Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel is na uitstekende start nog twee zeges verwijderd van clubrecord

Laatste update:

Na de 3-0 overwinning op Ajax vervolgt het foutloze PSV de competitie met een uitduel met NAC Breda. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag werd midweeks uitgeschakeld in de KNVB Beker door RKC Waalwijk en bezet momenteel de zeventiende plaats in de Eredivisie. Opta blikt vooruit op het duel in het Rat Verlegh Stadion, zaterdag vanaf 18.30 uur.

O NAC verloor de twee meest recente thuisontmoetingen met PSV in de Eredivisie, maar verloor er van de acht daarvoor slechts één (vijf overwinningen, twee remises).

O NAC hield in september 2001 voor het laatst de nul tegen PSV in een competitieduel (2-0 winst), sindsdien incasseerde de ploeg 77 treffers in 29 Eredivisie-wedstrijden tegen PSV (gemiddeld 2,7 per duel).

O NAC noteerde dit seizoen slechts 52 doelpogingen, het minst van alle Eredivisie-ploegen, terwijl PSV tot nu toe de minste schoten toestond (60).

O NAC verloor slechts drie van de laatste tien thuisduels in de Eredivisie met de ploeg die op dat moment titelhouder was (drie overwinningen, vier remises).

O In de eerste zes speelronden van dit Eredivisie-seizoen ging alleen Hakim Ziyech (44) meer dribbels aan dan Mikhail Rosheuvel (34, net als Kristoffer Peterson).

O Mitchell te Vrede kan zijn honderdste Eredivisie-wedstrijd spelen en de vierde speler deze eeuw worden die namens drie verschillende Eredivisie-clubs tot scoren komt tegen PSV, na Frank Demouge (vier clubs), Erik Falkenburg en Elvis Manu.

O Geen ploeg scoorde dit Eredivisie-seizoen vaker van buiten het strafschopgebied dan PSV (7 keer), terwijl er vijf ploegen waren die vaker schoten van buiten de zestien dan de Eindhovenaren (35).

O Gastón Pereiro kwam tot scoren in elk van zijn laatste drie Eredivisie-duels, de PSV'er kan dit voor het eerst in vier competitiewedstrijden op rij doen.

O Angeliño, die zijn oude ploeg NAC voor het eerst tegenkomt in de Eredivisie, was in zijn laatste drie Eredivisie-wedstrijden in het Rat Verlegh Stadion telkens goed voor een doelpunt (één) of assist (twee).

O Alleen Eric Gerets (acht) begon zijn trainerscarrière bij PSV met meer opeenvolgende Eredivisie-zeges dan Mark van Bommel (momenteel zes, gelijk met Frank Arnesen); de acht duels van Gerets waren tevens de eerste acht Eredivisie-duels van Van Bommel voor PSV.

NAC Breda - PSV eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik haat dat soort records, want ik word er altijd zo bijgelovig van, op een cynische manier :P Gewoon lekker doorgaan met winnen jongens

Ze gaan gewoon met gemak het record breken. NAC uit met daarna VVV en Emmen thuis. Daarna moeten ze naar Groningen. Dit moeten 12 punten gaan worden. Vitesse komt pas daarna naar Eindhoven, en zou me niet verbazen als PSV ook van de Arnhemmers vrij makkelijk gaat winnen.

27 september 2018 om 20:46

Laten we de boel niet gaan onderschatten. Daar is nog niemand beter van geworden.

27 september 2018 om 21:08

Ik ga uit van de flow waarin de ploeg van v.Bommel nu zit. Als Ajacied hoop ik echt voor puntverlies van PSV maar voor nu zie ik het niet zitten. Ja, NAC uit is meestal moeilijk voor de Eindhovenaren, maar kijk wat er nu gaande is in Breda? Ik durf zelf te zeggen dat het gat tussen plek één en twee groter gaat worden. Na Sittard moet Ajax thuis tegen AZ, Heerenveen uit en Feyenoord thuis. Duidelijk een moeilijker programma.

27 september 2018 om 21:51

Los van het feit dat de discussie gaat over of PSV dit record gaat halen, waar ik van denk dat ze het gaan halen wil ik even reageren op de rest van je bericht. Idd. NAC was altijd een angstgegner van PSV (net als Roda) in deze vorm moet.PSV hier van winnen. Ook de andere zou moeten lukken. Verder heb je het over dat het gat groter word. Natuurlijk kan dit, echter maakt dit niet uit. Al zou Ajax punten verliezen in Sittard (zou best kunnen) daarna klinken de tegenstanders groot, maar in de regel pakt Ajax veel punten tegen deze clubs. Al zou Ajax na deze wedstrijden 12 punten achter staan, dat maakt niets uit. Na 34 ronden heeft iedereen elkaar 2x getroffen en is er de eindrekening. Als PSV punten gaat verliezen en Ajax loopt in zie je altijd het vertrouwen slinken aan de ene kant en groeien aan de andere. Al met al als PSV over 4 wedstrijden meer dan 10 punten voorstaat reken ik mijzelf nog lang niet rijk. Een behoorlijk uitgebreide offtopic 😂

27 september 2018 om 23:29

Moet winnen, moet lukken... Ik hoop dat de spelers een betere instelling hebben bij het benaderen van deze wedstrijden.

29 september 2018 om 11:09

We gaan vandaag een pakslag krijgen misschien wel de grootste van alle tijden zo slecht zijn we
Maar nac zal nac niet zijn om opeens nu punten te pakken en volgende week zwaar klop te krijgen.

29 september 2018 om 20:14

Het lijk logisch, maar winnen doe je nog altijd op het veld en niet op papier.

De aankomende 4 wedstrijden kunnen ze nog wel makkerlijk winnen als ze zo doorgaan.

29 september 2018 om 11:16

PSV heeft het traditioneel lastig in het noorden. Of het nou Groningen of Heerenveen is. Maar dit Groningen is wel het minste in jaren en in crisis. Hopelijk over 4 wedstrijden nog steeds. De andere 3 moet je sowieso winnen op dit moment.

Gaan ze idd makkelijk redden. Komende weken hebben ze een makkelijk programma. Zeker tot 2 dec dan moeten ze naar Feyenoord. Tot daar aan toe gaan ze gewoon alles winnen.

Gezien de huidige staat waarin PSV verkeert zouden ze alles moeten winnen, de enige ploeg die in de buurt komt is tenslotte Ajax en zelfs dat werd 3-0. Enkel Fortuna had een punt verdiend tegen PSV dit seizoen

Volgens sommigen hier kunnen we de rest van het seizoen wel overslaan. Gelopen koers, PSV gaat alles winnen en is nu al kampioen.

Uiteraard komt er een wedstrijd (of reeks) waarin het niet loopt en PSV eens tegen puntverlies aanloopt. Er kan nog zóveel gebeuren de komende maanden. Blessured, schorsingen e.d. We moeten niet zo dramatiseren. Zó slecht is Ajax niet ineens. Zó goed is PSV niet ineens. De wedstrijden tegen Fortuna en Zwolle had voor hetzelfde geld puntverlies opgeleverd.

28 september 2018 om 20:42

Sneekpsv

Precies! Ik snap best dat in de euforie van de veegpartij tegen Ajax de goegemeente inderdaad de platte kar alweer door de straten rond het stadion ziet rijden, maar zullen we gewoon nog even rustig afwachten hoe de komende maanden zich ontwikkelen?

Wat jij ook al zegt, tegen Fortuna en vooral Zwolle had PSV gewoon pure mazzel dat de winst in de slotseconden nog tot stand kwam. Zo goed is PSV dus helemaal niet. En Ajax inderdaad niet zo slecht als veel PSV fans nu opeens lijken te denken. Je hebt PSV - Ajax toch gezien? Als De Ligt meedoet, en Ten Hag dus Frenkie de Jong op het middenveld had neergezet in plaats van een Eiting, dan had deze wedstrijd er zomaar anders uit kunnen zien. Ik zeg niet dat Ajax dan persé had gewonnen, tuurlijk had PSV ook dan kunnen winnen, maar ik zeg vooral dat de wedstrijd er dan anders uit had gezien. Ajax heeft natuurlijk gewoon een uitstekende ploeg met uitstekende spelers. En ik krijg heel veel kritiek als ik dit zeg, maar ik blijf het lekker zeggen: in mijn ogen heeft Ajax ook gewoon een betere selectie van Psv.

29 september 2018 om 16:06

Ajax een iets betere selectie en PSV een veel beter team. Denk dat het tweede uiteindelijk doorslaggevend gaat worden, al kan Ajax met een sterkere mentaliteit en meer spelend op teambelang nog steeds kampioen worden. Ik zie namelijk bij PSV dat iedereen elkaar de kans gunt en werkt voor elkaar (zie de assist van Bergwijn op Lozano vs. de hopeloze afstandschoten van bijv. Ziyech terwijl een teamgenoot er beter voorstaat). Dan kan Ajax een betere selectie hebben, maar met een slechtere mentaliteit/werklust voor elkaar word je dan alsnog geen kampioen. Bij PSV-Ajax was vooral dit verschil duidelijk merkbaar en uiteindelijk voor de wedstrijd ook doorslaggevend.

"alleen Eric Gerets (acht) begon zijn trainerscarrière bij PSV met meer opeenvolgende Eredivisie-zeges dan Mark van Bommel (momenteel zes, gelijk met Frank Arnesen)"

Frank Arnesen?? Trainer van Psv? Nope. Hij is assistent trainer geweest bij Psv, onder Hans Westerhof en hij was Technisch Manager bij Psv. Maar hoofdtrainer? Nooit!

Mits ze scherp blijven, breken ze dat record met gemak als ze je de aankomende tegenstanders van Psv ziet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren