Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek: ‘Hij heeft zich via Zwolle knap omhoog gewerkt’

Laatste update:

Ajax gaat zondag op bezoek bij PEC Zwolle en dat is met name voor Philippe Sandler een bijzondere wedstrijd. De centrale verdediger speelde in de jeugd bij Ajax, maar brak daar niet door en heeft via PEC alsnog een mooie transfer weten te verdienen. Hij maakt in de zomer namelijk de overstap naar Manchester City, al zal hij waarschijnlijk wel weer direct verhuurd worden.

Donny van de Beek speelde samen met de 21-jarige Sandler en vindt het ‘hartstikke leuk’ dat zijn voormalige ploeggenoot het zo goed doet in het MAC³PARK Stadion. “Zolang hij het zondag maar rustig aan doet”, knipoogt de middenvelder van Ajax in een interview met Ajax TV.

“Zo zie je maar. Bij Ajax werd hij weggestuurd, of is hij zelf weggegaan. Zo zie je maar dat hij via Zwolle zich omhoog werkt. Dat is een groot compliment voor hem en een goed teken”, aldus de twintigjarige Van de Beek. PEC verdient naar verluidt tweeënhalf miljoen euro aan de transfer van Sandler, een som die nog tot vijf miljoen kan oplopen.

Sandler, een cliënt van Mino Raiola, speelde voor AFC alvorens hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Ajax. Hij speelde daar tot de zomer van 2016, want toen tekende hij een contract bij het PEC Zwolle van huidig trainer John van ’t Schip. De international van Jong Oranje speelde tot dusverre 24 wedstrijden in het eerste van De Blauwvingers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind hem een te nonchalante verdediger. Ff balletjes aaien, no look passing. Ff normaal doen en gewoon je mannetje proberen uit te schakelen.

17 februari 2018 om 13:45

Hij is geen verdediger die z’n mannetje uitschakelt.

Deze transfer toont vooral aan dat je als middelmatige voetballer die nooit de top zal halen, het best Riola als zaakwaarnemer kan hebben/nemen. Die zal er in ieder geval voor zorgen dat je dan financieel het meeste uit je carrière haalt!

17 februari 2018 om 13:34

Beter kan je het niet verwoorden. Mino kan echt iedere voetballer aan een topclub slijten.

17 februari 2018 om 13:42

Tuurlijk! Deze jongen stond niet voor niks lijstjes van clubs als PSV dat zal dus toch wel beteken dat hij kwaliteiten had. Deze jongen is getipt door van t'schipt die werkzaam was bij de city groep. Raiola heeft zelf geen enkele band met Manchester city er loopt geen 1 speler van hem rond daar. City neemt zo'n jongen gewoon op de gok om hem een beetje te verhuren maar ook hij zal gewoon gescout zijn hoor. Daarnaast heeft Raiola genoeg spelers die geen club hebben of geen dik contract.

Nou, één van de 600 spelers in de City Group. Zegt niks over het talent van deze jongen. Zegt alleen dat er verwacht wordt dat hij eventueel wat op kan leveren in de toekomst. Vind deze transfer echt niks zeggend. Voorbeeld: FC Groningen huurt Uriel Antuna van diezelfde City Group. Die jongen komt niet aan de bak in het slechtste Groningen in tijden. Is pure handel allemaal.

17 februari 2018 om 14:38

Deze speler komt niet in de City Group, maar rechtstreeks bij Manchester City.

17 februari 2018 om 16:56

Volgens vele media klopt dat niet wat je zegt, hij staat wel degelijk onder contract bij de City Football Group.

https://www.destentor.nl/pec-zwolle/philippe-sandler-voor-recordbedrag-op-weg-naar-manchester-city~a55f515f/

Hij kan geweldig voetballen voor een verdediger maar ik zie hem nooit de top halen. Hij is verdedigend vaak heel slap in de duels en voetballend kiest hij vaak te moeilijke oplossing. Veel verbeterpunten dus.

Leuke voetballende verdediger. Lijkt mij dat hij nooit het eerste van City haalt. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren