Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Schorsing van Balotelli met één wedstrijd verminderd

Laatste update:

Mario Balotelli is drie wedstrijden geschorst door de tuchtcommissie van de Italiaanse bond. De 22-jarige aanvaller stapte in januari over van Manchester City naar AC Milan en ging vlammend van start, met zeven doelpunten in zeven wedstrijden. Na de wedstrijd Fiorentina-AC Milan (2-2) van afgelopen weekend beledigde hij echter de scheidsrechter; daarvoor moet hij nu boeten.

/

AC Milan moet zich in een belangrijke fase van het seizoen zonder Super Mario redden tegen Napoli (thuis), landskampioen Juventus (uit) en Catania (thuis). De club verloor niet één wedstrijd waarin Balotelli in de basiself stond en krijgt het dus waarschijnlijk zwaar, de komende weken. Naar verluidt zei Balotelli What the fuck are you looking at? tegen Paolo Tagliavento, die daar melding van maakte bij de bond.

Balotelli zou sowieso al Napoli-thuis missen, omdat hij een gele kaart pakte die een automatische schorsing inluidde. Er zijn nu echter twee duels bijgekomen voor de belediging aan het adres van Tagliavento. Milan staat momenteel derde, op vier punten van Napoli en zes vóór Fiorentina. Er zijn nog zeven speelronden te gaan in de Italiaanse competitie. De club laat weten dat het in beroep zal gaan tegen de straf.

Update 19 april 16.54 uur - Schorsing van Balotelli met één wedstrijd verminderd
De schorsing van Mario Balotelli is met één wedstrijd verminderd door de tuchtcommissie van de Italiaanse bond. Die sloot de spits van AC Milan aanvankelijk drie wedstrijden uit, omdat hij What the fuck are you looking at? zei tegen scheidsrechter Paolo Tagliavento. De schorsing bedroeg eigenlijk twee duels, maar omdat hij een vijfde gele kaart pakte liep deze op tot drie. De commissie heeft nu besloten er één duel af te halen; Super Mario is nu weer inzetbaar tegen Catania, volgende week. Juventus-AC Milan van aanstaande zondag mist hij nog wel.

AC Milan gaat punten morsen zonder Mario Balotelli

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, wachtende tot er iemand typt ik dacht dat hij volwassen was geworden, etc.

Milan haalt plek 3 toch wel dusja, misschien pakt Pazzini nu zijn kans wel!

9 april 2013 om 16:18

Dit heeft niks met volwassenheid te maken. Dit heeft alles te maken met de emotie waarop die jongen het voetbal beleefd. Hij kon zijn emotie niet in bedwang houden, hopelijk leert hij ervan.

9 april 2013 om 16:21

Zo tegen de scheidsrechter praten is vrij normaal in Engeland

9 april 2013 om 16:23

Wel makkelijk altijd 'ja het waren de emoties' . Nou heel simpel, als je deze niet in bedwang kunt houden op het veld mag je hier niet eens staan in mijn ogen. Die profvoetballers moeten maar eens onder ogen zien dat ze een voorbeeld functie hebben tegenover miljoenen voetbal kijkende/spelende kids. Ze krijgen grof betaald; het enige wat ze hoeven te doen is voetballen en hun fatsoen houden. Ballo zei ooit 'als een postbode de post bezorgd juicht hij toch ook niet'? Nou als de brievenbus een keer te klein is scheld hij toch ook niet de mensen kapot die daar wonen?

9 april 2013 om 16:36

@ Fayetti

Het is toch te belachelijk voor woorden dat het in Engeland vrij normaal is om zo te praten tegen de leiding?

@ rink-15

Het is geen smoesje hoor. Het is een feit. Het is een opstapeling van emoties in die desbetreffende wedstrijd. Die emoties moet je als profvoetballer beheersen, daar heb je gelijk. Maar dit heeft hij niet gedaan en dus wordt hij hier voor gestraft. Terecht.

9 april 2013 om 16:48

ik kan je zeggen dat je dat als postbode wel doet hoor, maar inderdaad niet hardop, of in ieder geval niet zo dat ze het kunnen horen Overigens vooral bij brievenbussen die 20 meter van de straat af staan, of waarvoor je eerst een trap op moet en een hek openen.

Bottom line: beetje emotie hoort er echt wel bij, maar hou het netjes.

9 april 2013 om 17:39

@sbarca ; De leiding in Engeland praat op dezelfde manier terug naar de spelers.

9 april 2013 om 17:49

Voorbeeldfunctie altijd maar, mag iemand dan geen fuck meer roepen? Denk je dat ouders nooit vloeken? Overdreven reactie en duidelijk van iemand die nooit om een serieuze prijs heeft gespeeld.

Dit is topsport en in topsport is de druk om te winnen plus de individuele wil om te winnen gigantisch. Dus emoties komen altijd kijken. Persoonlijk vind ik deze opmerking nou niet al te grof, want in het heetst van de strijd kan dit voorkomen en is het begrijpelijk. Schijnbaar denken ze daar in Italie wat zwaarder over, helaas voor hem.

9 april 2013 om 18:14

@ Berra: Geloof je het zelf?

@john Walker: Emotie kan verschillende kanten op hé. Met uitingen als ''fuck'' beledig je niemand. Maar Ballotelli kwam bedreigend over, snap daarom de schorsing. Volkomen terecht!

9 april 2013 om 18:46

sbarca; volkomen mee eens.
Tuurlijk mag je emoties tonen en een keer 'fuck' roepen kan ook gebeuren.. maar dat doe je niet op die manier naar de wedstrijd leiding toe.
Mooi voorbeeld; (youtube maar 's) Rugby ref sorts out player

9 april 2013 om 19:04

Zo praten tegen de scheids is in Engeland helemaal niet normaal.
Niet zo overdrijven.

20 april 2013 om 01:21

Jij hebt zeker nog nooit iets fout gezegd, wat heeft een voorbeeldfunctie hiermee te maken hij is toch ook gewoon een mens. Als je zelf hebt gevoetbald kan je ook weten wat voor irritatie een scheidsrechter een keer brengt en als het teveel is ontplof je wel eens.

Ik vindt dat hij zich nog redelijk rustig heeft gehouden hij zegt eigenlijk alleen waar kijk je naar maar op een onbeschofte manier als je daar nou 3 dagen schorsing voor krijgt.. Als hij de scheids zijn moeder ofzo had uitgescholden of de scheidsrechter zelf begreep ik het nog.

Als het klopt wat hij heeft gezegd, dan is het natuurlijk super dom ..
Vind overigens nog meevallen wat die zegt maarja dom dom dom.
Hoop voor AC milan dat hierdoor geen punten verloren gaan want ze kunnen de punten nog goed gebruiken!

Goedzo! Dan moet je je mond maar houden tegen de scheids!
Wel een aderlating voor Milan, maar wel terecht.

Jammer dat hij nu Napoli thuis mist, want dat is toch wel een hele belangrijke wedstrijd.

9 april 2013 om 16:18

Heb jij wel de tekst gelezen?

9 april 2013 om 16:20

... blijkbaar niet

Napoli thuis was sowieso niks geworden

9 april 2013 om 16:20

Ja? Daar staat toch in dat hij Napoli mist en de week erop Juventus uit ook mist.

9 april 2013 om 16:21

Premierleague1 heeft het toch over zijn absentie in het algemeen en niet specifiek door toedoen van de schorsing ten gevolge van de rode kaart? Dus niet zo agressief reageren.

9 april 2013 om 16:23

Nou agressief reageren ze weer niet.
Ik zeg alleen dat het zonde is dat hij Napoli mist, maar dat was al zeker dat hij die wedstrijd miste omdat hij sowieso geschorst was.

9 april 2013 om 16:25

Hij zegt jammer dat hij 'nu' doelend op deze schorsing Napoli mist. Maar die had hij sowieso al niet gespeeld.

9 april 2013 om 16:46

Ik dacht ook dat hij bedoelde dat hij Napoli miste vanwege het schelden

9 april 2013 om 17:07

Ik vind het nog meer jammer dat hij Juventus nu mist, die hebben zich qua leuzen ook laten gaan ten opzichte van Balotelli.

9 april 2013 om 18:07

mooi dat hij Juve nu most :D

Erg dom om zo een schorsing te krijgen, al vind ik het best wel mee vallen wat hij zegt, net na de wedstrijd nog vol emotie en adrinaline. Als hij de ref nou uitscheld of iets dan snap ik de schorsing, maar als hij alleen What the fuck are you looking at?, heeft gezegd vind ik dit wel erg zwaar.

Volgensmij worden er wel vaker dingen tegen de scheids gezegd die een stukje erger zijn en waar niks tegen wordt gedaan, vooral in Engeland wordt de scheids vaak uitgescholden.

Tegenvaller voor Milan, Balo is zeer belangrijk. Komt wel goed.

Stom van Balotelli natuurlijk, al vind ik twee wedstrijden een overdreven schorsing.
Paolo Tagliavento floot ook wel een belabberde wedstrijd.

edit: wat jij wilt Ronzon

9 april 2013 om 16:45

Hij krijgt 2 wedstrijden. Hij had sowieso al 1 wedstrijd i.v.m. gele kaart.

´´what the fuck are you looking at´´

Is toch geen belediging of ben ik nou gek? Dus dat zou ook betekenen dat als jij dit zou zeggen tegen een politieagent, je wordt opgepakt.. omdat je een ambtenaar in functie beledigd? Dafuq?

9 april 2013 om 16:38

@thearsenalway

Het is nou ook niet bepaald een respectvolle manier van communiceren tegen de scheidsrechter lijkt me. En dat is nog een understatement. Terechte schorsing. Als je niet op een normale volwassen manier met de wedstrijdleiding kunt omgaan moet je op de blaren zitten.

9 april 2013 om 16:41

Iets met respectloos? Geheel terecht dit. Wat een domme idioot is het toch

9 april 2013 om 16:42

als jij vol adrenaline en emotie langst een politieagent loopt en 'what the fuck are you looking at?' zegt, krijg je ook aardig op je kop

.......een team laten bouwen rondom je de beste speler om vervolgens je beste speler aan de kant te zien zitten wegens vele schorsingen.

Gaat Balotelli net als Zlatan worden? To be continued.

9 april 2013 om 16:19

Vind hem al erger dan Zlatan.

9 april 2013 om 16:25

Waarom erger dan Zlatan? Balotelli doet vaak domme dingen, maar dat heb ik liever dan Zlatan die ploeggenoten schopt en schorsingen krijgt omdat hij tegenstanders probeert te blesseren.

9 april 2013 om 16:48

Wat ben jij een idioot. Balotelli heeft nog nooit een tegenstander geblesseerd en hij is erger dan zlatan? De man die regelmatig een rode kaart pakt wegens zware overtredingen? Wat beeldvorming al niet kan doen

9 april 2013 om 17:10

Vergeleken met Zlatan is Balo een poesje eerlijk gezegd.

9 april 2013 om 19:41

Hij is een stuk jonge en nu al arrogant. Iedereen moet na zijn pijpen dansen en die jongen doet maar wat. Bij Ajax werd Zlatan nog wel eens op zijn nummer gezet. Dat dat bij hem niet gebeurd is vreemd. Maar je mag hem of je mag hem niet. Veel Italianen mogen hem niet, omdat hij daar ook word vergeleken met Zlatan. Menig een vraagt zich ook af, waarom hij niet word aangepakt. Simpel, omdat hij dat niet toe laat. Zlatan is na zijn periode bij Ajax op een dwaal spoor gezet. Bij Balotelli is dat nu al. Wat dus gaat gebeuren is gelijkwaardig als Zlatan of extreme dan Zlatan.

Apart dat de scheidsrechter hem niet direct rood gaf, maar wachtte tot na de wedstrijd om er melding van te maken.

9 april 2013 om 16:21

Misschien heeft Mario dit pas na de wedstrijd gezegd, helaas staat er in de tekst niet vermeld of dit tijdens of na de wedstrijd is gezegd, maar ik denk dat als dit in de wedstrijd was gezegd hij wel een directe rode kaart zou hebben gekregen, al vind ik t nog meevallen wat hij zegt.

9 april 2013 om 16:24

@ Deca

Blijkbaar ben ik niet de enige die dit dacht.

@ rdvd1

Dus? Rood kan ook gegeven worden na de wedstrijd. Dat maakt dus niets uit en doet niets af aan het miezerige gedrag van de scheids.

9 april 2013 om 16:27

@ efsane61

Ik bedoelde meer in de catacomben, misschien dat ze daar elkaar tegen kwamen en dat Mario toen dat gezegd heeft of bij de kleedkamers etc. iig niet op het veld., dan heeft het geen zin om een rode kaart te geven.

9 april 2013 om 16:45

Ook bij de kleedkamers mogen nog rode kaarten getrokken worden, dus dat is onzin. Die scheids heeft het afgedaan met een melding bij de Italiaanse bond en heeft dat goed gedaan. Hij floot slecht, maar als hij ook nog is Balo een directe rode kaart voor dit had gegeven, dan hadden de rapen helemaal gaar geweest.

9 april 2013 om 16:58

Ik zeg toch nergens dat er geen rode kaarten getrokken mogen worden ik zeg alleen dat het geen zin meer heeft.

9 april 2013 om 19:28

@ rdvd1

Waarom heeft dat geen zin?

@ Smk88

Als het zo zou zijn gelopen zoals jij het beschrijft is het nog drastischer gesteld. De scheids heeft geen gezag en controle op het veld en maakt daarbij nog eens dubieuze fouten. Om niet publiekelijk afgestraft te worden, gaat hij dan klikken bij de bond in de hoop dat grote 'papa' even de helpende hand kan bieden.

Die melding maakt de scheids omdat hij vind dat Balotelli te ver gaat, dan moet hij daar ook sancties voor ondernemen. Dit is namelijk van het zotte.

9 april 2013 om 23:37

@ Efsane61

Nou kijk als je op t veld staat en je krigt rood moet je eraf en speelt je ploeg met een man minder door. Als je rood in de tunel krijgt denk je toch van wat boeit mij t, als je boos bent dan ga je denk ik niet opeens stoppen als de scheids rood trekt ( net zoals situatie na Feyenoord - PSV ) ik denk dat het geen zin zou hebben als de scheids er tussen zou zijn gesprongen en rood zou hebben gegeven.

Tegen Juventus hebben ze hem echt wel nodig willen ze een kans maken. Tegen Napoli was hij er sowieso niet bij en tegen Catania moeten ze met of zonder Balotelli thuis gewoon kunnen winnen.
Wel een domme actie van Balotelli. Dit is volgens mij pas het eerste negatief nieuws van hem sinds zijn overstap naar AC.

Haha Balotelli moet ook overal iets uit steken. Ook al fluitte Tagliavento waardeloos dat mag je niet zeggen. Ach Milan moet niet bang zijn dat wij ze inhalen omdat al onze aanvallers geblesseerd zijn en omdat we de scheidsrechter altijd tegen hebben. Ik denk wel dat Fiorentina voor gevaar kan zorgen.

Als ze dit een reden vinden om hem drie wedstrijden te schorsen? Zulke dingen gebeuren nou eenmaal uit frustratie.. Ik keur het niet goed, maar een mindere straf had ik op zijn plaats gevonden..

9 april 2013 om 16:23

De schorsing voor What the fuck are you looking at? is 2 wedstrijden en doordat hij al een bepaald aantal gele kaarten heeft zou hij al 1 duel geschorst zijn dus hij zou sowieso al 1 duel missen en daar zijn er 2 bij gekomen door deze opmerking daardoor moet hij nu 3 wedstrijden laten schieten.

9 april 2013 om 16:38

jup daar zat ik ookal overna te denken... maar dan nog, vind ik een wedstrijdschorsing niet echt op zijn plaats..
'what the fuck you looking at?' zie ik niet echt als een directe belediging naar een scheidsrechter toe, hij scheld hem verder niet uit ofzo. Natuurlijk is dit slechts mijn eigen mening, en anderen zullen er misschien anders over denken.. Een bepaalde mate van tolerantie van scheidsrechters naar spelers toe heeft over het algemeen wel een goed effect. Kijk maar naar Engeland bijvoorbeeld, daar denken ze vaak ook 'ach, laat maar waaien, die is gewoon even emotioneel..'

Misschien een geldboete? Niet dat Balo dat veel interesseert, maar meer om een teken af te geven dat dit niet de manier is waarop men met een scheidsrechter hoort om te gaan.

9 april 2013 om 17:02

Ik vind het ook belachelijk dat hij voor zo'n opmerking geschorst wordt, Ik vraag me ook af hoe ze dit doen bij CL en EL wedstrijden, het lijkt me namelijk raar als je de 1e wedstrijd gewoon commentaar mag hebben op de scheids en de return ineens geel krijgt, omdat er dan een scheids uit een ander land aan het fluiten is.

Wat ik dan niet begrijp aan het verhaal. De scheids geeft hem wel geel voor een overtreding (ga ik vanuit), maar durft hem geen rood te geven voor brutaal taalgebruik. Vervolgens gaat die wel lopen huilen bij de bond.

Waarom geef je dan niet direct rood als je de opmerking zo erg vond. Beetje raar allemaal, maar goed. Balotelli had ook gewoon zijn smoel moeten houden.

Dat is een flink gemis tegen napoli en juve.. dat gaat ze 4 punten kosten

Balotelli is een geweldige speler als hij het op zijn heupen heeft, maar toch zal altijd onvoorspelbare dingen blijven doen/zeggen. Van de ene kant is het wel leuk, maar van de andere kant weet de club die hem in huis haalt (in dit geval AC Milan) dat hij gekke dingen blijft doen.

Wel grappig dat Cambiasso een duel krijgt voor een doodschop, en Balo 3 duels voor iets tegen de scheids zeggen.

9 april 2013 om 16:33

die italiaanse bond trekt gewoon op niks. Cambiasso had toch minimum 2 weken schorsing moeten krijgen, Balotelli die er dan nog 3 wedstrijden krijgt, 1 was meer op zijn plaats gewees. Schelotto die even protesteert bij de scheids en meteen ook 1 wedstrijd krijgt...

9 april 2013 om 20:51

Ja dat dacht ik ook...
Een enkelbreker is blijkbaar veel minder erg dan het gene wat Balotelli heeft gezegd (wat ik persoonlijk niet zo heel schokkend vind). Lekker bezig daar bij die tuchtcommissie.

rond uit belachelijk om hem 3 wedstrijden te schorsen, tegen napoli begrijpelijk want was die toch al geschorst voor, maar juventus ook nog? wat een pipo's daar

Naar verluid heeft hij dat gezegd!!! Wie is de Bron van die tekst? Vind het wel goed dat ze deze jongen zo aanpakken.

Domme actie van Super Mario maar wel begrijpelijk na die frustrerende wedstrijd voor Milan...
Maar ik denk dat we het tegen Napoli thuis wel zullen redden zonder Balotelli.

Forza Milan!

Zo kennen we Balo weer!!

Kan hij als een idioot gaan springen als Ac Milan scoort. Wat een idioot is dit, ik kijk al heel lang voetbal heb nog nooit zo een aandacht hoer gezien. Ga lekker je haar verven of in een string voetballen. Je zou maar zo een domme persoon in je team hebben, hier kan je toch niet op bouwen.

9 april 2013 om 17:06

Wat heeft die je aangedaan dat je hem zo uitscheldt

20 april 2013 om 01:29

Ik denk dat je moet proberen om hem op te zoeken en hem zo uit te schelden, dan laat hij wel zien hoe die op jou springt .

Jij bent eigenlijk meer aandachtsgeil dan hem je scheld hem uit op een forum waar hij het niet eens kan lezen en wat je zegt slaat nergens op.

Niet slim om te roepen, maar drie wedstrijden schorsen voor zoiets? Ik hoor dit wekelijks op de velden... en ik zie ook niet echt in waarom je iemand drie (!) wedstrijden moet schorsen. Doe dan één wedstrijd...

9 april 2013 om 16:44

Je vind dit soort gedrag al aardig normaal of niet dan?

9 april 2013 om 20:54

Normaal is het niet, maar geef toe dat het nergens op slaat. Cambiasso krijgt één wedstrijd voor een doodschop en Balotelli krijgt drie wedstrijden voor onbeschoft gedrag. Ik weet niet wat er nou erger is, maar in mijn optiek toch echt die tackle van Cambiasso op Giovinco.
Zo schokkend vind ik het ook niet, één wedstrijd lijkt mij persoonlijk ook voldoende.

10 april 2013 om 09:28

Dat hoef ik niet toe te geven want ik vind het wel ergens op slaan. Dat Cambiaso maar 1 wedstrijd krijgt slaat natuurlijk nergens op maar dan is dat nog niet meteen de maatstaaf voor andere vergrijpen

9 april 2013 om 16:50

Lees eerst, reageer dan pas.
Hij heeft hier 2 wedstrijden voor gekregen, geen 3.

9 april 2013 om 19:06

Ronzon volgens mij staat in het artikel én de titel toch echt dat hij voor 3 wedstrijden geschorst is?

10 april 2013 om 10:31

Maar volgens mij staat er ook heel erg duidelijk in de tekst, dat hij 1 wedstrijd heeft voor zijn behaalde gele kaarten. Daarbovenop komen er 2 wedstrijden voor dit incident. Hij was dus sowieso al geschorst.
Voor zijn uitspraak wordt dus 2 wedstrijden schorsing gegeven.

Toch wel een hard gemis voor Acm. Balotelli was echt lekker bezig.

Dit is de grootste onzin. Sinds wanneer wordt je geschorst voor het zeggen van het f-woord? Dan weet ik wel een paar voetballers die geen wedstrijd meer vol zouden kunnen maken.

9 april 2013 om 17:35

Vraag ik me ook af hoor.. Dat is gewoon een " woordje " geworden dat je het uit frustratie zegt niets meer niet minder..

Als je voor het f-woord iemand kan schorsen en dan nog is 3 wedstrijden moeten de scheidsrechters voor een normale overtreding waarmee je iemand eigenlijk fysiek pijn meedoet 2 wedstrijden schorsen.

Belachelijk dit.

Hahaha twee wedstrijden voor zoiets. Hij beledigt de scheids niet echt, maar is wel respectloos tegen hem, maar om hiervoor twee wedstrijden te geven, terwijl Cambiasso er maar 1 kreeg voor zijn verschrikkelijke tackle, slaat natuurlijk gewoon nergens op.

Jammer dit maar ik vond 2 wedstrijden schorsing genoeg 3 gaat te ver. Er gebeuren genoeg erge dingen daar Italië met tackles en zo die zijn maar 1 of 2 wedstrijden.

Haha dat hij het in het Engels heeft gezegd! misschien dacht ie dat die scheidsrechter geen Engels verstaat. Wel terecht overigens. Milan gaat het zwaar krijgen tegen Napoli.

Ik ga dr vanuit dat Milan dit niet zal accepteren en protest zal indienen.

3 duels, ga toch weg man! Hoe vaak een speler in Italië wel niet "vaffanculo" roept naar een scheids en er niks voor krijgt. br Wat wel héél toevallig is, is dat het weer Tagliavento is, die vorig jaar de overduidelijke goal van Muntari niet goedkeurde en dat dit gebeurd nu dat Milan een aantal belangrijke wedstrijden krijgt. Daarnaast heeft hij tijdens Fiorentina - Milan een aantal zéér discutabele beslissingen genomen.

Grappig overigens dat Cambiasso voor een schandalige overtreding op Giovinco maar 1(!) speeldag krijgt. Helaas komt Balo waarschijnlijk nooit meer van dit soort dingen af door zijn imago.

Tsja, het is al langer bekend dat de voetbalbond in Italie qua uitdelen van straffen echt een lachertje is.. Bij deze straf is het nogmaals bevestigd lijkt me.. Slaat natuurlijk nergens op dat hij drie duels geschorst is, denk toch ook dat Milan in beroep zal gaan tegen dit.. Maar het zou mij niet verbazen mochten ze bij hun mening blijven.. Chiellini kreeg ook twee duels omdat hij flipte tegen de scheidsrechter, Bonucci & Conte kregen ook een schorsing.. Ook na beroep veranderde deze straf niet.. Werkelijk onbegrijpelijk dat je voor zoiets een zwaardere straf krijgt dan wanneer iemand een aanslag pleegt om iemands benen.

Achja by hem wordt alles door een vergrootglas bekeken. Jammer voor milan denk dat ze plek 3 wel vast houden ook al is hy er niet by

Ik vermoed iets... heeft iemand bewijs dat dit eerder is gebeurd met een andere speler, anders vermoed ik dat het om meer gaat dan om een onnozele belediging dat minstens 1 speler maakt in elke wedstrijd.

Vind het allemaal wel meevallen, "what the fuck are you looking at?". Wat is daar nou erg aan om zoiets te zeggen. Vooral om iemand daarom nou nog eens 2 duels te schorsen. Hij heeft de scheidsrechter toch niet uitgescholden? Ik neem aan dat Balotelli dit zei, omdat de scheidsrechter hem aan het aankijken was. Ik vind dat een scheidsrechter zich met het spel moet bemoeien en niet naar spelers moet gaan kijken of iets dergelijks.

Erg vervelend dat er altijd actie word ondernomen als een speler iets verkeerds doet, natuurlijk is dat begrijpelijk omdat er ook respect moet zijn voor de arbitrage. Alleen waarom wordt de arbitrage nooit geschorst als zij de fout in gaan? Dat maakt de frustratie groter bij een speler en een club dat er geen wederzijdse gerechtigheid is.

zij ik ook gedaan hebben wat een kloten scheids was het!
4 groten fouten maken in 1 wedstrijd!
heeft milan mooi de 3 punten gekost!
Van mijn kant mag Tagliavento nooit meer fluiten!
slechtst scheids ooit.

Valt allemaal wel mee toch...

What's the big deal?

Nou zeg, wat een drama om zogoed als niks... Wat ise r nu zo erg dat die voor dit zinnetje 3 wedstrijden geschorst moet worden (indien dit waar is) ?

3 duels schorsing voor het beledigen van een scheidsrechter en die aanvaller van inter kreeg laats maar 1 duel terwijl die iemand een doodschop gaf mooie verhoudingen daar.

9 april 2013 om 18:53

Is het hier beter dan? Dacht het niet vriend. Jij weet niet eens wat er aan de hand is... Je leest maar dingen van anderen maar als je die wedstrijd niet hebt gezien dan moet je niet lullen alsof het qua schorsingen beter in Nederland is.. Cmon.

10 april 2013 om 23:56

Lees hier dingen van andere kom geen onzin praten jij die doodschop had minstens 4 wedstrijden schorsing moeten zijn .In vergelijking tot het beledigen van een scheidsrechter wat ik ook zeker niet goed keur. Maar dan is die doodschop toch licht gestraft en dit veels te zwaar. Hoe kun je het als voetbalbond goed praten dat cambiasso een doodscop uitdeelt terwijl de bal al weg was en ook nog eens met 2 benen gestrekt ingezet werd dus kom niet praten alsof jij weet wat goed en fout is vriend.
En het topic gaat hier niet over nederland maar over italie dus mag best aangeven dat dit bizar is.

Lekker dit, dat beroep zal vast geen hulp bieden, we missen onze belangrijkste speler in de belangrijkste weken, Er is niks aan de hand als we volgende week winnen. Gelukkig hebben we al wat afstand genomen van de concurrentie.

Door die belabberde Tagliavento werd Milan sowieso al genaaid door twee vage strafschoppen en dan ook nog eens dit er over heen. Pffff

9 april 2013 om 19:32

en een strafschop niet geven hands

Het blijft Bablowtelli he.
Niet helemaal wijs in zijn hoofd..hier kun je rekening mee houden als club..dat hij een paar keer per seizoen gekke dingen gaat doen.
Of dachten sommigen nu dat hij opeens veranderd was??

9 april 2013 om 19:36

Ventje, iedereen doet dit. Robben, Van Persie tal van Nederlandse voetballers. Rooney, Wilshere, tal van Engelse voetballers. Ik kan zo een beetje doorgaan, dit komt elke dag in het voetbal voor, alleen worden er heel wat ergere dingen gezegd dan 'waar de fok kijk je naar'. Denk een beetje na, man.

11 april 2013 om 13:44

Ventje, ventje ventje toch.
Denk dat jij een ventje bent.
Zelf ben ik al heel wat jaartjes volwassen.
Waar de fok kijk jij naar heb ik Robben, v. Persie en tal van andere spelers nog nooit horen zeggen.
Heb jij bronnen? Feiten dat dit elke dag gezegd wordt??
Voetbal zelf ook al mijn hele leven en heb iemand dit ook nog nooit tegen een scheids horen zeggen.
Tuurlijk, wel kritiek op een scheids, of dat iemand het er niet mee eens is..en gemopper etc.
Maar niet: Waar de Fok kijk je naar....

Dus denk zelf een beetje na ventje.

11 april 2013 om 15:26

Waar de fok kijk je naar is toch geen belediging? Is gewoon iemand vragen waar hij naar kijkt met een dreigende toon. Dat zie ik als irritatie. Anderen zien het waarschijnlijk als een serieus dreigement, maar dat is het niet. Weet je wat erg is? Als Balotelli had gezegd, 'don't fokking look at me again or...' of rond die trent. Dat is erg.

Cambiasso kreeg voor iemands been bijna breken 1 wedstrijd, en uit emotie iets zeggen is 2 wedstrijden..
Had Balotelli hem beter kunnen tackelen.

9 april 2013 om 19:32

tackelen ja zij ik het ook nog leuk gevonden hebben ook!

Niet zo handig van Balotelli nu deze belangrijke wedstrijden eraan komen. Hij heeft toch wel laten zien de afgelopen tijd dat hij van grote waarde kan zijn voor AC Milan. Ben benieuwd hoe ze het zonder hem gaan doen in de wedstrijden tegen Napoli en Juventus.

wat een ei die balotelli, juist nu we hem hard nodig hebben doet ie zoiets, als we van napoli winnen thuis maken we een goede kans om 2e te worden, dit kan natuurlijk ook zonder ballo maar het wordt wel moeilijker.
Ik denk dat allegri zondag start met de voorhoede el shaarawy-pazzini-boateng, ook niet slecht

Ik haat het om juist degene persoon te zijn die dit zegt maar dit heeft waarschijnlijk te maken met of zijn huidskleur of zijn reputatie, en eerlijk gezegd denk ik dat het beide is.

Voor dit srt zaken, niet spelgerelateerd, moet je een boetetje geven, geen schorsing. Qua woordkeus valt het nog wel mee, maar zal er wel een agressief gezicht bij gdtrokken hebben. Gewoon E5000 in een boetepot uit te keren aan slachtoffers van verbaal geweld of zo iets.

Balotelli is weer dom bezig er komen 3 moeilijke wedstrijden aan!

met balotelli kun je altijd lachen
gewoon de leukste voetballer van italie
Respect voor balotelli

Had hem er het liefst ook bij gehad tegen Juventus maar bon.. Het is nu toch wederom eens duidelijk geworden wat voor een lachertje die bond is.. Bonucci, Chiellini & Conte kregen een schorsing voor het vloeken tegen de scheidsrechter, in beroep kreeg geen enkele een strafvermindering.. Balotelli gaat in beroep en krijgt wel een strafvermindering..

Er zijn er die voor een rode kaart of schwalbe twee tot drie matchen krijgen, Cambiasso krijgt er maar één voor die doodschop op Giovinco.. Ik snap werkelijk niet op basis van wie of wat die voetbalbond daar elke keer maar weer straffen uitdeelt of vermindert..

19 april 2013 om 17:11

Het verschil is dat alleen Balotelli continu racistisch werd bejegend, tuurlijk gaat ie helemaal flippen op de stomme scheids die niks doet he, of niet dan??

19 april 2013 om 17:17

Haha, wat een grote onzin en in wat voor een doemwereld leef jij toch jongen.. Als het om Milan gaat dan verlies je echt oog voor werkelijkheid..

Alleen Balotelli continu racistisch bejegend werd? Helemaal niet waar, er zijn meer dan genoeg spelers die continu racistisch benaderd worden, ook Muntari maar ook Asamoah of Pogba heeft hier al last van gehad..

En daar gaat mijn punt helemaal niet om.. Wat is het nut om hem eerst zwaar te straffen op niks en vervolgens die straf te verminderen? En waarom bij persoon A wel een vermindering en bij persoon B niet? (terwijl ze beide hetzelfde deden)..

Die voetbalbond in Italië oordeelt waarschijnlijk op hun gedrag.. Als ze goed gezind zijn heb je meeval, anders ben je de pineut.

19 april 2013 om 18:43

@sa2juve

Waar kijk je verdomme naar is toch geen reden om iemand voor 3/4 wedstrijden te schorsen? Italie oordeelt niet op het gedrag van Balotelli maar op huidskleur. Totti kan er ook wat van en ik weet zeker dat hij dit wel 1 keer in z'n carriere heeft gezegd. Geen schorsing. Laat me niet eens beginnen over Cassano. Geen schorsing. En dan durf je nog te beweren dat Italie oordeelt op gedrag, loop toch naar de maan man!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren