Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten: ‘Hopelijk blijft hij, maar hij kan slagen bij Liverpool of Bayern’

Laatste update:

Marco van Basten voorziet een grote toekomst voor Arne Slot. De analyticus maakt tijdens het programma Rondo van Ziggo Sport duidelijk diep onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van de trainer van Feyenoord. De oud-spits weet zeker dat Slot in de Europese top zou slagen.

“Ik vind Slot echt heel goed”, geeft Van Basten aan. “Ik hoop dat hij langer in Nederland blijft, want het is een verrijking voor het Nederlandse voetbal. Hij kan echt overal terecht: Bayern München, Liverpool... daar ben ik echt van overtuigd.”

“Ik hoop dat hij in Nederland blijft, maar ik ben ervan overtuigd dat hij het overal kan. Ik heb een paar keer met hem gesproken, en hij gaat heel goed met de spelersgroepen om. Tactisch is hij natuurlijk ook zwaar goed onderlegd.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Ik kan zijn ideeën goed uitleggen, hij is rustig én intelligent”, vervolgt de analist. “Wat mij betreft is hij echt een toptrainer. Ik denk wel echt dat hij bij iedere club terecht kan, ook bij moeilijke clubs. Hij is heel slim in zijn woordkeuzes.”

“Hij heeft heel veel kwaliteiten en hij laat het op ieder niveau zien. Eerst deed hij het al bij AZ, en nu bij Feyenoord. En Feyenoord is echt een ingewikkelde club. Al drie jaar heeft hij het goed voor elkaar, terwijl PSV en Ajax veel meer mogelijkheden hebben qua geld.”

“Hij zou echt overal passen. Als je AZ en Feyenoord aan het voetballen krijgt, dan krijg je ook grote clubs als AC Milan aan het voetballen. Je ziet heel duidelijk zijn hand terug waar hij de trainer is.”

“Ik denk dat het zelfs makkelijker voor hem wordt op een hoger niveau, want hij heeft betere spelers die zijn ideeën sneller begrijpen”, besluit Van Basten. “Uiteindelijk denk ik ook dat hij slim genoeg is om koppige spelers goed te sturen.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Basten is wel echt één van de weinige analisten die zonder echte voorkeur gewoon commentaar kan geven op verschillende clubs. Ik ben het nog lang niet altijd met hem eens, maar het is in ieder geval prettig om iemand te hebben die gewoon een voorkeur heeft voor leuk en mooi voetbal.

22 april 2024 om 21:07

Van Basten heeft alleen vaak dat ie geen idee heeft wat ie zegt. Hij lijkt soms heel wazig en helemaal los van de realiteit. Ook heb ik het gevoel dat hij en Gullit de Eredivisie niet eens kijken.

22 april 2024 om 22:11

Slot is vooral een trainer die heel goed is in zijn eigen PR. Het is een goede prater. In de Europese top gaat hij het daar niet mee redden. Mark my wordt als hij gaat. Ik gun hem wel eenechte topclub maar timing en welk bestuur er bij deze club zot , zal cruciaal zijn.

22 april 2024 om 22:26

Beetje loze woorden eigenlijk. Slot is tot nu toe erg succesvol, niet alleen bij Feyenoord. Daar is meer voor nodig dan eigen PR. Heeft genoeg spelers echt structureel beter gemaakt, oog voor detail, goede taktiek en kan heel goed de boodschap brengen. Toch ook wel belangrijk....

22 april 2024 om 23:22

Wat een hoop onzin zeg.
Slot doet het qua prestaties toch heel erg goed Feyenoord en hiervoor az?
Z’n eigen pr heeft daar echt helemaal niets mee te maken.

23 april 2024 om 02:16

Deels eens. ik kan als Ajacied ook weinig verkeerd over Slot zeggen, gun deze man een mooie uitdaging in een topcompetitie. Liever vandaag dan morgen

Jaartje bij Feyenoord zou mooi zijn en alles lijkt erop dat hij deze zomer blijft. Daarna, met alle Nederlandse prijzen in de zak en een Uefa Cup, gun ik hem uiteraard een prachtige stap!

22 april 2024 om 20:40

Een Uefa Cup nog wel...
Het zou de grootste prestatie ooit zijn als het Slot lukt om een beker te winnen van een toernooi dat al een jaartje of 10 niet meer bestaat.

22 april 2024 om 20:52

Jahoor. Straks ga je me nog vertellen dat we gisteren niet de Amstel Cup hebben gewonnen zeker?

22 april 2024 om 20:43

Daarbij is het volgens mij ook niet meer mogelijk om door te stromen in de Europa League/Uefa Cup vanwege de nieuwe opzet. Verbeter mij als ik er naast zit trouwens!

22 april 2024 om 20:49

@gluubster

Dan winnen we toch gewoon de Champions League? Vind ik ook prima hoor.

22 april 2024 om 20:49

Naast dat het nu de Europa League heet, gaat dat volgend seizoen hoe dan ook niet lukken. Of we moeten dit seizoen nog op miraculeuze wijze 3e worden en de voorronde van de Champions League niet doorkomen volgend seizoen. In de nieuwe opzet van de Europese competities is het niet meer mogelijk te "degraderen" na de groepsfase.

23 april 2024 om 06:39

Het liefst heb ik ook dat Slot jaren nog blijft. Alleen als zulke clubs gaan komen dan zijn we een beetje kansloos. Ik hoop dat het beleid sterk genoeg is. Dat er goede alternatieven klaar staan en goed backup plan.

IK denk ook dat hij dat zou kunnen, want deze trainer is zo compleet,.

Het is echter belangrijker dat de directies van die clubs dat ook denken, maar onze trainers hebben geen geweldig track record.

Het is gewoon op dit moment met Bosz 1 van de betere/ beste trainers uit Nederland. En ik denk dat hij overal ook kan trainen en gun hem na Feyenoord een mooie club toe.

22 april 2024 om 21:25

Bosz is een uitstekende coach onder bepaalde omstandigheden, maar ook een matige coach tegelijkertijd als die omstandigheden er niet of in mindere mate zijn. Dat wat Bosz doet, werkt bij topclubs in middelgrote competities of de absolute top. Die rendeert echt enkel met een kwalitatief dominante ploeg, maar dan is het ook wel gelijk heerlijk om te zien.

Hoe dan ook moet het Nederlandse trainingsgilde het momenteel wel hebben van Bosz, Slot en Ten Hag. De rest moet het of nog laten zien, of het zit er uberhaupt niet in, al heb ik ook nog wel vertrouwen in Van Bronckhorst. Die had bij Rangers ook wel pech.

Hier kan niemand het oneens over zijn. Slot maakt spelers beter. Dit leidt tot waardevermeerdering
Geen idee of hij het aandurft, maar als hij gaat dan hebben we eindelijk weer een trainer in het buitenland die succes heeft

22 april 2024 om 22:07

Dat dachten we met Ten Hag ook, het is echt onzin om te zeggen dat hij gegarandeerd succes zou hebben in de Europese top.

22 april 2024 om 22:27

Verschil met Ten Hag is dat hij communicatief echt een stuk minder is. Dat is verbloemd met uitstekende prestaties, en spelers die echt beter werden. Maar naar buiten toe is Ten Hag een beetje een botte boer.

22 april 2024 om 23:26

Heb je zeker een punt.
Nou is united ook wel een slechte keus gewoon.
Eerst seizoen ging nog goed, daarna berg afwaarts, zelfde als zijn voorgangers.

23 april 2024 om 23:02

Er is wel een verschil tussen instappen in een rampzalig United die net 6e is geëindigd, of de All Star selectie van Liverpool die - ongeacht trainer - toch wel meespeelt om de *grote* prijzen...

22 april 2024 om 22:40

Ik hoop vooral dat hij de juiste keuze gaat maken, mocht hij ooit vertrekken bij Feyenoord. Je ziet bijv aan Ten Hag, dat het het echt moeilijk is om “vedettes” te managen en mee te krijgen in een bepaalde speelstijl. Vaak is dat ook de reden waarom trainers vaak sneuvelen in de top.

Normaal gesproken zou ik Dortmund als de ideale vervolgstap zien, maar de trainer zit er nog en ze hebben net Mislintat aangesteld… Al zou het me niet verbazen dat laatstgenoemde onder de indruk is geraakt van het werk in Rotterdam.

Je moet ook wel een beetje mazzel hebben. Als Slot bij wijze van spreken twee jaar geleden was ingestapt bij Manchester United, zat hij nu zeer waarschijnlijk op de schopstoel. Maar goed, misschien heeft Ten Hag zichzelf wel een beetje overschat, al zeg je natuurlijk geen 'nee' tegen een club als United.

Wel zie ik veel gelijkenissen tussen de twee, ook met betrekking tot spelers. Het is dus wel zaak dat Slot niet dezelfde fout maakt en een club kiest waar het rustiger is en waar het technische beleid op orde is. Hoe dan ook heb ik wel vertrouwen in Slot, vooral omdat hij als coach zo compleet is.

22 april 2024 om 22:09

Met het verschil dat Slot een stukje welbespraakter is, wat hem zeker in landen waar de media zo aan je stoelpoten zagen als Engeland, wel wat meer tijd geeft.

Ik denk dat slot een exceptionele trainer is . Maar heeft bij twee clubs gezeten waar het momentum goed was. De verwachtingen niet te hoog. Ook heeft hij door de gekke actie van Az om hem voortijdig op straat te zetten veel extra tijd gekregen om zich voor te bereiden een ongekende luxe. Anderzijds valt het dit jaar wel tegen. De verwachtingen waren torenhoog maar Europees meedoen of titelprolongatie werden snel onhaalbaar. Bij een Europese topper heeft hij die tijd niet. Ook is het verstandig om naar een stabiele club te gaan. Kijk ETH in mijn ogen toch de best presterende trainer van afgelopen jaren die in een zeer moeilijk moment instapt en waar eigenlijk een bedrijfsreorganisatie nodig is ipv van een nieuwe trainer.

Ik heb persoonlijk nog nooit zo'n goede trainer ervaren en denk dat die overal kan slagen.

Dat zeiden ze ook allemaal over ten Hag... en vele andere trainers. Ik hoop dat hij een kleinere stap neemt dan gelijk bij een topclub

23 april 2024 om 22:59

Dingetje is, ongeacht trainer speelt deze Liverpool selectie wederom voor de prijzen. In dit geval komt Slot in een gespreid bedje terecht, terwijl Ten Hag een rampzalig United erfde, die ergens 6e plaats waren geëindigd. Tamelijk groot verschil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren