Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ook Kwakman kreeg flink zakcentje na vertrek bij NAC Breda

Laatste update:
/

Alex Schalk vertrok afgelopen zomer bij NAC Breda, na drieënhalf seizoen tot de A-selectie te hebben behoord. De spits leek destijds transfervrij over te stappen naar Go Ahead Eagles, maar in werkelijkheid staat hij nog gewoon op de loonlijst in het Rat Verlegh Stadion. Dat meldt BN De Stem maandag.

Schalk behoorde vorig seizoen al niet meer tot de toekomstplannen van NAC. Daarom werd hij na de winterstop verhuurd aan PSV, waar hij terecht kwam bij de beloften. In de zomer volgde het definitieve vertrek, naar Deventer. Daar tekende Schalk voor één jaar, met de optie op een tweede seizoen. Go Ahead is echter niet de club die de spits betaalt: dat doet NAC nog het hele seizoen 2014/15.

‘Goed ingevoerde bronnen’ rond NAC melden BN De Stem dat de club het contract van Schalk in de zomer liet ontbinden. Men wilde per se van de aanvaller af en besloot hem in maandelijkse termijnen de afkoopsom te betalen. Dat geld komt uit het huidige spelersbudget, waarmee ook de spelers worden betaald die nog gewoon bij NAC zelf spelen. Pas na dit seizoen is NAC daadwerkelijk van Schalk af.

Update 25 november 14.51 uur - Ook Kwakman kreeg flink zakcentje na vertrek bij NAC Breda
Maandag werd gemeld dat Alex Schalk nog maandelijks geld krijgt van NAC Breda en ook Kees Kwakman blijkt geld te hebben overgehouden aan zijn vertrek. Dat meldt Omroep Brabant. Kwakman kreeg in een keer een afkoopsom van zijn oude werkgever. De regeling vloeit voort uit de ontbindingsovereenkomst die beide partijen na vorig seizoen hebben afgesloten. NAC heeft dit inmiddels bevestigd en geeft als reden dat de inmiddels ontslagen Nebojsa Gudelj absoluut niet met Kwakman en Schalk wilde samenwerken. Kwakman voetbalt tegenwoordig in Zuid-Afrika, bij Bidvest Wits.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wanbeleid. Wacht dat langer tot een club hem voor 0 euro van je wil overnemen. Zoveel geld betalen puur zodat iemand uit het zicht verdwijnt slaat nergens op

25 november 2014 om 13:43

Maar Schalk had waarschijnlijk een goed salaris bij NAC en kon dat niet krijgen bij een club als Eagles. Geef hem eens ongelijk. Puinhopen worden langzaam opgeruimd in Breda en daar is dit er 1 van

25 november 2014 om 16:11

Schalk, een jongen van de club, verhuren aan een directe concurrent. En zelf verder gaan met een gehuurde spits. En hierdoor zelf in de problemen komen. Nee het is wel duidelijk. NAC is rijp voor de amateurvelden. Past beter bij het bestuur.

Wat? Een hele idiote constructie dit. De mensen daar bij NAC zijn vaak beschreven als een bende onkunde en ik wilde daar niet in mee gaan maar dit is wel heel dom. Hij had daar niet eens misstaan!

Grappigste is dat hij tegen ze scoorde en niets wilde weten van niet juichen omdat hij nu bij Go Ahead in loondienst is

24 november 2014 om 19:33

Dus niet in loondienst blijkbaar^^

25 november 2014 om 15:09

Hij is toch ook gewoon in loondienst bij GAE alleen krijgt hij ook nog maandelijks een gedeelte van de afkoopsom van NAC.

Ik verbaasde me al over het uitbundig juichen van Alex Schalk bij zijn doelpunt tegen Nac. Nu blijkt dat Schalks salaris nog gewoon door zijn oude club wordt betaald snap ik er helemaal niets meer van. Als je als speler enig fatsoen en inlevingsvermogen in je lijf hebt, dan laat je dat overdreven en buitensporig juichen gewoon achterwege. Ik zou me kunnen voorstellen dat Alex Schalk er verstandig aan doet de hondstrouwe NAC-aanhang even niet onder ogen te komen. Los van het wanbeleid dat het bestuur van die mooie club op dit moment voert.

24 november 2014 om 18:04

Het management van NAC slaat gewoon flater op flater. Schalk was een spits uit de eigen jeugd. Geroemd door veel NAC-fans en kenners. NAC laat hem dus gaan en verliest er ook nog geld aan. En op dat moment was hij hun laatste spits in de selectie. Ze hebben gewoon een tijdlang zonder spits gedaan, Boateng stond erin. Later kwam Perica pas. Eén van de vele fouten van het management.

En nee, misschien moet Schalk niet zo uitbundig juichen. Maar er zit veel frustratie en die is ook echt wel terecht voor een deel. En vergeet niet dat het een belangrijke goal was in die wedstrijd.

24 november 2014 om 18:09

Volgens mij is hij gewoon zwaar teleurgesteld en op zijn pik getrapt door Nac, ik kan me zijn frustratie wel voorstellen. Net alsof die Seuntjes die er nu loopt beter is...

Daarnaast ontvangt hij geen salaris, maar een afkoopsom voor zijn contract. Puur het feit dat ze die over een periode hebben uitgesmeerd maakt het nog geen salaris. Blijkbaar wilde NAC wel heel graag van hem af...

24 november 2014 om 22:01

Schalk heeft er wel het één en ander over gezegd in een interview. Hij heeft echt geen wrok naar de club Nac. Wel naar zijn ex trainer, die heeft hem nooit echt een kans gegeven, of beter gezegd aandrong op een vertrek van Schalk.

Nu moeten wij Schalk ook niet groter maken dan hij is. Wan in de pikorde staat Kolder altijd nog boven hem en moet hij het doen met een plek aan de zijkant.

24 november 2014 om 19:07

Hoezo.... hij is keihard afgeserveerd bij NAC krijgt een mooie kans bij ons en dat ie juicht bij een goal wil toch niet zeggen dat ie vergeten is waar die eerder voetbalde.....?

25 november 2014 om 16:01

Vind het sowieso kansloos als mensen niet juichen tegen hun oude club.. je speelt er niet meer dus gewoon juichen als je tegen ze scoort, je nieuwe club betaald je loon en als voetballer geef je alles voor je nieuwe club en daar hoort juichen gewoon bij, want tenslotte bezorg je de fans van je club wel punten.

Hahahaha en hij is minder dan dat zootje ongeregeld dat nu bij NAC rondloopt? Had een redelijke aanval kunnen vormen met Perica en Tighadouini.

24 november 2014 om 19:52

Typisch NAC weer. 4-4-2 met Schalk en Perica zou misschien wel een goede oplossing zijn geweest. Helaas wordt er maar vastgehouden aan 4-3-3 terwijl dit toch niks wordt als je buitenspelers hebt die de bal niet aan je spits afgeven. Erg jammer dit. Schalk had je er best bij kunnen gebruiken, al was het maar op de bank.

Wat is dan het voordeel aan het ontbinden van het contract, vaak ligt de afkoopsom net zo hoog als het salaris dat de speler nog zou krijgen in de loop van die periode..?

Ze hebben bij NAC wel een hele hoop mensen verzameld binnen de organisatie die er geen hout van begrijpen, toch wel knap hoor met straks een afdaling naar de Jupiler League als logisch gevolg.

Het enige voordeel dat ik kan zien in deze constructie, is dat de speler ook niet zijn conditie bij NAC op pijl hoeft te houden. Als hij daarbij erg in de weg zou lopen in de ogen van de leiding, is het een winstpunt.

Ik beloof hierbij plechtig nooit meer over onze technische staf en directie te zeuren. Als ik me toch zie wat voor kolder er allemaal uit Breda komt. Zeer veel sterkte gewenst NAC supporters.

25 november 2014 om 15:17

Ik sluit me hierbij aan, wat hier uit de beerput komt man man man heb medelijden met iedereen die NAC een warm hart toe draagt.

Wat een wanbeleid daar in Breda. Mag wel snel veranderen, want anders wordt het een enkeltje Jupiler league vrees ik

Het wordt daar echt met de dag gekker in Breda.

Wat een waardeloos beleid, echt ongelofelijk.

Is wel een lekkere boel daar. Wordt het niet eens tijd om het bestuur te vervangen???

Geweldig nieuws, dan ga je door met een trainer waarin je het niet ziet zitten en die laat je dan beslissen om 2 spelers gewoon weg te doen.
Een coach moet het gewoon doen met wat die heeft en dan nog kun je Schalk en Kwakman toch wel voor een schappelijk prijsje verkopen en niet zoals nu het gegaan is.
Nu moeten ze 3 man doorbetalen die er niet meer werken.
Wist Rutjes wel in wat voor een zooitje die terecht kwam?

Wie verzint dit soort dingen....? Wat is er morgen in het nieuws, Pierre van hooydonk die nog steeds geld krijgt?

Bndestem meldt dat het afkopen van Kwakman en Schalk meer dan 100.000 euro heeft gekost. Ontzettend veel geld dus voor een club die het financieel niet echt breed heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren