Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Pröpper tekent na medische keuring voor vier jaar bij PSV

Laatste update:
/

Vitesse en PSV zijn akkoord over een transfer van Davy Pröpper, zo melden de clubs maandagmorgen via de officiële kanalen. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft van Vitesse inmiddels toestemming gekregen de onderhandelingen met PSV te starten en een medische keuring te ondergaan.

Pröpper heeft daartoe het trainingskamp van Vitesse in Oostenrijk al verlaten. Hij reisde zondag nog wel met de selectie van Peter Bosz mee en stond in de avonduren ook nog op het trainingsveld. De middenvelder keert vandaag echter terug naar Nederland om met de landskampioen uit Eindhoven te praten.

Zodra Pröpper en PSV het eens zijn en de medische keuring succesvol heeft plaatsgevonden, verhuist de middenvelder, die zich in 2002 bij de jeugdopleiding van de Arnhemmers aansloot, naar Eindhoven. Pröpper, die PSV naar verluidt circa vijf miljoen euro kost, speelde 113 wedstrijden voor Vitesse en maakte daarin 15 doelpunten.

Update 13 juli 15.28 uur - Pröpper tekent na medische keuring voor vier jaar bij PSV
Het is nog maar een kwestie van tijd voordat Davy Pröpper zich officieel speler van PSV mag noemen. Vitesse en PSV kondigden maandagochtend een akkoord over de transfersom aan en inmiddels zijn de Eindhovenaren er ook uit met Pröpper zelf. Na de medische keuring zal de beoogde opvolger van Georginio Wijnaldum een contract voor vier jaar tekenen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Davy Pröpper is een aanwinst voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie transfer maar we kunnen Vitesse inmiddels ook wel afschrijven Europees. Had veel beter Feyenoord of zelfs Heereveen kunnen staan.

13 juli 2015 om 09:13

Nou ik denk dat het wel mee gaat vallen, ligt er ook aan wat voor een tegenstander ze loten natuurlijk, omdat ze ook geen geplaatste status hebben.

Verder hebben ze veel spelers eerder bij de selectie dan andere jaren. Dus ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen.

13 juli 2015 om 09:15

Vitesse moet echt weer opnieuw gaan bouwen inderdaad. Ontzettend jammer dat zij een Europese plek innemen waar Feyenoord de selectie juist wel aanzienlijk heeft weten te versterken en zij geen Europees voetbal mogen spelen.

13 juli 2015 om 09:22

Haha, vind je Go Ahead dan wel europees waardig?
Feyenoord heeft het op het eind van het seizoen gewoon laten liggen en mogen daarom niet naar Europa. Vitesse was daarentegen wel goed bezig de tweede seizoenshelft

13 juli 2015 om 09:28

Voordeel wel is dat de selectie al nagenoeg rond is en kwalitatief nog degelijk is. Laatste jaren was de selectie pas eind augustus rond.

13 juli 2015 om 09:48

Europees voetbal moet je verdienen en als je in de laatste 6 matches iets van 4 punten haalt verdien je het niet want dan zie ik het je ook niet veel beter doen dan een ander. Vitesse heeft daarnaast al iets van 6 spelers chelsea erbij voor komend seizoen geloof ik? Dus qua versterking hebben ze het misschien nog beter gedaan dan wie dan ook in de ED. Probleem van vitesse is in mijn ogen echter inderdaad dat ze elk seizoen opnieuw moeten bouwen en dat kost je als je pech hebt vaak een half seizoen ongeveer. Mocht vitesse het vanaf dag 1 goed doen zie ik ze zelfs hoger eindigen dan fey dus ik snap niet waar iedereen een 'gestolen' europeese plek ziet / vandaan haalt

13 juli 2015 om 10:02

Vitesse moet opnieuw bouwen, ja. Maar we hebben de selectie wel aanzienlijk versterkt. Daarbij heeft Feyenoord het niet verdiend op basis van de Play-offs en het vorige seizoen.

13 juli 2015 om 10:02

3 spelers van Chelsea Scavajaa, 6 spelers in totaal.

13 juli 2015 om 10:12

Feyenoord aanzienlijk versterkt? Dirk Kuyt en Vejinovic zijn de enige aankopen tot op heden. Clasie gaat Feyenoord waarschijnlijk verlaten. Lijkt me dus wel meevallen bij Feyenoord.

13 juli 2015 om 10:17

@rik
Nee, natuurlijk is Go Ahead niet Europees waardig. Waar concludeer jij uit dat er zelfs maar een kleine kans is dat ik dat wel zou vinden?

Ik snap verder ook wel dat de Europese tickets aan het einde van het seizoen worden vergeven en zeg ook nergens dat Vitesse deze gestolen zou hebben. Ik geef alleen aan dat Vitesse zo'n beetje zijn hele middenveld om moet gaan gooien en dat meerdere bepalende spelers moeten worden vervangen. Dan duurt het even voor dat weer gaat lopen en waarschijnlijk zijn ze Europees dan al weer uitgeschakeld.

Waar ik Feyenoord een veel grotere kans geef om Europees iets te bereiken. Zij raken dan misschien Clasie wel kwijt, maar verder blijft de kern gelijk en zijn er in ieder geval 2 echte versterkingen bijgekomen.

Mijns inziens heeft Feyenoord de inzinking aan het einde van vorig seizoen te danken aan de trainingsmethodes van Rutten. Al zijn clubs klappen op het einde van het seizoen in elkaar van vermoeidheid. Daar hebben zij het Europese ticket verspeeld waar ze gewoon wel recht op hadden gelet op het hele seizoen en de continuïteit in de selectie.

13 juli 2015 om 10:20

Vitesse heeft zes nieuwe aanwinsten en ik heb ze al een paar keer mogen aanschouwen en dan tel ik de laatste twee Chelsea huurlingen nog niet mee, en ik kan je melden dat Vitesse er niet op achteruit gaat, sterker misschien wel beter dus terecht in Europa.

13 juli 2015 om 10:25

Het gaat niet om inidividuen, het gaat om het team. We zien bij Vitesse al 3 jaar op rij dat ze zich 'versterken', maar met meer dan 5 mutaties in je selectie (waarvan een groot deel basisspelers op sleutelposities) heb je gewoon een paar maanden nodig voor het goed staat.

Precies de maanden waarin Vitesse uitgeschakeld gaat worden in Europa.

13 juli 2015 om 10:28

PSV doet toch goede gerichte aankopen. Er worden vervangers gehaald voor vertrokken spelers. Van Vitesse blijft niet veel meer over. Vitesse moet met alle huurlingen sowieso al elk jaar een nieuw elftal opbouwen, maar zijn nu ook veel 'eigen' spelers verkocht.

13 juli 2015 om 10:42

Hoppa,

Hier heeft toch elke nederlandse club last van? Psv is dan deze transferperiode een uitzondering.

13 juli 2015 om 15:46

Geloof me, kwalitatief is Vitesse niks minder dan Feyenoord. Verdedigend is het redelijk gelijkwaardig. Middenveld weten we allemaal nog niet, Vejinovic heeft een halfjaar goed gepresteerd in 2 jaar. Goede goals gemaakt, belangrijke maar zaten ook een hoop penaltys tussen, en van richting veranderde vrije trappen. Is een wapen, maar niemand geeft de garantie dat het werr gebeurt. El ahmadi en Toornstra zijn niet zo goed dat je kan zeggen dat ze sowieso beter zijn dan Vako en Baker. Sterker nog, ik denk dat Vako bij de betere in Nederland hoort. Aanvallend is het bij Feyenoord matig, kuyt gaat er soweiso 15 maken, maar verder? Bij Vitesse weet niemand het, enige wat we weten is dat het toptalenten zijn, en waarschijnlijk veel verder dan Bietius en Bilal.

13 juli 2015 om 18:47

Beginnen wel een beetje veel middenvelders te worden zo, Pereiro, Maher, Proper, Schaars, Guardado. Op Schaars nou zou ik niet weten wie er op de bank moet gaan zitten.

13 juli 2015 om 19:56

Pereiro is voor de flanken gehaald. En je vergeet Hendrix. En dan heb je dus 5 spelers voor 3 posities. Niks mis mee.

13 juli 2015 om 09:27

Vitesse heeft prima vervangers gehaald, en op tijd!!!!!!! Maar ben het met je eens dat het weer opgebouwd moet worden. Taak voor bozs om het zo snel mogelijk weer een team te laten worden!!!!!

13 juli 2015 om 10:58

Best grappig dat ik sommige Vitesse fans zie pratenden versterkingen gehaald en.

Jullie bedoelen zeker van Chelsea gekregen om te lenen! Chelsea stuurt 4/6 spelers die kant op en sommige doen net alsof Vitesse wereld aankopen heeft gedaan. Ik wil Vitesse wel eens een jaartje zonder de hulp van Chelsea zien. Lijkt nu alsof Vitesse soms een Chelsea C of D team aan t worden is

13 juli 2015 om 13:02

Zeg dan niks. 4/6? We hebben 3 spelers op huurbasis gekregen van Chelsea. Daarnaast hebben we 3 spelers gekocht.
Chelsea C of D? Waarmee dan. Er speelde vorig seizoen slechts 1 spelers elke wedstrijd en dat was Traoré.

Ik irriteer me echt aan mensen zoals jij die totaal niks van Vitesse weten en vervolgens er iets uitflappen wat onzin is.

13 juli 2015 om 10:00

Je weet totaal niet welke spelers ze terug hebben gehaald. Ik weet zeker dat er een goede selectie staat. Ik denk dat de selectie beter is als vorig jaar en sowieso beter dan Heerenveen.

13 juli 2015 om 13:11

Propper goeie voetballer, maar mis het scorend vermogen vergeleken Gini. Ziyech heeft meer scorend vermogen. Leek me dus een betere aanwinst.

13 juli 2015 om 15:59

Vitesse ontkent het graag, maar ze zijn tegenwoordig gewoon een opleidings- en handelshuis geworden. Europees voetbal zal een doel blijven want dat maakt de talenten van Chelsea beter en de eigen spelers duurder, maar meer ambitie dan dat zullen ze in Arnhem niet hebben.

13 juli 2015 om 17:23

In 103 wedstrijden 15 doelpunten.. Wijnaldum in 34 wedstrijden 15 doelpunten.. Jammer

Goede deal. Alleen zou ik graag Afellay nog zien komen voor het middenveld en Alex voor de verdediging. Op dat moment ben je klaar voor de CL en heb je een heel serieuze selectie!

13 juli 2015 om 09:14

Mwa denk niet dat affelay en Alex voor 1 miljoen bruto per jaar gaan voetballen. Die kunnen elders meer verdienen.

13 juli 2015 om 16:01

Affelay zou voor het scenario Babel kunnen gaan. Jaartje in Nederland om zich weer in de kijker te spelen in de rest van Europa.

13 juli 2015 om 16:25

Dat werd overigens niet een heel succesvol scenario voor babel

13 juli 2015 om 17:37

Je kunt creatief met tekengeld zijn om zo de cap te omzeilen.

13 juli 2015 om 19:58

Prima voor een topspeler, maar dat zijn deze jongens echt niet meer. Ze kunnen voor 8 ton komen, of ze blijven maar weg.

13 juli 2015 om 09:16

De kans dat alex komt is heel klein. Ze willen daar pas in augustus naar kijken. En anders evt iemand huren zoals hij Isimat-Mirin is gedaan.

13 juli 2015 om 09:16

De naam Alex is een speculatie en ik weet ook niet of je dat als PSV zijnde moet willen aangezien het afbreukrisico wel vrij groot is. Maar er moet nog wel een centrale verdediger bijkomen die de concurrentie met Bruma en Isimat aan kan gaan. De spoeling lijkt mij nu wel erg dun aangezien Koch er ook nog een tijd uit zal liggen.

13 juli 2015 om 09:27

Ik snap werkelijk niet waarom geen één van de 3 topclubs in Nederland geen poging doet om Botteghin te halen, zowel bij Feyenoord als bij PSV als bij Ajax zou hij een basisplaats hebben.
Bruma vind ik echt gewoon heel slecht en Veltman en Kongolo zijn nog niet constant genoeg.

13 juli 2015 om 09:31

Mocht Alex niet haalbaar of verstandig blijken dan zou ik voor Botteghin gaan. Met als verschil dat je met Alex iemand zou halen die je haalt voor de directe basis met daarnaast Bruma en Isimat roulerend. Met Botteghin heb je juist een basis Bruma-Isimat en een goede Back-up in Botteghin die daar ook best mee kan leven bij een topclub die CL speelt.

Mocht Alex niet haalbaar zijn en Botteghin meer dan 2 a 3 miljoen kosten, dan zou ik doorschakelen naar een goedkopere Back-up/concurrent voor het centrale duo.

13 juli 2015 om 09:58

Botteghin is duidelijk beter dan bruma...

13 juli 2015 om 10:20

@danny

Omdat Botteghin traag is en niet met ruimte in zijn rug kan spelen. Prima voor Groningen, maar niet voor de topploegen in de Eredivisie. Zelfde verhaal als met v/d Hoorn toen hij van Utrecht naar Ajax ging. Blijkt dat ook niet te kunnen.

13 juli 2015 om 10:26

Hier ben ik het dus helemaal mee eens. Botteghin is een prima verdediger, alleen wel enkorm traag. Met ruimte in zijn rug - wat je bij PSV in negen van de tien wedstrijden hebt - wordt hij erg kwetsbaar. Zie liever een andere verdediger komen. Misschien Van Der Heijden? Die was dacht ik transfervrij.

13 juli 2015 om 11:54

Nee die is snel

13 juli 2015 om 16:03

Datzelde zou je ook van Vlaar kunnen zeggen en die heeft het op het niveau in Engeland toch ook aardig gedaan.

13 juli 2015 om 09:27

Alex is te dik geworden man.
Hij kan amper nog bewegen. Hij was destijds bij PSV al stevig, maar nu ziet het er niet eens meer zo gezond uit.
Vind je het gek dat ze hem bij AC niet meer willen. Te duur en te slecht geworden.
Hij zal alleen maar tegen kunnen vallen op Eredivisie niveau evenals heitinga en Joris. Laatstgenoemden waren dan tenminste nog fit.

Afellay ten allen tijden halen.

Een prima speler maar ik blijf sterk mijn twijfels hebben of dit de ideale opvolger is van Wijnaldum.. Ik heb een hoop dat hij ipv Maher komt te staan en dat Perreiro meer de positie van Wijnaldum in zal gaan nemen. Ook had ik liever Ziyech gezien voor die positie.

13 juli 2015 om 09:16

Pereiro is vooral voor de flanken gehaald. Speelt ook graag als '10', maar daar speelt PSV niet mee. Als CM heeft hij geen ervaring.

13 juli 2015 om 09:20

nee PSV speelt niet met een 10, maar je kunt ook niet stellen dat de middenvelders van psv echt 1 lijn vormen. Wijnaldum speelde ook meer vooruit geschoven en Guardado meer verdedigend, al stond dat niet zo op het wedstrijdformulier.

Vind jij Propper de ideale opvolger dan? Ik vind het een zeer goede speler maar niet als opvolger van Wijnaldum. Hij scoort gewoon erg weinig, net als Lestienne (1 goal in 28 wedstrijden voor Genua). Ze hadden meer goals moeten kopen.

13 juli 2015 om 09:30

Ik denk dat Maher nu als meest aanvallende middenvelder kan gaan spelen door de komst van Propper, dus op de plek van Wijnaldum. Ik denk dat Maher hierdoor beter tot zijn recht zal komen en meer goals en assists zal verzorgen (of hij het rendement van Wijnaldum gaat halen durf ik niet te zeggen). Propper zal de positie gaan bekleden waarop Maher afgelopen seizoen heeft gespeeld. Ik moet zeggen dat ik zeer benieuwd ben hoe dit gaat lopen. Ik heb er wel vertrouwen in.

13 juli 2015 om 09:34

Bij mijn osm scoort lestienne genoeg hoor😆
Ze hebben de jong locadia propper lestienne pereira bergwijn zouden deze spelers samen geen 80 goals kunnen maken denk je ? Lijkt mij geen misselijke aanval helemaal voor Nederlandse begrippen in elk geval beter dan die van de concurrentie

13 juli 2015 om 09:43

Pröpper is een middenvelder he! Maar ze hebben wel nog Narsingh voor de aanval. Ben benieuwd of zijn niveau nu ook weer omhoog gaat, omdat hij nu echt concurrentie heeft.

13 juli 2015 om 09:48

Dat wordt nog leuk op de flanken ook. Narsingh, Lestienne, Perreiro, Bergwijn en straks weer Jozefzoon.

13 juli 2015 om 10:23

@ipswich

Ik hoop dat dat Maher gaat helpen inderdaad. Maar ik vrees tegelijkertijd dat het middenveld daarmee wel heel zwak wordt. Wijnaldum was veel fysieker dan Maher en loste ook controlerend en zelfs verdedigend veel op. Maher kan dat niet en is bovendien 90% van de tijd slecht aanspeelbaar.

Ik hoop dan ook op een nadere oplossing, waarhij Guardado de rol van Wijnaldum op zich kan nemen. En dat Propper dan meer controlerend op de CM positie gaat spelen. Of eventueel dat PSV met een echte '10' gaat spelen (pereiro met Maher als achtervang) en Guardad en Hendrix/schaars daarachter.

Nu Pereiro nog, Afellay komt misschien, En in Agustus komt er een verdediger bij. Die gaan ze huren

13 juli 2015 om 09:23

Pereiro is een kwestie van uren, Afellay en Alex zou ik echt een droom vinden als die terugkomen en dan ga je als team er erg op vooruit ondanks dat je Depay en Wijnaldum kwijt bent. Anders zou ik graag Botteghin zien komen of PSV moet iemand als Reyes van Porto huren (met optie tot koop?).

13 juli 2015 om 09:33

Dus je verliest een toptalent als Depay en Wijnaldum, maar met Lestienne, Pereiro, Afellay, Alex en Pröpper ga je erop vooruit?
Je gaat er op vooruit in die zin dat je een bredere selectie hebt, wat wel handig is met de CL, maar qua kwaliteit ga je er wel zwaar op achteruit. Alex was een geweldenaar, je weet niet hoe hij er nu voor staat. Afellay vind ik een risico die ook niet al te goedkoop is qua salaris. Lestienne heeft zeker talent, maar het moet er nog wel uitkomen. Pröpper is een goede voor op het middenveld. Pereiro moeten we ook nog maar zien.
Kortom: Zo goed is het nog niet..

13 juli 2015 om 09:51

Ik had het wat beter moeten verwoorden maar bedoelde met als team op vooruit gaan sowieso in de breedte, maar heb ook aangegeven dat je Wijnaldum en Depay zeker zult missen. Maar wat ik dan ook voorzie is dat waar Depay vaak met oogkleppen op voor eigen succes ging je dan meer spelers hebt die hopelijk van combineren en samenspel houden en minder voor eigen succes gaan.

13 juli 2015 om 10:43

Ik durf ook wel te zeggen dat je er in dat geval op vooruit gaat. Moet alleen nog zien of Afellay en Alex binnengehaald kunnen worden. In 1987 verloor PSV met Gullit een van de beste spelers die het ooit heeft gehad, in 1988 werden ze kampioen en wonnen ze de beker en de Europacup I. Je kunt als team dus wel degelijk beter worden na het verlies van je beste spelers.

Vitesse krijgt veel te weinig voor deze klasbak.

PSv lacht zicht kapot. 20 miljoen beuren voor Wijnaldum en slechts een kwart voor zijn opvolger betalen. Oké qua scorend vermogen leveren ze er iets op in, maar speltechnisch, qua balbehandeling / inzicht gaan

13 juli 2015 om 10:01

Ik vind Wijnaldum wel een stuk beter hoor. Brengt naast scorend vermogen ook veel meer power en snelheid en workrate.

Wat een gek is die Brands ook zeg.. Nog geen twaalf uur geleden lees ik dat er 'van een akkoord absoluut nog geen sprake is'... Haha die man hoeven we dus ook nooit meer te geloven.. Wel een echte topaankoop voor PSV denk ik!! Zonde voor Vitesse maar met de Chelsea-huurlingen zullen die ook aan kwaliteit geen tekort komen

13 juli 2015 om 09:32

Dat zegt ie altijd.. over die Pereiro ofzo zei hij hetzelfde zou niet meer gebeuren, onhaalbaar enz. Dat kan je 1x doen maar als je dat bij elke transfer gaat roepen kom je beetje ongeloofwaardig over. Verder een super onderhandelaar natuurlijk! Kan Overmars heel wat van leren

13 juli 2015 om 09:36

Ben ik zeker met je eens.. Er is vaak kritiek geweest op Brands dat hij halve selecties leverde maar de afgelopen twee jaar lijkt hij zijn zaken prima op orde te hebben!

13 juli 2015 om 09:45

Als Brands zegt dat er absoluut geen akkoord is beginnen wij als PSV-ers al vast te juichen hoor

13 juli 2015 om 11:34

Hahah inderdaad hij heeft de traditie van Transfervrijdag ook verbroken. Het kan vandaag zomaar Transfermaandag worden als Pereiro en Propper allebei tekene.
Propper is wel een echte stilist ik hoop hem snel in actie te kunnen zien tegen Lyon maar ik denk dat we moeten wachten tot de wedstrijd tegen Monaco. We beginnen nu weer een aardige team te krijgen .. voor het kampioenschap doen we denk ik 100% zeker mee (!) valt me wel op dat Gudelj en Propper toch wel koopjes waren hoor.

Sterke aankoop hopen dat propper de play off vorm doortrekt met die geniale passes dat zie je niet heel veel meer

Als je doelpunten verkoopt, moet je vervangers zoeken die 'garant' staan voor doelpunten. Propper speelde soms leuk mee met Vitesse maar hij werdt door de media veel groter gemaakt dan ie is.
PSV had als opvolger van Wijnaldum Ziyech of Chery moeten kopen, dat zijn goed scorende vooruitgeschoven middenvelders. Tenzij ze Mager op de positie van Wijnaldum willen uitproberen...

13 juli 2015 om 09:47

Ziyech had gekund. Maar ben het niet met je eens dat Chery een betere optie was geweest dan Pröpper. Is ook niet voor niets dat die niet is aangetrokken door een club uit de traditionele top 3, ondanks zijn lage transfersom.

13 juli 2015 om 10:09

En voor zyech vraagt twente 15 miljoen ofzo? Dan gaat psv natuurlijk nooit betalen. Dus hele goede optie dit

13 juli 2015 om 11:56

Propper heeft meer kansen gecreeerd dan elke andere ED speler dit seizoen .. Maar liefst 66(!) bron Opta.
Dat belooft veel goeds !

Ik als Ajax supporter baal er wel een beetje van dat een goede dynamische speler als Propper naar PSV vertrekt. Ik hoop dat Propper het goed zal doen bij PSV doormiddel van het geven van assists maar uiteindelijk moet Ajax volgend jaar wel die schaal weer hebben.

13 juli 2015 om 10:09

Ik zie dat je een typ fout gemaakt hebt.

Uiteindelijk moet psv weer die schaal hebben

13 juli 2015 om 11:10

Ajax heeft 3 Proppers rondlopen. Wat moeten ze met hem er bij?

13 juli 2015 om 13:35

Ajax heeft dus meer proppers nodig om mensen naar het stadion te lokken, haha. Maar idd, ze hebben al genoeg van hetzelfde soort speler op het middenveld. Denk meer aan versterking in de defensie en aanval.

Ik herinner me dat van Ginkel 2 jaar geleden absoluut niet naar Ajax mocht... wat het bod van Ajax ook zou zijn. En nu mag Propper wel zo makkelijk naar Psv ??

Een bevestiging van wat ik van de week al zei... Slecht beleid in Arnhem... allemaal korte termijn gebeuren.

Verder goede aankoop van Psv... al had ik voor dit geld Chery gehaald.

13 juli 2015 om 10:06

Vitesse zit financieel in zwaar weer, kan niets anders bedenken waarom ze de beste spelers zo makkelijk van de hand doen. Dat wordt een vrije val op de ranglijst lijkt me. Met Propper en Vejinovich lever je echt veel kwaliteit in.

13 juli 2015 om 10:17

In dat geval zou ik als Ajax zijnde nu gelijk schakelen... en Ibarra binnen halen.

Hoef je ook geen spits te halen. Als Milik even niet goed is kan El Ghazi prima in de spits en Ibarra rechts.

13 juli 2015 om 13:06

Dus op basis van 2 transfers in 2 jaar weet jij te vertellen dat vitesse een slecht beleid voert. Logisch. Goed onderbouwd ook
Als je ook maar een beetje verstand had van Vitesse, dan weet je precies hoe het in elkaar zit en hoe goed het bestuur op het moment bezig is. Maarja, waarom de moeite nemen wanneer je ook onzin uit kan kramen.

Heel goed en snel gehandeld van PSV. Door de komst van Pröpper kan Maher wat verder naar voren spelen (zoals bij AZ) en heb je met Guardado, Pröpper en Maher het beste middenveld van de Eredivisie.

Nu is het zaken die Perreiro snel vast te leggen en nog een centrale verdediger te halen. Zelf dacht ik aan Alex of Van Der Heijden, aangezien Diego Reyes volgens mij al naar een Belgische club is verhuist. Feit is wel dat er volgend jaar weer een uitstekend team staat (dat door de vroege transfers ook al redelijk op elkaar is ingespeeld) en dat er zelfs nog geld over is. Hulde, prima beleid.

13 juli 2015 om 11:24

Guardado is beter dan Gudelj, Klaassen beter dan Propper en Maher en Sinkgraven zijn gelijkwaardig. Ajax heeft dan alleen nog wel Bazoer als extra optie, back up bij PSV is iets minder. In principe gelijkwaardig middenveld, ajax kan blessures beter opvangen.

13 juli 2015 om 12:03

Het middenveld van Ajax is inderdaad het enige wat in de buurt kan komen. Vind persoonlijk de bank van PSV ook niet slecht hoor. Met Schaars, Hendrix, misschien Afellay (las daar vandaag een bericht over) en Perreiro die ook op 10 kan spelen zijn de extra opties bij PSV ook eindeloos.

13 juli 2015 om 12:08

Onzin, Sinkgraven heeft nog niets laten zien en Maher heeft het afgelopen seizoen sterk gespeeld. Tegenover Bazoer heeft PSV Hendrix, wat een gelijkwaardig talent is. Ben heel benieuwd naar komend seizoen, denk dat de verschillen in ieder geval klein gaan worden!

Tegenwoordig mogen we blij zijn dat dit soort spelers naar een Nederlandse topclub gaan en niet direct naar een buitenlandse middenmoter vertrekken. Ik denk dat Propper een waardige opvolger is van Wijnaldum, en als je er vijftien miljoen op wint, is het helemaal goed.

Waarschijnlijk een gelimiteerde transfersom in het contract van pröpper voor 5 miljoen.

13 juli 2015 om 12:31

5 miljoen schandalig weinig!!! Allach echt oen

13 juli 2015 om 15:48

Nee, Propper heeft verlengd met als eis dat er een gelimiteerde transfersom kwam. Niet vergeten dat Propper alleen de afgelopen 2 jaar een vaste basisspeler was, daarvoor was er zelfs sprake van dat hij weg zou gaan. Peter Bosz is cruciaal geweest voor Propper. 5 miljoen was de prijs in het contract, anders had Propper nooit verlengd.

Had verwacht dat Davy Propper wel meer geld zou opleveren voor Vitesse. Zeker een versterking. Valt me sowieso op dat spelers van Vitesse vaak voor vrij weinig weggaan. Misschien toch maar iets strikter onderhandelen daar in Arnhem.

4 jaar contract is wel kort, als hij 3 jaar bij psv speelt maak je weinig winst op hem. Moeten ze hem eigenlijk alweer na twee jaar verkopen om er een goede winst op te maken.

13 juli 2015 om 17:02

Wat heeft Ajax nou gehaald voor kwaliteit? Volgens mij doet PSV deze periode veel meer op de markt. Ajax gaat een van de betere buitenspelers verkopen (kishna).

13 juli 2015 om 17:10

Volgens mij heeft Ajax geen 1 bassiswaardige speler verloren (sigthor en Moisander beschouw ik niet als basismateriaal) en PSV heeft er toch echt 3 verloren (rekik, Depay en Wijnaldum).
Logisch dat PSV dus meer doet op de transfermarkt, tenminste dat lijkt zo.

Ajax heeft 4 spelers gekocht (milik, Gudelj, Dijks en Heitinga. Ze willen daar nog 2 aanvallers aan toevoegen. Komt op 6 spelers erbij en 0 verloren. Zivkovic ook geen Ajax 1 speler. Mochten ze Kishna verkopen, dan dus 1 speler die basiswaardig is verloren.

PSV heeft 6 spelers gekocht (isimat, Guardado, Poulsen, Lestienne (huur). Perreiro en Propper), maar ze hebben er dus ook 3 verloren.

Onder de streep zijn ze dus nagenoeg even actief bezig.

13 juli 2015 om 19:42

PSV heeft goede spelers verloren inderdaad. Ik vind niet dat Ajax een veel betere selectie heeft dan Psv. Wijnaldum verliezen hoeft geen ramp te zijn, als Maher opstaat en gaat spelen zoals bij AZ met Propper in zijn rug. Ik denk zelfs dat het middenveld beter in balans is. Bij Ajax zijn er bergen met middenvelders dus ontstaat er veel onzekerheid onder de spelers. Ik vind wel dat Feyenoord heel sterk heeft ingekocht.

misschien gaat Psv zelfs wel vooruit in kwaliteit met deze transfer.

Ik had hem Graag bij Ajax gezien maar....

13 juli 2015 om 20:07

Dan alleen voor jong ajax. ..

Dat geklaag dat Vitesse Europa niet in zou moeten en Feyenoord of Heerenveen wel.. Waarom dan, zonder geintjes, waarom Feyenoord wel? Omdat ze die ouwe Kuyt hebben en Vejinovic van ons, maar Clasie verliezen? Of Heerenveen omdat ze Uth zijn kwijtgeraakt? Ja, wij zijn er een aantal kwijt, waarvan we alleen Traore en Propper op het eerste oog gaan missen. Maar Baker doet niks onder voor Propper voor zover datnu te beoordelen is en Yeini is verdedigend een stuk sterker dan Vejinovic en bovendien ook als CV inzetbaar. Echter kan Djurdjevic best eens gaan verrassen in de spits i.p.v. Traore. Verder ga je er met Van der Werff op de plek van Van der Heijden niet op achteruit. Labyad was een goeie voetballer, maar zonder rendement, Ibarra heeft net zo weinig rendement maar is wel altijd goed voor gevaar EN gele kaarten bij de tegenstander vanwege zijn snelheid. Rashica schijnt een groot talent te zijn en ook Pantic is dat. Verder is er jeugd doorgeschoven en hebben we er een Chinese aanvaller van net 18 bij die gezien wordt als een groot talent. En Izzy Brown niet te vergeten, ook een groot talent. Nee, wij zijn er niet op achteruit gegaan en verdienen die Europese ticket volledig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren