idee dat hij wisselt als een blind paard, gewoon lukraak. Hopelijk is dat volgend jaar anders, als hij een hele voorbereiding met de ploeg heeft meegemaakt.

8 april 2018 om 22:47

Gaha meestal wisselt hij niet das ook een probleem. Keizer had vaak rare wissels maar ook veel goede

9 april 2018 om 02:11

Dat ze zoveel misse heeft ook met vorm te maken. Echter ben ik benieuwd hoe zelfkritisch ze nou werkelijk zijn bijvoorbeeld kluivert misste een aantal kansen maar je zegt vooraf aan de competitie dat je er 15 wilt maken dan ben je niet echt lekker bezig vind ik. Hij moet veel meer gaan focussen op zijn rendement

Uitspreken wat we allemaal al het hele seizoen zien is leuk, maar doe er eens wat aan. Bij Ajax kun je de eerste helft doorgaans schriftelijk afdoen, want bij rust weet je in elk geval dat Ajax niet op voorsprong staat. Heel soms achter, maar over het algemeen staat er gewoon 0-0 of 1-1 op het scorebord. Kortom je vergooid structureel al 45 minuten waarin je het verschil zou kunnen maken.

En op het eind als je dan nog steeds niet op voorsprong staat zoals tegen FC Utrecht of ADO heb je plotseling haast.

Ik zou me pas zorgen gaan maken als je die kansen/mogelijkheden zelfs niet meer creëert. Dat zou pas zorgwekkend zijn. Het komt er dus op neer dat als er vier ballen in waren gegaan dat Ten Hag een toptrainer is. Pure onzin. Creëren is stap één, effectiever omgaan met de kansen is twee. Komt echt wel goed.

"ajax schoot zondag tegen Heracles Almelo liefst 35 keer op doel"

Nee, Ajax schoot 35 keer, waarvan 7 op doel. Het was weer ontzettend slecht. Van 35 schoten op doel mag je toch verwachten dat er minimaal 20 op doel zijn? Als dat zo was geweest, was het een leukere wedstrijd geweest. Dan was het al eerder beslist. Maar elke keer die slappe hap over heel het veld. Die Tagliafico moet wel denken "waar ben ik nou terecht gekomen?". Het ziet er steeds uit alsof niemand z'n best doet bij Ajax, nou, dat was in Argentinië ongetwijfeld anders. Voorin ook, wat is het slecht en slap. Huntelaar deed haast niks goed, kreeg een goede kans van vrij dichtbij en die schoot hij over. Zijn kopballen waren moeilijk, dus die vergeef ik hem vandaag, maar je verwacht gewoon meer. Elke keer stond hij ook op het middenveld, waarna een bal naar de zijkant kwam maar daarna een tikkie terug moest, want er was niemand in de 16.

Ik zou zoveel anders doen dan Keizer en Ten Hag. En misschien zou het dan nog slechter gaan, grote kans. Maar het is zo frustrerend dat er niets verandert terwijl er zo veel fout gaat.

Het gaat denk ik niet gebeuren Donny. Ja jullie hebben ons aangepakt de eerste wedstrijd maar dat gaat niet gebeuren volgende week. In een kolkend Philips stadion, genoeg spelers en een trainer die het gewend zijn kampioen te worden en spelers die voor elkaar strijden en de koppies nooit laten hangen zie ik het niet gebeuren. Natuurlijk kan je dit niet gaan uitspreken in de media maar iedereen die een beetje realistisch is weet dat de kans dat wij volgende week winnen zo'n 80% is.

8 april 2018 om 22:03

Ik zou dat percentage gewoon op 100 zetten. Dit Ajax heeft volgende week helemaal niks te vertellen. De vraag wordt hoeveel goals PSV gaat maken. Ajax speelt wel zo ontzettend slecht, dat is niet normaal. Ik heb er eerlijk gezegd ook geen woorden voor. Beschamend, belabberd, en dat soort woorden dekken de lading totaal niet. Inspiratieloos is licht uitgedrukt, hopeloos is al beter.

Natuurlijk zou het heerlijk zijn om komend weekend te winnen van Ajax, maar wat mij betreft alleen maar vanwege de titel.
Binnen is binnen. Winnen van Ajax is een bonus, niets meer.

Ajax, de koning van geen daden maar woorden. Telkens moet en zal het beter, maar gebeurt niet. En PSV wordt volgende week zondag “gewoon” kampioen, want de spelers van Ajax zeggen dat dat niet gaat gebeuren. En we weten wat er van die beloften terechtkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren