Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV en Vitesse kunnen Kroatisch talent van Chelsea vergeten

Laatste update:
/

PSV heeft zich wederom gemengd in de strijd om de handtekening van Mario Pasalic. Het Kroatische toptalent stond eerder al op de verlanglijst in Eindhoven, maar koos uiteindelijk voor Chelsea. De Londenaren willen de negentienjarige middenvelder eerst verhuren en hebben met PSV al een eerste serieuze gegadigde te pakken.

Er liggen echter meer kapers op de kust: COPE schrijft dat ook het Spaanse Elche geïnteresseerd is, terwijl al na de transfer van Pasalic van Hajduk Splits naar Chelsea werd gerept van een verhuur aan Vitesse. Het is vooralsnog niet duidelijk waar de voorkeur van de speler zelf ligt, al heeft Chelsea doorgaans een dikke vinger in de pap bij dergelijke deals. The Blues beschouwen de Eredivisie als een uitstekende leerschool.

Pasalic behoorde tot de voorselectie van Kroatië voor het WK in Brazilië, maar hij overleefde de laatste schifting niet. De interlandteller staat dan ook nog op nul, al lijkt het een kwestie van tijd alvorens bondscoach Niko Kovac de tiener een eerste echte kans biedt. Chelsea betaalde onlangs een kleine drie miljoen euro voor zijn diensten.

Update 20 juli 20.45 uur – PSV en Vitesse kunnen Kroatisch talent van Chelsea vergeten
PSV en Vitesse hoopten Mario Pasalic naar verluidt te huren van Chelsea, maar de middenvelder gaat naar Elche. De vereniging uit Elx meldt zondagavond dat de negentienjarige middenvelder zich al bij de club heeft gemeld en dat hij op het punt staat zich aan los Franjiverdes te verbinden. De in Duitsland geboren Kroaat speelde eerder voor Hajduk Split.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een middenvelder, alweer? Rik Elfrink gaf aan dat een middenvelder overbodig was, ondanks de aankomende komst van Defour. Dan zou PSV nog een extra middenvelder gaan halen, nee dat lijkt me niet.

19 juli 2014 om 11:38

Denk dat dit gewoon een backup-plan is voor het geval dat Defour toch niet haalbaar blijkt.

19 juli 2014 om 11:55

Dan ga je ineens wel een hele andere kant op. Van ervaren speler naar jong talent. Weet ook niet of het dezelfde soort spelers zijn? Dan kan je toch net zo goed een Ritzmaier gebruiken of zit ik daarmee fout?

19 juli 2014 om 12:30

Ervaring heeft hij in Belgie ja. Bij Porto speelde Defour bijna nooit.

19 juli 2014 om 12:32

Ik neem aan dat we het dan over een verdedigende middenvelder hebben? Als Ritzmaier ergens matig in is is het omschakelen van balbezit naar balverlies.. Zie eerder een Hendrix in aanmerking komen voor die plek..

19 juli 2014 om 12:56

Ook prima; zo goed ken ik die spelers van PSV en deze Pasalic niet. Het leek me in ieder geval geen logische stap bij het afhaken van de Defour-transfer.

19 juli 2014 om 15:33

Defour heeft bij Porto echt wel al behoorlijk veel wedstrijden gespeeld

Ik zou het erg jammer vinden als PSV deze jongen zou halen. Hier kan alleen Chelsea baat bij hebben, ik geloof niet dat deze speler nu al beduidend beter zal zijn dan wat je hebt lopen.

Als hij komt denk ik dat Marcel Ritzmeijer wel weg wilt. Die heeft beter gepresteerd dan het hele middenveld van PSV bij elkaar en zou dan toch geen kans op speelminuten krijgen.

Onverklaarbaar mocht dit waar zijn. Een extra aanvallende middenvelder is totaal overbodig. Met Ritzmaier, Maher en Wijnaldum heb je drie potentiele aanvallende middenvelders, en daarachter eventueel Vloet en Leemans. Er is een vacature op de defensieve plek, dat wordt hopelijk Defour.

Wanbeleid. We hebben een aparte manager voor de inkoop nodig. Voor de verkoop zit Brands prima.

19 juli 2014 om 11:33

Precies, dat zijn na mijn insziens net zo grote talenten. Wijnaldum heeft het bewezen op het WK em verwacht dat Maher dit jaar gaat vlammen. Ook Ritzmaier kan aardig voetballen maar zal niet veel gaan spelen verwacht ik. De geluiden zijn sterk dat hij naar Vitesse gaat. Ik hoop het ieder geval wel, dan staat ons maar middenveld ook goed.

19 juli 2014 om 11:33

Ach, dan komt Ritzmaier toch gewoon nog een jaartje naar Leeuwarden...

19 juli 2014 om 11:42

Snap je verhaal, maar ik durf Ritzmaier niet bepaald een aanvallende middenvelder te noemen.
Meer een centrale middenvelder (niet specifiek verdedigend of aanvallend) met een goede voortzetting vooruit en een trap vanuit de 2e lijn.

Leemans speelt in Jong PSV als stofzuiger met de punt naar achter, als ik het goed begrepen heb.

Maar met Maher, Wijnaldum en evt. Vloet zijn er voldoende opties voor de positie van aanvallende middenvelder.
Ik wacht meer op 2 linksbenige verdedigers, eentje voor centraal achterin en eentje als concurrentie voor Willems.

19 juli 2014 om 12:17

Ritzmaier hoeft niet op de Cam te spelen maar dan nog overbodig

19 juli 2014 om 14:56

Kleine correctie. Ritzmaier is een CM.

Het lijkt me voor PSV beter dat ze eerst naar hun achterhoede kijken. Middenvelders hebben ze genoeg. Wijnaldum, Maher, Ritzmaier, Defour (eventueel), Hendrikx en Ritzmaier bovendien keert Schaars later dit seizoen ook terug.

19 juli 2014 om 11:42

Ze zijn wel Park en die jonge blonde talent waarvan ik de naam kwijt ben.

Middenvelders hebben we genoeg, zeker na een eventuele komst van Defour (wat ik overigens wel hoop). Aanvallend op het middenveld verdient Ritzmaier zeker een kans en de komst van Pasalic staat hem alleen maar in de weg. Haal aub toch eens een fatsoenlijke verdediger, dat roept iedereen al 5 jaar.

En daarbij, waarom een 19-jarige huren? Wat heb je daar aan? Stuur hem maar naar Vitesse, die zijn daar dol op.

19 juli 2014 om 12:06

Wees niet bang, de clubkleuren, de naam en de speelstad zijn vastgelegd in een gouden aandeel dat in handen is van een stichting. Daar kan de eigenaar dus niet mee aan de haal gaan.

Overigens is het uitteneu al vaak blauw wit en zijn er vlaggen in die kleuren te vinden in het stadion aangezien dat dat de kleuren van Arnhem zijn. Heel toevallig dat Chelsea ook net die kleuren heeft.

on: Zal mij benieuwen waar hij heen gaat. Psv lijkt op het eerste gezicht genoeg middenvelders te hebben lopen.

19 juli 2014 om 12:07

wat een heerlijke objectieve mening verkondig je hier ook zo lekker verdiept in alles, wel zielig dat jouw het blijkbaar erg dwars zit over FC wageningen maar ja het leven gaat door voor de meeste dan andere zullen altijd blijven hangen in het verleden of in ieder geval wanneer het hen uitkomt.

Zo te zien is de gene op wie ik reageer verwijderd. net toen ik dit poste

ZIe steeds veel, defour, defour, defour, Defour moet ik ook nog maar zien hoor! Duurt wel erg lang, waarom eigenlijk? De wil om naar Psv zal niet groot zijn aangezien ofzo, moet hij veel inleveren? Brands wil hem super graag erbij, dan vraag ik me af moet je wel weer zo een oude dure speler erbij halen die verder niks met Psv heeft?

En haha Pasalic naar Vitesse? Denk dat hun meer kans maken als Psv om welke domme reden dan ook Sowieso Psv haal een puike verdediger ipv een middenvelder, verdediger zou prioriteit numero uno moeten zijn.

19 juli 2014 om 14:56

Defour komt dinsdag pas terug van vakantie, schijnbaar is hij al zo goed als rond met Psv; alleen PSV en Porto moeten het nog rond krijgen.

Pasalic is dan ook geen defensieve middenvelder maar eerder een flankspeler of Cam, hij lijkt mij weinig met de transfer van Defour te maken te hebben.

Als hij naar Nederland gaat dan is Vitesse de enige kandidaat.

PSV wil deze jonge middenvelder helemaal niet huren.
Er was destijds inresse om hem te kopen maar chelsea was financieel sterker.
Nu is deze jongen geen eerste optie meer .
Wandelgangen bericht.. meer niet.

Wanneer lezen we een keer; "PSV meldt zich voor talentvolle verdediger"?

Heeft Brands weer een zonnesteek opgelopen? Die man moet wat aan de verdediging gaan doen en een ervaren man halen naast Cocu.

tuurlijk weer een middenvelder, Marcel je moet eens wat aan de verdediging doen,
je doet er al 4 jaar niets aan lamzak je kijkt alleen maar wat aan middenveld en aanval.
Brands ga eens kijken na verdedigers want daar ligt al jaren het probleem

Zou natuurlijk kunnen dat Brands hierin een nieuwe centrale verdediger in ziet. Je weet het maar nooit bij Brands.
Wellicht is hij net zo geniaal als Louis, die speelde met alleen verdedigers. Misschien wil Brands het dit jaar doen met enkel middenvelders

19 juli 2014 om 19:20

Is er dit jaar al een middenvelder gekocht dan.??
Even voor jouw info er is er 1 gestopt,1 terug naar zijn club en1 langdurig geblesseerd.

Onzinnige misslukte poging om "lollig" te zijn wat mij betreft.

20 juli 2014 om 22:59

Whahaha. Is er dit jaar al een middenvelder gekocht dan zegt ie. Whahaha. Jij snapt het ook niet hè? Jullie hebben verdedigers nodig. Of wou je beweren dat nu er een vervanger voor Park nodig is of een tijdelijke voor schaars. Ritzmaier is doorgeschoven en je hebt hiljenark, wijnaldum en maher. En straks schaars weer. Daarachter eens iemand vanuit de jeugd doorschuiven. Daar is jeugd voor. En dat riep brands toch ook? Jeugd de kans geven. Voorlopig weer volle bak bezig vanalles behalve een verdediger te kopen.

Daar gaan we weer komen en gaan van spelers. Het wordt er niet stabieler allemaal van. Wat heb je eraan. Ze hebben centen ontvangen, nu zitten de aankopen van afgelopen jaren weer op het vinkentouw. Dat is investeren? Daarbij worden ze niet duurder van geen CL spelen.

Met wijnaldum, maher, rizmaier,schaars, hiljenark, koch en waarschijnlijk Defour ook is hij echt niet nodig.

20 juli 2014 om 22:52

Koch?

21 juli 2014 om 00:32

Dat hij niet nodigis benik met je eens maar wel om ndere redenen als jij noemt.
Koch is ten eerste geen middenvelder schaars is nog meer dan een half jaar uit de roulatie en defour is nog? niet eens gekocht.

Blijft er dus wijnaldum ritzmaier hiljemark en maher over.

Dan kan je proberen populair te scoren hier maar 4 man voor 3 plekken is gewoon te weinig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren