Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Basten ergert zich enorm aan openingsact CL-finale: ‘Belachelijk!’

Zaterdag, 10 juni 2023 om 21:00Jordi Tomasowa • Laatste update: 21:53

Marco van Basten is niet bepaald fan van de openingsact voorafgaand aan de Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale. Vlak voor aanvang van het duel traden artiesten Burna Boy, Anita op in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul.

De oud-voetballer kan er met zijn hoofd niet bij dat de openingsact enkele minuten voor de aftrap van de Champions League-finale plaatsvond. De spelers moesten in de catacomben wachten tot het einde van de optredens, waarna zij het veld konden betreden. “Ik vind dit echt belachelijk. Waarom doe je het niet voor de warming-up?", briest Van Basten bij Ziggo Sport. “Nu staan die gasten daar te wachten, niets te doen...”

“Het is waardeloos voor de spelers”, vervolgt de analyticus. Van Basten geeft aan zich ook te ergeren aan de steeds commerciëler wordende voetbalwereld. “Het moet gaan om de voetballers, niet om de commercie. Nu kunnen ze de kaartjes duurder verkopen, natuurlijk... Het gebeurde eerst al op het WK en nu ook bij de UEFA. Belachelijk.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

29 reacties (laatste reactie door timmio)

Eens Marco, deze poespas past niet bij voetbal. Gewoon voetballen, geen pre show.

10 juni 2023 om 22:12

Met de pre-show is op zich niets mis mee wat mij betreft, maar niet als de spelers al klaar staan om aan de wedstrijd te beginnen.

Ik snap zijn punt maar het hoort erbij. Hij moet blij zijn dat er geen halftime show is.

De finale is één groot feest en dat proberen ze er zoveel mogelijk van maken. Shoot them, right?

10 juni 2023 om 21:57

Het hoort erbij? Sinds wanneer hoort dit erbij dan? Het is geen NFL of NBA..

10 juni 2023 om 22:19

Het zal alleen maar normaler worden de komende jaren.

Bij de laatste finales waren er ook shows alleen niet zo vlak voor de aftrap.

Als je ze iets kwalijk kan nemen is het dat ze het zo vlak voor de aftrap doen. Slecht gekozen moment. Hoort allemaal bij de amerikanisering van de wereld

10 juni 2023 om 22:27

Hoort het er nou bij of gaat het ooit normaal worden volgens jou? Hoe dan ook mis ik de link met voetbal volledig

11 juni 2023 om 04:51

De link met het voetbal is vrij simpel. Er zit publiek dat vermaakt wil worden.

11 juni 2023 om 09:12

Ja met voetbal en niet 1 of andere nietszeggende show. Anders hadden zij wel kaartjes gekocht voor het circus

10 juni 2023 om 22:00

"het hoort erbij" is natuurlijk subjectief. Uiteindelijk bepaalt de consument of het erbij hoort. Van mij hoeft deze gekkigheid niet, maar ieder zijn ding.

10 juni 2023 om 22:04

Doe het dan vlak na de warming up en niet vlak voor de opkomst maar ja ja de warming up zitten de bobo's nog niet

11 juni 2023 om 01:26

Het hoort er absoluut niet bij.

Hij heeft toch ook gewoon gelijk. Moet je nou kijken waar die gasten moeten staan op het veld omdat de rest nog bedekt is. Het gaat tenslotte om die overbetaalde gasten op het veld en niet om die artiesten die een gastrol hebben in deze theatervoorstelling.

Ik ben het zeer eens met van Basten. Niemand zit te wachten op die poppenkast. We zitten voor het voetballen te kijken en niet voor een circusact. Gewoon lekker ballen en stoppen met dat overdreven gedoe.

Eigenlijk wel goed dat Van Basten dit soort dingen bekritiseert. De commercie heeft het voetbal al enkele decennia in zijn greep, maar dit is het volgende dieptepunt: spelers die, nota bene voor de allergrootste wedstrijd op (europees) clubniveau, moeten wachten tot een of andere muzikant klaar is met jengelen.

Old man yells at cloud.Hoort er gewoon bij. Voetbal is commercieel en dit brengt geld in het laadje. Ik vond die Anita best getalenteerd...

10 juni 2023 om 22:42

Met die eerste zin insinueer je dat Van Basten (old man) niet met zijn tijd meegaat. Vind dat altijd zulke dooddoeners... in dit geval ook nog volkomen onterecht, want Van Basten is juist een voorvechter van vernieuwingen in het voetbal. Wellicht een kwestie van smaak? Ik ben namelijk een stuk jonger, maar vind dit ook helemaal niks.

10 juni 2023 om 22:44

"voetbal is commercieel en dit brengt geld in het laadje."

Hoe brengt dit dan geld in het laatje? Zou er als je dit niet doet ook maar 1 persoon zijn die denkt, "wat? Geen openingsshow voor de Champions League-finale? Nou, dan hoef ik die wedstrijd ook niet te zien!"

Dat ze in Amerika vinden dat dit soort onzin bij sportevenementen hoort moeten ze zelf weten, ik denk dat in Europa vrijwel niemand er op zit te wachten.

10 juni 2023 om 23:04

Haha ik schreef laatje met een d. Ik ben sowieso af

Ik vind het ook ruk zo'n show. Heb het ook niet gekeken, maar er zijn mensen die dat leuk vinden.

11 juni 2023 om 00:40

Dan zetten ze maar lekker youtube op voor ze naar het stadion gaan, toch?

Verrerweg de meeste willen ddie onzin niet zien op een dagje voetbal, laat staan de UCL finale.

11 juni 2023 om 01:28

Nee Migi, je legt je veel te makkelijk neer bij verandering alsof die altijd goed is. Sommige verandering mag je toch wel tegenhouden, zoals dit soort onzin. En juist jij zou 'geld in het laadje' een slecht argument moeten vinden, de fossiele industrie brengt ook geld in datzelfde laadje. Het laadje van rijke *** waar de gewone burger, nu de gewone fan, niks mee opschiet.

11 juni 2023 om 10:20

Heel veel mensen vinden deze artiesten gewoon goed. Zelfs lil kleine heeft blijkbaar fans. Ik ben elrsoonlijk absoluut geen voorstander van de mate van commercialiteit, mqar je doet er weinig aan en ik vind iemand die een liedje zingt op de middenstip er geen alarmerend onderdeel van. Het is ook een stuk minder slecht voor het milieu dan de fossiele industrie

shoot them? Het gaat om voetbal niet om geld

Ik vind die preshow ook niks, maar je kunt ook gewoon om 9 uur kijken wanneer de aftrap is. Geen zin in een onzinnige preshow? Dan kijk je gewoon wanneer de wedstrijd begint.

10 juni 2023 om 23:39

Het gaat erom dat de spelers staan te wachten. Dat vind hij vervelend voor de spelers. Een show zelf is prima, maar niet als de spelers er last van krijgen.

11 juni 2023 om 07:11

Ik vraag me oprecht af hoeveel last spelers ervan zullen hebben als ze pak em beet 400mj per jaar vangen? Persoonlijk zou het mij niet interesseren om 30min te moeten wachten om met 22 man achter een bal te rennen voor 90+ min en dan zelfs 3mj op jaarbasis te cashen. Niet zo naïef doen met z'n allen.....geld moet ergens vandaan komen!

11 juni 2023 om 10:53

Altijd dat salaris erbij halen pfff zo clichés en vermoeiend.

Je zou maar naast Brozovic staan wachten in de catacomben. Een wandelende tijdbom!

100% eens met Marco! Ik snap dat ze er één groot feest van willen maken van deze finale, maar om dit nou te doen als de spelers al klaar staan… Meest jammer vond ik dat ze de Champions League hymne niet lieten horen, maar alleen op die piano…

Is toch mooi man, het moderne voetbal is toch al een zooitje. Die Anita was gewoon een topper !

Beetje interessant zitten doen alsof deze gasten met de maan landing bezig zijn! Het is gewoon voetbal niets meer en niets minder. Deze voetballers entertainen het publiek, en dat doen die artiesten die daar optreden op exact dezelfde manier....rennen achter een bal of een beetje jengelen op een podium!
Voor bijde is er een miljoenen publiek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1029 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Lecce83
5.Napoli73
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
M. ThuramAanvaller42
A. SánchezAanvaller00
Y. SommerKeeper40
F. AcerbiVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

Nederland
238 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2014-2015 AZ
2014-2014 AZ
2012-2014 sc Heerenveen
2008-2009 Ajax
2004-2008 Nederland
Laatste voetbalnieuws

‘Van Nistelrooij wilde stoppen, maar Hans Kraay jr. riep dat toen een halt toe’

Voetbalminnend Nederland krijgt vaak hetzelfde menu voorgeschoteld: ‘de grote drie’ en respectievelijke bijgerechten. Daarom neemt Voetbalzone dit seizoen een Kijkje in de Keuken Kampioen Divisie. Met behulp van de archieven en...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren