Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zinchenko tekent contract voor vijf jaar in Manchester

Laatste update:

Oleksandr Zinchenko komt mogelijk in de Eredivisie terecht. De krant Manchester Evening News meldt donderdag dat de club van manager Josep Guardiola dicht bij de komst van de negentienjarige middenvelder is en men zou de Oekraïens international vervolgens direct elders willen stallen.

/

De bovengenoemde krant meldt dat PSV in de driving seat zit om Zinchenko op huurbasis over te nemen van the Citizens. Het zou niet als een verrassing komen wanneer de linkspoot inderdaad voor een avontuur in het Etihad Stadium kiest, want commentator Roman Nagutchev verklapte in mei al dat Guardiola ‘de volgende trainer’ van Zinchenko zou worden.

De zesvoudig international maakte in de zomer van 2009 de overstap van Monolit Ilichivsk naar Shakhtar Donetsk, maar tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Zinchenko koos vervolgens voor FK Ufa en in dienst van die Russische club kwam hij tot twee doelpunten en vier assists in 33 wedstrijden. Hij werd begin juni door de fans van Ufa verkozen tot Speler van het Jaar.

Voetbal International deed overigens al navraag bij PSV, dat bevestigde dat Zinchenko gevolgd wordt, maar dat een transfer momenteel niet aanstaande is. "PSV heeft een uitgebreide talentenlijst met talenten die gevolgd worden, maar dat moet niet gezien worden als een schaduwlijst", zo luidt de reactie van de club. Bij PSV weet men overigens niet of Zinchenko inderdaad naar Manchester City gaat.

Update 1 juli 14.57 uur - ‘PSV had al contact met Manchester City over Oekraïens toptalent’
PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad ‘informeel’ contact gehad met Manchester City over de eventuele komst van Oleksandr Zinchenko. Dat zou een maand geleden zijn gebeurd. De negentienjarige middenvelder zou overigens ook zijn aangeboden bij andere clubs.

Update 4 juli 12.40 uur - ‘Zinchenko tekent voor vijf seizoenen bij Manchester City’
Oleksandr Zinchenko gaat inderdaad aan de slag bij Manchester City. De negentienjarige aanvallende middenvelder staat volgens het doorgaans betrouwbare Championat op het punt om voor vijf seizoenen te tekenen in het Etihad Stadium. Het is nog onduidelijk of de Oekraïener op huurbasis naar PSV gaat. De Eindhovenaren hebben met City al wel ‘informeel’ contact gehad over de eventuele komst van Zinchenko.

Update 4 juli 14.04 uur - Zinchenko tekent contract voor vijf jaar in Manchester
Manchester City heeft maandag de komst van Oleksandr Zinchenko aangekondigd. De Oekraïener maakte in de zomer van 2009 de overstap van Monolit Ilichivsk naar Shakhtar Donetsk, maar tot een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Zinchenko koos daarna voor FK Ufa en in dienst van de Russen kwam hij tot twee doelpunten en vier assists in 33 wedstrijden. Hij werd begin juni door de fans van Ufa verkozen tot Speler van het Jaar. PSV maakt een goede kans om Zinchenko komend seizoen te huren.

Meer weten over Oleksandr Zinchenko? Lees dan deze editie van VZ Talentscout!

Denk jij dat Oleksandr Zinchenko naar Manchester City gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koop iets, hier heb je helemaal niks aan. Opleiden voor City en daarna toedeloe

30 juni 2016 om 18:58

Inderdaad hier moet psv geen geld aan verspillen.

30 juni 2016 om 19:07

En geen speeltijd aan verspillen. Laat dan een groot talent als Hendrikx minuten maken. Van Ginkel kan nog wel, omdat hij een directe versterking is, maar hier zou ik nooit aan beginnen.

30 juni 2016 om 19:05

Vond Van Ginkel anders behoorlijk wat toevoegen en was mede verantwoordelijk voor de titel. Daardoor strijkt PSV wel ff mede door de inbreng van een huurling mooi tenminste 15 miljoen op aan CL. Stel die Zinchenko pakt een basisplaats en helpt mee aan een of meerdere titels voor PSV, dan is het gewoon een goede deal. Wel zou ik als PSV zijnde ervoor zorgen dat die jongen tenminste 2 jaar blijft. Jaartje Nederland heeft zo'n gastje ook niet veel aan en PSV ook niet.

30 juni 2016 om 19:10

Wel een verschil tussen een Van Ginkel die al meegedraaid heeft bij grote clubs als Chelsea en Milan, interlands heeft gespeeld voor Oranje en al een topseizoen gedraaid had in de Eredivisie en deze jongen... Van Ginkel is een directe versterking, dit is een jong pikkie. Stel dan lekker Hendrikx op.

1 juli 2016 om 08:49

Zinchenko is een international van Oekraine met al ruim 40 duels op het hoogste niveau in Rusland en een deel in Oekraine. Iets minder ervaren dan Van Ginkel, maar zeker geen koekenbakker.

1 juli 2016 om 15:13

Dan nog is Van Ginkel beter en zou ik de voorkeur geven aan Hendrikx.

30 juni 2016 om 19:42

Juist, lekker ook voor het perspectief van talenten. Ik denk dat Ajax maar weer eens naar PSV moet om een toptalent eruit te vissen, daar hebben ze geen perspectief, bij Ajax wel.

30 juni 2016 om 19:46

Maar bij Ajax hebben ze geen titel en bij PSV wel

30 juni 2016 om 21:54

Elke psv-supporter heeft een grote bek na 2 titels, maar volgens mij is ajax wel het meest constant geweest

30 juni 2016 om 22:10

Zoet, Brenet, De Wijs, Hendrix, Locadia en Bergwijn. Even wat namen uit de opleiding die de kans hebben gekregen. Bij Ajax heb je ook genoeg spelers die niet of nauwelijks in het eerste zullen spelen en uiteindelijk naar een andere club verkassen.

1 juli 2016 om 15:33

@afcanats:

Verplaats jezelf voor de lol eens even in de trainer of de technisch manager van Psv.

Je club speelt jaarlijks zo'n 45-50 officiële wedstrijden. Voor veel van je basisspelers komen daar ook nog een aantal interlands bij. Je wil ook komend seizoen weer gaan strijden om de titel, de beker en overwintering in Europa.

Je kijkt eens naar de middenvelders waar je dat mee moet gaan doen. Schaars gaat weg. Maher voldoet niet en gaat zo goed als zeker weg. Of Van Ginkel terugkomt is nog zeer twijfelachtig. Vloet, Leemans, Paal en Ritzmaier zijn duidelijk nog niet klaar of gewoon niet goed genoeg voor het eerste. Dan blijven alleen Pröpper, Hendrix en de toch vrij blessuregevoelig gebleken Guardado over.

Wat ga je doen? Erop gokken dat het wel gaat lukken met een paar jongens van Jong PSV (afgelopen seizoen elfde in de Jupiler League), of toch even je ogen open houden voor één of twee versterkingen?

1 juli 2016 om 15:39

Pakt de popcorn er weer bij. Jongens wat een nondiscussie weer. Supporters van ajax en psv zouden juist moeten weten dat wat goed genoeg is, de kans krijgt. Incidenten zijn er, ja, maar er zijn ook laatbloeiers.

1 juli 2016 om 16:20

Niet moeilijk na de winterstop enkel competitie gespeeld.

4 juli 2016 om 15:20

Sorry hoor maar Brenet en De Wijs op de bank terwijl een schlemielige aankoop als Arias speelt. Brenet krijgt nog de kans bij blessures maar De Wijs eigenlijk helemaal niet. Bergwijn geldt het zelfde voor, welke kans heeft hij nou gehad? en er wordt alweer gesproken over een buitenspeler als aankoop. Van Ginkel wordt gehuurd gaat ten koste van Hendrikx (eigen jeugd).

Dit zijn echt wel goede spelers de PSV heeft uit eigen jeugd maar krijgen toch geen kans. Voor Hendrikx te hopen dat PSV hem wil verhuren anders gaat zijn carriere helemaal in het slop en speelt hij over 2 jaar eerste divisie of lager omdat hij zich niet ontwikkelt.

Voorbeeld van eigen Jeugd bij Ajax,

Tete, Veltman, Dijks, Riedewalt, Klaassen, El Ghazi

En dan heb je ook jeugdige spelers die wel aangekocht zijn maar doorstromen uit de jeugd en zo een kans krijgen, Fischer, Bazoer, Andersen

en Jeugd die er aan komt als VD Beek en Nouri

Natuurlijk zijn er altijd spelers die verkassen omdat ze geen kans krijgen of niet goed genoeg zijn maar bij Ajax krijgen ze wel eerder de kans om zich te bewijzen net als Feyenoord dat ook deed. Laatste jaar kopen ze wat meer maar er staat altijd meer jeugd in het veld dan bij PSV

De laatste jaren geeft PSV meer geld aan Transfers/huursommen uit dan elke andere club in NL.

30 juni 2016 om 19:53

Vergeet niet dat Mayer, Schaars en Ritsmaier ook vertrekken. PSV heeft meer middenvelders nodig dan van Ginkel.

Ik hoop als opvolger van Maher, dus de bank. Hij viel me wel al op dit EK, veel heeft hij echter niet kunnen laten zien. Als PSV hem kan huren heb je een prima stand-in.

1 juli 2016 om 04:10

Hoezo zou City deze jongen aan PSV verhuren als hij slechts als stand in gebruikt wordt?

Hier heeft PSV niets aan. Een talent huren om hem vervolgens weer na een jaar te zien vertrekken. Verder weet ik niets af van het niveau van deze jongen maar gezien zijn jonge leeftijd lijkt hij me niet een geschikte toevoeging voor het eerste elftal. Ik zie liever gevestigde namen komen voor zover dit mogelijk is.

Ik snap niet waarom clubs als Ajax en PSV zouden huren, ze kunnen toch zelf wel een speler opleiden van niveau? Als je een speler huurt moet je ook zeker weten dat hij van toegevoede waarde is, zoals van Ginkel wel was. Daarvan wist je wat hij kon in de Eredivisie en was het geen gok. Clubs die geld genoeg hebben moeten stoppen met huren, steek dat geld in je jeugdopleiding of koop een speler die je daarna door kan verkopen. Zo doet mijn club dat ook. Huren heb je gewoon niets aan, behalve als je in nood zit. Dat zit PSV niet.

30 juni 2016 om 19:40

Ajax doet dit absoluut niet, PSV enkel, 7 van de 11 basisspelers komen uit de opleiding van Ajax. Dit is dan ook echt een doodsteek voor het NL voetbal, zo biedt je deze talenten perspectief en haal je het pluspunt van NL (veel kans op speeltijd) naar beneden.

30 juni 2016 om 20:06

Nee, ik weet dat Ajax dit niet doet, maar doelde er meer op dat dit ook niet zou moeten gebeuren. Al bedenk ik me nu dat Sanogo ook was gehuurd. Bojan en Cuenca leken mij ook op het eerste oog versterkingen, maar daar heeft Ajax wel van geleerd lijkt het.

En inderdaad, in Nederland draait alles om jeugd, dus verhuren is zonde. Van clubs als Willem II, Cambuur en NAC is het niet meer dan logisch dat ze huren.

Psv watcher Rik Elfrink heeft intussen gemeld dat deze speler niet in de plannen van Psv voorkomt. De pijlen zijn vooralsnog gericht op Van Ginkel. Daarbij laat Psv een speler uit de jeugd doorstromen. Lijkt me Bergwijn als het om een aanvaller gaat natuurlijk.

1 juli 2016 om 15:13

Was Bergwijn nog geen onderdeel van het eerste dan?

Snap best dat PSV zo'n jongen huurt met het oog op de vertrekkende Maher, Ritzmaier en Schaars. Verwacht niet dat hij Hendrix/vanginkel/guardado/propper uit de basis zal spelen. Prima alternatief dus imo. Het enige nadeel is dat je niet weet of hij er echt zal staan als er een keer een belangrijke speler wegvalt.

30 juni 2016 om 19:38

Waarom huren voor op de bank? Dat kan een jeugdspeler toch ook? Of koop een speler met potentie en laat hem ruiken aan het echte werk. Als je iemand huurt doe je dat omdat hij duidelijk beter is dan wat er staat en omdat je hem (nog) niet gelijk kan betalen.

30 juni 2016 om 20:24

Dat ligt er aan welke jeugdspeler dat is, Hendrix ga je nu niet meer verhuren want daar heeft hij niets aan want hij kan PSV aan. Neem nou bijvoorbeeld Bergwijn, ja dan denk ik verhuur hem maar want anders zit hij weer op de bank en komt hij nooit verder.

Ik vind dat je beter salaris kan uitgeven aan iemand van jezelf, dus die nog waarde heeft, dan aan een speler die na een jaar weg is. Heb je zo'n speler niet, dan koop je hem. Is ie te duur, dan kan je hem inderdaad huren, maar dan zal hij waarschijnlijk ook wel wat toevoegen (Lestienne).

Weet je waarom deze speler verhuurd gaat worden? Omdat hij niet in de Engelse competitie mag spelen. Ik erger me kapot aan die Engelse clubs die spelers kopen die ze noet mogegn opstellen.

Lees verhalen dat PSV de aandacht op deze jongen richt omdat de komst van Van Ginkel niet haalbaar zou zijn, door middel van koop dan wel huur. Maar dat lijkt me in dit stadium regelrecht gelul.

Ten eerste omdat Chelsea en Van Ginkel eerst willen afwachten in hoeverre de speler voorkomt in de plannen van Antonio Conte en er later in de transferzomer genoeg ruimte is om dan alsnog voor PSV te kiezen eventueel.

Daarnaast is Van Ginkel een basisspeler, wat dus betekent dat zijn 'opvolger' dat ook zou moeten zijn. Ik kan me niet voorstellen dat Brands de belangrijkste linie zo dun uitrust dat een 19-jarige speler die nog niet hoger heeft gespeeld dan de Oekraiense competitie een standaard onderdeel gaat vormen van Psv's middenrif. Wanneer Zinchenko al in beeld is bij Psv, zal dat dus voornamelijk in de breedte zijn.

Sowieso moet er in die linie wat bij, want uitgaande van een vertrek van Maher heeft de club enkel in Guardado, Proepper en Hendrix volwaardige middenvelders.

1 juli 2016 om 17:55

Hij speelt niet in Oekraine maar in Rusland. Dat lijkt mij toch een hoger niveau dan de Eredivisie.

Ik denk dat Psv zich eerst op Van Ginkel gaat richten. Mocht dat niks worden kan dit altijd nog.

Hoelang gaat het nou nog duren voordat psv gewoon Ziyech gaat binnenhalen

1 juli 2016 om 16:06

Ik denk dat Ziyech niet weg zal gaan voor minder dan tien miljoen. En zo'n bedrag betaalt PSV gewoon niet voor een speler. Dat zie ik dus niet gebeuren.

Zijn volgende trainer word dus niet guardiola maar misschien cocu. Hij word eerst verhuurd.
En waarom heeft psv zo'n talentenlijst als ze pas willen halen wanneer een club al city al in de markt is. De bedoeling van die lijst moet juist zijn om grote clubs voor te zijn.

1 juli 2016 om 15:51

Dat antwoord is heel simpel, omdat PSV deze speler van City wilt lenen en niet zelf wilt kopen.

Ik zeg halen nooit verkeert een extra speler op de linker kant hoop ook dat jozefzoon meer speeltijd krijgt. Is snel goede voorzet beter dan narsing

Ik heb alleen 1 wedstrijd gezien tegen zenit en hij heeft die techniek. Ik hoop dat hij naar PSV zou komen. Ik weet niet of hij in de vleugel kan.

Deze jongen zou basis staan bij psv met De jong en pereiro !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren