Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Toekomst van Vitesse-spits Zhang lijkt in Duitsland te liggen

Laatste update:

Zhang Yuning staat voor een vertrek. Vitesse werkt komende zondag de eerste training af met het oog op het komende seizoen, maar de aanvaller uit China zal er niet bij zijn op Papendal omdat hij zich ‘focust’ op een transfer, zo communiceert de club via de officiële kanalen.

Het is onduidelijk waar de toekomst van de twintigjarige Zhang ligt, maar hij werd de afgelopen maanden wel vaak in verband gebracht met een terugkeer naar eigen land. Onder meer Tianjin Quanjian en Guangzhou Evergrande zouden interesse hebben. “We zijn net begonnen hier in Europa. Waarom zouden we nu al terugkomen?”, zei de vader van Zhang in november nog in een interview met Sina Sports.

“We hebben het in eigen hand, maar zelfs als we het contract laten aflopen, zijn er genoeg clubs in Europa die Zhang willen hebben. Maar een terugkeer naar China is voor ons onmogelijk. We willen eerst goed voet aan de grond krijgen in Europa”, vertelde Zhang sr. Zijn zoon liet zijn contract niet aflopen daar dat in maart door de club werd verlengd tot medio 2018, maar die verbintenis lijkt hij dus niet te gaan uitdienen.

Zhang, negenvoudig A-international, maakte in de zomer van 2015 de overstap van Hangzhou Greentown naar Vitesse en in februari 2016 sloot hij aan bij het eerste elftal. De spits maakte in 27 officiële wedstrijden vier doelpunten en daar gaf hij tevens vier assists bij. Vitesse liet eerder deze zomer ook al onder anderen Ricky van Wolfswinkel gaan; de spits vertrok naar FC Basel.

Update 27 juni 19.02 uur - Toekomst van Vitesse-spits Zhang lijkt in Duitsland te liggen
De toekomst van Zhang Yuning lijkt in Duitsland. Chinese media claimen namelijk dat Werder Bremen naar alle waarschijnlijkheid de volgende werkgever van de twintigjarige aanvaller van Vitesse wordt. De club uit Arnhem liet afgelopen zaterdag weten dat Zhang niet mee zou doen aan de eerste training omdat hij zich ‘focust’ op een transfer.

Denk jij dat Zhang Yuning terugkeert naar China?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mogen wel is tempo gaan maken met vervangers halen..

24 juni 2017 om 18:47

Misschien Veijnovic terughalen? Heeft in ieder geval scorend vermogen.

24 juni 2017 om 21:42

Vejnovic verdedigde altijd slecht mee en teerde vooral op de spelers om hem heen. We hebben nu juist iemand nodig die het team op sleeptouw neemt. Ik vraag me ook af of hij nog welkom is na zijn Popie Jopie kill Vitesse ;-)

24 juni 2017 om 21:54

Hij stond ook altijd als verdedigende middenvelder opgesteld terwijl duidelijk was dat het niet zijn beste positie is. Met Serero achter hem kan hij vrijuit voetballen, ander verhaal

Mo Allach staat nog voor een grote taak om de selectie rond te krijgen.. 2 spitsen weg, 2 middenvelders weg, 2 buitenspelers weg, 3 verdedigers weg. Nog steeds geen linksbuiten en slechts 1 vervanger op het middenveld (Serero)

24 juni 2017 om 14:34

Bruns ook

24 juni 2017 om 16:28

Klopt inderdaad. Was Bruns even vergeten. Neemt niet weg dat het middenveld alsnog dun bezet is

24 juni 2017 om 14:37

Vergeet Bruns niet. Ze moeten wel opschieten met het aantrekken van nieuwe spelers. Vooral voor de EL moet er een degelijk elftal op het veld staan.

Persoonlijk vind ik dit wel jammer. Zag hem altijd als groot talentje. Kan zowel met links, als rechts, handelen. Hij is balvast en fysiek zeker in orde! In staat om een schot te lossen en een kopbal in te knikken. Nu Ricky weg is, naar Basel, hoopte ik stiekem al dat hij nu zijn kans zou pakken en door kon breken in het 1e. De transfer van Castaignos is nu ook al van de baan, door het bedrag van 2,5 miljoem dat Vitesse moet neerleggen in Portugal. Hoe gaan we het nu aanpakken? Misschien dat Buitink kan doorbreken uit de jeugd. Wie weet..

Zou wel zonde zijn als we een spits van Chelsea moeten lenen, aangezien het als team zijnde fijn speelt wanneer je een spits kunt vasthouden een aantal jaar.

Ben benieuwd wie we nu willen gaan halen. Hopelijk komen de gesprekken met Heracles weer tot leven over Armenteros. Dat is in mijn ogen de geschikte opvolger voor Ricky. Hij heeft kracht, een goed schot en is misschien niet de snelste van het veld, maar toch ook zeker niet de sloomste! Verder zie ik Havenaar graag terugkomen om het nog eens te proberen in Arnhem. Zie hem ook nog wel slagen!

We zullen zien wat deze transferwindow zal brengen. Het is alleen wel erg belangrijk om een spits aan te trekken, aangezien niemand daar op het moment uit de voeten kan.

Weet iemand hoeveel er waar is van de geruchten rond Armenteros en/of Castaignos -> Vitesse?

24 juni 2017 om 17:02

Beiden te duur, dus Vitesse is (voorlopig) afgehaakt.

Aan de ene kant jammer omdat je wel de potentie bij hem ziet. Maar hij staat voor mijn gevoel stil en ontwikkelt zich niet echt meer. Met nog een jaar contract is verkopen dan misschien een goede optie. En dan castaignos halen en een tweede spits van Chelsea huren.

24 juni 2017 om 17:34

Wat moet je nou met Castaignos? Die jongen heeft toch helemaal niets laten zien?!

Nou, dit snap ik dan totaal niet.. Leg wat centen bij voor Armenteros en laat deze jongen vaker minuten maken. Hij heeft echt wel potentie. Toch jammer, baal hier best van!

24 juni 2017 om 15:42

En in Arnhem denken ze Armenteros voor een 'bos wortels' zo maar even binnen te krijgen. Vitesse wil gewoon niet betalen, 2 miljoen en hij komt. Maar dat is blijkbaar teveel

24 juni 2017 om 16:08

2 miljoen voor een 27 jarige spits met eenjarig contract en pas 1 goed jaar is inderdaad teveel...

24 juni 2017 om 16:48

1.250.000/1.500.000 is reëel

Maar de transfermarkt binnen Nederland moet nog een beetje los komen, dat gebeurd pas als straks wat spelers naar het buitenland zijn, dus als Karsdorp verkocht is bijvoorbeeld, dan krijg je een doordruppel effect

top 3 shopt bij nrs 4-7, nummers 4-7 shoppen bij 7 tot 10, nummers 7-10 shoppen bij 10-13 etc etc etc

24 juni 2017 om 17:05

2 miljoen is toch veel te veel man. Hij heeft een goed seizoen gehad, maar dat was ook meteen zijn enige goede seizoen.

24 juni 2017 om 17:09

Hebben jullie niet 5 miljoen voor Van Wolfswinkel gekregen? Hoeveel seizoenen is hij top geweest dan! In het buitenland in elk geval nergens.

Bovendien werd hij bij Feyenoord gewoon verkeerd gebruikt, als rechtsbuiten. Logisch want ze hadden toen Pelle.

24 juni 2017 om 17:18

Vitesse heeft al miljoenen binnengehaald en hoeft dus niet op dat doordruppelen te wachten...

24 juni 2017 om 17:23

Van Wolfswinkel had nog een contract voor 2 jaar, dat heeft Armenteros niet! Daarnaast schat ik ricky inderdaad hoger in. Het is dat er een clausule in zijn contract stond anders had Vitesse nog wel meer voor hem gevangen...

24 juni 2017 om 18:44

@humberto1, eens met Yatsemata qua potentie van beide spelers. Aanvullend nog dat Van Wolfswinkel de topscorer is van de nummer 5 van de eredivisie en tevens heeft hij Vitesse de knvb beker bezorgd. Al die factoren spelen ook mee. Overigens waren ze bij FC Utrecht ook erg tevreden over hem en bij Sporting heeft hij ook niet zo slecht gepresteerd.

24 juni 2017 om 20:30

Armenteros was de topscoorder van de nummer 10 van de eredivisie met 'slechts' 1 goal minder dan de vitesse spits! In een team met relatief betere speler dan bij Heracles, wat lullen jullie nu!

Maar laten we duidelijk zijn, ik heb liever dat hij naar een buitenlandse club gaat, daar wordt niet moeilijk gedaan over 2 miljoen en dan zien we hem tenminste ook niet tegen ons, want tegen Heracles scoort hij meestal.......

24 juni 2017 om 21:47

@humberto1, is meneer ook beslissend geweest, iets gewonnen ofzo? Volgens jouw redenering zou Armenteros er bij Vitesse nog veel meer gemaakt hebben dan Van Wolfswinkel. Dat is natuurlijk onzin. Het verwachtingspatroon bij Vitesse is groter dan bij Heracles en dus moeilijker om te slagen. Armenteros heeft overal gefaald waar het verwachtingspatroon hoog was. Bij Feyenoord en Anderlecht niets gepresteerd. Begrijp me niet verkeerd, hij heeft een topseizoen gedraaid bij Heracles en zoveel goals is hartstikke knap. Echter ligt de marktwaarde van Van Wolfswinkel door zijn prestaties met Vitesse gewoon een stuk hoger. Dat gezegd hebbende, ik denk inderdaad ook dat er wel een buitenlandse club is die 2 mio zonder blikken of blozen op tafel legt.

25 juni 2017 om 10:44

Heb ik geschreven dat hij meer moet opbrengen dan jullie spits? Ik heb alleen aangegeven dat ze in Arnhem denken hem voor een 'fooi' (ik noemde het 'bos wortels' ) kunnen ophalen! Ja ik durf zeker te beweren dat hij meer dan Van Wolfswinkel gaat scoren in een beter team, dan moet je hem wel als spits opstellen en niet in een andere positie zoals bij Feyenoord en ook bij Anderlecht. Hij is daar gewoon verkeerd gebruikt. Hij heeft gewoon weinig kansen nodig om te scoren. Vorige week in oefeninterland tegen Noorwegen, 20 minuten spelen. een kans, een goal!

27 juni 2017 om 19:49

Laat Sammy maar lekker blijven, als die gasten uit Arnhem niet willen betalen! Zelf hoofdprijs vragen😉

Misschien wel wat voor Ado.

Wang en zijn maten waren nogal geïrriteerd over het feit dat er geen enkele Chinees rondliep daar. Dan is dit toch een mooie kans van ADO om Wang daarin tegemoet te komen?

Het is nog geen échte goalgetter, maar in principe denk ik wel dat hij potentie heeft om in de Eredivisie in ieder geval een aardige spits te worden.

24 juni 2017 om 16:07

Zhang wil weg omdat hij commercieel wil cashen, dan is ADO niet echt een logische stap he?

Wat een walgelijk wereldje is het voetbal van tegenwoordig toch. Zhang is slechts een marketingproduct voor de Chinezen. Hij heeft best potentie, maar hij heeft nog niets gepresteerd bij Vitesse. En dan beginnen over de grote competities...wat een grootheidswaanzin van die Chinezen.

Ben benieuwd welke spitsen Vitesse gaat halen. Persoonlijk hoop ik op wat meer ervaren spitsen, transfervrije spitsen en/of jongens die al een tijdje zijn verbannen naar de tribunne van een grote club (castagnios).
Transfervrije spitsen: Berbatov (36jr),robbie Keane (36jr), Kone (32jr),mounir El Hamdoui (32jr), Ameobi (34), enz enz

24 juni 2017 om 18:46

Haha realistische namen. Mijn favoriet is Berbatov ;-)

Dit zat er aan te komen. Een tijd geleden zijn ze de onderhandelingen begonnen over een nieuw contract maar Zhang had er geen oren naar. Vervolgens licht Vitesse de eenzijdige optie van 1 jaar in zijn contract, om uiteraard nog iets te verdienen.

Vitesse gaat het moeilijk krijgen om de juiste posities van kwaliteit te voorzien! Met oog op de poulefase EL mogen ze best wat meer neerleggen voor spelers. Hoe vaak bereikt Vitesse de poulefase? Doe het voor de supporters maar doe het ook omdat ondernemen nou eenmaal (gecalculeerde) risico's nemen is.

24 juni 2017 om 22:04

Die spelers gaan heus wel komen. We zitten pas in juni en de transfermarkt moet nog op gang komen. De club beseft echt wel dat een nieuwe spits noodzakelijk is, maar er moet nu niet uit wanhoop met een paar miljoen gesmeten worden om Armenteros of Castaignos te halen. Voor dat geld vinden ze ongetwijfeld iets beters.

Potentiële financiële domper voor Vitesse. Wanneer de huidige situatie in China zo blijft levert een leuk spitsje vanuit Europa zo 10 miljoen op.

27 juni 2017 om 23:12

Met de invoering van de nieuwe regel zouden ze dan ook meteen 10 miljoen in een fonds voor de ontwikkeling van de Chinese jeugd moeten stoppen, dan is het al een stuk minder interessant, daar de Chinese spelers in de Chinese competitie zelf dan veel goedkoper zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren