Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Update: Vitesse bevestigt nadrukkelijke interesse in Slutsky

Laatste update:

Leonid Slutsky is een van de kandidaten om volgend seizoen Henk Fraser op te volgen als hoofdtrainer van Vitesse. Dat schrijft Voetbal International zaterdag. De Russische trainer is overigens niet de enige kandidaat. Ook Maurice Steijn, trainer van VVV-Venlo, staat op het lijstje van de clubleiding van de Arnhemmers.

Eerder dit seizoen werd bekend dat Fraser na dit seizoen vertrekt bij Vitesse. Slutsky wordt gezien als mogelijke opvolger. De 46-jarige trainer maakte in Rusland naam door drie keer kampioen te worden met CSKA Moskou. De oud-doelman werd vervolgens bekend als bondscoach van Rusland, waar hij van 2015 tot en met het EK van 2016 aan het roer stond. Nadat Rusland als laatste eindigde in de groepsfase stapte Slutsky op.

Vorig jaar werd hij aangesteld bij Hull City in de Championship, maar daar hield de Russische trainer het niet lang vol. Na negentien wedstrijden werd hij wegens tegenvallende resultaten op straat gezet. The Tigers bezetten toen de teleurstellende twintigste plaats op de ranglijst. Eerder werd al bekend dat ook Steijn kandidaat is om Fraser op te volgen. Hij liet in een reactie weten Vitesse ‘een heel mooie club’ te vinden.

Slutsky werd eerder deze maand nog in verband gebracht met FC Twente. Volgens Sport-Express zou Twente de Rus volgend seizoen willen aanstellen, met Oleg Yarovinsky als assistent. Technisch directeur Jan van Halst deed het bericht in een reactie aan Voetbalzone af als ‘totale onzin’. Ook Yarovinsky zei niets te weten van een eventueel dienstverband in Enschede. “FC Twente? Eerlijk gezegd weet ik daar niets van. Ik weet het echt niet. Er is ook geen contact geweest, absoluut niet.”

Update 24 februari 11.21 uur - Vitesse wil belangstelling voor Slutsky niet bevestigen
Vitesse wordt voor de trainerspost gelinkt aan Leonid Slutsky, die na zijn vertrek bij Hull City zonder werkgever zit. De club uit Arnhem wil niet reageren op de geruchten over de vermeende opvolger van Henk Fraser. “Wij doen geen mededelingen over de trainersvacature”, verklaart interim-technisch directeur Marc van Hintum van Vitesse aan de Gelderlander. “We gaan niets bevestigen.”

Update 4 maart 15.20 uur - Vitesse bevestigt nadrukkelijke interesse in Slutsky
Vitesse hoopt Leonid Slutsky spoedig te kunnen presenteren als de opvolger van de vertrekkende Henk Fraser, zo bevestigt technisch directeur Marc van Hintum tegenover de NOS. De Russische oefenmeester is de voornaamste kandidaat om de nieuwe trainer van de Arnhemmers te worden. In januari werd Slutsky al gefotografeerd met Van Hintum en algemeen directeur Joost de Wit, maar Vitesse wilde niet bevestigen dat de Rus kandidaat was voor de functie van hoofdtrainer.

Wie zie jij liever bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spreekt die man dan Engels? Dit klinkt vrij ongeloofwaardig

24 februari 2018 om 09:55

Slutsky heeft binnen zes maanden de Engelse taal onder de knie gehad.

24 februari 2018 om 10:33

Oke, das best knap dan!

24 februari 2018 om 10:13

Wat heeft de taal ermee te maken? Lozano en Neres spreke ook geen Engels. Toen Robson trainer was van PSV, begreep Romario hem ook niet. Als hij trainer wordt dan zal er heus een tolk aanwezig zijn.

24 februari 2018 om 10:52

Er is wel een verschil tussen een speler die geen Engels spreekt en een trainer die geen Engels spreekt. Een voetballer hoeft alleen te voetballen en een trainer moet training geven, tactiek bespreken en al dat soort dingen. Bij een paar spelers een tolk gebruiken hoeft geen probleem te zijn maar als je jezelf tegen geen van de spelers verstaanbaar kan maken dan krijg je het toch moeilijk als trainer lijkt me. De taalbarrière is voor Lozano trouwens ook geen probleem. Cocu spreekt Spaans en een groot aantal spelers van PSV ook.

24 februari 2018 om 13:15

Als hij bij Hull trainer is geweest zal hij toch vast wel wat Engels kunnen, anders krijg je het in Engeland toch wel heel moeilijk lijkt me.

Ik zou het mooi vinden als Slutsky daar aan het werk zou gaan. Heeft bij CSKA laten zien dat als hij de tijd krijgt, hij heel lang kan blijven werken. Bij Hull heeft hij dat helaas niet kunnen doen, maar ze zijn daar niet veel wijzer geworden na zijn ontslag, dus hopelijk zou hij bij Vitesse wat meer tijd kunnen krijgen.

24 februari 2018 om 09:56

Als Vitesse hem binnen haalt halen ze inderdaad een trainer binnen die eigenlijk boven hun niveau ligt. Deze man is een prima trainer, die ook bij de grote competities aan de bak kan.

24 februari 2018 om 10:13

Voor de grotere competities heeft hij het een beetje verpest naar mijn gevoel. Had wel wat meer van hem verwacht bij Hull, maar wat ik ook al zei: bij Hull zijn ze niet wijzer geworden na zijn ontslag en Nederland is een ideale springplank om zijn buitenlandse carrière nieuw leven in te blazen, want hoe je het wendt of keert: in Rusland is het een topcoach, maar over de grenzen heeft hij nog heel wat te bewijzen.

24 februari 2018 om 10:57

Zoals?

Het zou mooi zijn om een zo'n iemand binnen te halen binnen de Eredivisie. Hij heeft zo van die rare grappige trekjes. En uiteraard, professioneel gezien heeft hij ervaring op topniveau.

Vorig jaar was hij ook al in beeld bij Vitesse, bij twente is die ook al genoemd. Vind het wel raar, een russische trainer bij een eredivisie club.

24 februari 2018 om 10:56

Want?

24 februari 2018 om 12:15

Naar mijn weten is er nog nooit een russische trainer in de eredivisie geweest.

24 februari 2018 om 12:03

Waarom is een Russische trainer bij Vitesse raar eigenlijk? De eigenaar is een Rus, de club wordt geleid vanuit Londen door een groep Russen onder leiding van Marina Granovskaia, dus waarom zou een Rus dan een rare trainer zijn? Eerder een logische keuze, zou ik denken.

24 februari 2018 om 12:17

Daar heb je gelijk in, maar de reden dat het me raar lijkt is omdat er naar mijn weten nog nooit een russische trainer in de eredivisie is geweest.

Is dat die trainer die constant op en neer zit te wiebelen op de bank?

24 februari 2018 om 11:26

Ja die man. Wel een goede trainer, maar dat wiebelen ziet er heel raar uit ja.

Men wilt liever Maurice Steijn dan een manager dat drie keer kampioen is geworden met CSKA Moskou en de Europa League met hun won.

24 februari 2018 om 11:18

Slutsky heeft de Europa League nooit met ons gewonnen, dat deed Valery Gazzaev namelijk. In Rusland heeft Slutsky wel alles gewonnen wat er te winnen valt.

24 februari 2018 om 12:34

Is hij niet die man met die Lobanovski-achtige zenuwtrekken?

24 februari 2018 om 12:57

Of het Lobanovskiy-achtig is weet ik niet, maar Slutsky is inderdaad degene die op de bank wiebelt ja.

24 februari 2018 om 13:19

Oh, foutje.

Ook zonder een Europa League is het raar, gezien de staat van dienst van Slutsky. Zal wel iets zijn met dat de boer niet kent.

Dat zou best een stunt zijn! Verder helemaal geen gekke gedachte, ondanks wat velen beweren wordt er helemaal geen slecht beleid gevoerd in Arnhem. Ja het spel is dit seizoen ondermaats en ja het stadion is te groot voor de huidige supportersaantallen, maar heel realistisch gekeken doet de club het de laatste jaren meer dan degelijk.
De trainers die gehaald worden functioneren (redelijk, Fraser, tot zeer goed, Bosz) en dankzij onder andere de banden van de eigenaar wordt er financieel en technisch gezien stabiel beleid gedraaid. Als ze Slutsky weten binnen te hengelen, dan hebben ze niet alleen voor het eerst sinds tijden in de Eredivisie (mclaren bij Twente de laatste?) een internationale trainer van naam binnengehaald, maar is het ook een bevestiging van het goede werk wat er de afgelopen jaren is verricht dat een trainer als deze Vitesse zou overwegen.
Met de juiste trainer, behoud van de huidige selectie (matavz is een gok uit duizenden gebleken, met talenten als Faye en van Bergen is er genoeg potentiele kwaliteit), zie ik ze het volgend jaar goed doen. Tijdens de minder rooskleurige tijden (nacompetitie in 2003/2004 bijvoorbeeld) heb ik er gezeten en t.o.v die tijd zijn er een hoop dingen verbeterd.

24 februari 2018 om 11:23

Vitesse heeft inderdaad een heel leuk elftal bij elkaar gehaald. Ze missen alleen wat stabiliteit heb ik de indruk, maar dat is te verwachten als je elk jaar andere spelers van Chelsea jouw kant op krijgt gestuurd. Slutsky is wel iemand die voor die stabiliteit kan zorgen, met als resultaat dat er genoeg spelers kunnen staan die al jarenlang met elkaar samen spelen.

Ik snap alleen niet waarom Fraser het niet ziet zitten in Karavaev, want van wat ik in Rusland heb gehoord, moet hij niet veel minder zijn als wat er nu in de basis staat. Verder zou Slutsky erg blij zijn met Kashia, want die kan mooi de trainingen vertalen.

24 februari 2018 om 11:43

Goede vraag, ik denk dat Fraser hem rustig wil brengen, persoonlijk ben ik ook niet bepaald stuk van Dabo, die speelt wel erg onrustig af en toe en Europees viel hij gigantisch door de mand. Over een tijdje zal Karavaev daar wel spelen, als (voormalig) jeugdinternational moet hij in staat zijn om Dabo uit de basis te gooien.

Ik weet alleen niet of Georgen en Russen elkaar verstaan haha!

24 februari 2018 om 11:52

Slutsky wilde Karavaev niet eens laten gaan toen hij er zelf voor koos om naar het buitenland te gaan, dus vandaar dat ik de keuze dat hij niet speelt best wel apart vond.

In Georgië praten ze ook Russisch, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

24 februari 2018 om 11:53

Wat betreft het Chelsea verhaal heb je natuurlijk gelijk, het is elk jaar passen en meten met het talent wat er (soms) gehaald wordt en de Eredivisie spelers. Wat dat betreft heeft Bosz vaker vakwerk afgeleverd en valt Fraser soms een beetje tegen. Maar de balans is gewoon erg aanwezig tegenwoordig met spelers als Linssen, Bruns en Serero. Daarnaast heeft de samenwerking ook voordelen; Mason Mount (en anderen in het verleden) zijn juweeltjes.

24 februari 2018 om 19:09

Dat Chelsea elk jaar een elftal nieuwe spelers naar Arnhem stuurt is onjuist en helaas iets wat de media onterecht steeds herhaalt. De meeste huurlingen spelen er minimaal 2 jaar en vertrekken dan weer naar een club in de chasmpionship of een buitenlandse club die wil betalen. Ook dit jaar was Miazga er vorig jaar al en hopelijk blijft Mount komend jaar ook nog een jaartje extra...

24 februari 2018 om 12:19

Rijnstad

Er wordt geen slecht beleid gevoerd in Arnhem? Je bedoelt natuurlijk, 'er wordt geen slecht beleid gevoerd in Londen voor Vitesse' neem ik aan? Of dacht jij werkelijik nog steeds dat Joost de Wit, Marc van Hintum en Olivier Smit werkelijk het beleid mogen bepalen?

Vitesse heeft een begroting van 26 miljoen Euro. Dat is de vijfde begroting van de eredivisie, ná de top3 en FC Twente. Op zich is dat keurig. Maar er is over het vorige boekjaar wel een verlies geleden van ruim tien miljoen Euro. En de omzet is al jaren rond de 14 miljoen. Niet zo gek dat je dan verlies lijdt, want je bedrijfskosten schommelen ieder seizoen rond de 30 miljoen (inclusief een salarisgebouw van ruim meer dan 20 miljoen per jaar).

Maar dat gaat goed, zolang Tsjigirinski de portemonnee trekt om dat gat te dichten. Alleen vind ik dat niet dat je kunt spreken van 'een goed beleid'.

24 februari 2018 om 14:35

Een verlies zonder de transfers van Zhang, Room, van Wolfswinkel , Nakamba, en aan salaris van Bv Tighadouini en Leerdam meegerekend. Je verhaal kan dus de prullenbak in.

24 februari 2018 om 19:16

Helaas klopt jouw verhaal niet constant. Vitesse heeft over het afgelopen jaar juist een flinke winst gemaakt (dankzij transfers) en doet het dit jaar ook weer (dankzij de EL). Ook die begroting klopt niet, die is 22 miljoen waarvan 13 miljoen aan salariskosten. Jij schaalt ze een flink stuk te hoog in...

25 februari 2018 om 16:38

arnhemmer

Bedrijfseconomisch kan mijn verhaal zeker niet de prullenmand in. Uit mijn verhaal volgt namelijk het hele duidelijke beeld dat Vitesse dus een exploitatie heeft met een omzet die niet eens hoog genoeg is om je bedrijfskosten te dekken. Heb je dat soms niet in de gaten misschien?

Want wat jij hier stelt is, 'maakt niet uit dat we een exploitatie hebben waarmee we structureel dus tien miljoejn per seizoen verlies draaien, zolang we elk seizoen maar vier spelers dik verkopen'. Nou prima verder, maar de stelling van Rijnstad was 'wij (=vitesse) voeren geen slecht beleid.'

Nou sorry, maar terwijl jij mijn goed onderbouwde zonder één steekhoudend argument van tafel veegt, heb ik gewoon keihard aangetoond dat Vitesse dus na vier seizoenen Tsjigirinski gewoon nog steeds geen begroting kan overleggen waarbij Vitesse niet afhankelijk is van het geld dat Tsjigirinski elk seizoen bijpast om het tekort aan te zuiveren (in totaal zelfs voor een bedrag van meer dan 45 miljoen Euro, ....... Wooooooooow) óf van het verkopen van spelers.

En voordat je gaat stellen dat voor Ajax en PSV hetzelfde zou gelden, neen! Die clubs hebben na jaren stringent beleid inmiddels hun exploitatie zo op orde dat ze, zonder transfers te realiseren of CL geld nodig hebben, break even draaien. Ik heb dus aangetoond dat Vitesse daar nog minstens tien miljoen op jaarbasis vanaf zit.

Nou, pleur dat maar lekker de vuilnisbak in dan!

25 februari 2018 om 16:41

yatsemata

Je opmerking is deels waar. Ik heb die cijfers achterhaald van begin dit seizoen, dat betreft dus de begroting 2017-2018. Dus die cijfers van de begroting kloppen gewoon. Wat ik niet vermeld had, was dat bij die cijfers inderdaad aangegeven staat dat de gerealiseerde transfers daarin niet opgenomen waren, onder andere omdat Vitesse onder meer de transfer van Rashica naar het komende boekjaar doorgeschoven heeft.

Maar je moet niet de vergissing maken om je bedrijfsresultaat (dat is de totaalsom van wat je echt in een jaar in totaal hebt uitgegeven versus de totaalsom van alles wat je in dat seizoen binnen gehaald hebt) te verwarren met je begroting. Het laatste maak je aan het begin van het boekjaar, het eerste na afloop daarvan.

4 maart 2018 om 18:58

Constant, recent is juist naar buiten gekomen dat PSV een gat in de begroting had door het mislopen van de EL...

4 maart 2018 om 19:05

Dat klopt. Maar wat is je punt? PSV heeft een veel gezonder verhouding van bedrijfskosten versus opbrengsten en als je 43 jaar achter elkaar europees speelt is het niet heel raar dat je een bedrag meeneemt in de begroting op die basis. Voor Vitesse zou dergelijke bedragen begroten anders liggen natuurlijk. Sowieso heeft PSV geen huishouding waarin de omzet (bij Vitesse 14 miljoen) in geen enkele verhouding staat tot de uitgaven.

Zou best een goede kunnen zijn. Maar ik heb toch liever Steijn of Van der Gaag

24 februari 2018 om 11:55

Onzin, die mogen de veters nog niet strikken van deze slutsky. Ze doeb het geweldig met hun middelen. Maar een buitenlandse trainer brengt weer wat nieuws. Daarnaast speelde CSKA heel leuk aanvallend voetbal als ik me niet vergis. Volgebs mij met behoorlijk wat Brazilianen toch?

24 februari 2018 om 11:59

Nee, maar hij heeft wel met spelers zoals Doumbia, Musa en Wernbloom samen gewerkt en ze waren allemaal heel erg lovend over hem.

Vitesse heeft ook al een blauwe maandag Artur Jorge gehad, EC 1-winnaar met Porto in 1987. Dus wat dat betreft zou het best kunnen.

24 februari 2018 om 12:55

Artur Jorge was ook binnen een paar maanden ook alweer weg bij Vitesse.

Met Herbert Neumann en Albert Ferrer had Vitesse wel eerder al buitenlandse trainers.

4 maart 2018 om 17:28

Artur Jorge was gewoon een prima trainer, toen hij weg ging stonden we gewoon mooi op de 2de plek. Het is jammer dat Paris toen langs kwam.

Zijn naam valt wel heel erg vaak bij clubs die zonder trainer komen te zitten. Je zou hem bijna sletsky gaan noemen.
Hoop dat vitesse met een goede trainer op de proppen komt die aantrekkelijk voetbal wilt spelen en het team naar zijn hand zet.
Zou het misschien nog eens bij Peter Bosz proberen. Dat was misschien soms iets te veel van het goede maar wel altijd aanvallend voetbal en leuk om naar te kijken. Jaap Stam of de harde hand van v Beek. Dan heb je nog Stegeman en Steijn. We gaan het zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren