Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst: ‘Ik schrik wel, omdat je het natuurlijk niet verwacht’

Laatste update:

Feyenoord boekte zaterdag tegen het Zeeuws Elftal een moeizame zege. De Rotterdammers stonden bij rust op gelijke hoogte met de amateurs en pas na de onderbreking kon de bekerwinnaar het net vinden: 0-2. Giovanni van Bronckhorst geeft in gesprek met FOX Sports toe dat hij toch wel wat schrok van het spel van Feyenoord.

“Ja, ik schrik wel van zo'n eerste helft, omdat je het natuurlijk niet verwacht. Maar het gebeurt dan wel”, zegt de trainer van Feyenoord na afloop. “Het baltempo lag te laag, we zochten te veel naar moeilijke oplossingen en we liepen te veel met de bal op een veld dat heel stroef is. De dingen die je normaal gesproken niet met doen, hebben we in de eerste helft wel gedaan.”

Na rust zag Van Bronckhorst verbetering. "Toen creëerden we wel veel kansen. De mooiste was voor Jens Toornstra na een aanval over meerdere schijven. Daar hielden we het gewoon heel simpel." In de 54e minuut opende Dylan Vente de score: 0-1. Het was voor de jonge aanvaller alweer zijn vierde doelpunt in de voorbereiding. Sam Larsson zette net na een uur spelen uit een vrije trap de 0-2 op het scorebord.

Feyenoord had een week geleden al de eerste oefenwedstrijd gewonnen, tegen SDC Putten (1-8). Maandag vertrekken de Rotterdammers op trainingskamp naar Zwitserland. Woensdag is kampioen Young Boys de eerste serieuze tegenstander van de bekerwinnaar. Daarna speelt Feyenoord nog tegen FC Basel, Fenerbahçe en Levante.

Verwacht jij dat Feyenoord tot op het eind van het seizoen mee gaat doen om de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messcherpe analyse van Gio weer. Zijn interviews zijn zelden op iets spannends te betrappen, het is altijd gewoon het opdreunen van het verloop van de wedstrijd.

Over het spel van Feyenoord: Dat was heel slecht.

Heeft geen zin om reacties te schrijven, als die kliek die zich moderatoren noemt zich blijft misdragen.
Of is dit ook of topic, stelletje zielige figuren ik zal alleen nog wel liefe reacties geven op onze zogenaamde topclubs.
Je mag hier elke club zonder onderbouwing met de grond gelijk maken , behalve de grote oplichters uh sorry de grote drie.

8 juli 2018 om 12:38

Beste JanAchteren:

Je klaagt een boel, maar je beseft dat je met deze reactie wederom niks inhoudelijks toevoegt? Dat is exact de reden dat je reactie verwijderd wordt...

On: wat een matige pot zeg, ik hoop niet dat we tegen de volgende tegenstanders op deze manier voor de dag komen.. Ik mis altijd een beetje pit bij Gio, het vermogen om alles even op scherp te zetten...

Ik betwijfel zeer of van Bronckhorst de juiste trainer is die Feyenoord die stap naar boven laat zetten waardoor ze aansluiting vinden bij Ajax en Psv.
Leuk die paar prijsjes maar naar mijn mening meer geluk dan wijsheid. Het aandeel van Gio zie ik er niet of nauwelijks in.
Afgelopen seizoen was gewoon dramatisch, net als het eerste seizoen onder van Bronckhorst. Zowel Europees als nationaal gezien was het een afgang en Feyenoord onwaardig. Dat ze beide jaren de beker wonnen verbloemt een hoop en verliest men de realiteit uit het oog.

Ook aankomend seizoen zie ik Feyenoord niet serieus mee doen om de titel, nog voor de winter zijn ze denk ik al uitgeschakeld en ik betwijfel zeer of ze de groepsfase van de EL weten te halen.
In dat geval zal Feyenoord na aankomend seizoen afscheid moeten nemen van Gio en naar mijn mening ook van Martin van Geel, want ook daar is heel wat op aan te merken.

8 juli 2018 om 14:49

Dat is vroegbarig, heb ook geen hoge pet op van Gio maar hij met de gewonnen prijzen heeft hij toch wel wat krediet opgebouwd. Ik ben benieuwd, want je ziet naarmate het einde van vorig seizoen en ook nu dat hij gebruik maakt van spelers als Vente en Bijlow, waarvan ik hoop dat beide doorbreken. En dat Feyenoord eens wint in de Arena, man wat is dat een nachtmerrie geworden zeg.

Gio moet toch langzamerhand in zien dat Boetius hard op weg is om de tweede Bilal te worden. Ik vind het zelfs pijnlijk om hem te zien spelen, zo veel gaat er bij hem fout. Kuyt heeft daar gelijk in gekregen want Boetius als vervanger halen van Elia is onacceptabel. Het moet het seizoen van Larsson gaan worden anders kunnen wij hem ook aan het eind van het seizoen afschrijven. El Hankouri heb ik ook weinig vertrouwen in.

Resultaten in het voorseizoen hebben 0 betekenis. Dat is al tal van keren aangetoond.

Ik denk dat Feyenoord heel hard zal moeten werken om bij de eerste 6 te komen. Om Gio daar nu direct de schuld van te geven gaat me te ver. Ik kijk elke transferperiode met angst en beven weer naar TD van Geel. Komt tie uit zn luie stoel of te wel kan hij bij zn vrouwtje weg of niet. Heeft Feyenoord eigenlijk wel kennis van zaken buiten de ere divisie? Hoeveel spelers heeft hij wel niet gehaald die of met grote verliezen werden verkocht of gratis weg liepen en het zelfs zover schopte dat ze voetballer van het jaar bij onze zuiderburen wordt. Om maar te spreken over minderwaardige voetballers die voor te veel geld werden gehaald en in het buitenland veel goedkoper gehaald konden worden. Sinds zijn komst is de jeugdafdeling van de eerste plaats naar de vijfde plaats gezakt en is er hoegenaamd geen doorstroom naar het eerste elftal. ben benieuwd hoe het afloopt met van Geel die altijd z'n hand boven zn hoofd werd gehouden door de voorzitter van de raad van comm. wat zeer tegen het zere been was/is van de redders/vrienden van feyenoord die hun zetel al opgegeven hadden en terecht.

8 juli 2018 om 14:48

Als je je hele verhaal baseert op een oefenwedstrijd tegen het Zeeuwse elftal is het wel lachwekkend. Als je naar het grotere plaatje kijkt vindt ik ook dat er voetballend te weinig verbeterd is de afgelopen jaren en het lijkt me dat de houdbaarheidsdatum van Gio wel zn einde nadert. Wat je schrijft over doorstroming zie ik het wel iets anders. Afgelopen jaar hebben Malacia en Vente toch behoorlijk wat minuten gemaakt. Ondanks dat de opleiding niet meer zo bloeit als dat ie ooit deed vindt ik dat er toch nog wel doorstroming is. Naast Malacia en Vente spelen ook van Beek en Nieuwkoop met regelmaat en klopt Bijlow ook op de deur. Vorig seizoen is vooral aan het begin door heel veel blessures in de verdediging mislukt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren