Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel tempert hoge verwachtingen: ‘Zijn een club in opbouw’

Laatste update:

Mark van Bommel en Royal Antwerp likken de wonden na de pijnlijke uitschakeling in de play-offs van de Conference League tegen Istanbul Basaksehir. De Belgen leken na de 1-1 van vorige week met een goede uitgangspositie de return in te gaan, maar strandden door een 1-3 nederlaag. Het was Van Bommel's eerste nederlaag als trainer van Antwerp. Na afloop kreeg hij onder meer vragen over de wissel van Vincent Janssen, die hij na een uur binnen de lijnen bracht voor doelpuntenmaker Michael Frey.

Van Bommel kwam met zijn ploeg in de tweede helft nog wel op gelijke hoogte vanaf de stip, maar moest vervolgens zijn meerdere erkennen. "We zijn een volwassen ploeg, maar moeten nog volwassener worden in dit soort momenten", aldus de Nederlandse coach. "Dit is uiteraard jammer, net zoals elk verlies. Nu moeten we tonen dat we volwassen zijn en zorgen dat we zondag ons niveau halen. Je wordt beter van dit soort wedstrijden en we gaan dit verlies samen bespreken. De teleurstelling is groot, maar we moeten hier goed mee omgaan want zondag moeten we naar Gent."

Volgens Van Bommel moet niet de indruk worden gewekt dat de ploeg meteen om alle prijzen meestrijdt dit seizoen. "We zijn nog steeds een club in opbouw", aldus Van Bommel, die in de competitie uitstekend is begonnen met vier overwinningen. "We willen zo snel mogelijk goed presteren. We zijn goed op weg en het is niet omdat we verliezen dat het project nu stopt. We wilden er graag bij zijn in de Conference League, maar jammer genoeg kan dat niet altijd. We hebben er alles aan gedaan, alleen kan je niet alles winnen. Dat zou wel helemaal te gek zijn."

Na afloop kreeg Van Bommel onder meer vragen over de wissel van Vincent Janssen. De spits begon op de bank, maar kwam er na een uur in voor Frey, die even daarvoor verantwoordelijk was voor de gelijkmaker. "Ik vond dat we iemand nieuw nodig hadden en daarom haalde ik Frey naar de kant. Janssen was zich al een tijd aan het opwarmen en ik vond dat ik die wissel moest maken. Daar zat verder niets achter." Volgens Janssen kan niet te lang worden getreurd. "Dit is eventjes moeilijk, maar het is pas onze eerste nederlaag. We moeten hier snel overheen en tonen dat we mentaal sterk zijn", aldus de spits.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom heb ik het gevoel dat dit de inleiding is vam slechtere resultaten? V Bommel heeft iets over zich wat gewoon niet lekker aanvoelt. De hoogmoed…

26 augustus 2022 om 09:55

Ik denk juist dat dit een positief effect zal hebben. Door het WK zit er een strakke schema om europese wedstrijden. Het is niet dat die 4 wedstrijden vol sprankelend voetbal zaten. Nu volop concentratie naar tegenstanders in de competitie om zo hoog mogelijk te eindigen.. Zou voor nu teveel hooi op zn vork zijn

26 augustus 2022 om 10:16

Waarom heb ik het idee dat Van Bommel juist slagen gaat? Ik weet zeker dat hij het in zich heeft. Die man is idolaat van voetbal. Daarnaast gun ik het hem als persoon ook enorm

26 augustus 2022 om 11:09

Ik vind hem niet eens onsympathiek eigenlijk. Ik weet dat hij bij PSV met iedereen ruzie had, maar dat kan ook te maken hebben met de druk die een debuterend coach bij een topclub ervaart

26 augustus 2022 om 14:54

@japie,
Ik zou bijna denken dat jet het gedrag van van Bommel goed zou gaan praten. Als hij de druk niet aan kan, dan had hij een ander pad moeten kiezen. Van Bommel is gewoon een bijzondere man. Dat was hij als voetballer en nu ook als trainer. Hierbij kun je je afvragen of hij een karakter heeft dat bij een goede trainer past. Als je mensen binnen de club (niet alleen spelers) niet mee krijgt maar juist tegen je, dan wordt het heel lastig. Van Bommel lijkt daar totaal geen rekening mee te houden.

Vraag jij je jezelf trouwens nooit af waarom (bijna) iedereen van Bommel onsympathiek vindt en juist Schmidt heel sympathiek terwijl jij er een totaal andere mening over hebt. Je kunt je afvragen waarom jouw mening zo verschilt van de mensen die met deze mensen om gaat. Heb je soms een vooroordeel of ...?

26 augustus 2022 om 15:21

Dat je Van Bommel niet sympathiek vind daar kan ik wel inkomen, maar hoe kan je Schmidt nou wel sympathiek noemen dan? Iemand die elk puntverlies afschuift op een complot van de KNVB en de scheidsrechter. De enige mensen die Schmidt sympathiek vonden waren volgens mij PSV supporters

26 augustus 2022 om 20:04

Ik weet wel waarom, ik denk zelf dat hij iets van adhd/add heeft. Hij reageert vaak heel impulsief op vragen in de media. Soms zo erg dat hij niet in de gaten heeft dat een journalist een dolletje probeert te maken. Als je hem een vraag aan het stellen bent lijkt het net alsof hij al zegt: “wat lul je nou slap je hebt geen verstand van voetbal”. Een beetje opvliegerige attitude terwijl hij dat van nature totaal niet is.

Begon zo sterk. Gaat dit start worden voor de mindere prestaties.

Misschien beter, nu kan hij focussen op de competitie. Langer werken aan tactiek.

26 augustus 2022 om 10:02

Bij PSV lag van Bommel ook standaard voor de winterstop uit Europa. Dat werken aan tactiek werkte niet bepaald zijn vruchten af. Ging toen steeds slechter.

26 augustus 2022 om 10:12

Eerste seizoen was toch niet heel slecht? Speelde heel lang mee om het kampioenschap en ook Europees redelijk gedaan

26 augustus 2022 om 10:16

De eerste seizoenhelft was goed, maar hij kon toen nog voortboduren op het goede werk van Cocu. Na de winterstop waren de resultaten niet goed met o.a. een gelijkspel tegen Emmen en tactische onkunde tegen Ajax. Europees haalde hij maar 2 punten in de groepsfase, waarbij ik wel moet zeggen dat hij een vrij pittige poule had.

ik geef hem deelsgelijk, maar als je uit 1-1 speelt dan is 1-3 thuis een behoorlijke afgang.
qua team is IB wel sterker denk ik, dus dat ze eruit liggen vind ik niet een verassing.

hoop dat mark er nog wat van kan maken komend seizoen, ik heb 1 wedstrijd gezien en het voetbal was niet echt bijzonder maar ze wonnen wel. ik voorzie ook zomaar een slechte reeks waar de bal niet goed valt voor hen, dan wordt het gewoon lastig om mee te doen voor kampioenschap

26 augustus 2022 om 10:01

Ik heb het niet gezien, maar begreep wel dat MvB in de uitwedstrijd vooral speelde om gelijk te spelen. Dus erg aanpassen

Hoe staat het met m'n bet, heeft Vincent al gescoord in een officiele wedstrijd?

Mark kan 1 op 1 een geweldige broeder zijn, maar is ook iemand die het bloed onder je nagels vandaan kan halen. Een achterbaks ventje met lijntjes naar journalisten als Johan Derksen. Bij PSV en Wolfsburg is hij volledig terecht ontslagen door zijn eigenwijsheid en zijn controlfreak gedrag. In België is dit het begin van het eind verwacht ik. Bij Antwerpen hebben ze een fortuin geinvesteerd om hoge ogen te gooien en dat brengt de nodige druk met zich mee. Volgend seizoen zien we Mark daarom bij Fortuna Sittard. Groeten Klaas.

26 augustus 2022 om 10:18

Ik denk dat we bij Fortuna Sittard eerder Märk al Bömmel zien. Daar waait een geheel andere wind momenteel. Het lijkt me niet heel gezond wat daar gebeurt

26 augustus 2022 om 11:27

Lijkt mij ook niet heel gezond wat jij snuift. Wist niet dat je in het Pieter Baan Centrum zomaar het internet op mag.

Ik heb gisteren een rectie geplaatst die hetzelfde is als deze reactie van van Bommel zelf hier zegt.

Dit is gewoon een reël verhaal qua waar Antwerp staat op t moment

Jammer van de nederlaag maar Basaksehir was veel uitgekookter over de 2 duels. Nu volop richten op de competitie want dat is toch de prioriteit van de voorzitter. 1ste verlies in 9 wedstrijden maar echt swingend is het alles behalve. Er zit toch verbetering in het team dat op een paar posities na toch hetzelfde is gebleven sinds vorig seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren