Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Reading krijgt teleurstellend antwoord van beoogde coach

Laatste update:
/

Reading gaat met onmiddellijke ingang op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De laagvlieger uit de Premier League maakt maandag bekend dat Brian McDermott niet langer voor de selectie staat. Na vier nederlagen op rij moet Reading minimaal vier punten goedmaken om de degradatiezone te verlaten. Saillant: McDermott werd 33 dagen geleden tot Manager van de Maand benoemd.

McDermott, 51 jaar, leidde Reading afgelopen seizoen naar de Premier League. Het was pas de tweede keer dat de hoogste klasse werd bereikt. Eigenaar Anton Zingarevich wil het Engelse voetbalwalhalla echter niet al na een seizoen verlaten en opteert voor de komst van een nieuwe manager. McDermott was eerder hoofdscout bij Reading alvorens hij in januari 2010 Brendan Rodgers opvolgde.

Reading maakt op de clubsite bekend dat de zoektocht naar een nieuwe manager per direct is gestart. Enkele maanden geleden werd Dick Advocaat met de Premier League-club in verband gebracht. Zingarevich, een Russische miljonair, erkende dat de oefenmeester van PSV een van zijn favoriete trainers is, maar dat zijn komst niet aan de orde was. Advocaat heeft een aflopend contract in Eindhoven.

Update 20 januari 22.35 uur - Reading krijgt groen licht om met beoogde manager te praten
Reading heeft groen licht gekregen om met Gus Poyet om de tafel te gaan, zo meldt the Guardian. Werkgever Brighton & Hove Albion heeft beide partijen toestemming gegeven om een gesprek aan te gaan. Poyet is een van de kandidaten om bij de laagvlieger uit de Premier League het takenpakket van de vorige week ontslagen Brian McDermott over te nemen. De geboren Uruguayaan is met Brighton & Hove Albion in de race om promotie naar de Premier League af te dwingen.

Update 22 januari 00.20 uur - Reading krijgt teleurstellend antwoord van beoogde coach
Reading kan nog geen punt achter de zoektocht naar een nieuwe trainer zetten. De huidige nummer negentien van de Premier League heeft gesproken met Gus Poyet, die na dit onderhoud om enige bedenktijd vroeg. De Uruguayaan heeft volgens de BBC echter inmiddels laten weten dat hij niet aan de slag wil gaan bij Reading, omdat hij wil proberen met Brighton & Hove Albion te promoveren naar het hoogste niveau van Engeland. Brighton staat momenteel zevende in de Championship.

Een juiste beslissing van Reading

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie betaald bepaald. Terechte keuze natuurlijk als je 4 keer verliest met Reading ben je gewoon een slechte trainer. Hij liet Reading ook niet echt goed spelen maar gewoon de lange bal op de spits en maar kijken hoever je komt.

11 maart 2013 om 19:02

Huh? Als je 4keer verliest met Reading ben je een slechte trainer? Reading heeft gewoon een matig elftal.. Daar kan die trainer niks aan doen.. Ze hadden gewoon beter spelersmateriaal moeten halen voor de trainer

11 maart 2013 om 19:08

Maar hij heeft ook geen selectie dat goed op elkaar ingespeeld is en geen goeie voetballers. Hij verliest weliswaar vier keer op rij maar dat waren wel wedstrijden waarin je kon zien dat dit team kwetsbaar is en het is ook niet zo dat Reading een zeer goeie selectie heeft vergeleken met de andere degradatiekanditaten zoals Qpr, Wigan en Aston Villa. Ze hebben ook geen betere optie dan de lange bal omdat ze daar simpelweg kwaliteit tekort voor komen.

11 maart 2013 om 19:54

Van de 20 clubs heeft Reading ver uit het minste materiaal vergeleken met de rest. Vind dat dit seizoen eigenlijk iedereen wel op zijn plek thuis hoort. Alleen Qpr moet zich kapot schamen. Verder zijn er weinig verrassingen.

22 maart 2013 om 11:25

@dewijsheid
Jouw naam zal ironisch bedoeld zijn, want je weet duidelijk niet waar je het over hebt. Reading speelde juist met veruit de zwakste selectie in de PL verzorgt voetbal voor zover dat echt kon. Eigenlijk is het een wonder dat ze nog een reëele kans hebben op handhaving. Wat die rus nu doet is die laatste kans om zeep helpen met visieloze onzin. Typisch voor zo'n eigenaar.

Zonde. Mcdermott vind ik altijd wel realistisch overkomen. Je zou bovendien wat meer krediet verwachten na zijn prestatie van vorig jaar. Reading heeft een matig elftal, dus op voorhand waren zij al 1 van de topfavorieten om te degraderen. Vind dan ook niet dat zij onder hun kunnen presteren. Veel meer zit er niet in.

ik had juist het idee dat hij goed bezig was. natuurlijk vielen de resultaten afgelopen maand tegen, maar ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er nu al een ontslag zou komen.
Er moeten nu wel snel punten worden gepakt anders wordt degradatie een feit. Ik ben benieuwd of ze nog uberhaupt uit de degradatiezone komen zonder trainer

Onnodig denk ik, hij heeft gewoon een matige selectie en volgens mij paste hij juist goed bij de club. Reading heeft niet de middelen om buiten de degradatiezone te blijven, ook niet met een andere coach.

Erg jammer. Ik vond hem een goede trainer voor Reading. Ze scoorden veel onder hem met spelers als Le Fondre maar kregen helaas veel te veel tegen. Denk niet dat het nu beter gaat, Adkins was voor Southampton ook een goede coach en zijn vervanger doet het niet veel beter..

Met deze selectie weet je gewoon dat je het lastig krijgt, ongeacht wie de coach is. Zo'n trainingswissel kan misschien wel voor onrust zorgen, of Mourinho aan zo'n avontuur beginnen

Zou Nigel Adkins geen goede vervanger zijn? Ik begrijp nog steeds niet waarom hij weg moest bij Southampton, want hij presteerde gewoon goed. Lijkt me een goede keus voor Reading.

Ik had altijd een zwak voor Reading mede door deze trainer. Een sympatieke vent, die met bepertke voetballers verzorgd en aanvallend voetbal speelt. Ze hebben inderdaad de laatste keren ongelukkig verloren behalve tegen Wigan. Maar elke club in de PML heeft een beduidende betere spelers.
Dankzij deze trainer zijn ze erin gekomen en heeft het verleden jaar mircaleus degradatie weten te voorkomen.

11 maart 2013 om 20:23

Vorig jaar was Reading kampioen van de Championship he dus ze hebben niet via een wonder degradatie ontlopen

11 maart 2013 om 20:27

Is dat zo??

Ik dacht dat het jaar daarvoor was.. nou lekkere flater van mij.

Iedergeval het voetbal ziet er verzorgd uit met de slechtste selectie.

Dan wil ik wel weten tegen welke teams ze hebben verloren? maar als het een beetje redelijke teams zijn zie ik geen reden om de trainer te ontslaan, Reading is gewoon een van de zwakkere teams uit de Premair League dan is het normaal dat dat gebeurt

nee, geen gus poyet. Die man doet het uitstekend bij (project) Brighton.
Mag eerder naar Chelsea komen volgend seizoen

Krankzinnig hoe dom en visieloos dit soort eigenaren is. Je scheept ten eerste een coach op met een buitengewoon middelmatige selectie, versterkt deze niet wanneer het kan en rekent hem dan af op 4 verloren wedstrijden (volkomen logisch dat deze verloren kunnen gaan) en dan heb je nog geen vervanger? Kijk dat je dit doet tegen het einde van het seizoen als de stand echt duidelijk is, dan kan het, maar Reading kan zich nog handhaven. Wat een ongeloofelijke stupiditeit!!!

Goede keuze van Poyet. Als alles van een leien dakje loopt zijn de rollen omgekeerd in paar maanden tijd en speelt Brighton in de PL and Reading in the Championship. Iedere manager moet toch wel weten dat als je het stokje overneemt bij Reading dat je alvast kan plannen voor de Championship. Kansloze situatie die Reading heeft gecre-eerd, beetje zoals Wolves een paar jaar terug, beter gewoon de assistant het seizoen laten afmaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren