Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn geniet van debuut: ‘Zó snel, hij wordt met een katapult weggeschoten’

Laatste update:

Valentijn Driessen is erg onder de indruk van het spel dat Noa Lang in de Johan Cruijff Schaal op de mat legde. Afgelopen vrijdag maakte de vleugelspits van PSV het enige doelpunt in de gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord (0-1), en hij viel volgens de journalist vooral op vanwege zijn snelheid. “Hij is zó snel dat het lijkt alsof hij met een katapult weggeschoten wordt”, aldus Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

“Er gaat echt continu dreiging uit van Noa Lang”, concludeert Driessen enkele dagen na het duel tussen Feyenoord en PSV. “Het is gewoon geweldig om te zien. Op een gegeven moment werd de bal uitgeschoten vanwege een blessurebehandeling, en toen stond hij bij het publiek dat hem voor van alles en nog wat uitschold. Daar moest hij gewoon om lachen, terwijl hij een balletje hoog hield met zijn hoofd. Daar gaan we echt nog veel plezier van beleven, maar ook van zijn voetbalkwaliteiten.”

“Het gaat zo snel, het is alsof hij uit een katapult geschoten wordt. Als hij eenmaal op stoom is, dan is hij niet meer bij te houden”, besluit Driessen, die bijval krijgt van collega Mike Verweij. “Van de druk die op zich schouders zou moeten liggen als opvolger van Xavi Simons heeft hij totaal geen last. In zijn tijd bij Ajax zei hij tegen mij: ‘Mike, waarom zou ik druk voelen? Ik kan maar één ding goed, en dat is voetballen. Dus dat ga ik doen.’ Als je er zo instaat, dan ken je misschien inderdaad geen zenuwen.”

“Hoe hij na afloop van de Johan Cruijff Schaal omging met die mensen met een beperking...”, vervolgt Verweij. “Want iedereen heeft een mening over Noa Lang en die mening roept hij ook wel over zich af, omdat hij maling aan de hele wereld heeft. Daardoor krijg je hele vervelende reacties af en toe. Maar als je zie hoe hij met die mensen omgaat... echt geen kwaad woord over Noa Lang.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En straks speelt Lang 2 wedstrijden minder en doet hij een beetje ‘gek’ en dan kan hij de druk niet aan volgens Valentijn en vertoont hij daardoor gek gedrag.

Is verder gewoon een top aankoop natuurlijk. De reden dat hij voor zo weinig weg mocht begrijp ik nog steeds niet

7 augustus 2023 om 20:38

Hij begon pas aan het einde van het seizoen weer goed te spelen en het ging lang niet altijd over zijn prestaties. Er is natuurlijk ook wel een reden waarom er geen grotere club toehapte en nu bij PSV speelt (met alle respect natuurlijk). Lang zit zichzelf nog wel eens in de weg, al lijkt hij dat zelf niet te beseffen. Absoluut een goede speler met een enorme werkethiek, maar ook een jongen die weleens kortsluiting krijgt, gek is op provoceren en mensen tegen zich in het harnas jaagt. Een ietwat minder seizoen en zo'n jongen staat er beduidend minder op bij grote clubs uit top competities. In dat opzicht slim van PSV om juist nu toe te slaan.

7 augustus 2023 om 20:44

Haha, dat was mn op de voorpagina verschenen als hij bij Ajax gekomen was. Nu zit ie niet bij Ajax en zul je zien dat het de grootste blunder uit de geschiedenis is (volgens V en de T)
Kansloos die krant

7 augustus 2023 om 21:23

Ik snap gewoon niet dat mensen zo lyrisch doen over zn wedstrijd tegen Feyenoord. Zo goed was hij helemaal niet. Ja het is een hele goede voetballer en ik denk ook echt een meerwaarde voor PSV maar men doet net of hij een wereldpot speelde. Hij was gewoon prima tegen notabene Pedersen die er verdedigend helemaal geen hout van kan.

7 augustus 2023 om 22:20

Die positie mogen jullie nog wel verbeteren inderdaad (Pedersen)

Geef het een paar weken en een paar mindere potjes en hij kan er weer niks van. Waan van de dag joh!

Zoals je zegt hij speelde een prima pot maar het was niet spectaculair ofzo.

8 augustus 2023 om 00:55

Nu Lang niet bij Ajax speelt is het opeens een topper. Het was Valentijn die Lang naar beneden schreef na dat incidenTJE met Tadic/Ten Hag. Het is allemaal zo doorzichtig bij de Telegraaf.

8 augustus 2023 om 17:16

die reden komen we nog wel achter. voetballen kan die wel. kan ihatarren ook

Ik ben erg benieuwd wat Lang gaat klaarspelen en of Peter Boss dit enfant terrible in bedwang kan houden. Bespeelt hij de jongen goed en win je hem voor je, dan kan hij PSV zomaar kampioen maken. Tegen Feyenoord sprongen de vonken er vanaf dus de verwachtingen zijn hoog.... het wordt weer genieten dit seizoen in de Eredivisie met dit soort spelers.

7 augustus 2023 om 20:25

Hij zal psv geen kampioen maken. Dat moet dit seizoen de verdediging doen, als die niet (met eventuele versterking) de sterren van de hemel gaan spelen zie ik ze vast nog wel weer een keer punten laten liggen bij zeg een almere uit. En dan heb je geen kampioensploeg. Feyenoord speelde afgelopen seizoen ook niet altijd frivool maar die streden wel tot het einde voor elke meter. Ben zelf psv fan dus niks daarmee te maken.

7 augustus 2023 om 20:33

Teze en Boscagli lijkt me helemaal niet zo'n slecht centrum, helemaal niet met het voetbal van Bosz. Als Sambo zich goed ontwikkelt dan heeft alleen Feyenoord een betere verdediging.

7 augustus 2023 om 21:05

Sambo is het echt niet (helaas). Niet hrt niveau om de cl mee in te gaan of kampioen te worden. Ik hoop voor hem dat hij verhuurd gaat worden aan een Twente achtige club anders ben ik bang dat hij vaker op de bank zal zitten dan hem luef is. Speelt te passief voir het spelletje van Bosz en mist explosiviteit om verschil achterin te maken. Heeft wel potentie en kan nog wel groeien maar nu nog te vroeg voor.

7 augustus 2023 om 20:36

Je valt in de herhaling met “enfant terrible”. Waar is dat op gebaseerd? Als je de berichten van zijn oude teams moet geloven, is hij alles behalve een enfant terrible.

Driessen noemde Lang geen gemiste kans van Ajax? Die bitterbal ook niet? Zo zo, rustig aan gedaan met de azijn vandaag.

Ik ben benieuwd wat Langs statistieken aan het einde van het seizoen zijn. Hij is een talentvolle speler, maar er kleeft iets aan hem.

Hehe telegraaf word gebasht door Ajax en plots zijn ze positief te spreken over iemand die ze vaker met de grond gelijk gemaakt hebben. Dan de loftrompet steken na 1 wedstrijd van psv op niveau gezien te hebben, maken ze zichzelf best belachelijk.

Zullen we anders even stoppen met elke zin die Valentijn en Mike uitspreken te verwerken tot een nieuwsartikel? Niemand neemt die gasten serieus, maar alle voetbalsites blijven ze maar citeren…

Zo snel is Lang helemaal niet. Hij is niet traag maar kwalificaties als "zó snel, hij wordt met een katapult weggeschoten’ zijn echte niet op hem van toepassing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren