Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Ajax overgenomen middenvelder schittert in vijfklapper PEC

Laatste update:

PEC Zwolle heeft zaterdag gehakt gemaakt van Excelsior in een oefenwedstrijd. Het team van John van 't Schip boekte op het veld van amateurclub VV Wijthmen een 5-0 overwinning op de Rotterdammers. Zomeraanwinsten Zian Flemming en Mike van Duinen waren de grote sterren, met respectievelijk drie en twee doelpunten.

Binnen een halfuur leidde PEC al met 3-0. Van Duinen trof als eerste doel: de aanvaller kopte in de rebound raak, nadat een vrije trap van Flemming tegen de paal belandde. Van Duinen, zelf ex-speler van Excelsior, diende even daarna als aangever bij de 2-0 van Flemming. Na 28 minuten volgde het derde doelpunt van de Zwollenaren, ditmaal weer van Van Duinen.

PEC was daarmee nog niet klaar. Flemming bepaalde de ruststand op 4-0 en completeerde na rust zijn hattrick, door raak te tikken uit een corner. Na zeventig minuten werden Flemming en Van Duinen naar de kant gehaald. Bij PEC maakten Vito van Crooij en Clint Leemans, die deze week overkwamen van VVV-Venlo, hun debuut.

Wie eindigt komend seizoen hoger in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd mooi dat debuutspelers een goede indruk achter laten, hoe waren Leemans en van Crooij?

Leuk potje van onze kant, Excelsior deed er dan ook wel niet heel veel aan maar ons spel was gewoon prima. Leemans was geweldig en over Zian ben ik eigenlijk de gehele voorbereiding al enthousiast, leuke speler die het wel gaat maken bij ons.

14 juli 2018 om 17:54

Was Excelsior gewoon niet gemotiveerd of waren ze in kwaliteit een stuk slechter ?

15 juli 2018 om 22:50

Van beiden een beetje denk ik, wat ook niet meehielp is dat Excelsior twee weken in training is en PEC al 3 weken.

Leuke jongen die Flemming! Doet me denken aan Nick van der Velden wat ookal zo’n fantastisch mens is!

Heb nog zo mijn twijfels over Mike van Duinen bij Pec, maar voorlopig een goed begin! Op de een of andere manier hebben we nog niet zoveel geluk gehad ook met aankoop van centrumspitsen.

14 juli 2018 om 20:54

Van Duinen maakt overal z’n goals wel hoor op eredivisie niveau. Zou er niet over in zitten, 12 goals gaat ie zeker maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren