Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Millwall ontvangt miljoenenbod uit Premier League op Zian Flemming

Laatste update:

Burnley heeft een bod van acht miljoen euro uitgebracht op Millwall-middenvelder Zian Flemming, zo melden diverse Engelse media. De nummer acht van het afgelopen Championship-seizoen wil de Amsterdammer echter niet zomaar laten gaan, waardoor de eerste aanbieding resoluut van tafel is geveegd. Flemming ligt in Londen nog tot medio 2026 vast. Fortuna Sittard kan profiteren van een eventuele transfer, daar de Limburgers vorige zomer een doorverkooppercentage hebben bedongen.

Flemming maakte zich in zijn eerste seizoen in Engeland razendsnel populair bij de fanatieke aanhang van Millwall. Tot dusver speelde de rechtspoot 44 officiële duels in dienst van the Lions, waarin hij goed was voor vijftien doelpunten en drie assists. Flemming wordt in Londen gezien als ‘het koopje van 2022’, daar hij Millwall slechts 2,5 miljoen euro heeft gekost. Nog geen twaalf maanden later kunnen de Engelsen ruim vijf miljoen euro winst maken, maar de clubleiding aast op een hogere transfersom. Millwall en Burnley gaan komende week verder in gesprek.

Millwall-manager Gary Rowett voorspelde begin maart al dat Flemming in de smaak gaat vallen bij Premier League-clubs. “Ik ben echt heel blij met Zian. Hij is namelijk een echte teamplayer. Ik verwacht hem eens in de Premier League terug te zien. We werken er heel hard voor om ervoor te zorgen dat hij daar met ons kan spelen. Maar Zian heeft hoe dan ook de kwaliteiten om een keer de stap te kunnen maken.” Millwall gaf in de laatste speelronde van de Championship een plek in de play-offs om promotie uit handen. Burnley-manager Vincent Kompany wil ervoor zorgen dat Flemming alsnog de kans krijgt om in de Premier League te spelen.

Chelsea-linksback Ian Maatsen gaf afgelopen week in de podcast Kick ’t Met van Ziggo aan dat Kompany hoopt dat hij minstens nog een jaar voor Burnley gaat spelen. De vleugelverdediger keert in principe terug op Stamford Bridge, waar hij nog tot medio 2024 vastligt. Maatsen zelf houdt alle opties open, al heeft hij één specifieke eis: de Vlaardinger wil per se de Premier League in. Of de toekomst van Wout Weghorst, die het afgelopen halfjaar op huurbasis voor Manchester United speelde, bij Burnley ligt zal nog moeten blijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige stap, mocht het doorgaan!

Tsja, PL met Burnley.. Probeer nog een keer te promoveren met Millwall, dat is een schitterende club om PL mee te spelen lijkt mij.

23 juni 2023 om 18:57

Dan heb je precies hetzelfde met Burnley strijden tegen degradatie.

23 juni 2023 om 19:12

Burnley is niet het Burnley meer wat we voorgaande jaren gezien hebben met Sean Dyche. Spelen heerlijk combinatie voetbal onder Kompany. Ik zie ze niet gelijk degraderen volgend seizoen.

23 juni 2023 om 19:35

Millwall heeft al zo lang geen Premier League meer gespeeld. Volgens mij hebben ze nog nooit uberhaupt gespeeld in wat we nu de Premier League noemen. Dat ze nu bijna een playoff plek haalden was al extreem bijzonder, maar men gaat er daar niet vanuit dat ze binnen twee jaar wel PL spelen hoor.

Flemming zou er goed aan doen zo snel mogelijk op de volgende trein te stappen en Burnley lijkt een goede weg in te zijn geslagen onder Kompany.

23 juni 2023 om 19:40

Met Millwall promoveren zou zeker een stunt zijn. Ze zijn er de afgelopen paar jaar een paar keer in de buurt gekomen, maar echt dichtbij zijn ze niet geweest. Qua budget wordt dat best een uitdaging. Leeds, Leicester en Southhampton zijn ook los van de parachute payments veel groter, en er zitten nog een paar clubs in de championship die qua traditie niet zouden misstaan in de PL (middlesbrough, Sunderland, e.d.) maar goed het is Luton ook gelukt en die hebben niet eens een fatsoenlijk stadion dus wie weet...

Ik ken een die hard Millwall fan, die heeft ongeveer vanaf de eerste training geroepen dat hij niet begreep wat Flemming bij Millwall deed omdat hij veel te goed was voor de rest van het team.
Het komt wat dat betreft ook niet als een verassing dat er nu een club uit de PL komt, misschien als ik Flemming was alleen kijken of er niet een betere club komt. Met Burnley kun waarschijnlijk zo invullen als belangrijke degradatie kandidaat in de PL volgend jaar.

23 juni 2023 om 19:34

Hebben dit afgelopen seizoen de Championship heet gemaakt (zoals Noa Lang zou zeggen). Ik zie ze wel handhaven.

23 juni 2023 om 19:56

Ik vind dat toch wel bijzonder. Zo'n jongen die bij Fortuna Sittard nou ook weer niet opviel als een super speler of talent ofzo, maar dan bij een club in Championship vinden ze het ongelooflijk dat zo'n goeie speler bij hen speelt.

Wat dat betreft soms geen pijl op te trekken, gevallen waar je veel van verwacht en niks wordt, tot gasten waarvan je denkt die zien we nooit meer terug, en dan toch doorschieten

23 juni 2023 om 21:55

Heb dit jaar hem zien spelen in het stadion. Het publiek ging op de banken toen hij er in kwam. Bijzonder om te zien.

Sjors Ultee zij over deze gozer dat hij er van overtuigd was dat hij in de Premier League zou spelen en het Nederlands elftal zou halen. Die Premier League zou hij binnenkort kunnen afvinken en met een Burnley van dit caliber, mits hij goed speelt is het Nederlands elftal nog niet eens zo gek, zeker in de huidige vorm.

Maar ja, allemaal als als als.
Maar laten we het hopen voor hem.
Ben Benieuwd

23 juni 2023 om 19:36

Sjors Ultee is een visionair, die staat binnen vier jaar voor de groep bij Real Madrid.

Mooi hoor van Flemming, via een omweg toch in de beste competitie belanden.
Als je ook kijkt naar zijn statistieken is dat toch erg knap voor een middenvelder in een lastige competitie als de Championship. Mooi!

Ongelooflijk. Bij NEC in de KKD was t 3x niks. Nu zo maar naar de premier league kunnen. Echt bizar. Maar het is hem gegund.

En hier iedereen maar roepen destijds 'zian heeft geen ambitie omdat die voor millwall kiest... Goede stap van deze jongen zo zie je maar.

Mooi. Kan ik toch even heerlijk mijn gelijk halen: Was voor Feyenoord een goede opvolger van Til geweest

Zou mooi zijn voor Zian Fleming als hij op deze manier de PL bereikt. Zian doet me denken aan een jongere Michael de Leeuw.

En dan te bedenken dat deze jongen voor pec niet goed genoeg was. Zelfde geldt voor v Crooy die afgelopen seizoen een heel goed jaar gedraaid heeft bij Sparta. Daar hebben ze bij mijn club goed mis gezeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren