Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Bronckhorst niet te snel afschieten onder deze omstandigheden'

Laatste update:
/

Sportjournalist Chris van Nijnatten vindt dat Giovanni van Bronckhorst de tijd moet krijgen bij Feyenoord. De Rotterdammers zijn met twee nederlagen slecht uit de winterstop gekomen, maar volgens de journalist heeft de trainer genoeg stabiliteit om een ‘onrustige club’ als Feyenoord te leiden.

“De hele stad verlangt zo erg naar die titel, maar dat zit er gewoon nog even niet in. De selectie die ze nu hebben is net niet goed genoeg”, vertelt hij bij FC Rijnmond. “Ik zie weinig trainingen, maar ik zou hem (Van Bronckhorst, red.) niet te snel afschieten onder deze omstandigheden. Hij heeft de kans gepakt en ik vind dat hij aardig presteert. Je moet hem tijd geven. Heel dit Feyenoord heeft de tijd nodig om een serieuze titelkandidaat te worden. De factor tijd is heel belangrijk.”

Van Nijnatten geeft ook aan dat een ervaren speler als Dirk Kuyt erg belangrijk is voor een jong team als Feyenoord en betreurt het dat Ron Vlaar niet eenzelfde soort rol bij de Rotterdammers vervult. In de zomer was er misschien sprake van een terugkeer van de verdediger, maar hij speelt inmiddels weer bij zijn oude club AZ.

Giovanni van Bronckhorst is een goede coach voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cocu bakte er in zn eerste jaar met een betere selectie ook weinig van. Van Bronckhorst moet wel de tijd krijgen.

24 januari 2016 om 21:44

Hij staat verder toch ook nergens ter discussie? Dus dat dit ineens geroepen wordt slaat nergens op. Van Bronckhorst moet de komende jaren lekker bij Feyenoord aan de slag gaan en zichzelf gewoon verder ontwikkelen. En ook een beetje Van Geel gaan opleiden, want de spelers die hij binnenhaalt zijn ook niet bepaald een succes. Pellle en Guidetti, ok, maar verder? Vermeer, Elia en Kuijt kan je nog noemen, maar dat zijn samen met Pelle meer toevalstreffers in die zin dat het niet door geweldig scoutingswerk tot stand is gekomen.

24 januari 2016 om 21:44

Ja maar als een ervaren trainer vrij is moeten ze die aantrekken

24 januari 2016 om 21:46

Ik snap de paniek ineens ook niet echt. Feyenoord is het gehele seizoen dramatisch in uitwedstrijden. Dat je nu thuis verliest van PSV en klop krijgt bij ploegen die wel de goals maken is het enige verschil. Tegen Cambuur, Roda, Excelsior en. De Graafschap was het net zo slecht hoor.

24 januari 2016 om 22:01

Gio's eerste jaar verloor hij gelijk de play- offs. Zijn 2e seizoen ook maar afwachten of die zich nu Europees wel kan kwalificeren.

24 januari 2016 om 22:06

Dat kan je hem toch niet aanrekenen?
Feyenoord was in dramatische doen toen Gio het overnam, zou een wonder zijn als hij zich hard geplaatst voor de EL

24 januari 2016 om 22:03

Een beetje offtopic maar wat gaat de tijd toch snel.. lijkt toch niet zo lang geleden dat Gio van Bronckhorst een werelddoelpunt tegen Uruguay erin pegelde..

25 januari 2016 om 13:15

Dat moment was ik op museumplein, man die actie en die vreugde was bizar!

Feyenoord een jonge ploeg? Dat slaat nergens op. In de basis staan ervaren spelers als Vermeer, El Ahmadi, Kuijt, Elia en Botteghin. Ook Kramer en Vejinovic zijn al geen jonkies meer te noemen. Dit gaat dus niet om een jonge ploeg en daarom begrijp ik het belang van de factor tijd niet. Deze selectie is expres zo opgebouwd met een relatief, dus voor Eredivisie begrippen, hoge leeftijd, omdat Feyenoord juist direct wilde presteren in plaats van spelers kopen die op termijn een meerwaarde zijn. Dus de factor tijd in combinatie met aankoopbeleid dat juist gericht is op snel sportief succes, ik begrijp het niet.

25 januari 2016 om 00:50

Idd het team valt niet jong te noemen, maar feyenoord moest natuurlijk wel veel nieuwe spelers in passen. Kramer, vd heijden en vejinovic laten het niet zien, en degene die wel goed speelde, raakte geblesseerd en wordt vreselijk gemist achterin. Elia ook niet overtuigend trouwens. Heel eerlijk, psv heeft gewoon bijna op elke positie een betere speler, en ajax speelt niet altijd overtuiged maar geeft zelden wat weg. Feyenoord laat een tegenstander twee keer scoren in twee minuten. Dan houdt het gewoon op.

25 januari 2016 om 00:51

Heb het over botteghin trouwens die geblesseerd is.

Wat een populistisch gelul allemaal. En over 2 weken, is alles weer oké. Het loopt gewoon nu even niet, tja het is even niet anders.
Vanmiddag maakt Gio een fout, door met dit middenveld te starten. Karim begon lekker, maar kan beter gaan banken. Met Veno had het beter gestaan, en had Henriksen niet zoveel ruimte gehad.

24 januari 2016 om 21:46

Waarom had Henriksen dan niet zoveel ruimte gehad? Veijnovic is ook niet bepaald een goede mandekker, rent de ruimtes niet echt dicht of is een ster in het verdedigende gedeelte...

25 januari 2016 om 08:32

Veijnovic is toch wel wat meer verdedigend ingesteld dan el amhadi.

Net niet goed genoeg? De belangrijkste aanvaller is 40 en aan pensioen toe. De grote talenten in de verdediging, die veel en veeeeeeeeeel beter zijn dan alles wat Ajax ooit heeft gehad (volgens sommige fans hier) bakken er niks van. Het is gewoon een slecht team, niet 1 van deze feyenoorders gaat ooit de absolute top halen en Kuyt is versleten. Kunnen zich beter richten op plek 3 t/m5 dan iedere keer roepen over dat kampioenschap.

24 januari 2016 om 21:49

Ik denk nog steeds dat Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Vilhena een leuke Europese loopbaan kunnen krijgen.

24 januari 2016 om 23:03

Tja, Arjan de Zeeuw had ook een leuke Europese loopbaan. Misschien dat Kongolo nog wat wordt, de rest geloof ik niet zo in.

24 januari 2016 om 21:50

Het lijkt me dat het ligt aan het beperkte netwerk van van geel. Hij is een prima puinruimer, maar een team opbouwen is weer iets heel anders. Buiten gustafson heeft hij hoofdzakelijk gasten uit de eredivisie gescout, of jongens met een feyenoordverleden. Als je dan bekijkt waar ajax en psv de talenten wegplukken, mist er toch iets bij feyenoord.

24 januari 2016 om 22:29

Wie is er 40?

Ik vind elia echt tegenvallen. Iemand met zijn ervaring zou meer moeten en kunnen brengen. Het is altijd net niet bij feyenoord. Ze moeten deze coach voorlopig houden en geen gekke dingen gaan doen

Van bronckhorst doet het gewoon goed. Feyenoord heeft gewoon kwalitatief geen brede selectie. Dan haak je op een gegeven moment af.

24 januari 2016 om 22:45

Hij doet het helemaal niet goed hoeveel spelers zijn er wel niet gehaald zeg. Ze hadden een goede jeugd maar daar zie ik niks van terug. Spelers als elia, kuyt, venovic,van der heiden, kramer , bottegin, zijn allemaal gehaald ik mag toch aannemen dat hij daar zelf ook goedkeuring heeft geveven. Ik denk niet dat van geel beslist en zo van hier doe je het maar mee. Er zit ook geen enkele lijn in het spel dus ik vind dat hij gefaald heeft.

Ik blijf van mening dat ze een hele jonge trainer nodig hebben die ze kampioen kan maken. Een oudere trainer redt dat niet qua leeftijd.

Met een Kramer die niets voor t tram doet, speelt Feyenoord met 10 man. Als dan ook nog Vejinovic en Van Beek in de as wat fouten maken, dan ben je weg. De arbeid die Vincent Janssen in zn spel legt, daar mag Kramer wekenlang van dromen.

Iedereen loopt nu te zeiken op die aankopen maar iedereen hier en ook alle TV 'deskundigen' van VI en Studio Sport stonden te juichen toen ze Kuyt, Botteghin, Elia, Kramer, Vejinovic en vd Heijden haalden, want die jongens hadden zich immers al bewezen. Dat deze nu door het ijs zakken is dus niet enkel Van Geel te verwijten want heel voetbalminnend Nederland was het met die aankopen eens.

25 januari 2016 om 02:41

Als je het goed bekijk zijn alleen , in mijn ogen vd Heijden/ Vejinovic miskopen geweest!

Zo'n Kramer word niet gewaardeerd in Nederland ,omdat hij niet kan meevoetballen! Echter staat een Spits er om Goals te maken en dat doet ie! 10 Goals terwijl ie niet eens alles, heeft gespeeld in de Competitie!

Ondanks alles kan Vejinovic nog wel slagen bij Feyenoord, V/d Heyden is overduidelijk niet goed genoeg wel leuk voor een subtopper!

25 januari 2016 om 08:06

Van der Heijden is tranfervrij gekomen en is een prima back up. Weinig clubs die zon extra verdediger op de bank hebben zitten.

Zijn er dan mensen die van Bronckhorst nu al weg willen hebben? Dat zal ben ik bang niets gaan uithalen. De opvolger zal dan tegen hetzelfde probleem aanlopen, namelijk dat de selectie gewoon net niet goed genoeg is voor de titel. Geef van Bronckhorst een paar jaar de tijd, en wie weet kan hij uiteindelijk bij Feyenoord doen wat Cocu en de Boer bij Ajax hebben gedaan.

25 januari 2016 om 08:05

Ik denk het niet. Ik denk dat de media dit is gestart. Geen enkele Feyenoorder die Gio de deur uit wil hebben. Eisen dat we eerste of tweede worden met deze spelersgroep en dit salarisbudget is gewoon onrealistisch.

Dat hier uberhaubt over gesproken wordt. Geef Gio gewoon 3-4 jaar om een groep op te bouwen. Feyenoord staat op een prima plek voor het materiaal waar ze het mee moeten doen.

Waarom eigenlijk niet? Bij de goede start kreeg hij toch de credits? En hij zou het geval Kazim ook goed hebben aangepakt (niet mee eens, had ie al veel eerder moeten doen, maar goed) en kreeg hij de credits.
En nu feyenoord onder de maat presteert mag hij niet kritisch benaderd worden? Vreemd.
Begrijp mij niet verkeerd, ik vind Gio een prima kerel, maar we hebben het hier wel over topsport en als er niet gepresteerd wordt dan ligt een coach onder vuur. Ik zou niet weten waarom er een uitzondering moet worden gemaakt voor hem. Een hetze is nooit goed, maar gewoon kritisch zijn is altijd goed.
Zelfs de trainer van de koploper ligt onder vuur, maar dan vanwege het vertoonde spel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren