Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van der Wiel bereikt persoonlijk akkoord en staat voor keuring

Laatste update:

Gregory van der Wiel staat voor een vertrek op huurbasis bij Fenerbahçe. Diverse Turkse en Italiaanse media maken zaterdagavond melding van een akkoord tussen Fenerbahçe en Cagliari over een verhuurperiode voor één seizoen. In het contract is een optie tot koop opgenomen, zo verzekert La Gazzetta dello Sport. Cagliari bevestigt dat de gesprekken gaande zijn.

In eerste instantie betalen i Rossoblu een miljoen euro om de rechtsback te huren. Als de Serie A-club ervoor kiest om gebruik te maken van de optie tot koop, moet Cagliari nogmaals een miljoen euro overmaken naar Istanbul. Het contract van Van der Wiel bij Fenerbahçe loopt nog drie seizoenen door, maar de vleugelverdediger heeft weinig uitzicht op speeltijd.

Onder Dick Advocaat kwam de Nederlander vorig seizoen slechts elf keer in actie, mede omdat hij een tijd uit de selectie werd gezet. Vorige maand speelde Fenerbahçe met de komst van Mauricio Isla al in op het vertrek van Van der Wiel. De international van Chili kwam juist transfervrij over van Cagliari en de clubs hebben een goede relatie.

Crystal Palace, Sporting Portugal en FC Twente werden eerder deze week nog in verband gebracht met Van der Wiel. De 46-voudig international van Oranje lijkt echter onhaalbaar, want voorzitter Tommaso Giulini van Cagliari bevestigt bij Mediaset dat zijn komst ophanden is. "Het klopt, de gesprekken zijn gaande en ze verlopen goed." Van der Wiel speelt sinds vorig jaar voor Fenerbahçe, dat hem overnam van Paris Saint-Germain.

Update 20 augustus 10.16 uur - Van der Wiel bereikt persoonlijk akkoord en staat voor keuring
Gregory van der Wiel is tot een akkoord gekomen met Cagliari, zo meldt Sky Italia. De verdediger, die mag vertrekken bij Fenerbahçe, wordt naar verluidt eerst gehuurd van de Turkse club, waarna de Italianen de Nederlander definitief kunnen overnemen. Maandag ondergaat Van der Wiel een medische keuring op Sardinië.

Gregory van der Wiel doet er goed aan om Fenerbahçe te verlaten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfoe, wat is hij afgezakt. Vooral bij Psg deed hij het gewoon naar behoren. Zonde dat de keuze voor Fenerbache zo slecht is uitgepakt.

Cagliari of Twente, makkelijke keuze haha. Mooi leven daar op het eiland en bovendien stadions zoals het San Siro en Dan paolo, ipv veredelde kunstgrasvelden waar sommige clubs mee durven uitpakken.

19 augustus 2017 om 19:39

En tegen juve roma milan napoli is ook wel geiniger lijk mij 😉 ipv tegen de eredivionisten

19 augustus 2017 om 20:38

Inderdaad. Het is maar de vraag door wie hij liever gedold wordt, Bernardeschi, Costa, Insigne, Callejon en consorten of types als Younes

ik heb het geen second serieus genomen dat vd Wiel naar Twente zou gaan die verdient miljoenen netto en dan is de weg Ajax, PSG Fenerbahce naar een Twente met beperkte middelen compleet krankzinnig

Wat een onzin weer die titel. Zo kun je honderden clubs er bij gaan zetten die interesse hebben. Je kunt best interesse hebben maar daar stopt het dan ook. Dit was nooit een optie geweest voor Vdwiel.

Kan volgens mij best weer opbloeien in Italie,
om een of andere rede denk ik dat italie heel goed voor hem is

19 augustus 2017 om 23:15

Totaal niet . heeft na dat goede WK en ajax nooit meer goed gespeeld. Werd en bij PSG zelfs eruit gespeeld door die belabberde Jallet

Goede manier om de FFP te omzeilen van Fenerbahce. Want kom op, het klinkt totaal niet logisch dat Cagliari eerst hun rechtsback Isla, tevens een van hun beste spelers, gratis laat vertrekken en vervolgens 1 miljoen euro huursom betaald voor een rechtsback die het voetballen lijkt te zijn vergeten. Toevallig speelden ze ook een vriendschappelijke wedstrijd, tussen de Europese wedstrijden van Fenerbahce in. Zolang de Uefa de grote clubs (psg, Atletico) niet aanpakt, ben ik voorstander van zulke taferelen.

19 augustus 2017 om 20:39

Bro geef Fener eens ongelijk. Ze naaien altijd onze Turkse clubs met die FFP onzin. Natuurlijk hebben ze een groot bedrag betaald aan Isla en waarschijnlijk is er niet eens 1 cent binnengekomen voor van der wiel. Die man is alleen maar bezig met social media lan.....

19 augustus 2017 om 21:34

Broer, zoals ik al zeg, ik ben hier voorstander van. PSG haalt Neymar voor 222 miljoen en nu waarschijnlijk Mbappe voor iets van 180 miljoen en wij moeten op iedere cent letten. Van mijn part mag onze bestuur Pedro Franco voor 3 miljoen verkopen aan Giresunspor en Boyko voor 5 miljoen aan Erzurum Belediyespor.

19 augustus 2017 om 22:07

Zou me niks verbazen als de politiek er ook mee gemoeid gaat haha, dan heb ik het over de europese unie en dergelijke. Erg zonde inderdaad voor de turkse clubs, hoewel ik ze niet zo heel intensief volg merk ik wel dat het turkse voetbal zwaar ondergewaardeerd wordt! Op vz in ieder geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren