Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Basten hield van mij, we hebben nog wekelijks contact’

Laatste update:

Yassine El Ghanassy vertrok een jaar geleden op huurbasis van AA Gent naar West Bromwich Albion, maar werd niet veel wijzer van die stap. De linkermiddenvelder kwam alleen in twee League Cup- en een FA Cup-duel aan de bak en besloot in de winterstop verder te kijken. Hij kwam uit bij sc Heerenveen, waar hij na twee maanden een basisplaats veroverde en in de smaak viel.

/

Inmiddels is de Belg terug in zijn thuisland en begint hij de voorbereiding op het seizoen 2013/14 weer in Gent. Hij acht de kans dat hij ook werkelijk bij de club blijft zo’n vijftig procent, zegt hij zaterdag in Het Laatste Nieuws. Aan sc Heerenveen zal hij altijd zoete herinneringen bewaren; met name de samenwerking met Marco van Basten beviel hem uitermate goed.

“De club geloofde wel in mij en heeft me gered. Ik vond er mijn spelvreugde terug. De coach hield van mij. We hebben trouwens nog steeds wekelijks contact. Heerenveen wil me kopen, maar hun bod is onvoldoende voor meneer Louwagie. Er zijn nog buitenlandse clubs die me volgen. Maar ik wil niet meer de fout van vorig jaar maken”, stelt El Ghanassy. Hij kwam tot twaalf duels en vijf doelpunten in zijn maanden in de Eredivisie.

Yassine El Ghanassy was een aanwinst voor de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hoop dat hij weer door Heerenveen geleend word, omdat hij de ideale vervanger is van Djuricic. Hij heeft al in 12 wedstrijden 5 gescoord en 3 assisten gegeven. Kortom: Super!

Mooi om dit te lezen, Het blijft toch prachtig (denk ik) als je gewoon als een 'random' voetballer opeens les krijgt van de grootmeester zelf namelijk San Marco een speler die in Milaan nog steeds op handen word gedragen ondanks de topspitsen die hij heeft gehad als opvolgers in Milan, Elke spits die bij AC binnen komt lopen word gespiegelt aan de grote Marco Van Basten het blijft eeuwig zonde dat zijn carierre zo vroeg ten einde kwam want zonder die vervelende blessure's had hij zéker nog meer bereikt.

Ondanks dat ik nog maar 22 ben heb ik me zeer zeker wel verdiept in Van Basten en Gullit wat een helden waren dat, Zulke spelers gaan we voorlopig niet meer zien in Nederland.

Deze jongen is een aardige speler die vooral opviel in de wedstrijd tegen Psv of Feyenoord? iig in een van deze wedstrijden kwam er ontzettend veel dreiging van hem af en had hij ook een aantal assist en een doelpunt gemaakt, en als zijn ploeggenoten iets zuiverder waren kon hij wel 4 assist op zijn naam hebben die wedstrijd, Jammer dat hij niet terugkeert naar Heerenveen ik hoop voor die jongen dat hij nu de goede keuze gaat maken want hij werd volgens mij altijd wel als een groot talent gezien in belgie?

6 juli 2013 om 14:12

Je hebt gelijk man, ik zie hem graag in Heerenveen!

Doe dan ook niet zo moeilijk El Ghanassy. Hij wil graag naar Heerenveen, maar alleen als we hem een hoog salaris bieden. Als hij bereid is wat in te leveren, iets te investeren in zijn carriere, dan kan hij bij Heerenveen grote stappen maken.

6 juli 2013 om 14:17

Volges mij staat er toch echt in de tekst dat de transfersom te hoog is?

6 juli 2013 om 14:21

Huh? hij geeft toch aan graag terug te willen? helaas wil gent geld zien voor hem.

6 juli 2013 om 14:26

Over heen gelezen, excuses.

Hij heeft enkele weken geleden ook aangegeven dat Heerenveen zijn salaris niet kan betalen. Misschien dat hij op dit punt van gedachten veranderd is en wel wil inleveren, dat weet ik niet.

Wellicht als Van La Parra naar Heracles gaat, dat men ruimte ziet om hem te halen.

6 juli 2013 om 14:28

Ik hoop echt dat hij terug heereveen kan komen.

je zag hem helemaal openbloeien onder san marco. voor deze jongen is een goede begeleiding heel belangrijk om goed te presteren.

ik denk dat als gent het juiste aanbod krijgt hij wel wel salaris zal inleveren hoor.

6 juli 2013 om 14:31

Ik denk niet dat Gent grotere lonen betaalt dan Heerenveen

6 juli 2013 om 21:23

Nee van la parra hoeft niet weg om ruimte voor el ga te maken. Sterker nog ze zijn bezig om mokhtar te los te weken bij zwolle. Er is gewoon niet genoeg budget om el ghanassy te kopen ondanks de verkoop van djuricic.

In het begin kwam deze jongen binnen als een heel grote versterking, zeker in zijn eerste wedstrijden tegen PSV en Feyenoord speelde hij erg goed. Daarna bij vlagen sterk maar vooral te lang door willen gaan in zijn acties. Om mij hoeft Heerenveen hem niet meer te halen, ik zie liever Mokhtar komen van Zwolle!

6 juli 2013 om 14:19

En Mokhtar gaat niet te lang door in zijn acties?

6 juli 2013 om 14:26

Dat hoort ook bij een buitenspeler, noem eens een buitenspeler die dat niet doet... Als creatieve speler moet je dat wel doen om iets te kunnen forceren en dus toegevoegde waarde te hebben.

6 juli 2013 om 17:45

Juist goed toch, een speler die wat durft. Beter dan die simpele spelertjes die bang zijn om een fout te maken en iedere bal breed of terug passen.

Vond hem sinds zijn komst een sterke indruk maken, vanuit Belgie weet ik nog wel dat zijn naam een tijdje in 1 adem genoemd werd met spelers als de Bruyne. Weet iemand wat daar is gebeurd? Of heeft hij gewoon toen 1 of 2 goede seizoenen gehad? Zou erg gaaf zijn als zo'n groot talent als hij volgend jaar weer bij Heerenveen te bewonderen is.... Met Wildschut en el Ghannasy op de vleugels heeft Heerenveen 'oppeens' weer leuke buitenspelers. Ik acht de kans echter wel klein.... weet 1 van de Heerenveen kenners of dit uberhaubt nog aan de orde is?

6 juli 2013 om 14:22

hij heeft/had een slechte mentaliteit. was lui trainde niet graag. etc maar nu heeft hij ingezien dat hij zich moet gedragen als prof. beetje hetzelfde verhaal als vandenborre.

6 juli 2013 om 14:54

@belgie @ikbenbelg Dankjewel! Hij is pas 22 dus hij is nog jong, kan die stappen misschien nog wel maken!

6 juli 2013 om 14:23

"ik was het beu uitgejouwd te worden. Ik trok de stad niet meer in, omdat ik constant werd aangesproken. "je bent een dikkenek", klonk het."
"het was niet gemakkelijk om daarmee om te gaan. Nu ben ik 22 en raakt het me allemaal niet meer zo. Laat de mensen maar praten. Kritiek bestaat al lang en is geen misdaad. Iedereen heeft ook recht op een mening. Alleen hecht ik er geen belang meer aan."

Dit zei hij vandaag in de krant, daarom verliet hij Gent. Hij was een versterking maar gent en el ghanassy raakten uitgekeken op elkaar. Maar ik denk dat El Ghanassy nog wel wat kan betekenen voor Gent en ik denk dat de fans weten dat als hij zich op voetbal concentreert hij een versterking is voor Gent

@Afca_1995,

Je komt uit 1995 maar bent 22? Best knap moet ik zeggen

6 juli 2013 om 14:21

Zo moeilijk is dat niet. 1995 hoeft toch niks met de leeftijd te maken te hebben? Zeker in het geval van ajax niet. Kijk even op zijn profiel dan weet je genoeg denk ik.

On:
Leuke speler. Net als djuricic ondanks in wat mindere mate een speler waarvoor je naar het stadion komt. Hoop voor heerenveen dat ze hem komend jaar weer in het team hebben. Anders mag ie natuurlijk ook naar NAC . Misschien dan wel wat salaris inleveren haha.

6 juli 2013 om 15:42

@toontje070

In 1995 won Ajax de CL. Ik neem aan dat Afca_1995 het jaar 1995 heel special vindt. Zo speciaal dat hij dat jaar in zijn gebruikersnaam heeft gezet. Als herinnering van de CL winst. Snap je?

er is ook een speler genaamd savic op proef 19 jarige aanvaller, deed het best goed in de oefenwedstrijden scoorde 2x geloof ik, lijkt me wel een goede speler voor SCH alleen hij komt niet als el ghannasy komt lijkt me, maar misschien zuigt hij dit ook wel uit zijn duim..

voor de rest lijkt me de aanval wel goed te zijn verder je hebt pappa ook nog en nu wildschut ook , dus alleen nog de echte opvolger van djuricic misschien, maar investeringen in de verdediging lijken mij meer nodig..

6 juli 2013 om 14:32

Dijks bij gekomen, verdediging staat bijna wel, moet nog een technische middenvelder, en 1 buitenspeler komen wat mij betreft. En misschien bij een vertrek van Nordfeldt, Cillessen zien los te weken bij ajax..

6 juli 2013 om 14:48

ja Dijks is er inderdaad bij gekomen maar hij is gehaald als een linksback, ik vind persoonlijk dat er nog een CV bij moet komen om de verdediging echt helemaal op orde te hebben. Als ze dan savic een contract aanbieden heb je er ook een goede getalenteerde buitenspeler bij die ook op het middenveld kan spelen, en ik ben persoonlijk van mening dat ze pappa een keer een echte kans moeten geven.. (ik ga er vanuit dat nordfeldt gewoon blijft net als finnbogason dus dan zou je de selectie compleet hebben).

was een goede aanwinst voor heerenveen, zie hem graag spelen, lijkt mij een betere opvolger dan Pappa voor Djuricic, en het geld moeten ze hebben lijkt mij, na het verkoop van Djuricic zijn nog niet dure spelers aangetrokken.

6 juli 2013 om 14:33

Behalve Djuricic hadden ze ook geen dure speler.

Hij presteerde erg goed tegen Feyenoord en Psv. Een aderlating voor Heerenveen. Erg snel en geweldige dribbels.

vindt het wel jammer, dat hij weer terugkeert bij KAA Gent. Heb genoten van hem bij Heerenveen, hij heeft echt geweldige acties en hij heeft de snelheid die Heerenveen momenteel een beetje mist.
Zie hem graag terugkeren, maar ik acht de kans erg klein.

Dit is wel een speler voor twente ajax of psv, goeie actie in huis maarja wat zou hij moeten kosten? 2miljoen?

Ik hoop dat Gudmundsson bij ons verkocht wordt. Dan kunnen we El Ghanassy halen. Uitstekende speler met een goeie techniek, snelheid en scorend vermogen.

Leuke speler hoor. Durft tenminste een actie te maken. Erg leuk. Jammer dat Heerenveen hem niet kan kopen.

El Ga . Kom alsjublieft weer naar ons toe jammer dat je te duur bent. Was zeer te spreken over je. Ben bang dat Heerenveen niet genoeg geld heeft. Jammer hij heeft hier het plezier weer terug gevonden man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren