Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel: ‘Kans is groot dat we kampioen worden als we twee keer winnen’

Laatste update:

PSV bezet met nog twee wedstrijden te gaan de tweede plek in de Eredivisie. De Eindhovenaren staan op punten gelijk met koploper Ajax, maar hebben door een slechter doelsaldo wel de mindere papieren voor het landskampioenschap in handen. Trainer Mark van Bommel neemt het met zijn ploeg zondagmiddag op tegen AZ, terwijl woensdagavond Heracles Almelo de tegenstander is. Ajax treft FC Utrecht en De Graafschap nog en Van Bommel denkt dat de kans groot is dat PSV kampioen wordt als het zijn laatste twee duels weet te winnen.

“Of het vandaag of woensdag gebeurt maakt mij niet uit, als we aan het einde maar met die schaal staan”, verwijst hij in gesprek met FOX Sports naar eventueel puntverlies van Ajax. “Ik weet ook wel dat het niet vanzelfsprekend is als je zelf twee keer wint, maar die kans is wel heel groot.”

Van Bommel was vorig seizoen als trainer van PSV Onder-19 ook al verwikkeld in een titelstrijd, maar merkt dat er nu meer bij komt kijken. Zo heeft iedereen een mening klaarliggen als het even wat minder gaat: “Kijk, je moet je daar niets van aantrekken. Je hoort het en je leest het, maar als ik wat vind, dan zeg ik dat.”

“Of de mensen dat nou leuk vinden of niet. Maar ik kan dat wel onderbouwen. Ik ga niet zomaar wat roepen. Je kunt wel roepen dat het slecht is, of dat het er niet uitziet, maar vertel me dan eens even wat er slecht is. En zo praat ik ook met m’n spelers. Als ik iets in de pers zeg, dan probeer ik iets te zeggen waarover nagedacht is. Je moet niet zomaar lukraak iets roepen”, is hij duidelijk.

Denk jij dat PSV kampioen is als het zijn twee aankomende wedstrijden wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee Mark, die kans is klein, en dat zeg ik als PSV supporter.

12 mei 2019 om 14:38

Ajax is het echt wel kwijt hoor.

12 mei 2019 om 15:41

Na 1 nederlaag al...

12 mei 2019 om 16:32

Wat zei je ook alweer?

12 mei 2019 om 15:21

Sluit me erbij aan... Dit geeft Ajax niet weg

Denk dat de kans toch vrij klein is al hoop ik dat je gelijk hebt Mark. Hopen dat Ajax mentaal nog last heeft van woensdag anders zie ik het niet meer gebeuren.

Eerst zelf maar winnen Mark.

hij klinkt wel erg overtuigd voor een coach van een club die het kampioenschap niet meer in eigen hand heeft. ik vind het maar een vreemde uitspraak

12 mei 2019 om 15:25

Cocu deed het ooit ook bij een achterstand op 4 wedstrijden van het einde. We werden wel kampioen dat jaar

Heel vreemd om te zeggen. Al win je twee keer met 5-0 dan sta je nog met lege handen als Ajax gewoon zijn wedstrijdjes wint. Virtueel is PSV zelfs al uitgespeeld. Niet lullen maar poetsen, Mark.

Arrogant en denigrerend van Mark

Wat is dit nou weer voor domme uitspraak van de domste psv trainer ooit?
Als Ajax ook 2 keer wint sta je met lege handen!

blij als we binnekort een paar weken rust hebben van die amateur trash talkers van Bommel en Dumfries

De kans dat je vandaag verliest is ook groot. Veel praatjes deze man. Hoge bomen vangen veel wind. Kampioenschap vandaag beslist denk ik.

De kans dat de topploegen winnen is groter dan dat ze verliezen. Dus de kans is helemaal niet groot, maar blijft klein. En vervolgens zeggen dat ie niet zomaar lukraak wat roept. Dat heeft ie dus net gedaan.
Snap niks van die psychologische oorlogsvoering van Mark. Lijkt meer op comedy.
Zorg eerst eens dat je je spel op orde krijgt. Je topscoorder van de goal weg halen en het spel laten bepalen wat hij niet kan..... Alsof je niet Wilt winnen.

Kotsmisselijk van die praatjesmaker. Eat mij betreft gaat ie weg uit NL. Klaar mee.
PSV gaat lekker verliezen, gun ze ook helemaal niks meer.

Ja Mark..... als.... maar je won niet... Maar de kans is groot dat jullie nog kampioen worden als je met 18-0 wint...

Zeg dat nog eens😁. Blij toe dat PSV met het gezwijmel wekelijks geen kampioen wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren