Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV heeft middenvelder binnen: 'Mijn hoogtepunt tot nu toe'

Laatste update:

PSV houdt nog altijd hoop op de komst van Steven Defour. Het Eindhovens Dagblad berichtte maandag dat de club 4,5 miljoen euro op de middenvelder heeft geboden, maar dat FC Porto een vraagprijs van 8,5 miljoen hanteert. Die krant schrijft nu dat de gesprekken 'nog steeds gaande zijn’.

/

“Defour is te duur. Porto vraagt te veel. Zulke bedragen gaan we niet betalen”, zei technisch manager Marcel Brands maandag nog in De Telegraaf. Twee investeringsmaatschappijen, waaronder de Doyen Sports Group, hebben samen 45 procent van de transferrechten in handen. Dat bemoeilijkt een eventueel vertrek van de Belgisch international uit Oporto. Trainer Phillip Cocu ziet in Defour ‘de absolute nummer één’ wat mogelijke aanwinsten betreft.

De komst van Andjelo Rudovic is waarschijnlijker. PSV onderzoekt volgens het Eindhovens Dagblad de mogelijkheden om de achttienjarige middenvelder in te lijven. Men wil de Montenegrijnse stagiair, die bij de beloften aan moet sluiten, echter niet kopen van FK Mogren. Net als Aleksandar Boljevic en Boris Cmiljanic is Rudovic afkomstig uit de stal van Igor Gluscevic, die in het verleden spits was bij onder meer FC Utrecht en Vitesse.

Update 5 augustus 13.44 uur - PSV heeft middenvelder binnen: 'Mijn hoogtepunt tot nu toe'
Het wachten is op Steven Defour, maar PSV is alvast bezig met alternatieven. Zo heeft de club zich verzekerd van de komst van de achttienjarige Montenegrijn Andjelo Rudovic, die overkomt van FK Mogren Budva. Hij komt in eerste instantie voor niks naar Eindhoven en heeft een jaar tijd om zich te bewijzen. Mocht de jongeling bevallen, dan kan Mogren alsnog een transfervergoeding tegemoet zien.

Rudovic moet zich eerst bewijzen bij Jong PSV. "Dit is het hoogtepunt uit mijn carrière tot nu toe", verklaart hij in een reactie aan Topfudbal. "Via Jong PSV hoop ik de stap te kunnen maken naar het eerste elftal." De speler is afkomstig uit de stal van zaakwaarnemer Igor Gluscevic, die eerder al Boris Cmiljanic en Aleksandar Boljevic onderbracht bij PSV. Ook zij sloten aan bij het beloftenelftal.

Denk jij dat Steven Defour naar PSV gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mis de clou van het verhaal? Wat wil PSV wel voor regeling treffen?

22 juli 2014 om 00:06

Alleen een opleidingsvergoeding betalen waarschijnlijk.
Niet netjes, maar zo is de voetbalwereld.

22 juli 2014 om 00:29

Denk huren met een optie tot koop. Is ook gebeurt met Boljevic. Direct kopen is natuurlijk altijd een gok met een jong ventje uit een ander land met een mindere (jeugd)competitie.

Ik vind persoonlijk dat hij PSV moet weigeren. Hij kan beter naar de Premier League gaan.

De Eredivisie is te laag voor deze speler, kan beter naar een Engelse middenmoter gaan. En na een paar jaar lekker terug naar België komen.

22 juli 2014 om 00:07

PSV is beter dan de meeste Engelse middenmotor en bij PSV valt meer eer te behalen qua prijzen.
In Engeland speel je 12x per jaar tegen een topclub (arsenal, City, United, Spurs, Chelsea, Liverpool) waarvan je wss. 10x verliest.
Bij PSV speel je om het kampioenschap, kan je uitblinker worden van de competitie en speel je jaarlijks Europees voetbal.

22 juli 2014 om 00:14

Jij weet ook dat de Premier League veel meer aanzien heeft. Waarom zou Siem de Jong anders naar Newcastle gaan, als we kijken naar al de punten die jij op noemt.

22 juli 2014 om 00:15

Psv speelt weer in de europa league.. We weten allemaal hoe serieus Psv dat neemt de laatste jaren. Verder hoop ik voor Psv dat hij alsnog komt. Zou een goede versterking zijn waarmee ze gelijk (alweer) de beste selectie hebben op papier.

22 juli 2014 om 00:31

@nickinho
Natuurlijk speelt de Premier League meer aan.
Maar bij PSV heeft hij meer te winnen.

@ellocoafca
Vorig jaar nam PSV het serieus en ging ook best goed, maar ze raakte in een dip en dat was net met de laatste drie wedstrijden.
Heel PSV zakte toen in.
Verder heb je als Ajacied een grote mond betreft de Europa League, hoe serieus namen jullie het vorig jaar ook alweer?

22 juli 2014 om 00:37

Vind Defour echter tw goed voor PSV, zeker. Als ambiteuze voetballer zou ik zeker de PL prefereren boven PSV. Wat winnen van prijzen betreft, dan moet je naar Schotland gaan. Celtic: verzekerd van kampioenschao en CL.

22 juli 2014 om 00:43

@yamiown je kan niet ontkennen dat Psv het de laatste jaren weleens liet lopen, omdsy ze op koers lagen voor het kampioenschap en daarvoor hun krachten wilden sparen. Ajax daarintegen gaat er naar mijn mening wel altijd voor, ze bakken er dan alleen helemaal niks van.. Ik weet niet wat erger is eigenlijk..;-)

22 juli 2014 om 00:45

@nickinho
Defour is een wisselbij een Europese subtopper.
Als je dan basis kan worden bij een Europese middenmotor is dat toch niet veel slechter.
Bij Celtic valt geen eer te behalen, omdat die competitie geen competitie kent.

@ellocoafca
PSV heeft het twee jaar geleden en drie jaar geleden verneukt klopt, maar vorig jaar gingen ze er wel voor (basis speelde bijvoorbeeld).
Alleen gingen ze een hele ongelukkige periode in.
En jij kan niet ontkennen dat Ajax het de afgelopen twee jaar slecht heeft gedaan in de Europa League (verliezen na penalties tegen een slechtere tegenstander en vernederd worden door een gelijkwaardige/iets betere tegenstander).
Zeker als je ziet hoe Ajax presteerde tegen bijv Barcelona.

22 juli 2014 om 00:53

Dat ontken ik ook zeker niet. Het is te hopen dat we het dit jaar allemaal wat beter gaan doen dan vorig jaar.

22 juli 2014 om 01:26

In Engeland speelt hij ten minste op het hoogste niveau ter wereld tegen ploegen die allemaal heel goed zijn. In Nederland speelt ie tegen Willem II en Go Ahead... Vergelijk die ploegen eens t.o.v. staartploegen als Burnley en Qpr.

En trouwens, spelen voor het kampioenschap? De laatste keer dat ze die prestatie wisten te realiseren was in 2008.

Ik vind dat je allereerst naar de competitie zelf moeten kijken, en meer bepaald naar de tegenstanders. Tenslotte moet je je wel tegen die ploegen tonen. In Nederland heb je met Ajax, Feyenoord en Twente echte tegenstanders van formaat, in Engeland zijn alle ploegen dat.

Daarom moet hij wegblijven uit de Eredivisie.

22 juli 2014 om 09:06

Ik ben met je eens dat Burnley en QPR beter zijn dan Willem 2 en Go Ahead.
Maar die ploegen stellen ook niets voor, je moet het niet spannender maken dan het is.
Alles onder de eerste 12 stelt niets voor en speelt lange halen gauw thuis.

22 juli 2014 om 11:16

@nickinho7 omdat Siem de jong nog kan groeien of denkt dat hij nog kan groeien. Defour heeft gezien dat hij niet goed genoeg is voor dat niveau dus kan beter naar PSV gaan of naar een Belgische topclub.

5 augustus 2014 om 18:42

Omdat newcastle ,ondanks laatste prijs 60 jaar geleden, nogsteeds tot de giganten behoort qua status en aanhang

22 juli 2014 om 18:28

''hij kan beter naar de Premier League gaan.''????? Denk je dat hij tig clubs voor het uitkiezen heeft? Haha, hou het wel realistisch.

5 augustus 2014 om 21:36

Nee joh, veel te oud, al 18 hoor!

was toch best een leuke spits vroeger die gluscevic. vooral bij utrecht speelde hij leuk.

het is te hopen voor de psv fans dat er wat defensieve versterkingen gehaald worden.natuurlijk is defour een aanwinst maar met maher, wijnaldum, ritzmaier, hiljemark, schaar lijkt mij het enigsinds overbodig.of is psv nu definitief afgestapt van hun nieuwe koers?
psv valt snel weer in het oude zodra het tegen zit weer kopen kopen kopen (of duur huren) dat is de reden waarom bakkali weggaat. Bazoer had het toch goed gezien.

22 juli 2014 om 00:18

Met alleen jeugdspelers die vanaf de fjes bij Psv spelen ga je het niet redden. Wij kopen talenten en laten ze een paar jaar in de jeugd rijpen en Psv koopt daarintegen wat meer spelers die er gelijk staan.. No big deal toch?

22 juli 2014 om 00:21

maar als ze echt de eigen jeugd een kans wilde geven hadden ze bakkalli de voorkeur gegeven boven een veels te dure ruiz.

22 juli 2014 om 01:09

Bakkali is een linksbuiten.
Op rechtsbuiten heeft hij buiten twee wedstrijden om gewoon bedroevend zwak gespeeld.

Psvfans wees nou eens heel erg eerlijk is niet een klein beetje wanbeleid? Defour kon ik nog wel redelijk inkomen. Dat was gewoon een erg goede voetballer met een bult ervaring en iemand die erop klapt, maar nu dat niet doorgaat moet je verder kijken naar jullie zorgenkindje: de verdediging! Alle posities op het middenveld zijn dubbel bezet en kom nou niet aan zetten dat Schaars en nog anderhalf maandje uit ligt want voor die korte periode kan je dat prima opvangen met een jeugdspeler. Daar hoef je geen extra speler voor te kopen. Jullie centrale duo achterin is hartstikke wankel. Rekik is weg en Bruma is ontzettend instabiel zonder een sterk en goed opbouwend iemand naast hem. Echt hoor daar moet jullie prioriteit liggen niet nog een middenvelder. Hiljemark en Ritzmaier zijn beiden nog erg jong en beiden uitstekende voetballers. Daar hoeft echt niet nog iemand bij.

Keeper: Zoet, Pasveer

Linksachter: Willems, Tamata
Centraal achterin: Bruma, Derijck, Koch, De Wijs
Rechtsachter: Arias, Brenet

Verdedigende middenvelder: Ritzmaier, Hiljemark, Schaars, Leemans
Aanvallende middenvelder: Vloet, Wijnaldum, Maher, Schaars

Linksvoor: Depay, Jozefzoon
Spits: De Jong, Locadia
Rechtsvoor: Narsingh, Bakkali(?)

Zeg nou eens eerlijk, wat is het zorgenkindje?

22 juli 2014 om 00:52

Centraal achterin naast Bruma, maar vooral Jetro Willems is iemand die echt niets kan voor de plek waarop hij speelt. Aanvallen is niet zijm prioriteit, verdedigend een van de zwakste backs uit de Eredivisie.

22 juli 2014 om 01:04

Schaars is er niet voor anderhalf maandje uit maar zeker tot februari volgend jaar.voordat hij weer wedstrijdfit en scherp is is het seizoen al weer bijna ten einde.
Derijck staat nog wel op de loonlijst maar gaat niet aan de selectie toegevoegd worden komnd seizoen.

Rekik - Bruma is helemaal geen verkeerd centrum , moet nog veel leren maar heeft absoluut potentie .
En mocht het rekik niet worden kan hendrix daar ook spelen.

Ritzmaier is een talentvolle jongen maar tussen het mogen winnen bij cambuur of het moeten winnen bij psv zit een behoorlijk verschil.hopenlijk gaat hij zijn kans grijpen.als hij sterk genoeg is krijgt hij voldoende speelminuten van cocu .immers is hij op cocu s voorspraak niet nog eens verhuurd en toegevoegd als vaste waarde.maar hij moet het zelf nog wel laten zien.

Hiljemark is een stofzuiger en een redelijk goeie maar niet iemand die de kar trekt.
Leemans zit er voor het eerst bij .

Dus als de plannen van psv werkelijkheid gaan worden is het alsvolgt:

Keepers :zoet pasveer bertrams

RB arias en brenet
Cv,s Bruma Rekik Hendrix en Koch
LB willems en tamata

VM Hiljemark Defour ( schaars)
AM Wijnaldum Maher

LV Depay en ??
Spits de jong en locadia
RV Narsingh en Jozefszoon
Aangevuld met jeugdspelers als leemans de wijs vloet rahyi

Aangezien het aanblijven van Depay voor iedereen nog een vraagteken is lijkt mij de prioriteit niet alleen maar in cv s moet zitten.
Tamata mag weg hoeft niet weg maar maakt op mij geen sterke indruk.
Dus Als!! ze rekik weer kunnen halen zou ik de linkerkant als prio zetten.

En een type defour is voor iedere nederlandse club een versterking.
Mocht het Brands lukken om dit kunstje te flikken dan heeft hij dat prima gedaan.

22 juli 2014 om 01:22

Ik zeg ook mocht Defour niet doorgaan dan pas moeten jullie het middenveld afkappen. Ik weet dat de stap angstig is om vertrouwen te hebben in een speler als Ritzmaier, maar hij was vorig jaar 1 van de betere spelers van de eredivisie en nu kan hij nog beter spelen met betere spelers om zich heen. Als Defour niet gehaald wordt doet PSV er verstandig aan om het middenveld te laten voor wat het is.

De kans dat Rekik namelijk komt spelen is volgens mij niet al te groot. ik dacht dat City al had uitgesproken Rekik nu aan een Engelse club te willen verhuren en ik denk dat daar wel interesse voor komt. Hendrix-Bruma kan echt niet als je voor de titel wil gaan, kijk ik vind het prima ik ben voor Ajax, maar dat is gewoon geen kampioensduo. Jij hebt voetbalverstand en jij weet dat ook. De allereerste prioriteit van PSV is een centrale verdediger eigenlijk nog wel eerder als een verdedigende middenvelder anders scoren jullie straks gewoon weer 100 keer maar eindigen jullie op de derde plek.

22 juli 2014 om 01:34

Als rekik het niet wordt gaat er ook op zeker een cv bijkomen .
Maar als ik van iemand overtuigd ben dat hij het niveau absoluut kan halen en een vaste waarde voor psv kan worden dan is het wel hendrix.

Buitenstaanders hebben misschien niet de juiste indruk gekregen vorig jaar van hem omdat hij een aantal keren door blessures noodgedwongen moest backen en dat is niet zijn sterkste punt.

Als cv heeft hij rust aan de bal , heeft techniek en overzicht.
Als hij nog wat harder en meedogenlozer in de duels gaat worden dan komt het helemaal goed.

Vooralsnog zijn en rekik en defour en depay geen zekerheidjes voor komend seizoen maar 31 augustus is ook nog ver weg.

Bij psv weten ze echt wel wat nodig is.maar of dat haalbare kaart wordt gaan we zien.

22 juli 2014 om 09:16

Ik ( als buitenstaander ) vind Bruma juist een vreselijke slechte speler, die Hendrix moet je gewoon vertrouwen in hebben en de kans geven.
Maar Bruma hoort qua niveau onderkant eredivsie thuis.

Ik zou ook veel eerder een CV halen eigenlijk 2 en als ik dat geld van Defour ( 6.5 ?) nemen.

En als Depay weggaat krijgt psv een belachelijk grote zak geld (voledig terecht hoor) en dan kan er altijd worden geinvesteerd ervan uit gaande dat ze al een schaduw lijstje hebben

22 juli 2014 om 09:28

Bruma kan er ook wel komen maar zal dit jaar absoluut moeten laten zien dat hij stappen kan maken.
Vergeet niet dat het allemaal snotnezen zijn die veel te vroeg het hele grote geld kregen en eigenlijk alle realiteitszin uit het oog verloren zijn.
Bruma heeft echt wel kwaliteiten maar moet zeker qua karakter terug naar de basis.
Voetbal als leuk ervaren en het een eer vinden om wekelijks voor zo n mooie club te mogen spelen.

Zelf zou ik rustig een centrum bruma hendrix als basis opstellen maar met deze 2 jonge jongens en dan de wijs en koch (nog jonger) achter de hand heb je geen enkele corrigerende factor in je achterhoede,
De keeper en beide backs zijn daar ook nog te jomg en onervaren voor.

Het zijn nog geen gerets heintze v tggelen of nielsen , maar die tijd en kans moeten we ze wel geven.

Zoals ik hier al eerder poste op vz : De zaak defour ligt niet zo gecompliceerd als dat vermoed wordt.
"steven defour bv" is een bedrijf met drie eigenaren waarvan porto het meerderheidsbelang (56, 57 procent ) en de zeggenschap heeft.

Doyen mag zijn zegje doen maar als porto en psv het eens worden dan heeft doyen geen zeggenschap.
Doyen is voor 33,33 procent eigenaar van de "steven defour bv"
Robi is voor 10 procent eigenaar.
Dan mag je je zegje doen als investeringsmaatschappij maar de eindbeslissing blijft bij Porto liggen.
PSV hoeft dus helemaal geen accoord te bereiken met doyen als ze besluiten om defour niet voor 100 procent op hun naam te willen hebben.

Dat er een kans bestaat dat psv hem niet meer met winst kan verkopen is het risico wat een investeringsmaatschappij als doyen en robi nou eenmaal loopt.

Een investering is niet per definitie winstgevend zoals iedereen weet.

Wil PSV wel compleet eigenaar worden van defour dan zal het inderdaad iets moeten doen om hun aandeel in "dit bedrijf" af te kopen.

De reden waarom psv nog? niet accoord gaat met de eisen van Porto zijn simpel : de vraagprijs 8,5 mag dan wel marktcomfort overkomen maar is die natuurlijk pas bij een volledige overname.
Niet voor de 56,67 procent die in porto s bezit zijn.

22 juli 2014 om 07:14

Klopt wat je zegt, maar je vergeet dat er ongetwijfeld ook afspraken zijn gemaakt tussen de investeringmaatschappijen en porto. Voor hetzelfde geldt is er afgesproken dat hij niet onder een x bedrag verkocht mag worden. Dit kan ook een reden zijn waarom vraag en aanbod ver uit elkaar ligt. De manier hoe jij het bekijkt is puur zonder enige rekening te houden met de investeringsmaatschappij. Iets wat porto misschien wel doet.

22 juli 2014 om 09:09

Zou zo maar kunnen zijn wat je zegt maar denk je dat Porto destijds bij de overname van defour niet alle touwtjes zelf in handen heeft willen houden??

Ik geloof nooit dat een club als Porto hun aan en verkoop beleid mede laat bepalen door een investeringsgroep.

Defour is een mooie speler...zonder twijfel maar ik zou mij nu toch eens op de verdediging gaan richten . Hopelijk vind de Jong zijn vorm weer die hij ten tijde van zijn Twente periode ook had.

Defour mag van mij naar PSV komen horen, we kunnen wel een schoffel gebruiken op het middenveld. En wat betreft die andere jongen, als die potentie heeft zou ik het zeker niet laten.

Als ze voetballers kunnen kopen welke op dit moment een stuk verder zijn dan de jeugd, en dan bedoel ik voor PSV-1, dan graag halen.
Ik zie graag een mooi elftal staan komend seizoen, ik hoef niet zo nodig al teveel met jeugd te experimenteren.

Ja, we zijn een koopclub. Ik ben het helemaal eens met iedereen die dat roept. Ik vind het alleen zo jammer dat daar überhaupt elke keer weer over wordt begonnen.

22 juli 2014 om 08:42

Lul niet zo slap man. PSV is juist bezig om dat imago van 'koopclub' af te schudden. Afgelopen seizoen zaten er in de PSV-selectie een recordaantal (voor Psv) spelers uit de eigen jeugd. Dit jaar gaat dat aantal nog overtroffen worden.

Ja er worden ook spelers gekocht, vorig jaar en dit jaar. Maar vorig jaar heeft PSV zeker niet meer spelers gekocht dan Ajax of Feyenoord en dat gaat dit jaar hetzelfde zijn. Ik vind een overdreven inzet op eigen jeugd ook niet nodig, maar PSV is wel degelijk een andere weg ingeslagen, daar verandert de aankoop van de Jong en Defour niets aan. Er gaan in totaal iets van 6 selectiespelers weg ten opzichte van vorig seizoen. Op het moment dat PSV er minder dan 6 terugkoopt en de rest aanvult uit eigen jeugd, dan is dat een prima ontwikkeling.

22 juli 2014 om 20:44

Uit eigen jeugd? Prima. Kopen? Prima.

Ik probeer juist het punt aan te halen dat het toch geen reet uitmaakt waar je spelers vandaan komen. Althans dat is mijn mening.

Op zich ben ik het zelfs eens met je betoog, maar het afschudden van dat imago? Boeien!

Wat is het toch weer gezellig met onze Ajax versus PSV verhalen. Laten we ons lekker concentreren op onze eigen club, hopen dat het een mooie, spannende competitie wordt met goed voetbal en dus goede spelers.
Ajax en PSV kopen ieder jaar beide spelers, Ajax 2 en PSV 1 tot dus ver voor aankomend seizoen.

22 juli 2014 om 08:49

Ik word ook moe van die discussie, zeker omdat er alleen op vooroordelen wordt gediscussieerd en niet op basis van feiten. Feit is dat PSV vorig jaar meer doorbrekende jeugdspelers minuten heeft gegund dan Ajax en dat er bij PSV een recordaantal jeugdspelers bij de selectie zijn aangesloten. Dit jaar wordt dat nog verder uitgebreid.

Verder heeft Ajax vorig jaar meer spelers gekocht dan PSV en heeft PSV al twee jaar een positieve transferbalans. Dan kun je echt niet meer zeggen dat PSV een koopclub is op dit moment. Ja, op basis van het verleden, maar dat zijn dezelfde mensen die denken dat Ajax nog een Europese topclub is omdat ze in de jaren 90 de CL een keer hebben gewonnen....

Laten we vooral hopen dat Psv, Ajax, Feyenoord, AZ, Heerenveen, Twente, Groningen en al die andere Eredivisieclubs er de komende jaren in slagen om na de zomer een sterker elftal te hebben dan voor de zomer. De laatste 3 jaar zijn al die clubs alleen maar elk jaar zwakker uit de zomerstop gekomen. Ik gun Ajax 23 topspelers, net als dat ik dat die andere clubs gun. Ik hoop alleen dat de 23 topspelers van PSV dan net iets beter zijn.

22 juli 2014 om 09:32

Psv kan wel meer spelers een kans hebben gegund, het verschil is dat ze bij psv erbij hangen en af en toe spelen. terwijl bij ajax er 5 een vaste basisplaats hebben.

Depay, Locadia, zoet en pak Willems tegenover Blind,veltman,van Rhijn, Klaasen, Fisher, boilesen en ook kishna en Denswil speelde geregeld en begin van het seizoen zelfs Vermeer. en ook Siem de Jong.

EN Feyenoord met: Mulder, Janmaat(min of meer) Kongolo,bmi, de Vrij, Clasie, Vilhena, Boeties nog meer met zelfs Nelom, van Beek die geregeld spelen.
Maar goed dat Psv in ieder geval op de goed weg is.

Financieel kunnen we zowiezo niet mee, met de door onze banken overeind gehouden competitie's laten we het dan met opleiden proberen

22 juli 2014 om 10:10

Je vergelijkt spelers van Ajax die al meer dan drie jaar bij de selectie zitten met spelers van PSV die voor het eerst aansluiten. Logisch dat Blind meer speelt dan Locadia of Hendrix. Die is ouder, verder in zijn ontwikkeling en heeft meer ervaring opgedaan. Je lijstje met spelers slaat natuurlijk nergens op.

Als je dan gaat vergelijken, dan moet je het zuiver houden en kijken naar de kansen die spelers krijgen die voor het eerst aansluiten bij de selectie. Dan heeft PSV het afgelopen jaar absoluut niet onder gedaan voor Ajax.

5 augustus 2014 om 14:33

Dat PSV vorige jaar meer jeugdspelers door heeft laten stromen is een feit, maar dat komt omdat PSV vorig jaar pas het nieuwe "beleid" heeft ingevoerd daarvoor kregen jeugd spelers bijna geen kans..

Bij Ajax is het al langer het geval dat jeugdspelers een kans krijgen, Ajax laat gemiddeld 3-4-5-6 spelers per jaar door stromen waar PSV er altijd Max 1-2 liet doorkomen, nu heeft PSV gelukkig ook het licht gezien en laten ze eindelijk ook de jeugd spelen dat resulteerde in een maximale stijging van jeugd spelers in het eerste.

Je zal zien dat dit jaar het verschil weer minimaal is als je dat soort statistieken interessant vind

5 augustus 2014 om 15:00

Burwatti, ik ben het helemaal eens met je betoog, echter wil ik er een kleine aanvulling bij doen. Veel reageerders op VZ hebben het over het aantal talenten dat doorstroomt bij een voetbalclub. Hoeveel eigen jeugd doorstroomt naar het eerste elftal.

Alleen vind ik dat je naar het rendement moet kijken van de jeugdopleiding, Ajax heeft niet alleen al jaren kansen gegeven aan jeugd het investeert ook meer in de jeugdopleiding. Waar PSV vorig jaar het budget verhoogde met 750000 euro naar 4 miljoen, investeert Ajax 7 miljoen per jaar.

Het is dan ook te verwachten dat bij Ajax 2x zoveel spelers doorbreken die het niveau aankunnen dan bij een Psv. Een keuze die je kan maken, echter met dezelfde cijfers zou je kunnen zeggen dat PSV elk jaar 3miljoen over heeft om direct in het eerste elftal te investeren...

22 juli 2014 om 09:21

Deden onze vrienden dat maar eens.
Maar die dag zie ik nooit komen eerlijk gezegd.
Ik snap ook niet waar ze de energie vandaan halen.
Straks als we weer beginnen dan is het lekker om op elkaars wedstrijden te gallen maar op ieder topic van psv vliegen ze als pseudo kenners er boven op als een bok op een haverkist.

Voor mij onbegrijpelijk.

Shit, ik zie het plaatje, zie middenvelder is binnen en denk: eindelijk Defour afgerond. Gaat het om Rudovic haha.
Ben zeer benieuwd hoe komende week eruit gaat zien in Eindhoven. Brands zei vrijdag nog dat Maandag of dinsdag de volgende nieuwe spelers gepresenteerd zouden worden....hij heeft nog 10 uur

5 augustus 2014 om 13:51

Ik had precies hetzelfde, snap ook niet zo goed waarom dit bericht als update op dat van Defour moet.

5 augustus 2014 om 13:56

Haha inderdaad ik betrapte mezelf er ook op. Zeer sluwe (en eigenlijk sneue) manier van VZ om de clicks te krijgen. Een betere titel zou zijn; "jong PSV heeft nieuwe middenvelder binnen".

5 augustus 2014 om 13:57

Shoot. Ik had hetzelfde .... toen ik zag dat het een update was op het verhaal waarin het vooral over Defour ging .... hahahaha, slimme truc van VZ.

5 augustus 2014 om 14:00

Dat had ik dus ook, lekker duidelijk.

5 augustus 2014 om 14:05

same story here....dacht dat het het hoogtepunt van marcel Brands was dat hij Defour gehaald had. Bravo hoor, weer een paar klikjes verdient met een misleidende titel...begint irritant te worden.

Jammer dat het weer een middenvelder is...
Die hadden we nog niet!

5 augustus 2014 om 14:13

Jong psv niet

Mensen die zeuren over de titel en de update moeten de laatste alinea van het vorige artikel lezen, die gaat namelijk wel over Rudovic. Dus de update klopt gewoon, ook al is het enigszins misleidend door dat stukje over Defour.

5 augustus 2014 om 16:11

Is wel verwarrend en heeft niks met elkaar te maken.
Deze speler gaat bij jong PSV aan de slag.

Het gaat echt niet lukken. Waarom zou Porto en de investeerders even 4 miljoen laten vallen? Omdat PSV zo'n toffe club is? Velen doen hier ook alsof 4 miljoen niks is.

8,5 miljoen is een faire prijs voor iemand met zijn talent, ervaring en statistieken.

Erbij ik vind PSV echt te klein voor Defour. Hij kan mee in de subtop of middenmoot in Duitsland of Engeland. Daar kan hij dan tussen de 2 en 3 miljoen verdienen en zit hij alvast in een betere competitie.

Ik geloof ook niet dat Defour genoegen zou nemen met die 1 miljoen salary cap bij Psv. Nogmaals, waarom? Omdat PSV zo'n kekke truitjes heeft?

Waarom zou die genoegen nemen met 1 miljoen, wanneer dit soort spelers minstens het dubbele kunnen bijschrijven op hun rekening? Dan kan hij evengoed naar Standard of Anderlecht trekken. Die betalen zo'n spelers alvast beter dan Psv.

Maw. PSV zal hem wel meer gaan betalen, als ze hem echt willen. En dan verbreken ze hun eigen opgelegde regels.

Kunnen ze volgend jaar weer verwonderd vaststellen dat de torenhoge schuld van 73,6 miljoen weer eens is toegenomen. Gelukkig kunnen ze, na de grond, misschien nog het stadion verkopen en pachten. En de clubkleuren is ook nog een idee.

5 augustus 2014 om 14:37

Dat jij psv te klein vind intresseerd werkelijk niemand ook maar 1 seconde , zelfs defour niet want die wil juist heel graag naar psv.

En ja hij neemt genoegen met 1 miljoen anders zou hij er bij porto niet op aandringen om deze transfer te maken. Defour weet nu echt wel wat hij kan gaan verdienen in eindhoven.

Al met al weer een oerdomme post,op de jeuk aan je piemeltje gebasseerde gevoelens zo lijkt het.

Je haat jegens psv begint wanstaltige domme en kleuterachtige vormen aan te nemen.
Of is dat het algemeen belgisch niveau??

5 augustus 2014 om 14:51

stratumseind,

Ja ja, klagen over het niveau van een ander, maar wel melken over "jeuk op piemeltjes", "domme en kleuterachtige vormen", "oerdomme post" e.d.

Probeer eens wat te argumenteren ipv wat ordinair te schelden. Is natuurlijk een stuk moeilijker.

Het zal je wellicht verbazen maar het is niet omdat iemand kritiek op een club heeft, dat hij deze haat.

Je opening is al een zeer foute aanname. Ik vind PSV geen kleine club, wel vind ik die te klein voor Defour. Hij kan naar groter, mooier en beter. Tussen Porto en PSV zitten ook clubs zoals Marseille, Ajax, Napoli, Lyon en tal van anderen.

En hij heeft nergens verklaard dat hij genoegen neemt met 1 miljoen.
Jij neemt gewoon maar aan dat PSV niet meer zal betalen.

5 augustus 2014 om 14:59

Je vraagt je af waarom Defour genoegen neemt met 1 miljoen. We zeiken met z'n allen over het moderne voetbal en de gigantische bedragen. Wellicht is Defour een uitzondering. Er is kennelijk een zeer goed en gedetailleerd plan met hem besproken, waar door hij graag naar PSV wilt.

Goed dat ie een hoger niveau aan kan, maar kennelijk valt ie voor de charmes van Psv, niks mis mee toch?

5 augustus 2014 om 15:00

Jij vind dat jouw laatste alinea erg volwassen is dan?
Oke dan weet ik meteen met welk niveau ik van doen heb.

En over aannames gesproken:

-Jij vind psv een te kleine club voor defour , defour zelf niet.

-Jij vind dat er voor defour mooiere clubs zijn , Defour blijkbaar niet.
-
Jij vind 8,5 vraagprijs marktcomfort en dus moet je dat ook maar meteen betalen?
Ooit van vraag en aanbod gehoord?

Jij vind omdat hij nergens verklaard heeft dat hij genoegen neemt met 1 miljoen dat psv daarom wel meer zal gaan betalen.
Dat kan niet en mag psv ook niet meer.

Argumenten genoeg?

5 augustus 2014 om 15:06

Hoodrich,

Defour heeft niet bepaald een altruïstisch imago. Zou me verbazen dat hij genoegen zou nemen met minder, wanneer meer ook kan.

Mja, hij heeft geen binding met Psv. Mocht het nog een jeugdspeler geweest zijn, die even terug keert naar de stal. Dat komt wel eens voor.

Ik vind zijn verhaal een beetje te onwaarschijnlijk. Mij lijkt het meer aannemelijk dat PSV gewoon meer zal betalen. Conform de markt.

5 augustus 2014 om 15:09

stratumseind,

Daar staat niks verkeerd in. Dat gaat niet over u, noch staan daar onwaarheden in.

Wat jij doet, is genadeloos fout. Jij ziet kritiek op je club, waarna je de boodschapper persoonlijk aanvalt met infantiele geluidjes.

Je kan ook gewoon niet antwoorden.

5 augustus 2014 om 15:09

De verhaaltjes die jij op hangt zijn onwaarschijnlijk en vol van je eigen aannames.
Ooit bedacht dat daar niemand zich ook maar iets van aantrekt , zowel psv niet defour niet en wij niet.

5 augustus 2014 om 15:13

Infantiel tja dat is wel het juiste woord voor die onzin van je.
Ondertussen vraag je om argumenten , die geef ik je en vervolgens kom je met dit soort onzin.

Je zegt dat er niks verkeerd in staat en geen onwaarheden........
Als we met zijn allen jouw "waarheden, aannames en veronderstellingen " voor waar aannemen wel ja .
Alleen is er 1 probleem : het strookt nog niet misschien met de daadwerkelijke waarheid.

Maar ga rustig verder met het verspreiden van al je kennis , ik vind het wel vermakelijk.

5 augustus 2014 om 15:20

stratumseind,

Wat is er dan onwaar in die alinea?

5 augustus 2014 om 17:40

En je kunt altijd nog wat doen met winstpremies, tekengeld of percentage op doorverkoop. Op die manier hou je het salarisplafond in tact maar geef je hem eigenlijk toch ook een plus er boven op. Alleen is die plus onzeker (afhankelijk van prestatie of doorverkoop).

Bijv hij wil 1,5 miljoen per jaar verdienen. En stel contract voor 2 jaar.
Als PSV salarisplond niet wil doorbreken geven ze hem een salaris van 1 miljoen per jaar plus 1 mljoen tekengeld. Dan vedient Defour dus precies hetzelfde als wanneer hij wel 1,5 miljoen per jaar had kunnen krijgen.

5 augustus 2014 om 18:27

Alles wat uit jouw toverdoos komt zijn jouw waarheden en van niemand anders dus ja beetje domme vraag.

6 augustus 2014 om 09:22

stratumseind,

Je krijgt toch een kans om een onwaarheid aan te duiden? En blijkbaar kan je dat niet. Zal wel komen omdat er geen onwaarheden in staan.

En omdat je dat beseft, begin je maar weer te melken over domme vraag.

6 augustus 2014 om 10:09

iedereen gaat
Wat snap jij niet van het feit dat ik aan duid dat jij alleen maar komt met aannames die je zelf maakt en dus nergens op gebasseerd zijn.
Je denkt dat defour niet komt.
Je denkt dat hij niet voor 1 miljoen wil spelen
Je denkt te weten dat 8,5 miljoen een faire prijs is die dan ook maar betaald moeten worden.

Ik ga haast denken dat je te dom bent voor een belg ...........................

5 augustus 2014 om 16:33

Of jij hebt heel veel tijd over, of je hebt een ongelofelijke hekel aan PSV of je hebt een onstuitbare behoefte aan aandacht (of en dat lijkt me meer voor de hand liggend een frustratief groot te kort aan aandacht). Ik kan me anders niet voorstellen dat iemand de moeite neemt om zulke lange stukken over een bepaalde club te schrijven. Ja ik heb ook heel veel tijd en mijn behoefte aan aandacht verschilt per dag. Maar als ik zie wat jij vandaag allemaal wel niet over PSV geschreven hebt, daar zou ik bijna een dagtaak aan hebben.

Het vervelende voor jou is dat, ik in ieder geval niet de moeite wil nemen om jou stukjes te lezen. Als ik op VZ kom kijk ik snel of er nieuws is wat mij interesseert en hoe daarop gereageerd is.ik heb geen behoefte aan ellenlange stukken, met zinloze opsommingen alleen bedoelt om persoonlijke aandacht te krijgen.

Tjonge jonge wat een goede kop boven dit bericht.
Petje af VZ.
Maar goed dat er bij jullie geen puntaftrek mogelijk is anders hadden jullie er nog maar weinig gehad.

Mocht Depay verkocht worden moet er zeker kwaliteit terug gekocht worden en niet " we denken dat het wat kan worden spelers"

Een 18 jarige speler van FK Mogren? Is de jeugd van FK Mogren dan veel beter dan Psv? Sorry hoor, maar een Defour kan ik nog wel een beetje voorstellen, maar om als alternatief een 18 jarige speler aantrekken van een laag geklasseerde club in Europa als je gewoon een goede jeugd hebt is toch wel van de zotte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren