Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Verbeek accepteert schorsing en mist uitduel met Ajax

Laatste update:

FC Twente ging woensdagavond hard onderuit tegen AZ. De thuisploeg ging met 0-4 ten onder en trainer Gertjan Verbeek eindigde de wedstrijd op de tribune. Scheidsrechter Siemen Mulder was de opmerkingen aan zijn adres na de tweede gele kaart van Cristian Cuevas zat en stuurde de coach van Twente weg. Na de wedstrijd legde de arbiter uit waarom hij Verbeek wegstuurde.

In de tweede helft pakte Cuevas zijn tweede gele kaart waardoor Twente de slotfase in ging met een man minder. Even daarvoor had Verbeek ook al kritiek op de arbitrage. "En bij Cuevas was het drie, vier keer zo erg als bij het eerste moment”, aldus Mulder in gesprek met de NOS. “Dan kan een trainer weg. Er is echt wel begrip voor emotie, maar als het gaat om wegwerpgebaren, meermaals kritiek en meermaals het vak uitlopen... Er is heus ruimte voor emotie, maar er is ook een grens.”

Na het wegsturen van Verbeek richtte het thuispubliek zich met spreekkoren tot Mulder. Voor hem was het staken van de wedstrijd geen optie. “Op het moment dat er spreekkoren zijn, is de club verantwoordelijk. Daar is ook een protocol voor. Eerst wordt er omgeroepen via de speaker, dan komt het op de boarding. Dat hebben ze ook gedaan. Daarna werd het weer minder, maar later kwam het terug en hebben ze weer actie ondernomen. Dat heb ik gezien en gehoord. Ik hoor de spreekkoren ook, maar het is niet aan mij om te blazen en te zeggen: ik ga van het veld af.”

Update 8 februari 14.35 uur - Verbeek accepteert schorsing en mist uitduel met Ajax
Gertjan Verbeek zit zondag niet op de bank als FC Twente een bezoek brengt aan de Johan Cruijff ArenA voor het uitduel met Ajax. De coach van de Tukkers werd woensdagavond tijdens de met 0-4 verloren wedstrijd tegen AZ door scheidsrechter Siemen Mulder van het veld gestuurd en FC Twente laat donderdagmiddag via de officiële kanalen het schikkingsvoorstel van één wedstrijd te accepteren.

Gertjan Verbeek houdt FC Twente in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het blijft een ongelofelijke vervelende hork die Verbeek. Het ligt altijd aan iedereen behalve....

We mogen zijn prestaties bij Twente ook weleens onder de loep houden, want zijn voorganger deed het zeker niet slechter en met een mindere selectie...

8 februari 2018 om 10:56

Ben ik het wel mee eens, Hake kreeg Feyenoord als opener, nou ok, die mag je natuurlijk verlieszen daar waar Verbeek loodzware tegenstanders heft, moeten inderdaad de vergelijking met Hake pas gaan maken als dezelfde tegenstanders gepasseerd zijn.

8 februari 2018 om 13:06

Qua gedrag kunnen we Verbeek nu al beoordelen: vreselijk!
Collega’s, scheidsrechters, journalisten, enz krijgen er van langs als het meneertje niet zint.
Zijn prestaties van de laatste jaren zijn prut, iets meer bescheidenheid zou passen.

8 februari 2018 om 19:07

Rudeboy65

Allemaal dingen die we al wisten toch?

8 februari 2018 om 10:42

Het is weer tijd voor de Twente 'supporters' uit Vak P om het onslag van de trainer te eisen.

8 februari 2018 om 10:50

Ben ik met je eens, hoor, het is een ontzettende hork. Maar deze scheidsrechter zou het bloed onder de nagels van een 101-jarige pacifistische monnik halen. Siemen Mulder is echt een totale, maar dan ook totale prutser: hij is inconsequent en ziet ook nog eens de helft niet. Het moment vóór de tweede gele kaart voor Cuevas (die dan wel weer terecht was), was tekenend: Twente voetbalt zich onder de druk van AZ uit en weet zo een veelbelovend begin van een aanval op te zetten. Maar voor die laatste outball, wordt er een (vervelende) overtreding gemaakt. Mulder fluit en beëindigt zo de aanval van Twente. De spelers en Verbeek zijn teleurgesteld, maar gaan ervan uit dat Mulder kennelijk geel wil geven. Maar nee, meneer floot gewoon alleen maar voor de overtreding en verkloot zo niet alleen de aanval, maar irriteert Twente nog meer. Als je je dan nog eens realiseert dat een scheidsrechter als taak heeft om het spel goed te laten verlopen, dan begrijp je dat deze pipo volstrekt ongeschikt is. Nogmaals, Verbeek is een hork, maar ik begreep zijn reactie hier wel.

8 februari 2018 om 10:58

@leonov, Eensch! het was niet om aan te gluren maar toch moet verbeel zich gedragen natuurlijk, lijkt op Preud'homme af en toe

8 februari 2018 om 10:59

Ik vond zijn reactie ook nog eens heel erg mee vallen. Ik zei hier thuis nog toen de 2de gele kaart viel. Verbeek reageert wel maar het is niks voor Verbeek om zo rustig te blijven

8 februari 2018 om 10:57

Inderdaad, het prototype van een hork. Intimiderend ook nog in woord en gebaar

Vlak voordat Cuevas er terecht af werd gestuurd na zijn tweede gele kaart, stonden de camera en de microfoon op Verbeek gericht en kwam er behoorlijk wat hoorbaar gevloek en getier uit zijn mond met flinke krachttermen richting de derde man. De derde man raakte Verbeek ook nog even amicaal licht aan de schouder, maar daar was Gertjan niet van gediend. Met een korte, krachtige beweging met zijn arm maakte hij dat kenbaar.

Ik wil niet de moralist uithangen, maar ik vraag me af of de vorig jaar vader geworden Verbeek hiermee zijn dochtertje het beste voorbeeld geeft. Moet ie natuurlijk verder zelf weten, in ieder geval maakt het prille vaderschap hem zichtbaar niet milder in de omgang. Maar dat terzijde.

8 februari 2018 om 13:32

buitenspelval

Verbeeks gedrag is niet altijd goed en ook gisteren niet, maar het is precies hoe Leonov zegt; Mulder frustreert gewoon ontzettend en dan kan ik me voorstellen dat je uiteindelijk uit je slof schiet. Heel inconsequent aan het fluiten, want ook Jahanbaksh had er af gemoeten, en op het moment dat je als club de punten heel heel erg nodig hebt schiet je zelf snel in de emotie. Daar had ik gisteren zelf ook last van. Niet goed, maar wel begrijpelijk als je het mij vraagt.

Verder hang je wel de moraalridder uit wat betreft zijn dochtertje. Goedkope sneer.

8 februari 2018 om 14:50

Er is een foto waarbij je ziet dat een Cuevas Alireza in zijn bek roggelt, ik zou ook flippen. Iemand in zijn gezicht spugen is het laagste wat je kan doen.

Rode kaart is dus terecht.

8 februari 2018 om 15:18

1az1

Oh de rode kaart is zeker terecht. Cuevas is ook gewoon een etterbak. Ik ben de eerste die dat toegeeft. Maar ook Jahanbaksh was rijp voor de rode kaart wat mij betreft.

8 februari 2018 om 17:08

@Twenteov

Hoezo goedkope sneer naar Verbeek? Ik heb het toch niet persoonlijk tegen Verbeek? Dat zou het sneren naar op de man zijn, nu niet. Ik laat slecht mijn gedachten op de loop op een voetbalforum Ik denk ook niet dat hij mijn post leest of enigszins geintresseerd is in wat ik schrijf. Daarnaast is zelf sneren naar anderen Gertjan bepaald niet vreemd

Scherp opgemerkt verder, dat mij opmerking over opvoedkundig het goede voorbeeld geven moralistische trekjes heeft. Had ik zelf niet door zeg. Gelukkig maar, dat ik erachteraan schreef, dat hij het verder zelf moet weten. Dat relativeert en ondersteunt enigszins mijn bedoeling. Sneren... Moraalridder... , tja, wat jij wilt..

Ik vind het een beetje zwak om Mulder de schuld te geven van Verbeeks pedante, opgefokte gedrag. Gertjan schiet al tijdenlang uit zijn slof bij het minste geringste wat hem niet aanstaat. Mag ik het niet opmerken, omdat hij de trainer is van je club wellicht?

8 februari 2018 om 18:24

buitenspelval

Het blijft een sneer, of GJ Verbeek het nu leest of niet, of ben ik nu gek? Ik vind het totaal onnodig om over zijn familie te beginnen, maar wat jij wilt joh. Vind de opmerking van je naast overdreven moralistisch ook nog eens belerend. Maar nogmaals; je doet je ding maar.

En als je dan toch reageert op mijn reactie, lees hem dan ook even goed aub.
Als je een beetje mijn post leest dan zie je ook dat ik het opgefokte afkeur als zijnde 'niet goed'. Ik zeg ook nergens dat je het niet mag opmerken. Ik geef alleen aan dat ik zijn frustratie gisteren begreep en ook deelde omdat ik Mulder gewoon bijzonder slecht vond fluiten. Nog maals, niet goed hoe Verbeek reageert, maar ik begrijp het wel. Mag ik dat wel van jou opmerken?

8 februari 2018 om 19:07

Jíj beoordeelt het als een sneer naar Verbeek. Dat maakt het nog geen feit, of ben ik nu gek?

Sneren is een bitse of honende opmerking maken, ik vroeg me slechts af of Verbeek hiermee zijn dochtertje het beste voorbeeld geeft. Is je zoiets afvragen gelijk sneren. Bitse zijn of honen? Beetje overdreven en overgevoelig je classificatie.

Zelfs als ik je oprecht zeg, dat ik hiermee niet bedoeling heb te sneren, blijft het sneren voor je. Je zou nagenoeg toch gewoon van me kunnen aannemen dat ik het ander bedoel?

Vindt het maar belerend, mij best. Ik zou jouw reacties, post zonder veel moeite net zo als belerend kenmerken. Hoe je mij bijvoorbeeld benaderend en tracht me op mijn plek te willen zetten als moraalridder.

Zoals ik al zei is het niet snerend bedoeld. Ik uitte vooral mijn verbazing, als zelf ouder zijnde, over hoe de man zichzelf voor de camera zo vol agressie, vloekend en tierend, zo laat gaan. Ik zag gelijkertijd de foto’s van Gertjan met zijn kleine dreumes voor me en dacht bij mezelf: dat is toch niet zoals ik het zou doen...

Veel beginnende ouders worden milder als er zo kleine thuis op je wacht, maar Verbeek heeft daar schijnbaar geen ‘last’ van. Noem me een belerende moraalridder, whatever you want.

Ik ben zo’n ouder die netjes voor het rode stoplicht wacht me de kinderen aan de hand en altijd vol verbazing kijkt, wanneer andere ouder met de kleine door rood licht snellen. Of met een peuk in de mond achter de kinderwagen lopen. De op de tv tierende en vloekende vader Verbeek past voor mij in dat rijtje.

Zoals gezegd voel ik dat zonder moralistisch te willen zijn. Take it or leave it.

Nee, je zegt niet letterlijk, dat ik nergens mag opmerken dat Gertjan zich zo laat gaan. Echter doe jr dat onder voorbehoud vaan de mantel der (club)liefde. Vandaar mij vraag of ik dat mag opmerken.

Je kunt enerzijds zeggen, dat je zijn opgefokte gedrag afkeur als zijnde niet goed, maar aan de anderzijds beweer je ook letterlijk er begrip te voor kunnen opbrengen gezien in jouw ogen warrige het fluiten van Mulder. Daarmee vergoelijk je ook deels zijn gedrag. Ik vind dat ik dat zo mag opmerken

Verbeek had stoekem toch gehoopt dat hij Twente inmiddels al op de rit zou hebben. Het gaat tot dusver nog niet van harte en natuurlijk was de 0-4 iets te veel van het goede. Gaat een moeilijke klus worden voor Verbeek om de playoffs te vermijden. Gert Jan moet nu ook weer eens gaan presteren; Sc Heerenveen heeft hij het goed gedaan, Feyenoord niet, Az redelijk, Bochum ook niet boven verwachting. Wordt tijd dat hij weer eens een klus succesvol afmaakt.

8 februari 2018 om 11:43

Met AZ deed hij het heel erg goed. Behalve het laatste (hele) seizoen. De enige reden waarom hij niet direct werd ontslagen na het seizoen 12/13 was omdat hij de beker won.
Ik reken het hem nog wel aan dat we in het seioen 11/12 geen kampioen waren geworden. Te weinig wissels en dat was zwaar nodig om het drukke programma te kunnen beteugelen. Uiteindelijk eindig je dat seizoen met niks.

Verbeek misdroeg zich echt, terecht weggestuurd. Ik heb het idee dat Verbeek nu eigenlijk al niet meer weet wat hij moet doen om het tij bij Twente te keren? Hake deed het niet minder en was een stuk betere vertegenwoordiger voor de club. Verbeek blijft een onbehouwen boer op z'n tijd.

8 februari 2018 om 11:45

Het probleem is zijn onvermogen om te anticiperen om de huidige situatie. Met de huidige speelstijl ga je ongetwijfeld degraderen, omdat ze zich nu aanpassen op elke tegenstander. Ze laten de tegenstander het spel maken en zelf doen ze niets aan de bal. "vechtvoetbal" kun je ook spelen in een 4-3-3 systeem waarin je tenminste tegen het rechte rijtje het spel kunt maken.

8 februari 2018 om 13:59

Waarom zou Twente zelf het spel moeten maken? Ik heb het idee dat men bij twente nog steeds de huidige situatie onderschat en de spelersgroep overschat. Vrijwel aslles hangt samen met 1 speler, assaidi. Spreekt hij goed gaat het prima, maar bij een blessure of kort dekken heb je niets aan hem en is Twente meteen 90% minder. Uit het huidige rechterrijtje vind ik eerlijk gezegd niemand echt zwakker qua selectie, dat zou toch wat moeten zeggen?

8 februari 2018 om 14:23

Ik heb het over het rechter rijtje. Tegen veel ploegen hoef je helemaal geen betonvoetbal te spelen. Het middenveld Maher, Jensen, Vuckic en een aanval met Assaidi, Boere en Tighadouini heb je helemaal niet zo'n slechte bezetting. Dan heb je eventueel nog Holla en ook Lam zou door kunnen schuiven naar de verdedigende middenvelder-positie. Achterin is het wel heel pover en de keepers zijn ook een probleemkind bij FC Twente.

Je overdrijft het wel. Ik weet dat je niets met FC Twente hebt en dat laat je vaak genoeg merken, maar wat objectiviteit mag ook wel. Ik ben zelf de eerste die kritisch is over deze ploeg, maar er is veel meer uit te halen dan nu het geval is. Dit is ongetwijfeld het slechtste FC Twente van de afgelopen 15 jaar, maar kwalitatief moet je je veilig kunnen spelen met deze ploeg.

8 februari 2018 om 15:35

tegen zoveel rechterrijtje clubs heeft GJ nog niet gespeeld. Sinds zijn aantreden 2X Psv, 2x AZ, 2x Heerenveen , Vitesse en 2x Ajax...(na zondag)
Heeft punten gepakt tegen Nac/roda en Excelsior,te weinig (exc en voral Roda) maar toch.

8 februari 2018 om 17:46

Heerenveen en Vitesse draaien ook niet bepaald lekker dit seizoen. Het is nou ook weer niet zo dat je je volledig moet instellen op die ploegen om niet met 5-0 af te gaan, want zo is het simpelweg niet.

Bovendien is het makkelijk om het spel op de tegenstanders te schuiven, maar of je nou tegen bijv. Vitesse of een NAC speelt, je ziet wel of er een plan of idee achter zit. Dat zie ik bij Verbeek totaal niet. De ploeg staat op het veld en het doet eigenlijk maar wat. Er zit geen enkele lijn in en dat zag ik in de eerste helft van het seizoen nog wel, ook tegen de sterkere tegenstanders.

Scheidsrechter Siemen Mulder en de Knvb moeten eens bij zichzelf te rade gaan waarom de wedstrijden van de heer Siemen Mulder telkens zo uit de klauwen lopen en hij trainers naar de tribune moet sturen.

Tijdens NAC - Twente floot hij ook al zo warrig en inconsequent. Dat trainers gaan protesteren als hun club onrecht wordt aangedaan lijkt me niet meer dan normaal, en blijkbaar haalt heer Mulder het slechte bij zowel Vreven als Verbeek naar boven waardoor ze dit gedrag vertonen. Zet de 2 incidenten naast elkaar en je ziet praktisch dezelfde reactie. Als heer Mulder gewoon eens wat beter fluit dan maakt hij dit soort reacties niet los bij deze heren.

Ben absoluut geen fan van Verbeek, heeft zich van zijn zeeer onsportieve kant laten zien tijdens NAC - Twente, maar aangezien ik een nog minder hoge pet op heb van Siemen Mulder moet ik het toch voor hem opnemen.

Knvb, stop met het aanstellen van deze meneer!

8 februari 2018 om 10:49

Hoezeer ik het ook met je eens ben, Verbeek moet normal doen.

8 februari 2018 om 11:08

Kan het zijn dat ik niet begrijp waar al die frustraties over de scheids vandaan komen? Ik heb de wedstrijd ook gezien en vond het meevallen. Gaf Jahanbahks en Cuevas allebei terecht een gele kaart na het opstootje. Daarna kreeg Cuevas door zijn overtreding een terechte tweede gele kaart. Daartussen in zat een moment dat een AZ speler geen geel kreeg, maar als je dat terugkijkt gebeurt daar ook vrij weinig, dus gewoon terecht dat daar geen kaart wordt gegeven (in de samenvatting van NOS is de commentator helaas weer heel hard op zoek naar een relletje).

Ik vond het dan ook vooral de schuld van Twente dat de wedstrijd uit de hand liep, die waren te veel met de randzaken bezig. Laat ze maar eens gaan voetballen daar.

8 februari 2018 om 11:19

Het feit dat er 2 minuten voor de rode kaart geen geel gegeven wordt aan die AZ speler is precies waarom Verbeek zo reageerde. Dat is het probleem met deze scheidsrechter, die is totaal niet consequent.

8 februari 2018 om 11:30

Ja dat zeg ik ook in mijn reactie, maar als je dat moment ziet was daar ook niet zo veel aan de hand. Dus gewoon terecht. Hoewel de commentator in de samenvatting je graag anders doet geloven.

8 februari 2018 om 12:23

Het ging er meer om dat hij floot terwijl Twente bezig was met een counter dus het voordeel voor Twente weg was en hij ook nog besloot om geen geel te geven. AZ werd dus eigenlijk beloond met die overtreding.

8 februari 2018 om 15:42

Dus samenvattend noemen jullie 1 situatie die ook nog meeviel op. Op de rest van zijn beslissingen was weinig tot niets op te merken. Dus hij floot gewoon prima. Ik proef voornamelijk veel frustratie in jullie meningen.

8 februari 2018 om 16:03

Ah mooi, dus je als iemand iets verkeerds doet heb je een vrijbrief om je te misdragen volgens jou.... vreemde beredenering.

Waarom is hij een vervelende hork? Omdat hij van zijn vak houdt Er alles aan doet binnen in mogelijkheden om Twente in de eredivisie te houden? Dit soort pure mensen moet je koesteren

8 februari 2018 om 10:39

Hij is een vervelend hork omdat hij als Analist altijd zeer uitgesproken is over andere clubs. Hij weet het altijd beter. Nu krijgt hij de kans zelf bij een club, en hij doet het ronduit verschrikkelijk.

8 februari 2018 om 11:33

Dat heeft toch niks met hork zijn te maken? Je mag er van alles van vinden, maar waarom hij dat is is me een raadsel

8 februari 2018 om 10:45

Er alles eraan doen is niet schreeuwen langs de kant en je misdragen... Pure mensen moet je koesteren, maar die gaan ook te ver.

8 februari 2018 om 11:38

o kun je het ook uitleggen. Het is wel iemand die onder druk staat zich onrecht voelt worden aangedaan, dan is het een keer niet politiek correct, so what? Vindt het allemaal niet zo erg

8 februari 2018 om 23:35

Ach, die scheidsrechters staan hun werk te doen en als je het er niet mee eens bent dan maak je hem maar kapot en ga je denigrerend doen? Wat zou jij doen als je aan het werk bent en er loopt iemand telkens naar je te schreeuwen en staat wegwerpgebaren te maken. Verbeek ging dit keer gewoon veel te ver, dat je dat zelf niet begrijpt is echt lachwekkend.

8 februari 2018 om 23:36

Daarbij accepteert hij ook direct de schorsing en weet hij zelf dondersgoed dat hij fout zat en te ver is gegaan. Volgens mij is het dan wel duidelijk.

8 februari 2018 om 11:34

ajaxglobal

Pure mensen, authentieke mensen, 'ik heb nu eenmaal emoties', allemaal leuk en aardig maar het zijn helaas in de praktijk te vaak de dekmantels voor onbehoorlijk en totaal onnodig gedrag.

Geen enkel probleem met emoties en je hoeft echt niet 90 minuten lang als Ernst Happel of Willem van Hanegem stoicijns op de bank te zitten zonder een woord te uiten, maar wat mensen als Verbeek en die nieuwe 'kroonprins' Maurice Steijn flikken langs de lijn gaat gewoon veel en veels te ver. Gedraag je gewoon normaal zeg!

8 februari 2018 om 11:52

@ Constant Kante,

dat ben ik helemaal met je eens en dat hoeft ook niet goedgepraat te worden.

Enige wat ik doe is wat nuance aanbrengen van goh o erg is het niet. Hij heeft een beetje wat Louis van gaal ook heeft; hij is weinig 'aaibaar' en n mensen geven e niet graag gelijk. Dat vertaald zich in een stukje onmacht. is dat helemaal goed nee dat niet, maar het is ook geen drama

8 februari 2018 om 14:02

Waarom zou je iemand gelijk geven die aantoonbaar geen kennis van zaken Heeft? Verbeek heeft de mond vaak vol over andere clubs en hun trainers maar weet meestal ban toeten nog blazen. Sinds hij Rashica consequent een Chelsea huurling noemde weet ik genoeg, Verbeek schreeuwt veel, maar inhoud, ho maar!

8 februari 2018 om 15:02

Yatsemata

Schreeuwt veel, maar inhoud, ho maar.
Die oneliner kan ik ook prima voor jou gebruiken als het om Twente gaat.

Sinds je uitspraak dat Twente erin is gebleven door Tukkers met hoge posities bij de Knvb weet ik ook genoeg over jouw kennis omtrent mijn club. Daarnaast ziet een blinde dat deze selectie genoeg kwaliteit heeft om erin te blijven (maher, Vuckic, Jenssen, Assaidi). Ook zonder Assaidi. Of ga je mij vertellen dat je alle wedstrijden van Twente 90 minuten kijkt en dat je je oordeel daarop gebaseerd hebt?

Ik heb ook twijfels over Verbeek maar je verwijt hem aantoonbaar geen kennis van zaken te hebben. Wat is daar zo aantoonbaar aan? Je roept met je oneliners, maar weet het zelf niet te onderbouwen. En kom niet met dat lulverhaal over Rashica aan, dat boeit nl. he-le-maal niemand hier in dit topic en is allesbehalve een argument voor Verbeeks' onkunde.

Oftewel: alweer een ouderwets lulverhaal omtrent Twente van je, maar het went.

8 februari 2018 om 11:44

Er alles aan doen om Twente in de Eredivisie te houden moet hij op andere manieren uiten. Kan jij één voorbeeld noemen waarbij het zin heeft gehad om achteraf te protesteren? Waarbij klagen tegen de vierde official of scheidsrechter over een kaart ertoe heeft geleid dat de scheidsrechter dacht: ' Goh, goed punt heeft hij zeg, ik trek mijn beslissing in '.
Er is niks mis met passie, maar je moet wel lekker normaal blijven doen. Het ligt aan alles en iedereen maar niet aan meneer Verbeek.

Daarnaast lijkt het me gewoon wijselijk als hij kapt met zijn werkzaamheden als analist (staat los van het hork-zijn). Maar hij kan zijn tijd en energie beter besteden aan zijn club in de Eredivisie houden dan afgeven op andere trainers en clubs. Daar is hij zeker niet de uitgewezen persoon voor.

8 februari 2018 om 16:43

Dat is natuurlijk niet de enige manier om dat te doen. Hij doet dar alles aan door de weeks en als e dan tijdens de wedstrijd het door je vingers ziet glippen en het voelt als onrecht dan reageer e ook weleens zoals het niet zo moeten.... categorie geen aandacht aan besteden.. dat weet hij elf ook wel...

Waarom moet je iets vinden over hoe hij zijn privetijd indeelt?

8 februari 2018 om 16:51

Omdat hij zijn vrije tijd invult met een bijbaan als analist waarbij hij afgeeft op andere trainers en clubs, terwijl hij werkelijk dramatisch aan het presteren is. Lijkt mij ongepast en hij lijkt me er ook niet de juiste persoon voor in deze situatie.

Maar dat is de discussie niet. HIj heeft zich misdragen en krijgt hiervoor gewoon een wedstrijd schorsing. Het is alleen ontzettend irritant om al die trainers en spelers constant te zien klagen nádat er een beslissing is genomen. Er is nog nooit om die reden een gele kaart ingetrokken, dus hou er gewoon mee op.

Sneu figuur is het geworden, vroeger nog sympathie voor deze man maar dat is ver te zoeken.

Wellicht kan de heer Mulder dan ook even aangeven waarom die emotie er was? Cuevas verdiende geel, maar dat was volgens mij niet waar iedereen zich over opwond. Het was het zeer inconsequente fluiten van Mulder.

Daarbij is het "normaal" dat het huidige Twente verliest van AZ. En Twente speelde ook nog alleraardigst tot de rode kaart, toen was het slechts 0-1. Na de wedstrijd tegen Ajax moet Twente er staan en de punten gaan pakken tegen de middenmoot. Ik heb daar alle vertrouwen in, met het huidige spel moet je echt wel punten kunnen pakken.

Lijkt me terecht weggestuurd, snap de frustratie best maar heb liever dat spelers zich zo druk maken tijdens het voetballen dan de trainer vanaf de zijlijn, ze zijn zo ongelooflijk apatisch in het veld, kwaliteit zat maar het afwachtende is verschrikkelijk om te zien.

Mulder was ook echt schrikbarend inconsequent en marchandeerde overduidelijk maar dan nog, de trainer heft zijn smoel te houden en de spelers moeten hun voeten laten spreken.
De enigen die echt inzet hebben zijn ter Avest, Quevas, Boere en Jenssen. De rest interesseert het geen hol.

Spreekkoren zijn niet netjes maar who cares, FCT heeft het protocol gevolgd, that is ,kous afgedaan.

Tegenwoordig mag je geen kritiek meer hebben. De scheidsrechter wist gewoon dat Verbeek gelijl had!

8 februari 2018 om 17:17

Misschien moet Verbeek meer bezig zijn met zijn eigen gepruts.
Van mij mag twente er rechtstreeks uit. Club had al niet eens meer mogen bestaan na al dat liegen en bedriegen.
Vroeger had ik sympathie voor Twente. Na de babbels en het gedoe van Joopie en zijn bende, alle lijken uit de kast daarna en nu de onbeschofte Verbeek hebben dat flink verminderd.

Vooropgesteld dat ik Verbeek een verschrikkelijke man vind en als trainer ook nog eens behoorlijk overschat, zou ik als Mulder zijnde toch eens kritisch naar zijn eigen prestaties kijken.
Hij stuurt een paar weken terug Vreven naar de tribune en nu Verbeek naar de tribune. Zijn aandeel daarin vergeet hij gemakshalve als hij daarover tekst en uitleg geeft. Eén van de slechtste scheidsrechters die ik ooit in de eredivisie heb zien fluiten.

8 februari 2018 om 13:10

Eensch, dereacties zijn verkeerd maar de bron van ergernis is toch echt Mulder zelf.

Advocaat verwoordde het eigenlijk al heel erg goed bij Oranje. Je kunt er wel aanvallers bij zetten in de opstelling, maar dat wil absoluut niet zeggen dat dit ten goede komt van het spel. Ditzelfde principe geldt min of meer bij Verbeek.

De verdediging is gewoon erg kwetsbaar en 1 man meer of minder doet het 'm eigenlijk niet bij de huidige verdediging. Dan zie ik liever een man meer in de aanval waardoor Maher en Jensen veel beter tot hun recht komen. Op die manier kun je Assaidi en Tighadouini ook allebei opstellen, al maakt Tighadouini tot nog toe absoluut nog geen goede indruk.

Deze opstelling werkt gewoon niet bij deze selectie en als Verbeek dat niet ziet, kan hij beter zijn conclusies trekken. Dan heb je tactisch echt nog wat bij te leren als coach. Verdedigend is het allemaal nog exact hetzelfde als onder Hake, terwijl het veldspel drastisch is verslechterd. Als het zo doorgaat, zie ik ze niet in de Eredivisie blijven.

8 februari 2018 om 12:16

Wen er maar aan twente en verbeek want zo gaat het er aan toe onder in de eredivisie alles zit tegen de scheids alle ballen vallen net verkeerd enz.... als je eewat boven in speelt dan zit alles mee ballen vallen goed scheids zit mee in sommige beslissingen .zo werkt het vraag maar aan de supporters van pec vvv of den haag.vooral pec vorig seizoen en dit seizoen vorig jaar zat er niks mee de scheids tegen veel stomme kaarten blessures dis wen er maar aan twente supporters en verbeek

8 februari 2018 om 14:15

De scheidsrechters interesseren me eigenlijk niet. Het niveau van de scheidsrechters is gelijk aan het niveau van de competitie. Het gaat mij om het spel en de wil om het tij te keren. De scheidsrechter was gisteren bedroevend en zeer inconsequent, maar dat was hij wel aan beide kanten.

Tja, dan kan ie nu gewoon de hele wedstrijd analyseren voor Fox. Rob Groener is trouwens ook nog beschikbaar heb ik uit betrouwbare bron vernomen...

Een rode kaart voor de trainer heeft eigenlijk weinig zin. Tegenwoordig kan je met mobieltjes alles regelen. Zelfs als Verbeek gewoon thuis voor de buis zit kan hij z'n assistenten bereiken. Het heeft dus totaal geen nut om trainers te straffen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren