Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Veldwijk verruilt Kortrijk voor avontuur in Noorwegen

Laatste update:

Lars Veldwijk vervolgt zijn carrière in Noorwegen. Aalesund FK huurt de 25-jarige spits tot aan het einde van dit kalenderjaar van KV Kortrijk. Zodoende komt er een vervroegd einde aan zijn verblijf bij KV Kortrijk, de club waar hij mede door blessureleed niet verder kwam dan twee basisplaatsen en zeven invalbeurten, waarin hij een keer wist te scoren.

De transfer is buiten de bekende transferperiodes mogelijk omdat de Noorse competitie niet gelijk loopt met de rest van Europa. Scandinavische competities gaan in maart/april van start en eindigen in november. Na PEC Zwolle, Nottingham Forest en KV Kortrijk is Aalesund de vierde club in tien maanden tijd voor de Zuid-Afrikaans international, weet De Telegraaf.

Veldwijk heeft zijn handtekening nog niet gezet bij de Noorse club. Dat doet hij zodra hij weg kan uit Johannesburg, waar de afgelopen dagen verbleef met de nationale ploeg van Zuid-Afrika. Volgens de genoemde krant doen de Noren er alles aan om Veldwijk speelgerechtigd te krijgen voor het eerste competitieduel aanstaande zondag.

Update 31 maart 13.49 uur: Veldwijk verruilt Kortrijk voor avontuur in Noorwegen
Lars Veldwijk mag zich definitief speler van Aalesund FK noemen, zo hebben de Noren via de officiële kanalen bevestigd. De Zuid-Afrikaans international wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van KV Kortrijk, dat ook akkoord is gegaan met een optie tot koop. Bij Aalesunds wordt hij ploeggenoot van Edwin Gyasi en Kaj Ramsteijn.

De periode van Lars Veldwijk in Noorwegen wordt een succes

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deed het bij PEC meer dan prima. Vervelend dat hij buiten de landsgrenzen dit niet kan laten zien. Als Hij wat salaris kan inleveren is hij meer dan welkom bij Groningen, een spits die scoort hebben we al jaren niet meer aan onze kant van de Euroborg gezien (De leeuw niet meegerekend).

30 maart 2017 om 13:08

Opzich deed die het inderdaad prima bij Pec. Maar is een ontzettend luie spits. Kan me goed voorstellen dat er spelsystemen en/of clubs zijn waar die totaal niet goed genoeg voor is.

30 maart 2017 om 13:14

Ik zie graag Ingvartsen zien van FC Nordsjaelland, topscorer van Nordsjaelland met 14 doelpunten en 4 assists uit 25 wedstrijden. 21 jaar en 1,87 lang. Heeft bijna alle jeugdelftallen van Denemarken doorlopen en is recentelijk opgeroepen voor het 1ste team van Denemarken. Kan ook zo zijn dat hij te duur is voor Groningen, maar contract loopt niet heel lang door (t/m 2019).

30 maart 2017 om 16:14

ssst.. niet alles verraden.. anders blijft er niks voor ons over aangezien wij het toch al zwaar hebben met scouten tegenwoordig

31 maart 2017 om 14:13

Hahaha sorry, ik hou m'n mond wel. Maar die jongen is sterk aan de bal, snel, goed schot en koppend sterk. Iets wat we bij Groningen al de laatste paar jaren niet meer hebben gezien. Matavz was echt de laatste spits waar ik echt onder de indruk was. Niks ten nadele van De Leeuw, want De Leeuw heeft het meer dan uitstekend gedaan.

31 maart 2017 om 18:22

Wat voor spits zoeken jullie? Een counterspits als zivko, aanspeelpunt als hoessen of afmaker als de leeuw?

31 maart 2017 om 22:32

Eigenlijk alle drie wel. Berg, Matavz, Suarez en Nevland waren goed op alle fronten. De Leeuw was ondanks dat hij veel scoorde, redelijk inconsistent, maar ik had geen reden tot klagen, want als hij alles goed kon, dan had hij niet bij Groningen gespeeld. Zivkovic kon een complete spits worden en die stap naar Ajax had ik al verwacht dat die veels te groot was.

De afgelopen jaren zijn er spitsen gekomen die gewoon niet in die profiel passen. Zeefuik, Texeira, Nordstrand, Pedersen, Hoessen en nu helaas Sorloth zijn gewoon geen spitsen die bij dat rijtje hoorde, Nordstrand heel misschien wel, maar Matavz werd opeens de nieuwe spits nadat Nortstrand eigenlijk als vervanger zal komen voor Berg. Maar Texeira, Sorloth, Pedersen en Zeefuik waren te traag in de omschakeling en miste eigenlijk een neusje voor de goal.

Tuurlijk kan het niet altijd een voltreffer zijn, maar teveel miskopen is gewoon niet goed. Daarom vind ik Ingvartsen een spits wat misschien haalbaar is voor Groningen, alleen kan FC Nordsjaelland een vrij grote transferbedrag vragen, want hij heeft nog een 2 jarig contract.

Off topic misschien: Maar hoe kan hij een Zuid-Afrikaanse International zijn .. Heerlijk man

30 maart 2017 om 13:13

zijn vader is Zuid-Afrikaans

30 maart 2017 om 13:14

Zijn vader is een Zuid-Afrikaan.

Misschien is de belgische competitie ook gewoon sterker dan de Eredivisie geworden. Waarom redt hij het anders niet bij Kortrijk en scoorde hij er bij Zwolle erop los.

30 maart 2017 om 14:00

Dat zou zeker kunnen, hoewel spelers als Vormer, van Rhijn en Denswil het uitstekend doen bij Brugge, maar in Nederland ook niet konden overtuigen. Het kan dus ook andersom.

30 maart 2017 om 14:27

Unal mislukte bij Genk, Reza mislukte bij Standard. Moeilijk om te besluiten of een van de twee beter is. In België lijkt men minder naïef te spelen en meer vanuit de organisatie.

30 maart 2017 om 16:32

Verdedigers of verdedig ingestelde spelers hebben het makkelijker in de Jupiler League omdat er vaak meer vanuit een gesloten formatie met dus mee mensen achter de bal wordt gespeeld. Dit verklaart ook direct waardoor aanvallers het dus moeilijker hebben.

30 maart 2017 om 14:19

Het is vooral anders. In België spelen de meeste clubs vanuit de verdediging en minder "naïef" dan in Nederland. Zeker voor aanvallers is dat lastiger natuurlijk.

30 maart 2017 om 16:28

Doordat ze in België minder naïef verdedigen!

Ben benieuwd wat z'n vriendin Monica geuze hiervan vindt hahahhaha

31 maart 2017 om 15:19

Als er iets is wat mij niet interesseert is het wel de mening van één van die vloggers, of hun fans.

On: mooi avontuur voor die jongen, misschien dat ie daar een heel seizoen belangrijk kan zijn.

Mooie club voor Veldwijk! Achter Rosenborg,Brann,Molde, Valerenga, Stromgodset, en ODD Grenland toch wel zeker de 7 de of 8 ste club van Noorwegen, Alesunds is een club met Potentie financieel staan ze der goed voor na het verkoop van bijvoorbeeld Wormgoor aan SK Brann en in het verleden hebben ze vaak ook spelers voor redelijk veel verkocht aan clubs uit Scandinavië maar ook buiten Scandinavië. Alesunds is vergelijken met en Stabaek of een Lillestrøm of de voormalige topclub Lynn Oslo (inmiddels ver weggezakt) veel stabieler. Veldwijk kiest voor een goeie club! Overigens de "top" spitsen vliegen binnen eerst Nicklas Bendtner en nu Lars Veldwijk goed voor het Noorse voetbal!!

31 maart 2017 om 15:22

Niet alleen dat Aalesund is een prachtige stad!!! Google er maar op los

Als hij het niveau van Pec benaderd is hij een top spits voor Aafk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren