Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV wacht nog op 'concreet of acceptabel' bod op Toivonen

Laatste update:

De kans is groot dat Ola Toivonen komend seizoen niet meer voor PSV uitkomt. Volgens Voetbal International hebben Newcastle United en Borussia Mönchengladbach dankzij de actieve zaakwaarnemer van de middenvelder annex aanvaller, oud-international Martin Dahlin, concrete interesse in de 25-jarige Zweeds international.

/

Dahlin bood Toivonen de afgelopen weken actief aan lijkt diverse belangstellende clubs geïnteresseerd gemaakt te hebben. Onder meer Rubin Kazan, Lokomotiv Moskou, Tottenham Hotspur, Sunderland en Liverpool werden in een eerder stadium met de Zweeds international in verband gebracht.

Toivonen heeft naar verluidt met het bestuur van PSV afgesproken dat hij voor tien miljoen euro van werkomgeving mag veranderen. In Eindhoven gaat men ervan uit dat de wegen met de Scandinaviër zullen scheiden. In dat geval zal PSV een formeel bod op de Noors international Markus Henriksen van Rosenborg BK uitbrengen.

Update 28 juni 15:25 uur - PSV wacht nog op 'concreet of acceptabel' bod op Toivonen
Martin Dahlin mag dan hard zijn best doen voor Ola Toivonen; een serieus bod op hem is er nog niet binnengekomen bij PSV. Newcastle United en Borussia Mönchengladbach zouden interesse hebben getoond, maar Marcel Brands laat aan het Eindhovens Dagblad weten dat nog niemand echt concreet is geworden voor de Zweedse aanvoerder. Maar heel erg vindt men dat ook niet, lijkt het. "Naar Toivonen is geïnformeerd, we staan niet te trappelen om hem te verkopen. Een concreet of acceptabel bod is er niet geweest", laat de technisch manager weten.

PSV moet Ola Toivonen verkopen als die kans zich voordoet

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

groot talent die henriksen... mag alleen wel hopen dat toivonen wat meer dan 10 miljoen opbrengt!!

26 juni 2012 om 00:22

Met zijn gedrag? Ik betwijfel het, clubs zijn ook niet gek, die zien ook die beelden op tv.

26 juni 2012 om 00:57

Toivonen heeft dit seizoen maar 3 wedstrijden gemist in de eredivisie en volgesmij maar 1tje door een schorsing. Ajax beurde toch ook gewoon veel geld voor suarez die nog 3 keer zo erg gedrag vertoonde.

26 juni 2012 om 01:07

Dat geleuter over Toivonen zijn gedrag kom je waarschijnlijk ook nooit meer van af. Ja, het is soms een vervelend manneke, maar het is een goede speler vind ik. In ieder geval voor een aanvallende middenvelder scoort hij heel veel. Zo´n type kan je er prima bijgebruiken. En ik denk niet dat clubs echt afknappen op zijn gedrag, wat dit jaar gewoon redelijk was. Suarez had de idiote neiging om zijn tanden in Bakkal te zetten zoals mijn puppie dat bij de kip van de buren doet, en die werd ook voor een hoog bedrag(23 volgens mij)verkocht.

26 juni 2012 om 01:28

Het enige verschil tussen Suarez en Toivonen is dat Suarez op het moment dat die weg ging duidelijk de beste speler van de eredivisie was en dat is Toivonen bij lange na niet...

26 juni 2012 om 01:56

@ Swaap
De waarheid is blijkbaar niet altijd even fijn om te horen inderdaad.
Ook het nieuws dat dat Ibra weigerde nog met Toivonen te spelen zal zijn transfersom weinig goeds doen denk ik. 10 Mln lijkt mij in ieder geval erg hoog gegrepen door de mensen hierboven.

26 juni 2012 om 02:21

Suarez ging ook voor een veel hogere prijs. Toivonen hoort toch bij de beste spelers van de eredivisie en 10 miljoen is een prijs waar niks mis mee is voor hem.

26 juni 2012 om 02:37

@eenopinie
Waar heb je dat vandaan dat Zlatan niet met Ola wilde samenspelen?

26 juni 2012 om 04:51

@ eenopinie

"ook het nieuws dat dat Ibra weigerde nog met Toivonen te spelen zal zijn transfersom weinig goeds doen denk ik. "

Hoezo? Denk toch niet dat een van de in het artikel genoemde clubs beide wil/kan aantrekken..

26 juni 2012 om 08:04

@dennis en Jeffrey
Dat heeft groots in de Aftonbladet gestaan geloof ik. Maar ach, wij hebben hier Derksen en de Telegraaf die er van alles uit gooien dus dat kan ook relatief zijn natuurlijk.

Persoonlijk denk ik dat het het beste zou zijn als Toivonen nog een jaartje blijft onder advocaat en gewoon de spitspositie op zich neemt. Mocht Narsingh komen dan legt hij er minimaal 20 in, ben ik van overtuigd. Maar voor een centrale middenvelder of 10 mist hij gewoon dynamiek, zeker als hij naar de top van Europa wil. En de laag Clubs eronder gaan voor een speler als Toivonen in mijn ogen gewoon geen 10 Mln betalen.

26 juni 2012 om 08:27

Het is natuurlijk ook te gek voor woorden dat PSV een "hoofdprijs" voor zijn aanvoerder vraagt....
Dat dat in Amsterdam gebeurd is daarentegen niet meer dan normaal...

Kom op zeg... Zijn gedrag? Kijk even naar Suarez en later Vertonghen.. Ook niet de meest nette spelers op het veld, maar er wel de hoofdprijs voor vragen.. Zet die gekleurde Ajax-bril nu maar eens af.. Alles willen inkopen voor een habbekrats en als een kind gaan jammeren wanneer een Heerenveen/groningen of een andere club uit de Eredivisie zijn topspelers niet zomaar aan Ajax wil afgeven... Het is vraag en aanbod en als iemand meer dan 10 miljoen wil betalen dan is dat prima en is ie dat in mijn ogen meer dan waard.....

26 juni 2012 om 09:08

@ PSV Champs: zet jij je eierdopje af dan.... Ajax heeft als sinds de jaren 70 een proven trackrecord met verkoop van spelers aan de absolute top.
De naam ajax zorgt in europa ervoor dat als een speler daarvandaan komt hij al wat extras opbrengt. Dat is oneerlijk, maar zo zit het gewoon inelkaar.
Daarnaast was Suarez al jaren beste speler van de competitie, en was de financiele crisis nog wat minder dan nu, want alle transfersommen staan zwaar onder druk. Vertonghen gaat ook voor tussen de 10-15 miljoen en die blonk elke wedstrijd uit vorig seizoen.
De vraagprijzen die subtoppers in NL enkele jaren geleden aan ajax vroegen sloegen ook helemaal nergens op, met als hoogtepunt 16 mio voor Sulejmani die een halfjaar goed had gespeeld!!

En als mr Toivonen, waarvan we allemaal nog steeds niet weten of het nou een spits is of gewoon een slungelige nr 10, meer dan 10 miljoen waard is dan zal die daarvoor verkocht worden. De berichten tot nu toe wijzen erop dat het rond de 10 miljoen zal zijn, en dat PSV zn handjes dan dichtknijpt, want ze protesteren nergens tegen de interesse...

26 juni 2012 om 09:19

@t-vermaelen

jij ziet toch ook wat men voor Verthongen wil betalen? die heeft hetzelfde gedrag alleen iets geniepiger

26 juni 2012 om 10:30

ik vind hem geen 10 daar heeft hij te weinig inzicht voor. Net zoals Wijnaldum dus ik denk dat hij zich moet schikken voor links of rechtsbuiten net zoals bij Zweden of voor de spits positie. Maar dat wil hij niet. Ben benieuwd wie Toivonen gaat nemen. Ben in ieder gevel wel blij dat hij uit de eredivisie verdwijnt. Wordt de eredivisie weer mooier zonder Suarez en Toivonen. Ook vind ik dat Toivonen even erg is al Suarez memphisdepay. Als jij voor psv bent ben je totaal niet objectief.

26 juni 2012 om 13:16

klopt ik weet niet maar suarez mag ik niet en toivonen ook niet maar suarez is wel erger dan toivonen

27 juni 2012 om 13:17

O ja, want Vertonghen geeft ook ellebogen? Gaat ook op de tenen van z'n tegenstanders staan? Duwt ook allemaal mensen omver? Geeft ook allemaal doodschoppen? Weigert ook z'n hand uit te steken naar de aanvoerder van de tegenstander bij het tossen?

Suarez, dan vond ik ook een smerig mannetje, maar Vertonghen? Nee. Psv'ers die vinden Vertonghen irritant omdat die zo goed is. Ze kunnen hem niet op z'n voetbal kwaliteiten afkraken, dus gaan ze op zoek naar andere dingen, dingen die er niet zijn. Als Vertonghen bij PSV voetbalde vonden PSV supporters hem waarschijnlijk een held, terwijl als omgekeerd Toivonen bij Ajax voetbalde dan vonden Ajax supporters hem een smerige voetballer waar we niks mee te maken willen hebben.

28 juni 2012 om 15:34

@ehvtje

Hoezo hetzelfde gedrag? Leer eerst zijn naam eens goed schrijven, voordat je (niet onderbouwt) commentaar op Vertonghen geeft.

28 juni 2012 om 15:46

Psv'ers..
Laat je alsjeblieft niet steeds verleiden om in iedere topic de vergelijking met Ajax en haar (ex)spelers aan te gaan. Telkens weer gebeurt dat, zoals nu met Suarez. Reageer gewoon op de topic, die over Toivonen gaat want dat is een speler van jullie club die misschien verkocht gaat worden..

Ik denk dat Toivonen wel verkocht wordt deze transferperiode. Gezien de (toekomstige) aankopen lijkt me dat overigens ook verstandig. Hij is ondertussen 25 en na dit seizoen heeft hij nog een éénjarig contract. Moch hij daarbij ook nog eens minder gaan spelen dit jaar -en dat zit er in als er nog meer spelers worden gekocht-. Dan wordt zijn prijs alleen maar minder aangezien ik hem niet meer bij zie tekenen..

28 juni 2012 om 15:48

Volgens mij heeft heel de wereld gezien hoe Suarez, Bakkal beet...dus over slecht gedrag zullen ze niet zeuren, als een speler maar presteert...

28 juni 2012 om 16:29

Je mag Toivonen nooit vergelijken met Suarez. Het niveau van Luis ligt vele malen hoger dan dat van Toivonen.

on: Je kan hem voor 8 miljoen ook wel weg doen, want Wijnaldum is beter op die positie, is sneller en wendbaarder. Het enige is dat Toivonen misschien meer ervaring heeft, voor derest vind ik hem beter passen bij subtopper in duitsland dan Engeland.

28 juni 2012 om 16:50

Vertonghen is nog nooit zo slecht geweest als het begin van vorig seizoen. Hij leep er verloren bij. Pas later in het seizoen is hij goed gaan spelen....

28 juni 2012 om 17:17

Oke dus wanneer zijn niveau vele malen hoger ligt mag hij wel dat soort fratsen uithalen???

28 juni 2012 om 20:47

Denk dattie voor 5milj wel naar rusland kan.

26 juni 2012 om 00:29

Je mag in je handjes knijpen met 10 miljoen. Ik schat hem echt niet hoger in dan 7/8.

26 juni 2012 om 00:39

helemaal met kx22 eens.
want op het ek heeft hij nou ook niet bepaald iets laten zien hè...
zijn cijfers zijn zeer goed maar met alles eromheen vind ik het maar een walgelijk mannetje, iets dat zijn waarde gewoon omlaag brengt want als je ziet hoeveel gele kaarten hij gepakt heeft en als je dan ook nog eens meeneemt dat hij erg vaak wegkomt met absurde acties dan kun je er maar beter rekening mee houden dat je hem voor minimaal 5-10 wedstrijden moet missen tijdens een seizoen...

26 juni 2012 om 00:55

Dat was te merken bij de deal met Suarez..

Zal de meeste clubs een rotzorg zijn, als hij maar doelpunten maakt. En dat doet Ola. Hoe dan ook, ben 'm voor 10 miljoen + liever kwijt dan rijk. Zelfs ik irriteer me af en toe aan z'n onsportieve gedrag, al wordt het zwaar uitvergroot

27 juni 2012 om 02:35

Jullie Eriksen heeft zo geweldig gespeeld bedoel je! Jongens kom op, ook al heb je een scheithekel aan PSV! Je moet toch inzien dat Toivonen echt gin verkeerde speler is! Niet voor niks meest scorende middenvelder van Europa!

28 juni 2012 om 15:51

Toivonen is inderdaad geen verkeerde voetballer. Maar buiten Eindhoven staat hij -terecht of onterecht- niet bekend om zijn voetbalkwaliteiten. Dat is jammer want dan had je meer aan hem kunnen verdienen. Daarom is de vergelijking met andere spelers ook niet te doen.
Ik denk niet dat PSV 10 miljoen voor hem gaat krijgen om bovengenoemde reden en omdat PSV hem -min of meer- in de uitverkoop gooit. Ze hoeven hem niet te verkopen, maar je kan aan alles zien dat PSV er ook niet minder van hoort als hij vertrekt. Dat zien geïnteresseerde clubs ook en dat verlaagd zijn waarde...

29 juni 2012 om 02:13

Ik had Markus graag naar Amsterdam zien komen, echt een Ajax speler, heerlijk. Hoop dat ie niet naar psv gaat.

brengt toch weer geld in het laatje en kan psv zich inderdaad concentreren op die noor..
of dat psv er last van krijgt tdat toch 1 van hun topscoorders weggaat is nog onzeker maar ik denk wel dat zij hem zullen voelen..

Dit is een rotte appel binnen je selectie en moet je altijd verkopen en zeker met winst.

26 juni 2012 om 00:31

Volgens mij is hij meer een rotte appel voor de eredivisie in het algemeen, maar niet voor Psv. Ik heb iig nooit gehoord dat hij niet goed in de groep lag. Anders zou hij never nooit aanvoerder zijn gebleven...

Ik ben benieuwd wie er dan bij PSV gaat scoren als Ola weggaat. Ik denk zelf dat Mertens een terugval gaat krijgen. Iedereen weet nu al wat ie allemaal gaat doen en in 2e seizoenshelft scoorde hij ook niet meer zo vaak als voorheen, het is aan hem om iets "nieuws" te komen.

26 juni 2012 om 05:57

Scoorde misschien niet zoveel, maar de assists liepen gewoon door. Gewoon kwa statistiek een prachtig seizoen gedraaid. Klopt wel dat het tweede helft minder was dan de eerste.

Ik zou nooit iemand als Toivonen aantrekken. Die gast haalt op 25 jarige leeftijd nog steeds rare dingen uit. Natrappen, elleboogjes enzo. Maar voor PSV zou het dus mooi zijn als hij vertrekt.

26 juni 2012 om 00:33

Zidane deelde ook kopstoten en elleboogjes uit op 35 jarige leeftijd. Dat zegt niks. Zlatan doet dat ook. Suarez, Rooney zijn ook geen lieverdjes. Zolang je maar presteert (en op Psv's niveau heeft Toivonen dat dus gedaan). Dan boeien die dingen helemaal niet voor de club waarvoor hij speelt. Alleen de rest van de competitie krijgt een hekel aan hem.

26 juni 2012 om 00:40

Ik bedoel er eigenlijk meer dat hij dat wel vaker doelt. Spelers als Zidane doen dat 1/2 keer in hun carriere. Toivonen een paar keer per seizoen.

Zo'n speler speelt toch voor jou club en laat dan dit soort dingen zien. Zou ik niet vrolijk van worden... Ook zou ik iemand als Pepe gewoon weg doen, ook al speelt hij best goed.

26 juni 2012 om 00:52

Wauwie, Zidane en Toivonen in één enkele zin. Dat ik dat nog mag meemaken. Ik heb voldoende zuurstof voor de komende zeventig jaar.

Het is juist die pure middelmaat van de voetballer Toivonen die ervoor zorgt dat hij zich dergelijk gedrag niet kan veroorloven. Zeker niet ten opzichte van zijn werkgever.

Pure klasse als Zidane kan zich een enkele fout veroorloven. Sterker, het verscherpt de mythe. De kopstoot van Zidane, legendarisch.

26 juni 2012 om 04:58

Wat een belachelijke redenatie Lighters, volgens jou mag je dus "gewoon" kopstoten, elleboogjes of enkelbrekers inzetten als je maar tot de top van de wereld behoorde.. of er nog steeds speelt

26 juni 2012 om 07:38

Ik kan me van Zidane zeker 4 of 5 zeer ernstige voorvallen herinneren, zelfde geldt voor Bergkamp.

Niet met 2 maten meten, Pulga.

(en ja, die 2 waren natuurlijk wel beter dan Toivonen. Maar daar gaat het hier niet om)

26 juni 2012 om 08:30

Spelers als Zidane en die rangorde doen het op een manier die voor de buitenwereld niet te zien is.... Als je denkt dat deze spelers dat niet doen, dan heb je het toch echt mis...

26 juni 2012 om 10:05

10 miljoen voor Toivonen doen!
Wijnaldum op 10 voor een seizoen en je kan hem ook doorverkopen..
Narsingh voor rechtsbuiten / Mertens - Depay linksbuiten
Matavz spits
Hendiksen of Hutchinson op het middenveld met Strootman
Van Bommel linie zakken naar verdediging met Pieters/marcelo centraal
links Willems en rechts aankoop
keeper Tyton of verkoop hem aan Milaan voor 10 miljoen en Zoet terughalen

28 juni 2012 om 20:05

@uitnistelrooy; ga svp je toetsenbord even schoonmaken!

Bergkamp?

In heel Engeland, bij vriend en vijand stond en staat Bergkamp bekent als een eerlijke jongen. Hij kon incasseren en tikkies terug geven aan verdediger maar 4 of 5 ernstige voorvallen???

Dat kan je niet serieus menen!!

@on topic; we zien aan het eind van de transferperiode wel wat er is gebeurd, met speculeren zit er veel sentiment (psv-ers die hem 15 miljoen waard vinden en anti-toivonen voetbalwatchers die 7 de max vinden) tussen, de markt zal de prijs wel bepalen.

26 juni 2012 om 00:34

Je bedoelt rare dingen die elke profvoetballer uithaalt? Pfff wordt volwassen en laat je niet zo leiden door de media. En als je echt geen speler wilt die nare trekjes heeft, dan moet je een team vol eenheidsworsten opstellen..

Nee mensen als Toivonen, Suarez, Van Bommel, Ibrahimovic, echte bijters, of klootzakken, hoe je ze ook wilt noemen, die winnen de wedstrijden voor je.

26 juni 2012 om 00:50

Ze hoeven niet allemaal rustige gastten te zijn die niks doen, maar niet zoals Toivonen. Toivonen doet het gewoon erg vaak, en doet het ook op een erg vieze manier. Ook Suarez heeft dat.

En winnen de wedstrijden voor je? Suarez, Toivonen en een Van Bommel winnen niet altijd een wedstrijd voor je. Hebben we gezien met Van Bommel ook ;.

26 juni 2012 om 04:30

Gelieve 2 voorbeelden te noemen van gedrag, dat helemaal niet door de beugel kon.
Dit seizoen.
Go.

26 juni 2012 om 08:34

Je hebt van die spelers die net op en soms over het randje spelen....die mentaliteit is op sommige momenten erg belangrijk voor een team. Het is de kunst om op het juiste moment over de schreef te gaan...de zelfde actie kan op het ene moment ontzettend dom zijn en je team benadelen en op een ander moment ben je de held...wouters bv kon dat.... Blind daarintegen was bv. een veel te brave verdediger/aanvoerder. Als je die voorbij was liep je vrij naar de goal. Pas in de herfst van zijn carriere legde hij je neer als je hem voorbij was. En zelfs dat deed hij dan nog braaf.

Ik irriteer me ook aan Toivonen maar ik realiseer me dat dat vooral komt omdat ik niet voor PSV ben. Als ik Psv-er zou zijn zou ik waarschijnlijk heel anders tegen hem aan kijken.

26 juni 2012 om 11:18

Ja en Sergio Busquets ligt altijd op de grond en dat is ook vies..wat is je punt?

26 juni 2012 om 00:36

Dat valt wel mee dit jaar is Toivonen weinig betrokken bij incidenten..
Parez echt onzin wat je aan het verkondigen bent...

26 juni 2012 om 00:45

Haha, en ik ben degene die onzin verkondigd.

26 juni 2012 om 01:04

Ja jij bent degene die onzin verkondigd ja. Jij geeft hierboven aan dat toivonen een paar keer per seizoen een elleboog geeft en natrapt. Ik wed dat je geen een elleboog van toivonen of natrappen kan vinden van dit seizoen. Dat hij graag valt en om kaarten vraagt daar ben ik het mee eens. Dat hij soms een harde overtreding maakt klopt maar dat is dit seizoen geen een keer met rood bestraft.

26 juni 2012 om 01:15

Dus als je geen rood hebt is het niet erg? En ik heb het dit seizoen vaak genoeg gezien dat hij weer vies deed, weet jij zelf ook.

26 juni 2012 om 01:22

Hij is gewoon veranderd klaar...

26 juni 2012 om 01:25

Ga anders even op het gehele argument in en niet alleen het deel van de rode kaart. Dat hij geen rode kaart heeft gehad dit seizoen is het gevolg van zijn betere gedrag (die jij niet kan/wil zien).

26 juni 2012 om 01:31

@memphisdepay
Je zegt wel dat hij geen ellebogen heeft gegeven, maar tijdens Psv-ajax (of Ajax-psv) gaf hij Vertonghen een flinke elleboog, waarna ik op facebook een PSV supporter vol blijdschap zat te vertellen over de prachtige elleboog van Toivonen, verder zeg je dat hij geen rood heeft gehad, maar ik kan me een bekerfinale herinneren waar hij donkerrood had moeten krijgen voor een harde tackle op Overtoom, tuurlijk is dit 'officieel' geen rood, maar een rode kaart voor niks vind ik minder erg van een speler dan geen rode kaart voor een tackle met de intentie om een dubbele beenbreuk te veroorzaken.

26 juni 2012 om 01:32

Ik geef toe dat hij een aantal overtredingen heeft gemaakt die niet kunnen bijv die op overtoom. Maar wat jij over hem zegt is gewoon totale onzin.
Jij vind dus ook busquets en dani alves vieze spelers omdat ze veel schwalbes maken en om kaarten vragen?
Ik probeer alleen duidelijk te maken dat het niet klopt over die elleboogjes en het natrappen.

26 juni 2012 om 01:42

Dat was 2 seizoenen geleden. Dit seizoen houd hij het bij schwalbes en kaarten vragen en soms een harde overtreding. Die overtreding was natuurlijk belachelijk maar ik denk niet dat hij bij een zeker gewonne bekerwedstrijd zo'n intentie heeft.

28 juni 2012 om 21:18

Hard niet wel vies

Psv gaat dan voor Henriksen? Waarom, gaat wijnaldum naar de bank?

26 juni 2012 om 00:41

Henriksen is geen nummer 10, maar meer een type Van Bommel in z'n eerste periode bij Psv.

26 juni 2012 om 10:04

dus een type strootman

26 juni 2012 om 10:28

Nee niet geheel, hij is aanvallend sterker/ heeft meer scorend vermogen. Maar hij zou volgens mij een jaar klaargestoomd moeten worden achter V Bommel(die toch niet alle wedstrijden kan spelen).

Ik zou het heel erg fijn vinden als Toivonen uit de Nederlandse competitie zou vertrekken. Wat een vervelende zuigende, etterende , slijmerige , overdreven voetballer is dit. Mijn sympathie voor PSV kwam door Toivonen behoorlijk onder druk te staan.

Wat, wacht effe, 10 miljoen maar? Vorig jaar nog bood Liverpool 15 miljoen.

Lijkt me toch absoluut wel dat 12 miljoen het minimaal haalbare moet zijn. Goed EK gespeeld, veel goals op het middenveld gemaakt (helaas wel ten koste van onder andere Matavz en het voetbal in de ploeg) en gewoon een kopsterke speler die zowel op het middenveld als in de spits uit de voeten kan.

Kom op Psv, zet eens een keer echt hoog in bij de verkoop van spelers. Wat dat betreft doet Ajax het toch echt stukken beter. Die krijgen zelfs 12 miljoen voor spelers met éénjarig contract! Daar waar PSV Afellay voor een stuiver en een kwartje aan Barcelona verkocht met een halfjaarcontract.

26 juni 2012 om 00:40

uuhm wat?
goed ek gespeeld?
dat meen je toch niet hè? toivonen heeft helemaal niks laten zien joh.
bij psv doet hij het uitstekend, zijn cijfers en statistieken liegen zeker niet maar ook door zijn gedrag en dat zwakke ek vind ik hem niet meer waard dan 8 miljoen...

26 juni 2012 om 00:44

De laatste wedstrijd speelde Toivonen gewoon goed. De wedstrijd daarvoor speelde hij niet en daarvoor werd hij verkeerd gebruikt!

@tommy_psv: Ibi had ook voor 12 miljoen weggekund, HSV was daar toen over rond met Psv, maar Ibi wilde niet daarheen.

26 juni 2012 om 00:45

Hij stond linksbuiten. De 2e wedstrijd heeft ie niet gespeeld 3e ging wel. Dus wat bazel je nou.

@crazydj07 br Onzin, eerste wedstrijd stond hij linksbuiten..., tweede speelde hij niet en derde wedstrijd speelde hij aardig.br Eriksen speelde speelde een matig EK, maar ik weer zeker dat je vind dat hij minstens 20 miljoen waard is.. Hypocriet.

26 juni 2012 om 01:11

schei toch uit joh.
1e wedstrijd stond hij linksbuiten maar speelde hij dus niet goed (want anders noem je die reden/dat excuus niet) 2e wedstrijd speelde hij niet en de 3e speelde hij aardig.
nou, ik heb het woord goed niet voorbij zien komen...
hij heeft niks laten zien, zo simpel is het. (dit is dan ook maar meteen reactie op deentje en eindhovens)

en zoals gewoonlijk wordt er weer eens gewezen naar ajax spelers terwijl daar de discussie niet over gaat, zo jammer hè... (al heb je wel gelijk maar dat terzijde want het is off topic)
bovendien slaat je laatste zin dus nergens op, je kent me niet, je weet niet wat ik van eriksen vind qua waarde en dus slaat je conclusie ook al nergens op.
zo jammer dat je daardoor me je eigen domheid te koop loopt, zonde man, is niet nodig...
maar hey, concludeer vrolijk in het rond zonder enige achtergrondkennis over bepaalde mensen, je maakt je alleen maar belachelijk en dat kan me verder dan ook niks schelen...

26 juni 2012 om 16:23

''(al heb je wel gelijk maar dat terzijde want het is off topic)''
''bovendien slaat je laatste zin dus nergens op, je kent me niet, je weet niet wat ik van eriksen vind qua waarde en dus slaat je conclusie ook al nergens op.''
Nu wel dus ;.

Toivonen is geen linksbuiten, dus dat hij daar slecht speelt is meer dan logisch. Dat is hetzelfde als Eriksen keeper zetten op Janssen spits en dan zeggen dat ze slecht zijn. Ronaldo is ook slecht als centrale verdediger, Messi is ook slecht als keeper. Als je niet op je positie speelt ben je eigenlijk automatisch slecht.

ON: Hopelijk kunnen we hem verkopen, puur om het geld ergens anders voor te gebruiken en omdat hijzelf niet meer is gemotiveerd. Anders had ik hem graag nog een seizoen in het rood-wit gezien.

26 juni 2012 om 16:33

met al heb je wel gelijk bedoel ik uiteraard de zin dat eriksen een slecht ek heeft gespeeld.
niet zo lomp bijdehand willen zijn hoor...
dat toivonen slecht heeft gespeeld als linksbuiten is logisch ja.
klopt ja, maar ik zeg dan ook dat toivonen helemaal niks heeft laten zien dit ek, echter bepaalde mensen zeiden dat hij het juist goed deed, nou dat klopt dus voor geen meter...
kan mij het schelen hoe dat komt, daar gaat het mij niet om.
toivonen heeft niks laten zien, bovendien speelde hij de 1e pot niet als pure linksbuiten hoor maar dat terzijde...

Ben toch benieuwd hoe hij het op een hoger niveau gaat doen , vind het wel zo'n speler die gewoon mee kan gaan in het hogere niveau wat er gevraagd word bij een grotere club , iemand die zich gewoon aanpast en meegaat.

Toivonen heeft goeie statistieken en hij heeft wat fratsen maar zo lang hij daarnaast presteert zal dat clubs ook wel een zorg zijn , het is alleen wachten op een moment dat hij langdurig ergens op de bank terecht komt , hoe hij zich dan gaat manifisteren en of hij nog te handhaven is in een groep.

PSV is goede zaken aan het doen. De miljoenen vliegen binnen. Henriksen en Zuiverloon zijn niet duur, ik verwacht allebei 3 miljoen. PSV gaat wel wat miljoenen overhouden denk ik. Hopelijk gaat Engelaar ook nog weg, desnoods voor 1 miljoen. Hij is veel te duur.

26 juni 2012 om 16:26

@lmarino

Engelaar gaat ook nog wel 3m opleveren, kun je hem dus vervangen door Henriksen. Ik vraag me af waarom hij niet al bij een pl-club heeft gesolliciteerd, hij zou daar perfect passen.

ON: Ik zie Toivonen liever niet vertrekken, maar hij wil zelf weg en dan is 10m een mooi bedrag.

prima bedrag lijkt me.

hij speeld goed en kan behoorlijke cijfers overleggen.

als suarez 26 waard is is toivonen wel 10 waard.

26 juni 2012 om 17:14

Maar bij Suarez zie je veel meer talent dan bij Toivonen en heeft het bij Ajax nog veel beter gedaan. Ik denk dat PSV een bedrag tussen de 10-12 miljoen kan vangen voor Toivonen.

zou een prima bedrag zijn waar iedereen tevreden mee zou zijn , tuurlijk heeft de beste man geen team op sleeptouw genomen maar wel gezorgd voor goals en daar gaat het uiteindelijk om.

12 miljoen voor Ola Toivonen. Dan koop je voor 6 miljoen Henriksen en voor 6 miljoen Narsingh. En dan haal je voor het geld van Mano, Lens en Labyad een nieuwe rechtsback. Dan worden we wel ff kampioen

26 juni 2012 om 12:48

6 miljoen Henriksen? hooguit 3 miljoen euro !

28 juni 2012 om 15:32

Haha vooral dat 'ff'. Reken daar nou maar niet op, want er zijn meer clubs dan PSV die een goede selectie hebben. Jullie zijn niet voor niets al jaren geen kampioen meer.

ON: 10 miljoen is een mooi bedrag voor Toivonen. Geweldige voetballer, jammer van zijn manieren.

28 juni 2012 om 16:07

Zoals vorig seizoen zeker Stanhurk

toen voor 27 miljoen Mertens, Matavz, Strootman en Wijnaldum gehaald werden, en PSV wel ff kampioen zou worden.

De enige troost voor PSV afgelopen seizoen was dat ze in November de kampioenswedstrijd al gewonnen hadden

28 juni 2012 om 16:50

@bruijnie mooie reactie op een belachelijke reactie van stanhurk.

je kunt geen kampioenschap kopen!!

28 juni 2012 om 19:51

Dat kan wel, zie Manchester City,

On; Ik hoop dat Toivonen voor 10 miljoen verkocht wordt

Als je tien miljoen voor hem kunt vangen zou dat magistraal geregeld zijn. Hij heeft dan op de een of andere manier toch wel weer wat status kennelijk, terwijl hij geregeld geen kloot laat zien binnen de lijnen en nooit écht belangrijk is geweest voor Psv. Voor 10 miljoen breng ik hem persoonlijk overal naartoe.

Nee man henriksen, is echt een groot talent die kunnen ze echt niet halen voor 3 miljoen.

Gewoon verkopen die kwal. Zijn we in Nederland ook weer van hem af. Hendriksen lijkt me veel beter en is tenminste niet zo gemeen als Toivonen die kaarten spaart.
overigens vind ik het jammer dat AZ geen intresse toont in Hendriksen, gewoon een geweldige speler.

Verkopen. Ik krijg een hoge bloeddruk van die vent. En tien miljoen euro is een geweldig geld bedrag. PSV loopt dit jaar weer CL inkomsten mis. Dus misschien moeten ze wel een grote transfer maken om het gat een beetje te dichten. Ik weet dat niet zeker, want ik ken de boekhouding van PSV niet

Ik zou Ola Toivonen meteen verkopen als PSV was en hij heeft van die irritante trekjes waar je meteen van af komt. Het is wel een goeie speler die veel scoort als aanvallende middenvelder en kan zeker bij een Europese topclub aan de slag gaan, toch moet PSV hem verkopen en iemand halen die hoog heeft voor zijn medespelers.

28 juni 2012 om 15:35

Dat zou jammer zijn voor Derksen. Is die zijn vast programmaonderdeel kwijt.

Ook hier op het forum zal het rustiger worden:
- geen Ajacieden meer die losgaan op Toivonen
- geen Psvers meer die er het gedrag van Vertongen tegenover zetten

Als beiden weggaan, wat moeten we dan.
Dadelijk moeten we het nog inhoudelijk over voetbal gaan hebben, stel je voor....

Als PSV 10 miljoen gaat vangen is dat de sleutel naar een kampioenschap. Echt een hoop geld voor een matige speler.

ik zou Ola ook verkopen als ik Psv was , oke hij heeft veel gescoord dit jaar maar dat vasthouden , natrappen enz hangt me echt de strot uit . dan kan psv als opvolger mooi Henriksen kopen van Rosenborg groot talent !

32 wedstrijden 18 goals. goede cijfers.
Gedrag, ach winnaarsmentaliteit noemen ze het als hij bij hun eigen clubje zou spelen. Allemaal Vi papegaaien

Het lijkt er in elk geval op dat PSV snel de nieuwe selectie rond wil krijgen en dat juich ik alleen maar toe. Toivonen wil weg en past ook eigenlijk niet meer in het plaatje van Psv. Laten ze maar snel spijkers met koppen slaan. .

Heb het idee dat ze staan te trappelen om hem te verkopen. Heeft goede cijfers, maar alleen met statistieken wordt je geen kampioen.

ik sta wel te trappelen dat hij verkocht wordt en een goeie vervanger staat al klaar om gehaald te worden. Hij verziekt het spel door domme overtredingen te maken die hij niet moet maken als voetballer, terwijl zijn rendement heel hoog is.

Hoop het wel. Het ziet er naar uit dat Manolev ook al niet wordt verkocht...

28 juni 2012 om 16:38

je hebt gelijk.. nja ik bemn benieuwd wie er weggaan ik denk niemand

'we staan niet te trappelen om hem te verkopen'..... Wat een politiek correct gewauwel !

Narsingh, Hendriksen, Maher, een rechtsback; ze staan allemaal op de nominatie om gekocht te worden. Alleen er zal eerst verkocht moeten worden om weer volop te kunnen kopen.
Dus Toivonen zwaaien ze liever vandaag als morgen weg !!

28 juni 2012 om 16:54

Eerst verkopen en dan kopen.....dat is wat we naast het steeds kenbaar maken van belangstelling voor spelers steeds horen van Brands.
Maar zolang er niet verkocht is geworden is er ook niet geld vrijgemaakt om aankopen te kunnen doen èn is er wellicht op de begroting ook te weinig ruimte om nieuwe spelers een goed salaris te bieden.

Van de week las ik al dat er voor 6 a 7 basiskrachten van PSV belangstelling bestaat, maar dat nog niemand echt concreet is geworden.

En tijd is toch wel essentieel.

Neem nu Narsingh. Die heeft al laten weten binnen 1 a 2 weken een beslissing te nemen. Wanneer PSV dus dan nog niets verkocht heeft òf iig geval niet voldoende geld heeft kunnen vrijmaken, kan het wel eens zijn, dat ondanks een misschien beter aanbieding van PSV Narsingh toch kiest voor bijvoorbeeld Amsterdam. Tijd is dus wel degelijk belangrijk.

28 juni 2012 om 18:24

''we '' heben geen haast.
Zoals alles doen wij brabanders de transfers ook op een gemoedelijke en rustige manier.
Het lijkt erop dat de buitenwacht zich drukker maakt als de gemiddelde psv supporter.

een rol pringles is al een acceptabel bod voor Toivonen, wat een irritante speler

toivonen is een prima speler en wordt door iedereen afgekraakt omdat ze derksen en die dolle van der gijp na lullen. hetzelfde is het met manolev wordt ook altijd afgezeken maar van van der wiel hoor ik niks en die zit toch zeker op hetzelfde niveau.

Zo mooi hoe alle Ajacieden zeggen dat Toivonen een slecht EK speelt en dus met al zijn assists en goals dit jaar niets meer waard is...maar Eriksen die ook een bagger EK speelt is dan wel ineens meer dan 20 miljoen waard...pff meten met 2 maten..

Nou PSV strik erom in een doos en weg ermee. Hij kan goed voetballen maar zijn gedrag is toch wel om vervelend van te worden. Als PSV 7 miljoen krijgt mogen ze al best tevreden zijn in mijn ogen. Vind het wel verrasend dat Newcastle hem wilt halen hebben volgens mij toch genoeg spelers.

Toivonen is met afstand de meesr productiwve middenvelder van de eredivisie, en ook nog eens een speler die het elftal op sleeptouw kan nemen. Toch frappant dat Ajacieden hier massaal komen zeuren over het gedrag van Toivonen, terwijl ze eerst eens naar hun eigen clubje moeten kijken. Ik hoop dat ie blijft, al is het alleen maar om komend seizoen weer al die knarsentandende Ajacieden te zien.

Marcel Brands,koning van de rookgordijnen.
Slimme man om zo de prijs proberen omhoog te drijven door zoiets te zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren